سلام.يه سؤال واسه اينکه update 4 رو نصب کنم بايد 2 و 3 رو هم نصب کنم يا نميخاد؟
سلام.يه سؤال واسه اينکه update 4 رو نصب کنم بايد 2 و 3 رو هم نصب کنم يا نميخاد؟
بالاخره ردش کردم ... منو بگو خودمو الاف این شماره های دروغی کردم ... secondry رو با عدد 128 قرمز میکنه برای من ولی یه روی اسلحه دیگه که 63 هست سبز منم فکر کردم سبز بتشه بهتره .. ایندفعه گفتم گور بابای سبز و قرمز . اونی که 128 بود و قرمز و فلش رو به پایین داشت رو انتخاب کردم که یه سلاح چکشی بود .. خداییش با 5 6 بار رفتن درست شد .. کلیک راست رو نگه میداشتم یهو ول میکردم همرو به میزان خیلی شدید پرت میکرد عقب .. اون کله نورانی هم دوتا با همین اسلحه زدمش مرد .. اینجا رو که رد کردم level 5 آزاد شد و همه شمشیر قرمز ها آزاد شد و یه تیپ و قیافه توپ پیدا کردم
![]()
ببین معلومه که تا حالا RPG بازی نکردی . امسال این بازی نصف سبکش RPG شده . و تمام این چیزایی هم که مشکل داری و تا حالا ایتم بندی خوبی نداشتی به خاطر اشنا نبودن با این سبکه . پیشنهاد میکنم راجع به پارامترهای توی بازی مثل strength و .... بری یه تحقیق بکنی .
نه اپدیت 4 همه اپدیتها رو داره .
Last edited by Gregar; 12-10-2012 at 22:35.
نظرت درمورد این چیه ؟ الان خوب شده ... اون عدد رو نگفتی چیه که 6 بود الان شده 10 ...
![]()
سعی کن رو اسلحه هات کریتیکال چنس و کریتیکال دمیج هم داشته باشی تا وقتی ضربه میزنی خون بیشتری از دشمن کم کنه و همچنین همونطور که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز گفتن یکی از این چیزایی که خون میدن(الان یادم رفت اسمش چی بود) روش باشه عالی میشه مخصوصا health steal
اون عدد هم تعداد سکه هاتو نشون میده که موقع خرید از وولگریم به درد میخوره.
خوب میشه بگی این heal steal رو از کی باید بخرم؟ الان وسط بازی میشه خرید؟ الان اسلحه من کریتیکال دمیج و چنس رو نداره ... میشه بگی این اسحه ها کجا هستن؟ اینها هم خریداریه یا باید تو حین بازی بیدا کنم ؟ اون تبر گگنده که تو عکس گذاشتم خیلی خون کم میکنه از طرف .. یعنی ربات رو با 5 تا ضربه کشتم ... یعنی بیشتر از این خون کم میکنه ؟
سلام
بچه ها من یه جا گیر کردم هر چی تلاش میکنم نمیتونم ردش کنم سیو گیم رو میزارم اگر زحمت بکشید ردش کنید و سیو رو همینجا بزارید ممنون میشم
سیو گیم :
health steal یعنی با هر ضرب یه درصدی از دمیجی که به طرف وارد کردی به عنوان خون بهت برمیگرده که یه جورایی چون دمیجت بالاست خونت کاملا با هر ضرب پر میشه . نگران نباش بعدا سلاح هایی پیدا میکنی که اینو دارن . اکثرا هم داس هستن . بعد این سلاح رو به سلاح اصلیت تغذیه کن تا خاصیت health steal رو بگیره .
راجع به دمیج هم بهت بگم که اخرای بازی یه جوری میشه که از تا 20000 تا دمیج هم میتونی بزنی .
آقا این اسلحه ها رو که میگی پیداش کردم
... الان رسیدم به یه غولی که از سنگ درست شد یعنی یه مشت سنگ سر هم شد اندازه یه ساختمون 10 طبقه شد .. اون غول آخرشه ؟ خیلی بزرگ و قویه .. زیاد تو کارش نرفتم ولی خوب هرچی بهش ضربه میزنم خونش کم نمیشد همش میکوبید زمین خونم کم میشد ...
الان لول 7 هستم یه یارو دوستم فکر کنم اسمش aliya بود باهاش یه رقابت گذاشتم باخت و لول بهم داد .. یه مشتی هم ازش چیز میز خریدم ... اون چیزایی که خریدم به چه درد میخورده فقط دیدیم خیلی ددیگه مایه دار شدیم همرو خریدم ولی خوب چی بود نمیدونم ..
الان که اسلحه های خفن تر دارن دیگه این ریزه پیزه ها شدن واسه عین آب خوردم ....
یکی که گنده بکه و باهاش مبارزه میکنی بهت چندتا ماموریت فرعی و پول و .. میده . اون یکی دیگه دختره گنده هه سلاح و زره میفروشه . ببین کلا توی این بازی تا دلت میخواد ولخرجی کن . چون اینقدر پول خواهی داشت تا اخر که کم نمیاری . من اخرین سیوی که کردم 4 تا 5 میلیون پول داشتم .
اون غوله 10 طبقه رو هم تازه جزو اولین غولهای بازی هستش . حالا حالا ها توی بازی هستی . سختی و اسونی غول هاش به ترتیب نیست . مثلا میبینی غول مرحله بعد از مرحله قبل اسونتره .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)