تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 87 از 2606 اولاول ... 3777838485868788899091971371875871087 ... آخرآخر
نمايش نتايج 861 به 870 از 26053

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

داره خودمونی میشه topoli1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

میگم اطلاعات کاملی داری ها .
    این مهندس نجابت رو از کجا پیداش کردید ؟ نکنه همکار هستید ؟
    نه عزیزم
    من 10 روز بود مشکل داشتم تو این مدت مخابرات رو شخم زدم الان 1 لیست 15تایی از مشاور فنی گرفته تا رییس مخابرات کرج شماره تلفن شخصیو اداری دارم اینقدر مشکلم با خودم تا بلو شدیم که اگه اسمم رو تو مخابرات ببری میشناسن منو حتی 1899 و سایت مخابرات هم شماره پرونده وشماره پیگیریه منو بستن تا نتونم زنگ بزنم یا تیکت بزارم ولی من از رو نرفتم رفتم دعوا مخابرات طالقانی رو ریختم بهم نتیجش این شد که مشکلم امروز حل شد البته بگم نماینده 1شرکت خصوصی 2 مخابرات که از دوستام بود خیلی کمکم کرد

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

خب مخابرات جون اگه بار گران بودی رفتی اوایل خیلی خوب بود پینگ و سرعت متناسب و اختلال و قطعی کم برای کسی که دانلود خاصی نداشت قیمتشم خیلی بهتر بود نسبت به بقیه ولی از ماه رمضان به اینور کیفیت به شدت کاهش پیدا کرده حالا شما میخوای بگی علتش استفاده از وی پی ان و باز کردن سایتهای سیاسی هست؟ حالا من اینو خطشو فعلا نگه میدارم ولی مجبورم برای یه ماه یه ISP دیگه بگیرم عصر تلکام پارس یا هرچی مخابرات درست شد و گذاشت سرعتو ارتقا بدیم (حداقل 512 ) که هیچی نشد دیگه واقعا به درد نمیخوره ...

3. این کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sam_mk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

شهرستان 512 میده چون سرویساش محدوده، نامحدود نیست که
    بچه هایی که افت سرعت دارن همه از VPN استفاده میکردن؟؟؟
    لطفاً جواب بدید

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

خب مخابرات جون اگه بار گران بودی رفتی اوایل خیلی خوب بود پینگ و سرعت متناسب و اختلال و قطعی کم برای کسی که دانلود خاصی نداشت قیمتشم خیلی بهتر بود نسبت به بقیه ولی از ماه رمضان به اینور کیفیت به شدت کاهش پیدا کرده حالا شما میخوای بگی علتش استفاده از وی پی ان و باز کردن سایتهای سیاسی هست؟ حالا من اینو خطشو فعلا نگه میدارم ولی مجبورم برای یه ماه یه ISP دیگه بگیرم عصر تلکام پارس یا هرچی مخابرات درست شد و گذاشت سرعتو ارتقا بدیم (حداقل 512 ) که هیچی نشد دیگه واقعا به درد نمیخوره ...

پیشنهاد میکنم از پارس آنلاین بگیری چون 512 نامحدود رو داره میده 26000 تومان ارزش تست کردن رو داره . در حال حاضر یکی 128 نامحدود گرفته ولی سرعتشو یادشون رفته محدود کنند :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز mohsen_rkh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    35°44'48.02"N / 50°54'12.70"E

پيش فرض

شهرستان 512 میده چون سرویساش محدوده، نامحدود نیست که
    بچه هایی که افت سرعت دارن همه از استفاده میکردن؟؟؟
    لطفاً جواب بدید
    من استفاده میکردم و می کنم ولی همچین مشکلی ندارم.

7. این کاربر از mohsen_rkh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوست عزیز ممنون از اینکه جواب منو دادی واقعاً همگی(من و اطرافیان) کف کرده بودیم که یعنی برای استفاده از VPN اونم برای رفع تحریماتی که به خاطر همین عزیزان (م) بر سر ما نایل شده باید speed limite بشیم
    این دوستمونم زیاد بیراه نگفته اون شماره چهار رقمیه که گفته بود برای استان البرز راه اندازی شده فعلاً تا دوشنبه صبر میکنم بلکن درست بشه ببینیم چی میشه اگر سرعت درست نشد که چاره ای نیست باید برم مخابرات میدون سپاه

9. این کاربر از sam_mk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوست عزیز ممنون از اینکه جواب منو دادی واقعاً همگی(من و اطرافیان) کف کرده بودیم که یعنی برای استفاده از VPN اونم برای رفع تحریماتی که به خاطر همین عزیزان (م) بر سر ما نایل شده باید speed limite بشیم
    این دوستمونم زیاد بیراه نگفته اون شماره چهار رقمیه که گفته بود برای استان البرز راه اندازی شده فعلاً تا دوشنبه صبر میکنم بلکن درست بشه ببینیم چی میشه اگر سرعت درست نشد که چاره ای نیست باید برم مخابرات میدون سپاه
    اون دوستمون یک گافی داده که کارش به اینجا کشیده شده . یعنی شما فکر می کنید کارشناسان بخش پشتیبانی مخابرات انقدر تخصص دارند ؟ اگر داشتند که یک مشکل رو انقدر طول نمی دادن ؟ یک سری هم من هر وقت کانکت رو میزدم 1 ثانیه بعد دسکانکت میشد 48 ساعت طول کشید تا مشکلم رو حل کنند . فکر می کنید چیکار کردند ؟ یه یوزر و پس جدید دادند . تازه اولش میگفت از ------ استفاده نمی کردید که من هم گفتم خیر .
    شما هم زیر بار نرو

11. 2 کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

مخابرات استان تهران سرعت هاش واقعیه . یعنی هر اشتراکی میگیری تقسیم بر 8 میشه سرعت دانلودت .
    پس قانونا باید این جوری باشه .
    256/8=32
    512/8=64

سرعت دانلود 256 حدود 29 الی 32 هست . باز بسته به منطقه سرعت هایه مقدار متفاوته . ولی سرعت ثابت همون 29 هست .
    وقتی از اینترنت دابل آپ استفاده می کنیم و سرعت رو نوشته 45.2 kbps ، در حالی که سرعت واقعی حدود 5 kbps هست . چرا همون سرعت واقعی رو نشون نمیدن و 45 نشون میدن ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اون سرعت که نمایش داده میشه حداکثر ظرفیت رسانه ارتباطی شماست
    مثلاً وقتی با کابل lan مودم به کامپیوتر وصل باشه این عدد معادل 100 MB هست و یا وقتی که با کابل usb مودم به کامپیوتر وصل هست این عدد معادل 12 MB هست این اعداد نشان دهنده حداکثر میزان سرعتی هست که اون کانال ارتباطی (کابل،بی سیم یا هر مورد دیگه)توانایی استفاده از اون مقدار رو داره که البته اون مقدار هم سرعت اسمی هست و مثلاً مودم خود من تا 2.4 MB رو پشتیبانی میکنه

14. این کاربر از sam_mk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه topoli1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اون دوستمون یک گافی داده که کارش به اینجا کشیده شده . یعنی شما فکر می کنید کارشناسان بخش پشتیبانی مخابرات انقدر تخصص دارند ؟ اگر داشتند که یک مشکل رو انقدر طول نمی دادن ؟ یک سری هم من هر وقت کانکت رو میزدم 1 ثانیه بعد دسکانکت میشد 48 ساعت طول کشید تا مشکلم رو حل کنند . فکر می کنید چیکار کردند ؟ یه یوزر و پس جدید دادند . تازه اولش میگفت از ------ استفاده نمی کردید که من هم گفتم خیر .
    شما هم زیر بار نرو
    بله حق با شماست منم گفتم که تو 1 سایت سیاسی شرکت کردم و این بلا سرم اومد البته 1 نکته رم هم بگم اینکه با چیز پی ان ما فقط ip مون رو عوض میکنیم ولی همون طور که میدونین قسمتی به نام فیزیکال ادرس هم معرف ما در دنیای مجازی هست که قابل تغییر نیست مگر با تعویض سخت افزارمون که از رو همون اگر بخوان رد میزننمثالشم اتفاقات 2سال پیش تهران یکسری از افرادی که گرفتن از روی فعالیتشون تو فیس بوک ویو توب بود که بدون وی پی ان استفادشون تقریبا غیر ممکن هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •