تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 87 از 154 اولاول ... 377783848586878889909197137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 861 به 870 از 1537

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی AC Milan | روسونری ها

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

شک و تردید های آلگری پیرامون بازی برابر کالیاری

ماکس آلگری در مصاحبه مطبوعاتی خود چه گفت؟!.....

ماکس آلگری در کنفرانس مطبوعاتی خود اعلام کرد که در رابطه با ترکیبی که فردا در بازی برابر کالیاری روانه میدان خواهد کرد شک و تردید هایی دارد.

روسونری ها به هر نحو به 3 امتیاز ارزشمند این بازی نیاز مبرم دارند تا بار دیگر صدر نشین سری آ شوند به این امید که یوونتوس دچار لغزش شود.

وی گفت " شک و تردید هایی در خط میانی و حمله دارم و فردا شرایط را ارزیابی خواهم کرد"

" آیا کریستین آّبیاتی در درون دروازه قرار خواهد گرفت ؟ بله وی فردا در ترکیب خواهد بود"

میلان در 10 بازی اخیر خود 8 برد و 2 تساوی کسب کرده است اما آن ها همچنان با 2 امتیاز اختلاف نسب به یوونتوس در رده دوم جدول قرار دارند و سایه به سایه در تعقیب این تیم هستند.

" ما حق هیچ گونه اشتباهی در این بازی را نداریم و این امتیاز بسیار ارزشمندی برای قهرمانی است"

" به خوبی می دانیم که بازی برابر کالیاری آسان نمی باشد چرا که آن ها تیمی هستند که به شما اجازه خودنمایی و فضای مورد نیاز را نمی دهند"

" ما به خوبی در لیگ خود را بازیابی کرده ایم و طبیعتا ممکن است کمی خسته باشیم اما من خواستار کمی فشار بیشتر هستم"

" زمانی شما می توانید فاتح اسکودتو شوید که بتوانید در بازی ها کسب پیروزی و امتیاز کنید هر چند که گاهی خوب بازی نمی کنید اما برنده می شوید"

" من مطمئن هستم که تمام بازیکنان خط حمله گلزنی خود را آغاز خواهند کرد ,روبینیو و الکساندر پاتو گلزنی خواهند کرد"

" با این اوصاف این بسیار عالی است که شما هافبکی را به خدمت بگیرید که گلزنی می کند .خط میانی ما تا بدین لحظه 13 گل به ثمر رسانده است و ما تازه در شروع راه هستیم و زمان زیادی باقی مانده است"

ایبرا 10 گل در سری آ و این در حالی است که آنتوینو کاسانو و روبینیو 2 گل در سری آ و الکساندر پاتو و ال شاراووی هر کدام 1 گل در سری آ به ثمر رسانده اند.

آلگری همچنین در رابطه با قرار داد خود نیز صحبت هایی انجام داد و در آستانه تمدید قرار داد در ژوئن 2012 می باشد.

وی اضافه کرد " فکر نمی کنم مشکل خاصی برای تمدید قرار داد باشد و من با آدریانو گالیانی در رابطه با آن صحبت کرده ام"

" این همواره طبیعی است که بحث های مالی همیشه وجود دارد اما زمانی که ما بر روی آن به توافق برسیم سپس مسائل دیگر بررسی خواهند شد"

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

خوب بازی با کالیاری رو هم با پیروزی پشت سر گذاشتیم
    دو گل میلان رو هم نوچرینو و زلاتان به ثمر رسوندن...واقعا عجب بازیکنیه این نوچرینو...انگار نه انگار که همین دو روز پیش میلان بازی داشته.
    از اول تا آخر بازی بی امان میدوید و نفس کم نیاورد...عجب قدرت بدنی داره
    به هر حال در شبی که میلان موقعیت زیادی از دست داد تونستیم برنده بازی سخت خارج از خونه باشیم
    بارندگی شدیدی هم در نمیه اول بازی بود که روی روند بازی حسابی تاثیر منفی گذاشته بود
    در کل تبریک...هدیه کریسمس خوبی بود...امیدوارم هدیه اصل انتقال توز باشه

4. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

اره لیگ ایتالیا داره جذابیت سابق رو دوباره بدست میاره
    توی سایت های خبر تیتر زده بود بازگشت هفت خواهر جدید ایتالیا (میلان - یووه - اینتر - لاتزیو - ناپولی - رم و اودینزه )
    البته اون خواهر کوچیکه یعنی پارما جاشو داده به اودنیزه!
    یه اختلاف دیگه هم اینه که تو هفت خواهران قدیم فیورنتینای بزرگ بود ولی الان جاش رو ناپولی گرفته.
    در مورد بازی ناپولی و چلسی برام اونقدر ها فرقفی نداره هر چند دوست دارم ناپولی ببره تا دوباره تیم های کوچیک برای هجومی بازی کردن تشویق بشن.
    اما در مورد بازی میلان و آرسنال از همین الان زانوی غم بقل کردم. میدونم از بازی نمیتونم لذت ببرم. هردوتاشون رو واقعاً دوست دارم. ایکاش به هم نخورده بودن.

6. 2 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

الگری: کسب 3امتیاز مهمتر از ارائه یک بازی خوب بود

مربی میلان می داند که تیمش در بازی با کالیاری در اوج آمادگی نبود ولی از کسب سه امتیاز این بازی راضی است

سایت گل- ماسیمیلیانو الگری مربی باشگاه میلان در صحبتهایی اعلام کرد که تیمش در دیدار سه شنبه شب مقابل کالیاری خوش ندرخشید ولی کسب سه امتیاز این بازی، برای او مهمتر از هرچیز دیگری بود

میلان سه شنبه شب موفق شد تا با نتیجه 0-2 از سد سنت الیا عبور کند. گل اول روسونری گل به خودی فرانچسکو پیسانو بود و گل دوم این تیم توسط زلاتان ایبراهیموویچ به ثمر رسید.

بدین ترتیب میلان توانست با یک امتیاز برتری نسبت به یووه در صدر جدول سری آ قرار بگیرد و البته در صورت پیروزی یوونتوس مقابل اودینزه در دیدار امشب،صدر جدول مجددا مال یووه خواهد شد

درپایان دیدار سه شنبه شب میلان الگری در صحبتهایی گفت:« بازی زیبایی نبود ولی مهم این بود که توانستیم سه امتیاز بازی را کسب کرده و سال را به بهترین نحوممکن به پایان ببریم. ما در روز یکشنبه یک بازی سخت داشتیم و شاید سه شنبه شب اندکی خسته بودیم.»

مربی روسونری در ادامه به تمجید از زلاتان پرداخت. بازیکنی که در نیمه دوم بازی گل ارزشمندی را برای روسونری به ثمر رساند:« زلاتان حالش خوب است و به گلزنی ادامه می دهد.او یک بازیکن خیلی مهمی برای ماست.»

بازی بعدی میلان روز هشتم ژانویه مقابل آتالانتا خواهد بود.

کد:

زلاتان: سقف پیشرفت ما، آسمان است

مهاجم سوئدی از برد ارزشمند تیمش مقابل کالیاری می گوید

سایت گل- زلاتان ایبراهیموویچ، مهاجم سوئدی باشگاه میلان معتقد است که تیمش می توانددر رقابتهای این فصل سری آ به موفقیت برسد.

این ستاره سوئدی، یکی از مهره های کلیدی الگری در برد 0-2 و خارج از خانه مقابل کالیاری بود و دراین دیدار برای تیمش گلزنی کرد

روسونری با کسب 3 امتیاز این بازی ، در 16 بازی خود 34 امتیاز کسب کرده و درحال حاضر با یک امتیاز برتری نسبت به یوونتوس در صدر جدول قرار دارد

ایبرا معتقد است که تیمش در نهایت می تواند از یووه پیشی بگیرد.

زلاتان 30 ساله در صحبتهایی که در وب سایت رسمی باشگاه میلان بازتاب یافت گفت:« کریسمس به همه هواداران میلان مبارک. باید ببینیم که در بازی امشب یووه چه اتفاقی رخ خواهد داد ولی ما وظیفه خودمان را انجام دادیم.
    الان اندکی استراحت خواهیم کرد و زمانی که دوباره به اردوی تیم بازگردیم، کاری که تا به امروز انجام داده ایم را ادامه خواهیم داد.»

ایبرا ادامه داد:« ما باید برروی عملکرد خودمان تمرکز کنیم. اگر ما این کار را بکنیم می دانیم که می توانیم. ما تیم قوی تر هستیم و اگر لغزشی نداشته باشیم، سقف ما، آسمان است.»

بازی بعدی میلان روز 8 ژآنویه و مقابل آتالانتا خواهد بود.

کد:

8. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بواتنگ :من دینامیت هستم/زمانی که گل می زنم دیوانه می شوم

توز ؟ به عنوان یک بازیکن بسیار او را دوست دارم او بسیار با ثبات و مصمم است.او به خط دفاع ها حمله ور می شود و گل های بسیاری به ثمر می رساند

سایت گل - کوین پرینس بوآتنگ قصد دارد در این فصل 15 گل به ثمر برساند .

پرینس بوآتنگ یکی از ارزشمندترین بازیکنان در ترکیب روسونری است او در پشت مهاجمین کمی متفاوت است.

به گزارش گل به نقل از آث میلان دات آر بوآتنگ می گوید جاه طلبی فراوانی برای رسیدن به 15 گل دارد.این ستاره 24 ساله همچنین گل های خود در میلان را رتبه بندی کرده است.

وی امروز در مصاحبه با شبکه اختصاصی باشگاه گفت " به ثمر رساندن گل بسیار زیباست.زمانی که من گلی به ثمر می رسانم دیوانه می شوم "

" من قصد دارم 15 گل به ثمر برسانم.این به هیچ وجه آسان نمی باشد اما امسال من می توانم این امر را مدیریت کنم.ما نیاز داریم تا بهتر بازی کنیم.ما در حال حاضر مدت هاست که دیگر یکدگر را می شناسیم و حرکات یکدیگر در زمین را می شناسیم.
    "
    " زیباترین گل من بدون شک برابر یوونتوس بود. برای به ثمر رساندن گل شما به غیر از تکنیک باید شجاعت داشته باشید"
    " رتبه بندی گل های من؟ به گل خود برابر باته بوریسوف نمره 8.5,گل نخست من در این فصل برابر کیه وو نمره 7 و گل دوم برابر کیه وو در همان بازی نمره 8 را می دهم.در یک قیاس از 10 به گل خود برابر بارسلونا نمره 10 را می دهم درواقع او یک گل تاریخی و بزرگ بود"
    .
    " من خود را یک بازیساز می دانم و بسیار دوست دارم در این نقش بازی کنم.اگر بخواهم خودم را در یک کلمه توصیف کنم؟ مواد منفجره می باشد"

بوآتنگ به دلیل ترک زود هنگام تیم ملی غنا مورد انتقاد قرار گرفت چرا که بسیاری معتقد هستند عملکرد او در جام جهانی به همراه تیم ملی غنا بود که او را به میلان رساند اما او اعلام کرد به دلیل اهمیت سلامتی خود اقدام به این کار کرده است:

" چنین تصمیمی به هیچ وجه برای من آسان نبود و خانواده من واقعا این موضوع را درک نکردند اما دوست دارم به تصمیم من احترام بگذارند.در طول زندگی حرفه ای گری ,من 6 بار جراحی زانو و مصدومیت های مختلفی داشته ام.

من درگیر یکی از باشگاه های بسیار بزرگ و پرافتخاری چون میلان هستم و در رقابت اسکودتو و لیگ قهرمانان باید حضور قوی داشته باشم بنابراین باید بهترین عملکرد را داشته باشم.من در اینجا برای کسب پیروزی هستم.
    "
    بیگ بنگ بوآتنگ در ادامه در رابطه بازیکنان میلان نیز صحبت هایی انجام داد " پس از مصدومیت یپش دیگر نوبت به بازی فیلیپ مکسس رسیده است تا نشان دهد او یک بازیکن بزرگ است.

فن بومل بازیکن بسیار توانایی می باشد یک شخص بسیار بزرگ او در ترکیب به خوبی همگن شده است.گتوزو دیوانه است اما به مانند یک صخره می باشد.آباته نیز بسیار در تیم تاثیر مثبت دارد"

" توز ؟ به عنوان یک بازیکن بسیار او را دوست دارم او بسیار با ثبات و مصمم است.او به خط دفاع ها حمله ور می شود و گل های بسیاری به ثمر می رساند.به اضافه اینکه او در به خط دفاعی نیز کمک می کند بنابراین توز برای من فوق العاده است"

کد:

10. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

برد رو تبریک میگم...
    توی ژانویه خرید هافبک بازیساز از واجباته

12. 3 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

گالیانی گفته تنها خرید میلان در ژانویه یک مهاجمه...پس باید فکر خرید هافبک رو از سرمون بیرون کنیم
    مخصوصا حالا که گتوزو و فلامینی کم کم دارن آماده میشن
    اگه فلامینی برگرده خیلی خوب میشه و میتونیم اون رو در پست هافبک دفاعی قرار بدیم و در کنارش از آکویلانی و نوچرینو استفاده کنیم

14. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

عذرخواهی کاسانو پس از دعوا

این ملی‌پوش ایتالیایی به یک فیلم‌بردار حمله کرده و به یک گزارشگر هم توهین کرده است.

سایت گل – آنتونیو کاسانو، مهاجم میلان به دلیل حمله به کادر تلویزیونی در جنوا عذرخواهی کرده است.

این ملی‌پوش ایتالیایی که عمل جراحی قلب انجام داده به یک فیلم‌بردار حمله کرده، و به یک گزارشگر زن به نام جسیکا نیکولینی توهین کرده است. این دو نفر در شبکه تله‌نورد مصاحبه‌هایی درباره انتخابات آتی انجام می‌دادند.

کاسانو به فیلم‌بردار تنه زده و به گزارشگر هم اهانت کرده. اما انریکو، پدر نیکولینی گفته این بازیکن عذرخواهی کرده است: «او گفت که یک لحظه تنش به وجود آمد و او نمی‌خواست به کسی اهانت کند. او از دختر من و آن مرد عذرخواهی کرد.»

کد:

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

احتمال غیبت زلاتان در داربی میلان به خاطر توهین به مقدسات

ستاره سوئدی باشگاه میلان در جریان دیدار تیمش مقابل کالیاری به مقدسات توهین کرد وبه همین خاطر ممکن است با محرومیت مواجه شده و حتی شانس حضور در داربی میلانلو رااز دست بدهد

سایت گل- زلاتان ایبراهیموویچ، مهاجم سوئدی میلان ممکن است شانس حضور در دیدار تیمش مقابل اینتر در داربی میلانلو را از دست بدهد.

البته این به شرطی است که کفرگویی و توهین به مقدسات ایبرا در جریان دیدار سه شنبه شب تیمش مقابل کالیاری اثبات شود

این دیدار که روز سه شنبه برگزار شد و با برد 0-2 روسونری پایان یافت. در جریان این دیدار دوربین های تلوزیونی تصایری از زلاتان را پخش کردند که به خاطر اسپاسم عضلانی درد می کشید و درهمان زمان به مقدسات توهین می کرد.

دراین میان دفتر فدرال پیگیری تصمیم گرفته تا به بررسی تصاویر و ویدئوها بپردازد . در صورت اثبات این اتهام زلاتان ممکن است با محرومیتی دو جلسه ای مواجه شود و بدین ترتیب شانس حضور در دیدار حساس میلان مقابل اینتر که روز پانزدهم ژانویه برگزار می شود را از دست خواهد داد.

البته این اولین باری نیست که بازیکنی در ایتالیا به چنین دلیلی محروم می شود. در ماه مارس سال 2010 بود که دومنیکو دی کارلو و داویده لانتزافامه به دلیل توهین به مقدسات با محرومیت مواجه شدند

حکم زلاتان تا چند روز آینده اعلام خواهد شد.

کد:

17. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

باز هم که میخوان زلاتان رو قبل دربی محروم کنن!!
    ای بابا!!

19. این کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •