داخل device Manager روی درایو لپ تاپ علامت تعجب داره،و کلا درایو BD-Rom حذف شده
داخل device Manager روی درایو لپ تاپ علامت تعجب داره،و کلا درایو BD-Rom حذف شده
شما وارد تنظیمات بایوس شید و از اونجا چکش کنید
در ضمن توی قسمت آپدیت یا properties اون برید ببینید توضیحی نداده ؟
در قسمت بایوس شناخته شده،من با مینی ویندوز xp هم سیستم رو بالا آوردم در اونجا شناخته شده و کار میکنه،ولی در سیف مود و داخل ویندوز 7 شناخته نشده و وجود نداره.... اینم اروری که در قسمت پروپرتیز
(Windows cannot verify the digital signature for the drivers required for this device. A recent hardware or software change might have installed a file that is signed incorrectly or damaged, or that might be malicious software from an unknown source. (Code 52))
Last edited by Tunder; 27-03-2012 at 21:58.
سلام به همه دوستان با عرض تبریک سال نو
من لپ تاب L502 حدود 6 ماه دارم از همه چیزش راضی هستم جر اینکه هنگ میکنه تو بازی یا موقع کار ،همین باعث شده که بخوام ردش کنم بره.یکی از دوستام فروشگاه داره ازم میخره و پیشنهادش asus n43 هست.میخوام دوستان یه مقایسه در مورد dell l502 و asus n43 بکنن که بتونم تصمیم بهتری بگیرم.
با تشکر
سلام دوستان من تاپیک بهتری پیدا نکردم
میخواستم برای Dell XPS L401-A کول پد بخرم بهترین کول پد ممکن تا 50 تومان پیشنهاد شما چی هست؟
مژده مژده
مژده مژده
من تمام صفحات این تاپیک را خوندم.راستش همه مشکلاتی را که دوستان گفته بودن (هنگ کردن-کم آوردن-داغ کردن-روشن شدن فن و ...... )لپ تاب من هم داشت هر کاری کردم درست نشد که نشد تا این حد که رفتم واسه تعویضش تو پایتخت.همون موقع که میخواستم ببا یه asus n43 آکبند عوضش کنم(البته 150 هم سر بدم)دوستم(صاحب مغازه)گفت حیفه بزار درستش کنم واست این پولا خوردن نداره.....باورتو ن نمیشه ویندوز اصلی خودش رو عوض کرد و گفت مطمئن باش درست میشه (مثل اینکه بارها و بارها واسه مشتری های xps l502 این کار رو کرده بود)باورتون نمیشه بعد از عوض کردن ویندوز هر چی بازی مشکل دار بود نصب کردم همزمان هرچی دم دستم بود باز کردم آقا هنگ نمیکنه که نمیکنه.3 تا بازی خیلی سنگین همزمان run هست دارم این مطلب رو مینویسم موزیک هم داره پخش میشه هر کاری میکنم کم نمیاره الان 4 روزه هر چی کاری میکنم که به خودم ثابت کنم مشکل سخت افزاری داره و ردش کنم بره مشکلی نداره که نداره دیگه خسته شدم از بس برنامه همزمان باز کردم و شروع کردم به بازی.بچه ها اگه دوست داشتید اون ویندوز اورجینال آشغالشو عوض کنید و نتیجه را ببینید.
من هنوز این سوال رو دارم که من در حال حاضر یک درایو دیگه هم درست کردم اگر بکاپ رو برگردونم درایو هم از بین میره و اضافه میشه به همون درایو C یا اتفاق دیگه ای میافته؟؟؟
farvahar_farvahar عزیز
خیلی عالیه که تجربیاتتو به ما هم منتقل میکنی و ممنونم. راستش من هنوز حوصله نکردم هاردو فرمت کنم و ویندوز جدید بریزم ولی یادمه میگفتن توی پایتخت میگن لپ تاپو بیارید چیپ ست کارت گرافیکو عوض کنیم درست میشه پس حتما اونا میخواستن بپیچونن و پول اضافی بگیرن. من هر موقع ویندوز جدید ریختم نتیجه شو همینجا میگم. تستشم آسونه من یادمه تو بعضی مراحل کال آف دیوتی گیر میکرد اگه اونارو رد کنه پس حله.
wikndows 7 ultimate 64 bit بریزم دیگه درسته؟
مشکل اتصال به ویدئو پروژکتور l502 با یه کابل کوچیک یک وجبی حل میشه که پورت مینی کنار htmi رو به vga تبدیل میکنه همین . قیمتش 30 - 35 تومنه . اگه کمتر بود یا چیز دیگه قالب داره میکنه یا خرابه . ضمنا حتما بگین جولوتون با لپ تاپ تست کنه چون سر خودم یه بار کلاه رفت .
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)