سلام.
کل حافظه RAM این گوشی 278MB هست.
بله دوست عزیز این گوشی چیپ گرافیکی Adreno 200 GPU رو داره.
خیلی راحت میتونید با نصب برنامه system panel تمام مشخصات سخت افزاری و نرم افزاری به طور کامل ببینید.
سلام.
کل حافظه RAM این گوشی 278MB هست.
بله دوست عزیز این گوشی چیپ گرافیکی Adreno 200 GPU رو داره.
خیلی راحت میتونید با نصب برنامه system panel تمام مشخصات سخت افزاری و نرم افزاری به طور کامل ببینید.
دوستان من اگه بخوام به نسخه 2.3.4 ارتقا بدم اول باید روتش کنم؟؟؟؟؟؟؟یا این موضوع ربطی به روت کردن نداره؟سوال دیگم اینه ان روت کردن یعنی برگردون به رام پیش فرضه؟؟؟؟مثلا رام پیش فرض جیو 2.2.1 هست منظور اینه که دوباره به 2.2.1 تبدیلش کنیم؟
سلام بچه ها
من گوشيم رو روت نكردم ولي تو قسمت about phone تو setting براي كرنل ورژن نوشته:2.6.32.9-perf root آخه اين در حالي كه من گوشيم رو روت نكردم اگه ميتونيد كمكم كنيد
منم روت نکردم و همینو نوشته ، فک نکنم جای نگرانی باشهنوشته شده توسط mehrdad khar khoon [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راجع به سوال اون دوستی که راجع سریال سوال کرده بودند بگم که مشکل سایت هست چون منم که از نمایندگی رسمی سامسونگ در بازار موبایل خریدم سریال رو وارد کردم میگفت سریال تقلبی هست.
چیکار میشه کرد؟
بچه ها یه خبر توپ دارم واسطون
بالاخره رام رسمی 2.3.4 فارسی برای جیو اومد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mohammad_f29; 03-09-2011 at 23:27.
این رام چند هفته است که اومده و مخصوص اسیاست حالا اگه فارسی روداشته باشه خیلی خوبه
یک پهلوون این رام رو تست کنه و نتیجه اش رو اعلام کنه
الان به نظر شما از گارانتي خارج شده يا نه؟؟؟
نوشته شده توسط mehrdad khar khoon [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه ، واسه چی بشه؟؟ من از نمایندگی مایکروتل (ملت) گرفتم و دست هم بش نزدم تو زمینه رام و روت و ...
چه دلیلی داره بیوفته گارانتیش؟
بچه ها با تغییر به 2.3.4 گارانتی ما تکلیفش چی میشه؟ از بین میره؟؟
+ همه اطلاعات گوشی پاک میشه؟؟
کلا یه مقدار راجع به این 2.3.4 0 ( امکانات و خصوصیات و ضعف هاش ) و طریقه تبدیل به اون ، یه توضیح جامعی یکی از پهلوونا زحمت بکشه ارائه کنه!
مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)