بالاخره death vally رو یک بار تموم کردم رفت(درست نوشتم؟)
بالاخره death vally رو یک بار تموم کردم رفت(درست نوشتم؟)
دیروز یکم بازی کردم ولی یه نفر حسابی حالم رو گرفت داستان از این قرار بود که من وارد یه روم co op شدم 3 نفر از یه کلن اونجا بودن اونها با زبون خودشون شروع به حرف زدن کردن من هم گفتم نمی فهمم چی می گین بعد یکیشون گفت اهل کجایی با اینکه محمد گفته بود نگو ایران با افتخارگفتم ایران یارو شروع کرد به فحش دان که خوبش بین فحش هاش احمق بود بعد هم کیکم کرد من هم بهش گفتم برات متاسفم ولی حرف یکی دیگشون جالب بود گفت شما الان تو جنگ هستید گفتم بابا ما هیچ وقت تو جنگ نبودیم این دروغ هست با توجه به اولش که شروع کردن به حرف زدن با زبون خدشون که عربی هم نبود و با توجه به این موضوع که قضیه جنگ در ایران شایعه اسرائیل هست که البته به جز خودش دیگه کسی بارو نمی کنه و با توجه به آتشی بودن بیش از حد یارو احتمال 99% اسرائیلی بود ولی بازی رو تو چشم سیاه کرد
![]()
اتفاقا من تو بازی با بعضی اسرائیلی ها دوست بودم اونام حتی اصلا به جنگ اعتقاد نداشتن و میگفتن با تو مشکلی نداریم
فقط یه مورد بود نمی دونم از کجا فهمید که من ایرانیم تو pvp هم بود مپ اسکورت
گفت سکرت رو اخارج کنید ایرانیه
منم گفتم چون ایرانیم باید اخراج شم؟ یکمی مسخرش کردم
طرف خودش بعد کمی رفت بیرون از روم!!
---------- Post added at 10:35 AM ---------- Previous post was at 10:33 AM ----------
من چندباری اکسترم رو تمام کردم البته با کمک هکرها!
که بیشترشون بن شدن از بازی و نمی بینمشون دیگه
من اینو عادی و بدون هکر تموم کردم ....خیلی لذت بخش و در عین حال حال گیری بود ( لذت بخش چون اخرش رو دیدم و حال گیری چون جز پوینت هیچی نداد نامرد....)
البته واقعا باسه اخرین مرحله 5 تا از ان اره کننده ها رو می فرسته خیلی زوره battle gear مود نرمالش از این ساده تره واقعا.
لوللللللللللللللللل
slidwinder رو بردم تو 127 ده تا خریدم و تو 9 امین کپسول بود![]()
نمی دونم چه صیغه ایه
روزا همه چیزخوبه شب که میشه دیگه به سختی میشه بازی کرد!
یا راکتور نمیاد یا دی سی میشه یا ....
اپدیت چقدر طول کشید ؟! چند مگ بود؟؟؟؟!!!![]()
از مپ جدید خوشم نیومد
---------- Post added at 03:08 PM ---------- Previous post was at 03:07 PM ----------
خیلی زیاد نیست
در اصل اینطور بگم که از اون لحظه که نوشتم شروع شد زدم آپدیت تا الان طول کشید
البته از نت هم استفاده می کردم همزمان[COLOR="Silver"]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)