تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 87 از 339 اولاول ... 377783848586878889909197137187 ... آخرآخر
نمايش نتايج 861 به 870 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

رضایت نامه حیدری برای استقلال صادر شد

با اعلام سرپرست باشگاه استقلال رضایتنامه خسرو حیدری صادر شد.
    پس از کش و قوس‌های فراوان سرانجام خسرو حیدری مجوز بازی در تیم استقلال را گرفت.
    علی فتح الله‌زاده در گفت و گو با خبرنگار ورزش خبرگزاری فارس با اعلام این خبر اظهار داشت: توانستیم پس از مذاکره با باشگاه سپاهان رضایتنامه خسرو حیدری را بگیریم.
    این بازیکن فردا می تواند مقابل مس کرمان به میدان برود.
    به گزارش فارس خسرو حیدری در آخرین روز نقل و انتقالات و در ساعات پایانی بدون داشتن رضایتنامه از باشگاه سپاه در هیئت فوتبال تهران قرار داد ۲ ساله ای با استقلال امضاء کرد. او به دلیل اختلاف با باشگاه سپاهان بر سر صدور رضایت‌نامه دو هفته اول لیگ برتر را از دست داد.

bordobakht

2. 5 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

شریفات: برای بازی با مس مشکلی ندارم

مهاجم استقلال گفت: مصدومیتم بهبود یافته و با تیم تمرین می‌کنم و مشکلی برای با مس ندارم.
    به نقل از سایت رسمی باشگاه استقلال، اسماعیل شریفات گفت: بازی با داماش شرایط خاص خودش را داشت. کسب ۳ امتیاز آن برای ما حیاتی بود، البته قبول دارم که نسبت به بازی اول از لحاظ بدنی ضعیف‌تر بودیم هر چند به مرور زمان این مشکل مرتفع خواهد شد.
    وی ادامه داد: مصدومیتم بهبود یافته و با تیم تمرین می کنم و مشکلی برای بازی روز جمعه با مس ندارم ولی همه چیز منوط به نظر کادر فنی است.
    شریفات گفت: باید در کرمان برنده شویم. برای تیم بزرگی مثل استقلال بازی خانگی و خارج از خانه تفاوتی نباید داشته باشد. اگر در این بازی به میدان بروم سعی می کنم مانند بازی با سپاهان موثر ظاهر شوم.

bordobakht

4. 3 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

برهانی: سه امتیاز را گرفتیم و شرمنده مردم نشدیم

مهاجم تیم فوتبال استقلال دیدار با تیم مس در کرمان را دشوار خواند و در عین حال ابراز اطمینان کرد آبی پوشان در این دیدار موفق به کسب امتیاز خواهند شد.
    آرش برهانی در خصوص دیدار تیم‌های فوتبال مس کرمان و استقلال گفت: مس همواره نشان داده از تیم‌های خوب لیگ برتر است و با توجه به شناختی که کادر فنی این تیم از بازیکنان ما دارد کارمان در کرمان خیلی مشکل است.
    مهاجم تیم استقلال با ابراز اطمینان از اینکه تیمش در دیدار با مس کرمان موفق به کسب امتیاز خواهد شد، در خصوص دیدار با داماش اظهار داشت: بازی خیلی بهتری را می توانستیم مقابل داماش انجام دهیم اما نسبت به هفته اول بازی ضعیف‌تری را انجام دادیم.
    وی افزود: در نیمه اول بازی خیلی بهتری را نسبت به نیمه دوم انجام دادیم، ضمن اینکه از این موضوع نباید غافل شویم که تیم داماش با تمام توان دفاع می کرد و چشم به ضدحمله دوخته بود که در اجرای این تاکتیک تا حدودی موفق بود و چند موقعیت خطرناک هم به دست آورد.
    برهانی خاطر نشان کرد: خدا را شکر حداقل سه امتیاز را گرفتیم و شرمنده مردم نشدیم. با این حال من از هواداران عذرخواهی می کنم که نتوانستیم در حد انتظار حاضر شویم. بازی سپاهان ما را خسته کرده بود ولی این موضوع نمی تواند توجیهی برای بازی نه چندان خوب ما مقابل داماش باشد.
    وی در خاتمه خاطر نشان کرد: به هیچ وجه لقب کهکشانی بودن را که به تیم ما می دهند دوست ندارم، چون این لقب فقط به ما استرس وارد می کند. تیمی کهکشانی است که حداقل ۱۷ یا ۱۸ بازیکن تقریبا همسطح درون زمین و روی نیمکت داشته باشد نه تیم ما که در همین هفته‌های اول کمبود بازیکن دارد.
    تیم فوتبال استقلال تهران در چارچوب هفته سوم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور ساعت ۲۲:۳۰ روز جمعه در ورزشگاه شهید باهنر کرمان به مصاف تیم مس می رود.

bordobakht

6. 3 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ستاره ایی از ستارهای ایران

آندرانیک تیموریان پس از پیروزی یک بر صفر استقلال مقابل داماش گفت: بازی خوبی انجام دادیم و خدا را شکر توانستیم ۳ امتیاز را بگیریم. به عنوان یک بازیکن کوچک در استقلال که تازه به این تیم آمده‌ام از تمام تماشاگرانی که به ورزشگاه آمده بودند و در این وقت شب خانواده خود را تنها گذاشتند تشکر می‌کنم و مثل آنها خوشحالم.
    وی درباره کیفیت بازی آبی‌پوشان اظهار داشت: بازی زیاد خوبی انجام ندادیم چون بدن بچه‌ها سنگین بود و این هم به دلیل فشاری است که در دوران بدنسازی به بازیکنان آمده است. خسته هستیم و استراحت کامل نداشتیم اما مطمئن باشید هفته به هفته بهتر می‌شویم.

bordobakht

8. 2 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حرکتی که امشب کریمی کرده که از تماشاگرا معذرت خواهی کرد یاد فرهاد بعد از بازی با النصر افتادم که برایه معذرت خواهی پیرنشو دراورد انداخت تو تماشاگرا(همیشه میگفت این کارو وقتی میکنم که بخوام خداحافظی کنم)ولی اون روز این کارو کرد

واقعا تیم ملیمون هنوزم که هنوزه به فرهاد مجیدیو کریمیو مهدویکیا نیاز داره
    غیرت و امادگیه این بازیکنا خیلی خوبه ولی این ضعفه فوتباله مارو نشون میده که ستاره هاش بازیکنایه 34-35 ساله هستند
    .........................
    شاید وضعیته ما هم بهتر از پرسپولیس نباشه......اگه مجیدیو رحمتی نبودن ما جلو داماش نتیجه میگرفتیم؟
    همین لیگ دهم که دوم شدیم چند تا بازی فرهاد یه تنه جور کله تیمو کشیدو گل زد؟
    تویه اسیا اگه نبود به نظرتون نتایجه وحشتناکتری نمیگرفتیم؟اون توپایی که فرهاد تو اسیا گل کرد اگه 1 سانتیمتر اونورتر زده میشد گل نمیشد
    بازیه امشبه پرسپولیس منو برایه تیم خودمون ترسوند.تیمه ما با ستاره هایی که داره اگه یه بازی نتیجه نگیره همچین میریم تو حاشیه ای که مثله باتلاق میمونه.......
    خدا کنه غرور بچه هارو نگیره

10. 5 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

حرکتی که امشب کریمی کرده که از تماشاگرا معذرت خواهی کرد یاد فرهاد بعد از بازی با النصر افتادم که برایه معذرت خواهی پیرنشو دراورد انداخت تو تماشاگرا(همیشه میگفت این کارو وقتی میکنم که بخوام خداحافظی کنم)ولی اون روز این کارو کرد

واقعا تیم ملیمون هنوزم که هنوزه به فرهاد مجیدیو کریمیو مهدویکیا نیاز داره
    غیرت و امادگیه این بازیکنا خیلی خوبه ولی این ضعفه فوتباله مارو نشون میده که ستاره هاش بازیکنایه 34-35 ساله هستند
    .........................
    شاید وضعیته ما هم بهتر از پرسپولیس نباشه......اگه مجیدیو رحمتی نبودن ما جلو داماش نتیجه میگرفتیم؟
    همین لیگ دهم که دوم شدیم چند تا بازی فرهاد یه تنه جور کله تیمو کشیدو گل زد؟
    تویه اسیا اگه نبود به نظرتون نتایجه وحشتناکتری نمیگرفتیم؟اون توپایی که فرهاد تو اسیا گل کرد اگه 1 سانتیمتر اونورتر زده میشد گل نمیشد
    بازیه امشبه پرسپولیس منو برایه تیم خودمون ترسوند.تیمه ما با ستاره هایی که داره اگه یه بازی نتیجه نگیره همچین میریم تو حاشیه ای که مثله باتلاق میمونه.......
    خدا کنه غرور بچه هارو نگیره
    پرسپولیس به جز مهاجم هافبک تهاجمی دیگه و دروازه بان تو هیچ پستی بازیکن نداره. یعنی دفاع تعطیل.
    امسال داربی خوراکه.

12. 3 کاربر از xerxes again بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

پرسپولیس به جز مهاجم هافبک تهاجمی دیگه و دروازه بان تو هیچ پستی بازیکن نداره. یعنی دفاع تعطیل.
    امسال داربی خوراکه.
    فعلا زوده - داستان دربي هميشه فرق داره

14. 4 کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وحید طالبلو اولین کارت قرمزش رو دریافت کرد. عجیببببببببببببب.
    امیدوارم امشب بازی خوبی از اب در بیاد.

16. 3 کاربر از alivw71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

امیدوارم امسال استقلال تو حاشیه نره.یادمه همیشه اول لیگ استقلال خرا میکرد ولی اخرای لیگ بهتر میشد امیدواره امسال خوب پیش بره و دچار حاشیه نشیم.پرسپولیس رو ببینین الان در چه وضع وحشتناکیه.امسال رحمتی تو دربی میترکونه.

18. 3 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط xerxeرسپولیس به جز مهاجم هافبک تهاجمی دیگه و دروازه بان تو هیچ پستی بازیکن نداره. یعنی دفاع تعطیل.s again [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    پ
    امسال داربی خوراکه.
    پس نگرانیه من بی مورد نبودکافیه بازیکنا هم اینطوری فکر کنند+ برایه رفتو برگشته پارسال مغرور شده باشن دیگه کارمون تمومه.پرسپولیس میاد تو داربی بازی خراب کنه و هافبکامونو از بازی خارج کنه و چشم به ضد حمله ها داشته باشه
    تا الان هم هر تیمی تویه فصل ضعیفتر عمل کرده تو دربی بهتر بوده

20. 2 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •