در مورد این خمیر مو توضیح میدید ؟ ندیدم تا حالا![]()
در مورد این خمیر مو توضیح میدید ؟ ندیدم تا حالا![]()
خمير يه چيزي تو مايه هاي كرم مو ولي با نگهداري بيشتر... مثل چسب مو يا واكس چسبنده نيس...من بعد اتو ميزدم.از نظر من بهترين محصوله برا حالت دادن مو به خصوص بعد اتو يا سشوار. ولي الان اگه تونستي گير بياري يه دونه ام برا من بگيرچون من ديگه جايي نديدم داشته باشن
سلام
دوستان من موهام بلند هست قبلا اتو میزدم بعد ژل عطرآگین میزدم حالت مو رو خوب حفظ می کرد الان یه مدت هست ژل عطرآگین رو پیدا نمی کنم ، مجبوری ژل آتوسا میزنم ولی جالب نیست یه مقدار میگذره مو حالتش رو از دست میده
بعد از این که موهام رو اتو زدم و صاف شد ، برای حفظ حالت مو برای چند ساعت دوستان پیشنهادی دارن؟
ممنون
مصرف دخانیات ریزش مو را تشدید میکند
با توجه به این که خونریزیهای ناگهانی، زایمان، رژیمهای سخت غذایی، کمبود پروتئین و فقر آهن سبب ریزش مو میشود. مصرف دخانیات نیز سبب تشدید ریزش مو خواهد شد. اگر چه دلایل محیطی نقش مهمی در ریزش مو دارد. اما در صورت وجود عوامل ارثی، روند ریزش مو در فرد سریعتر رخ میدهد و تشدید میشود.
پس از بیست سالگی در هر دهه از عمر درصدی از حجم موهای فرد کم میشود. این عمر در مردان شایعتر است. تا آنجا که در ۵۰ سالگی مردان نیمی از حجم موی خود را از دست میدهند. ریزش ۵۰ تا ۱۰۰ تار مو در طول روز، معمولی است، در صورت استحمام، ریزش تا 150 تار مو طبیعی است و جای هیچ گونه نگرانی و مراجعه به پزشک ندارد.
همچنین عوامل محیطی فیزیکال مانند استفاده طولانی مدت از اتوی مو، سشوار و سایر وسایل حالت دهنده سبب ریزش مو میشود. ضمن اینکه استفاده از صاف کنندهها و فر کنندههای شیمیایی نیز روند را تشدید میکند. استفاده از رژیمای غذایی صحیح، پرهیز از عوامل شیمیایی و فیزیکی مضر، پرهیز از استرس های روحی، توجه به سلامت روحی، توجه به سلامت عمومی و استفاده از مواد بهداشتی استاندارد برای جلوگیری از ابتلا به ریزش مو توصیه میشود.
استفاده از شامپو و شویندههای استاندارد برای جلوگیری از ریزش مو به افراد توصیه میشود، گران بودن محصولات دلیلی برای سلامت آن نیست و محصول استاندارد محصولی است که مجوزهای استاندرد لازم را کسب کرده باشد.
منبع: مجله زیبایی سالم
سلام
شما وقتي موهاتو اتو ميكشي و صاف ميكني، بايد مراقب باشي كه كوچكترين رطوبتي به موهات نرسه چون موهات فر ميشه و بر ميگرده به حالت اولش.بنابراين ژل مو كه بر پايه آب ساخته شده برا حالت دادن بعد اتو مناسب نيست.شما بايد از واكس مو برا مدل دادن و بعدش از تافت برا تثبيتش استفاده كني...يا ميتوني با اتو مدلي كه دوس داري رو بدي بعد تافت بزني
موهای من خیلی لَختند ... چیکارشون کنم ؟
(البته وقتی کوتاهه خوبه ... الان دارم میزارم بلند بشن...)
کسی هست که خودش (خانم) یا یه خانوم تو آشناهاش کاشت مو انجام داده باشه؟ خیلی برام مهمه .لطفا اگه می شناسین کمکم کنید
سلام
آقا من موهام چربه ، یعنی امروز حموم کردم فردا بازم چرب میشه.
چه شامپویی پیشنهاد میدید؟
سلام
من یک پسرم
می خوام موهامو بلند بلند کنم!
لطفا راهنمایی کنید
چه کنم، چه نکنم؟ چه جور مراقبت کنم ازشون؟ از چه لوازم بهداشتی و جانبی ای استفاده کنم؟ چه شامپوای؟ چه جور مرتبشون کنم؟ آراشگاه که میرم بهش بگم چه جور کوتاه کنه که از خواسته ام دور نشم؟؟!! چه غذا و تغذیه ای و خلاصه هر چیز دیگه که مربوط میشه؟ (در حد توان و اطلاعاتتون لطفا راهنماییم کنید)
با تشکر
یه سوال دیگه (که نه به خاطر زیاد شدن پست هام، ولی به دلیل تفاوت موضوع، ترجیح دادم جداگانه بپرسم):
برای این که موهام لخت بشه چه کار کنم؟
از چه مواد غذایی و وسایل بهداشتی ای استفاده کنم؟ چه جور می شه موقتا لختش کرد؟ با چه وسیله ای؟ قیمت؟ برای این که برای مدت بیشتری لخت بشه چه کنم؟ اصلا میشه برای همیشه لختشون کنم؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)