متاسفانه به نظر میاد کلورلی پاش شکسته و تا حدود سه ماه از میادین به دور خواهد بود
خیلی حیف شد تازه اومده بود رو فرم(به نقل از سایت گل)
فیل جونز هم دیشب تو پست مدافع راست بازی می کرده که به این خاطر بوده سه تا پاس گل داده
به هرحال United 4 Ever
متاسفانه به نظر میاد کلورلی پاش شکسته و تا حدود سه ماه از میادین به دور خواهد بود
خیلی حیف شد تازه اومده بود رو فرم(به نقل از سایت گل)
فیل جونز هم دیشب تو پست مدافع راست بازی می کرده که به این خاطر بوده سه تا پاس گل داده
به هرحال United 4 Ever
پل پوگبا، این اسم را بخاطر داشته باشید...
پنجم آگوست، منچستر یونایتد پل اسکولز را ، بعداز همراهی 17 ساله این بازیکن با شیاطین سرخ، به انجام یک بازی خداحافظی مفتخر کرد. آن شب، شبی فراموش نشدنی برای پل اسکولز بود، زیرا توانست در بازی خداحافظی اش از فاصله 25 یاردی دروازه حریف را باز کند. در دقیقه 75 ان بازی در حالی از بازی خارج شد که جمعیت حاظر در الدترافورد با سروصدای فراوانی اورا مورد تشویق و بدرقه قراردادند. اما شاید ان تعویض، عملی نمادین از سوی فرگوسن بود، زیرا ستاره جوانی، بنام پل پوگبا، را به زمین فرستاد تا اولین بازیش را برای منچستر یونایتد انجام دهد. بازیکنی برای اخرین بار باپیراهن یونایتد از چمن سبز الدترافورد خارج می شد و بازیکن دیگری برای اولین بار با پیراهن یونایتد وارد الدترافورد می شد.
بجای معطوف کردن توجهش برای جذب ستاره ای مانند وزلی اشنایدر یا سمیر نصری، سرالکس تصمیم گرفت تا برای حل مشکل تیمش در میانه میدان دست به دامن تیم اکادمی اش شود. تام کلورلی در اولین بازیش ستایش همه را برانگیخته بود و بازیکنان جوان دیگری نظیر ریول موریسون و رایان تونیکلیف خود را بعنوان استعدادهایی معرفی کرده بودند که در اینده ای نزدیک بعنوان بازیکنانی ناب برای قرارگرفتن در تیم اصلی مطرح کرده بودند. و حالا، یونایتد توجهش را روی یک جوان 18 ساله بلند قد بنام پل پوگبا، که نشان داده که انقدر خوب هست که بتواند برای تیم اصلی بازی کند، معطوف کرده است.
پل پوگبا که بزرگ شده در حومه پاریس است، در سال 2009 و در سن 16 سالگی از تیم لوهاور، تیمی در دسته 2 فرانسه، به منچستر یونایتد منتقل شد. این انتقال بسیار پر سروصدا بود زیرا باشگاه فرانسوی معتقد بود یونایتد از روش های غیر قانونی و برخلاف اصول این بازیکن جوان را جذب کرده است اما منچستر یونایتد که حمایت فیفا را در اختیار داشت، توانست کذب بودن این ادعا را ثابت کند. وقتی پوگبا در اولین بازیش برای تیم زیر 18 ساله های یونایتد در برابر "کروالکساندریا" به میدان رفت و خوش درخشید، مشخص شد که چرا باشگاه فرانسوی اینقدر از انجام این انتقال ناراحت بوده است.
پوگبا روند صعودی اش را درامتداد فصل ادامه داد. او با نمایش توانایی، محارت و کنترل فوق العاده اش روی توپ و حضور فیزیکی و موثرش در میانه میدان، نشان داد که چرا یونایتد برای جذب او به سختی تلاش کرد. با توجه به قدرت بدنی بالا و قد بلندش بسیاری فکر می کردند که اوبیشتر بدرد کارهای دفاعی می خورد. اما کسانی که بازی های او را بیشتر دیده باشند ، می بینند که یکی از توانایی های خاص این جوان فرانسوی بازی سازی فوقالعاده او است. همچنین پوگبا گل های زیادی از فواصل دور به ثمر رسانده که حاکی از دقت و قدرت بالای این بازیکن است.
با نمایش هوشی بالا، دیدی باز و کنترلی فوقالعاده روی توپ برای فردی با مشخصات فیزیکی او، پوگبا به درخشیدن ادامه داد و ثابت کرد که بازیکنی است که نمی شود او را به راحتی کنار گذاشت. استعدادش برای تبدیل شدن به یکی از فوتبالیست های برتر اینده، در بازی نیمه نهایی جام حذفی جوانان در برابر چلسی در ورزشگاه استمفورد بریج بیشتر نمایان شد.با اینکه بعداز محرومیت ریول موریسون فشار روی او بسیار زیاد بود، پوگبا نمایشی خیره کننده در بدست اوردن توپ در هوا و حضور فیزیکی در میدان و دریبل زدن بازیکنان حریف از خود نشان داد. او مسئولیت بخش عظیمی از حملات یونایتد را برعهده داشت و به تیمش برای رسیده به پیروزی و رسیدن به فینال رقابت ها کمک بسیار زیادی کرد.
بخاطر عملکرد اخریش، این هافبک جوان از سوی سرالکس فرگوسن بعنوان یک کاندیدا برای حضور در تیم اصلی شناخته می شود. فرگوسن می گوید :"بزودی درن فلچر بر میگردد و مایکل کریک ، که بیشتر در نوامبر و دسامیر عملکرد بهتری دارد، را در اختیار خواهیم داشت. همچنین پل پوگبا جوان را داریم که امید زیادی به ما می دهد. او برای تیم جوانان بخوبی بازی کرده است. منظورم این است اگر پوگبا را حالا بکار نبریم چه اتفاقی می افتد؟ او قطعا اینجا را ترک خواهد کرد. نی دایند، در مدت چند سال قراردادش به پایان می رسد. پس به او فرصت می دهیم تا ببینیم که چقدر برای بازی کردن در تیم اول اماده است. او توانایی بالای و قدرت بدنی و فیزیک بسیار مناسبی دارد."
پل پوگبا در این روزها با هافبک های درجه یک فرانسوی نظیر پاتریک ویرا و لاسانا دیارا مقایسه می شود. برخلاف ویرا و دیارا، پوگبا نشان داده که هافبکی است که در حملایت بسیار قدرتمند است و میتواند هم در دفاع و هم در حمله بخوبی حضور داشته باشد. قدرت بدنی اش به او اجازه می دهد بخوبی بدود و توپ را در زمین پخش کرده و هم در جلو محوطه جریمه خود و هم درمحوطه جریمه حریف بخوبی کار کند.
درحالیکه فصل روبه جلو پیش می رود، بنظر می رسد دنیای فوتبال بعداز دیدن یونایتد جوان شده توسط سرالکس، اولین بازی های پل پوگبا برای تیم اصلی یونایتد را ببیند. مانند بیشتر طرفداران من به سرالکس اطمینان دارم و مطمئنم با روندی که باشگاه در پیش گرفته ، با داشتن جوانانی مانند تام کلورلی و پل پوگبا، اینده ای درخشان در انتظار منچستر یونایتد خواهد بود.
پل پوگبا اسمی است که همیشه در یادتان خواهد بود.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by shutdown; 11-09-2011 at 19:36.
دوستان الان سایت گل به نقل از رییس نوشت که کلورلی 4 هفته ی دیگه میتونه بازی کنه.
Last edited by borderlessboy; 12-09-2011 at 12:38.
منچستر با این خط میانی جوونش خیلی با طراوت بازی می کنه.
با پایین اومدن میانگین سنی ، تیم با نشاط تری دارید.
اول برد رو تبریک میگم... ماشالا یونایتد
امروز که هایلایت ها رو دیدم، قبل از اینکه پستت رو بخونم، به نظرم اومد مصدومیت کلورلی جوری نباشه که فصل یا مدت زیادی رو از دست بده... وقتی با پای خودش رفت بیرون این موضوع رو به بیننده القا می کرد... به خاطر بیارید مصدومیت آنتونیو مقابل رنجرز که با برانکارد و کپسول اکسیژن رفت بیرون!
+
واقعا چیچا میتونست غیر از دو گلش و گل آفسایدش دو گل دیگه بزنه... حیف! خصوصا اون همکاری گیگز و رونی در سمت چپ و پاس وین به خاویر اگه گل میشد، واقعا گل زیبایی می شد...
تیم خدا رو شکر واقعا فصل رو طوفانی آغاز کرده...بعد از بازی یه آن یه حسی بهم گفت نشیم مثل فصل قبل چلسی که آتیشش تو شروع فصل خیلی زیاد بود، بعد افت محسوسی در اواسط فصل پیدا کرد. بعد همون حس جواب داد
که یونایتد تجربه سر الکس رو داره که چلسی آنجلونی فصل قبل نداشتش.
![]()
منم اول برد قاطعانه تیم رو تبریک میگم.
سیتی هر بازی تا میاد بره صدر جدول یونایتد یه طوفان به پا میکنه و میره پله اول جدول.
اما بابت این مصدومیتها نگرانم.هر بازی داریم یه مصدوم میدیم.اینجوری باشه اوضاع توی اواسط فصل به هم میریزه.![]()
Last edited by Sub007; 11-09-2011 at 21:17.
شکستگی پای کلورلی در دیدار با بولتون
ستاره انگلیسی در جریان دیدار تیمش با بولتون دچار شکستگی پا شد
سایت گل - تام کلورلی بازیکن خط میانی منچستریونایتد در جریان دیدار شنبه شب تیمش مقابل بولتون بعد از تکلی که کوین دیویس روی پایش رفت، دچار شکستگی استخوان ساق پا شد
این درحالی است که کلورلی اخیرا از اردوی تیم ملی انگلیس به رختکن یونایتد بازگشته و این شکستگی به شدت شک برانگیز است
سرالکس فرگوسن در پایان این دیدار به شدت از تکل خشن دیویس انتقاد کرد؛ چرا که این شکستگی باعث خواهد شد تا این بازیکن جوان برای سه ماه از همراهی یونایتد محروم بماند
سرالکس فرگوسن دراین باره گفت:« فکر می کنیم که پای کلورلی شکسته. این واقعا ناراحت کننده است ولی ما بعد از دیدن آن تکل در انتظار چنین چیزی بودیم.»
البته مصدومیت کلورلی تاثیری در نتیجه بازی نداشت؛ چرا که وینایتد بازی را با برد 0-5 مقابل بولتون به پایان رساند.
رونی سه گل و چیچاریتو دو گل برای تیمشان به ثمر رساندند تا یونایتد به صدر جدول بازگردد.»
فرگوسن درتمجید از شاگردانش گفت:« رونی درحال پیشرفت است و حضور او برای تیم بسیار خوب است و نگاه او به بازی عالی است. حرکات، سرعت، تصور و حضور ارناندس درنقاط کلیدی زمین هم فوق العاده بود.»
لینک منبع خبر:
وین رونی: می توانستیم گل های بیشتری به بولتون بزنیم
رونی در چهارمین هفته از رقابت های فصل 12-2011، دومین هت تریکش را ثبت کرد و خاویر ارناندز دو گل دیگر به ثمر رساند تا پیروزی پرگل شاگردان فرگوسن شکل بگیرد
سایت گل - وین رونی، مهاجم منچستریونایتد، از هت تریکش در پیروزی 5-0 شیاطین سرخ مقابل بولتون و ادامه نتایج درخشان تیمش در رقابت های این فصل ابراز خوشحالی کرد.
رونی در چهارمین هفته از رقابت های فصل 12-2011، دومین هت تریکش را ثبت کرد و خاویر ارناندز دو گل دیگر به ثمر رساند تا پیروزی پرگل شاگردان فرگوسن شکل بگیرد.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" واضح است که از این هت تریک بسیار خوشحالم. این اولین بار در این فصل بود که من و چیچاریتو بازی را در کنار هم آغاز کردیم و هر دو موفق به گلزنی شدیم.
می دانیم که بازی در ورزشگاه بولتون همیشه دشوار است اما ما توانستیم خیلی زود به گل برسیم و بعد از آن توانستیم کنترل بازی را در دست بگیریم. می توانستیم گل های بیشتری هم بزنیم."
این ستاره 25 ساله همچنین در مورد تمرینات پیش فصل و نقش آن در آمادگی اش گفت:" من زمان زیادی استراحت کردم و تمرینات پیش فصل خوبی را نیز پشت سر گذاشتم. خوشبختانه مصدوم هم نشدم و این مسئله کمک زیادی کرد تا فصل را خوب شروع کنم."
در حال حاضر دو تیم شهر منچستر با چهار پیروزی پیاپی در صدر قرار دارند اما رونی معتقد است نباید چندان توجهی به نتایج تیم حریف داشته باشند.
" ما باید روی بازی های خودمان تمرکز کنیم نه نتایج منچسترسیتی. بازی مقابل بولتون دیدار دشواری بود و ما باید برای ادامه پیروزی های مان روی بازی های خودمان تمرکز کنیم."
لینک منبع خبر:
فرگوسن و تمجید از هت تریک تماشایی رونی
مربی شیاطین سرخ معتقد است که خط حمله جنجالی تیمش خطری جدی برای تمام تیمهاست
سایت گل - سرالکس فرگوسن مربی باتجربه منچستریونایتد به تمجید از وین رونی که در دیدار مقابل بولتون سه گل از 5 گل تیمش را به ثمر رساند پرداخت. رونی با این سه گل با رکورد بابی چارلتون در یونایتد برابری کرد.
رونی شنبه شب با ثبت دومین هت تریکش در فصل جدید رقابتهای لیگ برتر به یونایتد کمک کرد تا به صدر جدول لیگ برتر راه یابد.
فرگوسن در صحبتهایی به ایی.اس.پی.ان گفت:« برابری رکورد رونی با چارلتون افتخار بزرگی است. فکر می کنم با درنظر داشتن اینکه رونی تنها 25 سال سن دارد و سالهای زیادی از فوتبال او باقی مانده، این اتفاق بسیار بزرگی است و مطمئنم که او موفق خواهد شد.»
چیچاریتو هم دراین بازی دو گل زد و سرالکس تمجید ازاو را هم فراموش نکرد:« چیچاریتو فوق العاده بود. آنها یک تهدید به تمام معنا هستند و حرکات آنها و سرعتی که در بازی به کار می گیرند واقعا فوق العاده است.»
با برد بولتون یونایتد به صدر جدول راه یافت ولی فرگوسن بیش از اینها از نحوه تجهیز تیمش خوشحال است:« ما فوتبال خودمان را ارائه کردیم و به همین خاطر اینجا هستیم. »
فرگوسن در ادامه به تمجید از فیل جونز خرید جدید تیمش پرداخت و گفت:« او بازیکن جوان و بی نظیری است که همیشه در حال پیشرفت است و واقعا می تواند در هر پستی بازی کند .او می تواند در خط میانی باشد، در دفاع راست، در مرکز دفاع و... ولی حس می کنم که کریس اسمالینگ روزهای سختی را در اردوی تیم ملی انگلیس داشته است. »
شنبه شب سیتی هم با نتیجه 0-3 ویگان را شکست داد ولی فرگوسن اعلام کرد که آمادگی بالای شاگردان مانچو حواس تیمش را پرت نمی کند:« فکر می کنم که باید برروی کارهای خودت تمرکز داشته باشی. مابازی های خیلی سختی را پیش رو خواهیم داشت و این شروع سختی برای فصل جدید است. ما هفته دیگر باید با چلسی بازی کنیم. زمان حساسی است و اگر بتوانیم با شرایط کنار بیائیم کارمان را به خوبی انجام خواهیم داد.»
لینک منبع خبر:
چیچا:پیروزی تیم ارزش بیشتری از گل زدن دارد!
چیچاریتو در بازی مقابل بولتون واندرز اولین گلهای خود در فصل جدید را برای یونایتد به ثمر رساند.او بعد از مصدومیت از ناحیه سر در تور آمریکا نتوانسته بود به طور ثابت برای یونایتد به میدان برود و در اولین دیداری که نود دقیقه به میدان رفت نمایش درخشانی داشت و دو گل به ثمر رساند.او بعد از این مسابقه به MUTV می گوید:گلزنی به شما روحیه و اعتماد می دهد اما چیزی که من می خواهم بگویم این است که نود دقیقه بازی کردن و پیروزی تیم برای من ارزش و لذت بیشتری دارد.تقریبا برای دو ماه از ترکیب تیم خارج بودم و نتوانستم به تیمم برای کسب پیروزی کمک کنم.او همچنین راجع به دیدار برابر بولتون میگوید:بازی با بولتون مسابقه آسانی نبود و دیدار بسیار سختی برای ما تلقی می شد.همه جو ورزشگاه ریباک و تیم قدرتمند بولتون را می شناسند اما ما بازی بسیار خوبی را ارئه دادیم.ما گل های زیادی به ثمر رساندیم و موقعیت های زیادی را نیز به وجود آوردیم.ما در ابتدای بازی به گل رسیدیم و بازی را کنترل کردیم و تیم حریف چاره ای جز جبران نداشت و ما از این فرصت بهره بردیم و گل های زیادی زدیم.
خوشحالی مهاجمان یونایتد از پیروزی شب گذشته در ریباک
شیاطین سرخ توانستند در شبی رویایی تیم بولتون رو با 5 گل رونی و هرناندز شکست بدهند مهاجم مکزیکی در اولین حضور ثابث خود در این فصل شروع فوق العاده ای داشت و وین رونی نیز در ادامه روند عالی خود در این فصل موفق شد که دومین هتریک پی در پی خود را در مقابل بولتون انجام دهد رونی در مصاحبه با ESPN گفت : ما می دانیم که بولتون همیشه حریف سر سختی بوده اما گل زود هنگام ما باعث شد که خوشبختانه ما پیروز شویم که کمی راحتر از ان چیزی بود که ما فکر میکردیم اما باید بگویم که ما برای انجام این کار سخت تلاش کردیم ما کنترل بازی رو دست داشتیم و فکر میکنم می توانستیم گل های بیشتری به ثمر برسانیم اما من بسیار خوشحالم که توانستم هتریک دوباره ای داشته باشم و اولین همکاری من با چیچا نیز با گلزنی هر دو همراه بود که این فوق العاده است مهاجم انگلستان و سیاطین سرخ توانسته در 4 دیدار ابتدای این فصل لیگ برتر 8 گل به ثمر برساند که به خاطر اماده سازی و فرم خوبی است که خود او اذعان میکند در تابستان به دست اورده است
چیچاریتو نیز در صحبت های گفت : من همیشه می گویم که مهمترین چیز این است که در نتیجه رخ می دهد ما سه امتیاز از تیم سرسختی چون بولتون به دست اوردیم و همین است که ما در حال حاضر خوشحال هستیم من فکر میکنم هر بازیکنی می تواند با وین رونی بازی کند او واقعا خوب بازی میکند ما میدانیم که وین یک بازیکن در سطح کلاس جهانی است که می تواند هر کاری انجام دهد
دوری 4 هفته ای کلورلی از میادین
پای تام طی بازی با بولتون دچار شکستگی نشده بلکه این بازیکن انگلیسی تبار از ناحیه رباط پا رنج میکشد اکنون باشگاه یونایتد باید چهار هفته صبر کند تا هافبک جوان و با استعداد خود را دوباره آماده ببیند اخبار گوشه و کنار از آمادگی وی برای بازی با مونتونگرو خبر میدهند
فابیو کاپلو در مورد مصدومان جوان خود همچون کلورلی و جک ویلشر گفته است آنها برای بازی های دوستانه پیشرو آماده خواهند شد , آحتمالا از آنها برای مدتی کوتا استفاده کنم
فرگوسن نیز طی مصاحبه ای تکل دیویس را محکوم کرد
وی همچنین در مصاحبه با MUTاحتمال حضور جانی اوانز و اورا در بازی چهارشنبه را کمرنگ دانست
فرگوسن همچنین از وضعیت دیگر مصدومیم سخن گفته است :
"جانی در بین دو نیمه درد شدیدی در زانو حس میکرد این درحالی بود که اورا نیز زانو درد داشت
فهرست ده گلزن برتر حال حاضر ليگ اروپايي
مهاجم ملي پوش تيم فوتبال منچستريونايتد با زدن 3 گل به تيم بولتون در صدر بهترين گلزنان قاره اروپا قرار دارد.
به نقل از سایت اخبار فوتبال جهان، وین رونی گلزن 26 ساله شیاطین سرخ در هفته اخیر لیگ برتر (هفته چهارم) درخشش خیره کننده ای داشت، او در پیروزی 5 بر صفر مقابل بولتون هت تریک کرد و به این ترتیب شمار گلهای خود را به عدد 8 رساند و در صدر بهترین گلزنان قاره سبز در اوایل فصل جاری قرار گرفت.
در این فهرست ماریو گومس، گلزن تیم ملی آلمان و عضو بایرن مونیخ که در بازی مقابل فرایبورگ به تنهایی 4 گل زد، رقابت شانه به شانهای با گلزن انگلیسی آغاز کرده است؛ وی اکنون با 8 گل زده در بالای جدول قرار دارد و تنها به خاطر یک بازی بیشتر نسبت به رونی در رده دوم جای گرفته است.
همچنین دیریس مرتنس گلزن تیم آیندهوون هلند در 4 بازی از لیگ کشور لالههای نارنجی 7 گل زده، تا خود را به رده سوم فهرست ده گلزن برتر حال حاضر لیگ اروپایی برساند.
*این فهرست به شرح زیر است:
1- وین رونی، منچستریونایتد، 26 ساله، 8 گل زده در 4 بازی
2- ماریو گومس، بایرنمونیخ آلمان، 25 ساله، 8 گل زده در 5 بازی
3-دیریس میرتنس، آیندهوون هلند، 24 ساله، 7 گل زده در 4 بازی
4-ادین ژکو، منچسترسیتی انگلیس، 25 ساله، 6 گل زده در 3 بازی
5-سرخیو آخرو، منچسترسیتی انگلیس، 23 ساله، 6 گل زده در 4 بازی
6-آلن ترائوره، اوسر فرانسه، 22 ساله، 5 گل زده در 5 بازی
7- ژرمی پرپه، رئس مون بلژیک، 26 ساله، 5 گل زده در 5 بازی
8-رودی، سرکل بروژ بلژیک، 22 ساله، 5 گل زده در 5 بازی
9-کریستیانو رونالدو، رئال مادرید، 26 ساله ، 4 گل زده در 2 بازی
10-روبرتو سولدادو، والنسیا اسپانیا، 4 گل زده در 2 بازی
منبع»:
عذرخواهی دیویس از تام!
کوین دیویس مهاجم و کاپیتان تیم بولتون که در بازی روز شنبه مقابل یونایتد با تکلی خشن تام کلورلی هافبک یونایتد را به شدت مصدوم کرد از این بازیکن جوان عذرخواهی کرد.اما همسر کوین دیویس پس از انتقادات فراوان از او به دفاع از وی پرداخت و اعلام کرد که کار دیویس عمدی نبوده است.خود دیویس نیز تصمیم نگرفت تا به صورت فوری از تام عذرخواهی کند و شاید کار خود را بد نمیدانسته است.به هر حال دیویس در روز شنبه و چند ساعت بعد از پایان مسابقه و بعد از این که از مصدومیت شدید تام آگاه شد با او حرف زد و از وی عذرخواهی کرد.کوین دیویس به اسکای نیوز می گوید:با کلورلی صحبت کردم چون فکر می کردم دچار شکستگی پا شده باشد.من بازی را دوباره ندیدم ولی به کلورلی زنگ زدم و حال او خوب بود.بسیار خوشحالم که مصدومیت او جدی نیست و برایش آرزوی موفقیت می کنم.
سر الکس و فراخواندن باتجربه ها
اگر چه جوانان یونایتد شروع خیره کننده ای در این فصل داشته اند ولی رئیس در نظر دارد که تیم با تجربه تری را در روز چهرشنبه مقابل بنفیکا در لیگ قهرمانان در زمین قرار دهد. سر الکس میگوید:"اولین بازی ما در برابر بنفیکا ،سخت ترین بازی در مرحله گروهی است.بنفیکا همیشه تیم سر سختی است و ما انتظار یک بازی دشوار را داریم.من چند تا از بازی های خارج از خانه ان ها در فصل گذشته را دیدم و ان ها کاملا درخشان بودند.
من فکر میکنم سخت ترین کار ما انتخاب خط هافبک در این بازی خاص است.این ناحیه بزرگترین چالش خواهد بود.ان ها با سه بازیکن در خط میانی بازی میکنند .پس ما باید به این توجه داشته باشیم.
تیم من در لیسبون ممکن است از نظر تجربه متفاوت باشد .ما درن فلچر اماده را داریم او هفته گذشته در بازی تیم اسکاتلند خوب کار کرد.من فکر میکنم که در این بازی به با تجربه ها نیاز داریم.
مهمترین چیز صعود از گروه است ،و بازی در خانه بنفیکا از ان نوع بازی هایی است که شما باید به ان احترام بگذارید."
فیل جونز،مشتاق حضور در لیگ قهرمانان
خرید تابستانی یونایتد در بازی روز شنبه مقابل بولتون نمایش بینظیری در پست دفاع راست داشت .وی اذعان کرده است که هیجان و انگیزه حضور در برابر ستارگان در لیگ قهرمانان یکی از عوامل نمایش درخشانش بوده است . "من مشتاق حضور در این بازی ها هستم."وی در گفت و گویی با MUTV ادامه داد:"این رقابت ها یکی از دلایلی است که من به یونایتد امدم.تا توانایی خودم را در مقابل برترین ستارگان دنیای فوتبال امتحان کنم.اگر برای بازی روز چهارشنبه انتخاب شوم کاملا از این چالش استقبال میکنم.
به عنوان یک مدافع ما همیشه به دنبال این هستیم که دروازه خود را بسته نگه داریم و خوشحالم که مقابل بولتون موفق به این کار شدیم."
فیل جونز میگوید ترجیح میدهد که در کنار چیچاریتو بازی کند تا در مقابلش وی درباره همبازی مکزیکی خود میگوید:"او استعداد باورنکردنی دارد. همه میدونند که او چه توانایی هایی دارد .او بازیکن بزرگیست و این فوق العادست که ما او را در تیممان داریم.
من گاهی اوقات در تمرینات مقابلش بازی میکنم و بعضی اوقات او واقعا غیر قابل مهار است.او در اطراف محوطه جریمه بسیار تیز است.مدافعان کار سختی در مقابلش دارن همانطور که در روز شنبه دیدیم."
بنفیکا – یونایتد
یونایتد رقابت های خود در فصل 12/2011 لیگ قهرمانان اروپا را با رویارویی با رقیب قدیمی خود ، آغاز می کند...
راهنمای فرم:
پایان رساندن لیگ پرتغال با کسب رتبه دوم بدان معنی بود که بنفیکا باید در دو دور مقدماتی لیگ قهرمانان شرکت میکرد. انها در دور مقدماتی ترابوزان اسپور از ترکیه و توونته هلند را از پیش رو برداشتند.
یونایتد نیز با کسب عنوان قهرمانی لیگ برتر بطور اتوماتیک جایگاهی برای خود در لیگ قهرمانان رزرو کرده بود و بعنوان یکی از تیم های سید اول در گروه C جای گرفت.
حاضرین و غایبین:
حضور انزو پرز، هافبک آرژانتینی بنفیکا در حاله ای از ابهام است؛ او بخاطر مصدومیت از ناحیه زانو بازی در برابر ویتوریا گیمارش را از دست داده بود.
سرالکس فرگوسن گفته بود که قصد دارد از ترکیبی با تجربه تر استفاده کند. بنظر میرسد او بجای تام کلورلی مصدوم از مایکل کریک استفاده خواهد کردو بنظر میرسد درن فلچر، بعداز حضور موفق در تیم ملی کشورش، برای یونایتد به میدان رود.
آخرین رویارویی:
در اخرین بازی دوتیم یونایتد وضعیت سختی داشت. مارکوس نلسون در نیمه اول بازی سال 2006 بنفیکا را جلو انداخته بود. اما به لطف ضربه سر نمانیا ویدیچ و گلهای رایان گیگز و لوئیز ساها یونایتد توانست به مرحله حذفی لیگ قهرمانان راه یابد.
مرد برتر:
اسکار کاردوزو با قدی شش فوت و چهار ایننچی یکی از قدرتمندترین مهاجمین اروپاست. نگذارید که قدوقامت او شما را دچار اشتباه کند. این مهاجم پاراگوئه ای در هوا بسیار خطرنا است و ضربه های پای چپ او بسیار مهلک است و بخوبی میتواند از ضربات ایستگاهی استفاده کند.
نقل قول:
سرالکس:"بازی اول برای ما سخت ترین بازی است. بنفیکا همیشه تیم خطرناکی بوده و همیشه انتظار بازی سختی در برابر انها را داشتیم. تعدادی از بازیهای انها را در فصل گذشته دیده ام ...انها بسیار خوب هستند."
سوت زننده:
دمیر اسکومینا (Damir Skomina) قضاوت این بازی برعهده دارد. این داور 35 ساله اهل اسلواکی فصل گذشته شش بازی در لیگ قهرمانان را سوت زد که بازی تاتنهام – اینتر یکی از انها بود.
بازی های مهم:
چهارشنبه شب، شب سختی برای تازه واردین لیگ قهرمانان است: منچستر سیتی به مصاف ناپولی میورد. اوتلول گالاتی برای رویارویی با بازل به سوئیس سفر میکند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)