تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 87 از 90 اولاول ... 37778384858687888990 آخرآخر
نمايش نتايج 861 به 870 از 899

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی .Arsenal F.C | توپچی های لندن

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب این فصل با تمامی فراز و نشیب ها تموم شد و خدا رو شکر میکنم که تونستیم سوم بشیم و به صورت مستقیم به لیگ قهرمانان صعود کنیم!
    بازی دیروز هم بازی بسیار سختی بود و فان پرسی که بهترین بازیکن این فصل لیگ برتر هم شد تونست آقای گل بشه و فقط خدا کنه بتونن قراردادش رو تمدید کنن.
    واقعا فصل عجیب و غریبی بود بعضی از بازی های سخت رو به راحتی میبردیم اما به تیم های ته جدولی به راحتی امتیاز میدادیم و یه جورایی مقام سومی رو با چاشنی شانس به دست آوردیم.

بعدا یه سری تصاویر جالب هم از بازی آخر آرسنال میذارم که امیدوارم خوشتون بیاد.

2. این کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

صحبت های ونگر در مورد پت رایس

پت، متاسفانه تو می روی و دیگر در طول کار روزانه همدیگر را نمی بینیم. این بسیار ناراحت کننده است اما دوست دارم از این فرصت استفاده کنم و بخاطر شایستگی، وفاداری، مشارکت و حس مبارزه طلبی از تو تشکر کنم. ما در کنار هم کارهای فوق العاده ای انجام دادیم اما می دانم که بدون تو، ما آنها را انجام نمی دهیم. برای همیشه در قلب من می مانی و یکی از فوق العاده ترین افرادی هستی که در زندگیم ملاقات کردم. فوتبال این اجازه را می دهد و امیدوارم که باز هم به آرسنال بیایی و ما نه یک بازی عالی بلکه یک لیوان ....عالی را باهم تجربه کنیم. دوران خوبی داشته باشی.

این عکس یکی از بی نظیرترین عکس هایی بود که امسال دیدم این مال بازی روز یکشنبه آرسنال هست و دقایق آخر ونگر یه جوایی احساسی میشه واقعا که همین عکس به تنهایی اشک آدم رو در میاره.

به هر حال روز یکشنبه روزی بود که پت رایس دوست داشتنی برای آخرین بار رو نیمکت آرسنال نشست و بعد از 44 سال برای همیشه آرسنال رو ترک کرد.واقعا شخصیت آروم پت رایس رو خیلی دوست داشتم و یکی از وفادارترین یاران تاریخ باشگاه آرسنال بود.
    برای این مرد دوست داشتنی که فصل بعد خیلی جای خالیش احساس میشه آرزوی موفقیت میکنم!
    فقط همینو میتونم بگم.

این ویدئو مال بازی آخر آرسناله و نشون میده که ونگر پت رایس رو بغل میکنه!
    دانلود کلیپ
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یه سری تصاویر هم از خداحافظی این مرد با باشگاه هست که با پست ضمیمه میکنم.

4. 3 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال VBYOFSKI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

این فصل با تمام مشکلاتی که داشتیم یکی از بهترین فصلهایی بود که تجربه کردم با آرسنال اونم واسه اینکه حس خاصی داشتم تو این فصل.
    نمیدونم کلا فصل عجیبی بود و به نظر من با این مشکلاتی که آرسنال داشت این سوم شدن کار کمی نبود. یادمون نره که آرسنال هفته 3ام رتبه 17 و هفته 8ام رتبه 15 جدول بود ولی الان کا رو تو رتبه 3 با اون مشکلات تموم کرد.

رابینم که فردا قرار تو خونه خوده رئیس همراه با گازیدیس در مورده قرارداد صحبت کنن و گفته میشه که میخوان پیشنهاد 130 هزارتایی بدن بهش.

اینم بگم که تیم شکست ناپذیر آرسنال (2003 - 2004) بهترین تیم تاریخ لیگ برتر شد.

6. 2 کاربر از VBYOFSKI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

12

ونپرسی کفش طلای جزیره را از آن خود کرد.
    رابین ونپرسی با زدن 30 گل در لیگ برتر توانست عنوان آقای گلی جزیره را از آن خود کند.

کاپیتان آرسنال از فصل موفق خود لذت برد و دو عنوان بهترین بازیکن فصل و همچنین جایزه کانون نویسندگان ورزشی را از آن خود کرد.

در دیدار شنبه مقابل وست برمویچ، رابین ونپرسی سومین جایزه این فصل خود را نیز تصاحب کرد. او به هفتمین بازیکن آرسنال تبدیل شد که رکورد 30 گل زده در طول یک فصل را برجا گذاشت و تنها سومین بازیکن بعد از جنگ جهانی است که به این دستاورد رسیده است. پیش از او تیری هانری در فصل 2003/04 و رونی روک در فصل 1947/48 این کار را انجام داده بودند.

ونپرسی در 37 بازی این فصل خود در لیگ برتر توانست 30 گل به ثمر برساند و بعد از اتمام بازی یکشنبه،عنوان کفش طلای لیگ برتر را از ان خود کرد.

اینم بگم که تیم شکست ناپذیر آرسنال (2003 - 2004) بهترین تیم تاریخ لیگ برتر شد.
    این جایزه رو اگه نمیدان به آرسنال باید تعجب میکردیم اون فصل آرسنال فوق العاده بود و تیری هانری که دیگه آخرش بود انقدر خوب نتیجه گرفتیم که هیچوقت اون فصل رویایی رو فراموش نمیکنم.
    این موفقیت رو به آرسنالی های عزیز تبریک میگم!

8. 3 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض پت رایس تو همیشه تو قلب مایی!

پت رایس یک افسانه است و شایسته مراسم خداحافظی بود!
    رابین ونپرسی تاکید دارد که پت رایس سزاوار جشن کوچکی بود که بعد از دیدار با وست برمویچ مقابل هواداران برگزار شد.

افسانه واقعی توپچی ها بعد از 44 سال خدمت در باشگاه آرسنال اعلام بازنشتگی کرد و در دیدار مقابل وست برمویچ برای آخرین بار روی نیمکت تیم نشست.

بازیکنان آرسنال بعد از اتمام دیدار یکشنبه پت رایس را به داخل زمین آوردند و جشن کوچکی را برایش ترتیب دادند. رابین ونپرسی می گوید بازیکنان تنها می خواستند برای آخرین بار به او ادای احترام کنند.

" پت برای 44 سال در این باشگاه بوده، یک مربی بزرگ، یک مرد بزرگ و یک افسانه آرسنال است.

او کسی نیست که بخواهد مورد توجه قرار گیرد اما ما ما چنین چیزی را می خواستیم و او را به بیرون بردیم و وی شایسته آن تقدیر بود.

طرفداران برای او آواز می خواندند و این یک خداحافظی فوق العاده بود. یک تشکر بزرگ از پت، او باورنکردی بود. او یک جنتلمن واقعی و یک مربی فوق العاده است."

10. این کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

12

لوکاس پودولسکی در لباس آرسنال
    اولین خرید توپچی ها پیراهن آرسنال را بر تن کرد.

با موافقت میان دو باشگاه آرسنال و کلن، لوکاس پودولسکی به جمع توپچی ها پیوست.

هفته گذشته و زمانی که او برای انجام نخستین مصاحبه خود با باشگاه جدیدش آماده بود، عکاسان رسمی باشگاه، در پیراهن جدید آرسنال او را شکار کردند.

محتوای مخفی: برای مشاهده تصاویر کلیک کنید. 

12. این کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

لوکاس پودولسکی در لباس آرسنال

خوش اومدی پسر
    شاید باورتون نشه ولی یکی از ارزوهای نوجونی من از زمان جام جهانی 2006 این بود که رابین و پولدی رو توی یک تیم ببینم . به نظرم این دو می تونن مکمل خوبی برای هم باشند .
    کاش ونگر سال دیگه از سیستم قدیمی مون استفاده کنه ، 4-4-2 خطی .

14. این کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

اوه چقدر این لباس قشنگه. خدا کنه همینو نگه دارن. پیرهن دوم هم اون ثرمه ایه. همونی که وسط سینش آبی فیروزه ای یا آسمانی بود و به=عد فید میشد تو ثرمه ای.

16. این کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اوه چقدر این لباس قشنگه. خدا کنه همینو نگه دارن. پیرهن دوم هم اون ثرمه ایه. همونی که وسط سینش آبی فیروزه ای یا آسمانی بود و به=عد فید میشد تو ثرمه ای.
    آره لباس خیلی قشنگیه البته بیشتر به این لباس های قدیمی شباهت داره.باید ببینیم این لباس اصلی تیم برای فصل بعد هست یا نه!

[/RIGHT]

خوش اومدی پسر
    شاید باورتون نشه ولی یکی از ارزوهای نوجونی من از زمان جام جهانی 2006 این بود که رابین و پولدی رو توی یک تیم ببینم . به نظرم این دو می تونن مکمل خوبی برای هم باشند .
    کاش ونگر سال دیگه از سیستم قدیمی مون استفاده کنه ، 4-4-2 خطی .
    آره منم همیشه از لوکاس پودولسکی خوشم میومده یه جورایی سبک بازیش به رابین نزدیکه و ضربات قدرتمندی میزنه!
    امیدوارم رابین هم قراردادش رو تمدید کنه و سال دیگه یه زوج خوب تو خط حمله داشته باشیم!

18. این کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان بحث لباس شد گفتم شاید بد نباشه یه عکس از لباس دوم آرسنال تو فصل بعدی بذارم البته هنوز هیچ چیز قطعی نشده اما به احتمال خیلی زیاد این لباس دوممون تو فصل بعدی خواهد بود!
    خیلی قشنگه منم دوست داشتم بازم لباس دوم رنگ تیره باشه که دقیقا هم داره همینطور میشه!

20. این کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •