صحبت های ونگر در مورد پت رایس
پت، متاسفانه تو می روی و دیگر در طول کار روزانه همدیگر را نمی بینیم. این بسیار ناراحت کننده است اما دوست دارم از این فرصت استفاده کنم و بخاطر شایستگی، وفاداری، مشارکت و حس مبارزه طلبی از تو تشکر کنم. ما در کنار هم کارهای فوق العاده ای انجام دادیم اما می دانم که بدون تو، ما آنها را انجام نمی دهیم. برای همیشه در قلب من می مانی و یکی از فوق العاده ترین افرادی هستی که در زندگیم ملاقات کردم. فوتبال این اجازه را می دهد و امیدوارم که باز هم به آرسنال بیایی و ما نه یک بازی عالی بلکه یک لیوان ....عالی را باهم تجربه کنیم. دوران خوبی داشته باشی.
این عکس یکی از بی نظیرترین عکس هایی بود که امسال دیدم این مال بازی روز یکشنبه آرسنال هست و دقایق آخر ونگر یه جوایی احساسی میشه واقعا که همین عکس به تنهایی اشک آدم رو در میاره.
به هر حال روز یکشنبه روزی بود که پت رایس دوست داشتنی برای آخرین بار رو نیمکت آرسنال نشست و بعد از 44 سال برای همیشه آرسنال رو ترک کرد.واقعا شخصیت آروم پت رایس رو خیلی دوست داشتم و یکی از وفادارترین یاران تاریخ باشگاه آرسنال بود.
برای این مرد دوست داشتنی که فصل بعد خیلی جای خالیش احساس میشه آرزوی موفقیت میکنم!
فقط همینو میتونم بگم.
این ویدئو مال بازی آخر آرسناله و نشون میده که ونگر پت رایس رو بغل میکنه!
دانلود کلیپ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سری تصاویر هم از خداحافظی این مرد با باشگاه هست که با پست ضمیمه میکنم.