مایکون آگه آماده باشه خیلی خوبه ولی خب بازیکنایی مثل ون در ویل خیلی آینده دار بودن
چلسی کلی بازیکن جوون خوب داره ! پس اینا واسه چیه ؟ باید این ها هم بیان و بازی کنن ! شاید خیلی بزرگتر از بازیکن هایی که مد نظر چلسی هستند بشند ! مثلا اگه حمله بخریم واقعا شرایط افتضاح میشه ! استوریج و لوکاکو نیمکت نشین میشند و جای تورس هم تنگ تر میشه ! توی هافبک ها هم 2تا هافبک خوب بهمون اضافه شده ! پس فکر نمیکنم نیازی به بازیکن توی هافبک و حمله داشته باشیم
این بازیکنا اگه نیمکت نشین بشن هم این به صورت دائمی نیست و با توجه به بازی ها خیلی زیادی که تیم داره حتما ترکیب چرخشی هم وجود داره
ببین مثلا همین فرگوسن توی منچستر همیشه یادمه که تعداد بازیکنایی که هر فصل داره 30 تا یا بیشتره. درسته این بازیکنا شاید همه شون درجه یک نباشن ولی جوونای آینده داری هستن. فرگوسن اون قدر مهره در اختیار داره که اگه فلان بازیکن برای تیم جواب نداد یه بازیکن دیگه رو امتحان می کنه و به نظرم برای لیگ انگلیس منطقی اونم همینه...
الان یه مسئله هم المپیکه که چند تا بازیکنای مهمون باید به تیم ملی های کشورشون ملحق بشن مثل استوریج ، لوئیز و ماتا
به خاطر همین مسائل فکر کنم حتما به چند تا بازیکن نیاز داریم که فصل فوق العاده ای رو داشته باشیم
بازیکنی مثل لوکاکو که اشاره کردی که فکر نکنم در حد فیکس بازی کردن باشه و باید به مرور توی ترکیب اصلی قرار بگیره
بستگی هم داره ترکیب و سیستم چه جوری باشه
اگه قراره 1-3-2-4 باشه که با توجه به بازیکنای فعلیمون احتمالا با این ترکیب بازی می کنیم که البته مایکون رو هم در نظر گرفتم که به تیم اومده:
چک
کول - تری - لوئیز - مایکون
لمپارد --- میکل
هازارد ----- ماتا ------ رمیرس
تورس
توی یه سری پست ها مثل دفاع وسط و دفاع چپ و وینگر که اصلا به بازیکن نیاز نداریم دفاع راست رو هم که حتما به زودی می گیریم
ولی یه سری پستا می تونن بعدا مشکل ساز بشن که باید بهشون اشاره کنم
توی پست هافبک وسط 4 تا بازیکن اصلی داریم یعنی لمپارد ، اسین ، میکل و میرلس که همگی بازیکنای خوبین ولی فکر می کنم نباید به همینا بسنده کنیم. یه مسئله اینه که من یکمی ترکیب رو هجومی در نظر گرفتم و بعضی بازی ها ممکنه ماتا هم یه پست دیگه قرار بگیره و جای اون یه هافبک وسط دیگه قرار بگیره که در اونصورت 3 تا هافبک وسط همزمان بازی می کنن . مسئله دوم هم اینه که خیلی نمیشه به بازیسازی این 4 تا حساب کرد یعنی فقط میشه گفت از این بین لمپارد بازیساز تمام عیاره و بقیه بیشتر از لحاظ دفاعی و فیزیکی خوبن! پس با این حساب اگه لمپارد نباشه به مشکل می خوریم و حتما به یه هافبک وسط بازیساز نیاز داریم که بهترین گزینه به نظرم مدریچ هستش که باید رقابت سختی با رئال و منچستر برای خرید اون داشته باشیم....
در مورد مهاجم نوک هم بازیکنایی مثل تورس ، لوکاکو و استوریج رو داریم. تورس که اگه آماده باشه می تونه فیکس باشه و تاثیرگذار کار کنه. لوکاکو هم بازیکن جوون خوبیه که می تونه توی این پست خودشو نشون میده ولی پستای دیگه هم می تونه به کار گرفته بشه. استوریج هم دقیقا همین شرایط رو داره و حتی فصل قبل بیشتر وینگر راست کار می کرد و کلا کمتر به عنوان مهاجم نوک ازش استفاده میشه. با این حساب اون قدر وینگر داریم که اصلا بهتر طرف بازیکن جدید نریم ولی آیا واقعا توی پست مهاجم نوک هم بازیکن نیاز نداریم؟! من میگم حتما یه بازیکن تراز اول هم باید توی این پست بگیریم که بازیکنایی مثل کاوانی ، ایگوئن ، زلاتان و ... می تونن گزینه های مناسبی باشن. اینا اگه باشن می تونن مثل فصل قبل که دروگبا بود رقابت سختی با تورس داشته باشن. همین طور میشه به قول شهاب که در مورد هافبک وسط اشاره کرد توی این پست هم یه بازیکن جوون خرید که بعد ها توی این پست خودشو تثبیت کنه. یعنی یه بازیکن که از لحاظ گلزنی خیلی عالیه و پستش هم دقیقا مهاجم نوکه . بازیکنایی مثل یووتیچ (فیورتینا) ، راندون (مالاگا) و دی یانگ (توئنته) گزینه های خیلی مناسبین. هر سه تای اینا بازیکنای گلزنی هستن و سنشون هم 21 -22 ساله. جالبه اینا رو هم چلسی ظاهرا قبلا پیشنهاداتی بهشون داده. مخصوصا دی یانگ رو که می تونم بگم فصل قبل آمار خیره کننده ای داشته و توی 32 بازی در لیگ هلند تونسته 25 گل بزنه!
در کل من بازم اعتقاد دارم که به جز یه دفاع راست حداقل توی پست های هافبک وسط و مهاجم نوک به بازیکن نیاز داریم....