تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 87 از 102 اولاول ... 377783848586878889909197 ... آخرآخر
نمايش نتايج 861 به 870 از 1015

نام تاپيک: اموزش و فایل ریست پرینترهای سامسونگ فقط در این تاپیک

آخر فروم باز h_khozooei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

با سلام و تشکر از شما استاد محترم
    ما یک دستگاه چهار کاره کونیکا داریم که پس از تمام شدن تونر چراغ دستگاه قرمز شده و دیگر از کار می افتد مگر اینکه 400 هزار تومان بدهی و یک تونر نو بگیری اگه ممکنه ما را راهنمایی کنید باید چکار کنیم فکر می کنم روی تونر چیپ نداره یا لااقل من پیدا نکردم ممنون
    مدل دستگاه:konica minolta bizhub 20
    من این مدل رو ندیدم ولی km معمولا ریست می شه و یا می تونی چیپشو بگیری و تونرش رو بگیری و مخزنش رو پر کنی
    تو منوهاش هم شاید بشه تنظیم کرد و دیگه به چیپ کاری نداشته باشه برای 451 که می شه .

آخر فروم باز h_khozooei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

با سلام
    من یه پرینتر شارپ مدل AR-x180 دارم.پیغام میده که کانترش پرشده.برای ریست کردن چیپست کانترش چه کار باید بکنم؟
    با تشکر
    کانتر که پر نمی شه؟
    اگر منظورت اینه که پیغام تمام شدن کارتریج می ده. خوب تونر بخر بریز توش اگر ارور داد اون موقع مجبور می شی یه چیپ هم بخری براش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

با سلام و تشکر لطفا اگه ممکنه بیشتر توضیح بدید تا ما بتونیم اینکار را انجام بدیم ممنون
    البته نمی دونم اصلا چیپ داره یا نه ولی فکر می کنم نداره چون ما پیداش نکردیم روی تونر
    اگه میشه اون کاری که روی برد اصلی دستگاه میشه کرد را بیشتر توضیح بدید تا ما هم انجام بدیم
    اخه تونر جوهر داره ولی چراغش قرمز شده و هیچ کاری نمی کنه و پیغام replace tuner میده
    با تشکر فراوان از توجه شما
    Last edited by mrkv2000; 11-12-2013 at 13:15.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

عزیزان من پرینترم scx-3405fh است که از اون سایت روسی فایل ریست رو گرفتم. سوالی که مطرح است اینه که باید موقعی که میخوام این فایل ریست رو اجرا کنم، روی چیپ کارتریج رو چسب بزنم یا همینجوری معمولی اجراش کنم؟ در ضمن من هنوز کارتریجم رو شارژ نکردم و هنوز 50% تونر داره. الان میشه بزنمش یا صبر کنم تونرش تموم بشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

با سلام و تشکر لطفا اگه ممکنه بیشتر توضیح بدید تا ما بتونیم اینکار را انجام بدیم ممنون
    البته نمی دونم اصلا چیپ داره یا نه ولی فکر می کنم نداره چون ما پیداش نکردیم روی تونر
    اگه میشه اون کاری که روی برد اصلی دستگاه میشه کرد را بیشتر توضیح بدید تا ما هم انجام بدیم
    اخه تونر جوهر داره ولی چراغش قرمز شده و هیچ کاری نمی کنه و پیغام replace tuner میده
    با تشکر فراوان از توجه شما
    با سلام
    کسی جواب نمیده؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

عزیزان من پرینترم scx-3405fh است که از اون سایت روسی فایل ریست رو گرفتم. سوالی که مطرح است اینه که باید موقعی که میخوام این فایل ریست رو اجرا کنم، روی چیپ کارتریج رو چسب بزنم یا همینجوری معمولی اجراش کنم؟ در ضمن من هنوز کارتریجم رو شارژ نکردم و هنوز 50% تونر داره. الان میشه بزنمش یا صبر کنم تونرش تموم بشه؟

با سلام حتما باید چسب بزنی تا ریست بشه . اگه نشدم زیاد فکر نکن اصلا مهم نیست . وقتی که اول هنگام روشن شدن دستگاه یک سوال ازت میپرسه که میگه کاتریجت مشک داره میخوایی stop کنم . شما میخوایین با فلش یک next بزنید به گذینه بعدی یعنی cantinio رو ok کنید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سلام خدمت دوستان گلم پرینتر من هم scx-3504f هستش کارتریجش رو شارژکرردم ولی فایل ریستش رو پیدا نکردم امکانش هست برای من هم بزارین تا کارم راه بیفته ممنون می شم از لطفتون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

باسلام
    ریستر سامسونگ 1860 رو میخواستم؟ممنون میشم راهنماییم کنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

سلام دوستان
    من تازه عضو شدم و خوشحالم در جمع شما عزیزان هستم.
    پرینتر سامسونگ ml2160 دارم و پس از شارژ کارتیج الان مشکل آلارم قرمز رو دارم و قادر به پرینت گرفتن نشدم.
    باید بقول بچه های سایت ریستش کنم
    لطف کنید بفرمایید به کدوم صفحه از ایم مبحث مراجعه کنم.
    سپاس فراوان

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام
    من نتونستم از این ادرس فایل ریست پرینتر رو بگیرم
    دوستان دارم فایلش رو برای پرینتر samsung ml2160

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •