تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 87 از 314 اولاول ... 377783848586878889909197137187 ... آخرآخر
نمايش نتايج 861 به 870 از 3137

نام تاپيک: طرفداران HP dv6-6090ee

پروفشنال salar_aziz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

آره منم دقت کردم وقتی باتری فول میشه از مدار شارژ خارج میشه ولی باز حرف من درسته با کمال احترام برای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز
    چون 1 اشتباه هست وقتی برق نزدیک خودمون داریم با باتری به برق وصل باشه حالا چرا ؟ ( چون درسته وقتی باتری فول میشه از مدار شارژ خارج میشه ولی اینطوری نیست در اصل چون وقتی باتری شما فول میشه هنوز باتری حالت باتری را نداره چرا اگر دقت کرده باشین باتری که فول شارژه بدون استفاده در چند روز شارژ باتری از 100 به 90 یا حتی 70 میرسه و اینجاست که میگم اینجوری نیست وقتی باتری با برق وصل هست برق :
    1. عمر باتری را میکاهد
    2.نمیگذارد باتری عادت ذخیره ای خودش را نگه داره و تا میخواد از شارژ باتری کم بشه برق اون را پر میکنه !
    3. و در آخر باتری را زود خراب میکنه و باعث میشه که باد کنه و قدرت نگه دارنگیه خودش را در چند روز کم مصرف از دست بده !

بازم میگم باتری که محافظ نیست و از نظر ولتاژی نمیتواند حداکثر ولتاژ لازم را برای بازی های سنگین ساپورت کنه و بهترین کار اینه که وقتی در منزل هستید برای بازی ها بدون باتری مورد استفاده قرار بگیره و برای کارهای روز مره عادی کع حالت پاور سیوینگ بسه مثل فیلم نگاه کردت یا وب ...
    محافظ اصلی و آداپتوری که همراه لپ تاپ هست اون مهمه و به هیچ عنوان اجازه اتصالات یا نوسانات برق را نمیده بازم میگم وقتی برق میره لپ تاپ بدون باتری با آداپتور بعد 5 ثانیه خاموش میشه که این یعنی این آداپتور محافظ قوی و قابل اعتمادی هست برای دسنگاه شما ! اینا را علمی گفتم !

---------- Post added at 05:52 AM ---------- Previous post was at 05:49 AM ----------

عزیزم این که قصه نداره فوقش که مشکلش الان نرم افزاریه 100 درصد اصلا سخت افزاری به قول دوست عزیزمون گارانتی داره اصلا نداشته باشه هاردت خدایی نکرده سوخت یکی دیگه میزاریش جاش که حتی نیازی به باز کردن لپ تاپ هم نیست مثل رم کامپیوتر که عوش میکنیم ... نه پیچی میختد نه چیزی ...
    حالا برای رفع مشکل شما الان که نگاه پستتون کردم هارد شما مشکل نرم افزاری داره اول f2 را بزنید مراحل را طی کنید اگر باز رفع نشد راحت پارتیشن بندی کنید با ویدوز سون 100 درصد مشکلتون حل میشه این که yغصه ای نداره

راستی اینم یادم رفت بگم هرچقدر میخواین باهاش بازی کنید البته با کول پد خوب هیچ مشکلی براش پیش نیاد هرچی شد با من !

تشکر یادتون نره ...
    به نظر منم سخت افزاره متاسفانه
    حالا چرا انقدر غصه میخوری مگه گارانتی نداره؟
    یکماه گارانتی تعویض چی؟
    ممنونم دوستان.نه بابا وسیله و مال این دنیا که ارزش غصه خوردن نداره.
    فقط حیفم اومد که دستگاه نو که خیلی هم همه ازش راضی اند شانس من خراب شد و حالا از شهرستان باید بفرستم گارانتی که معلوم نیس چکارش بکنن(گارانتی اصلی و معتبرش چیه که گارانتی های غیر رسمی باشه.)
    راستی گارانتی من پارسه هست.کسی از نحوه خدماتش خبر داره؟جوابگو هست؟

ممنونم

2. این کاربر از salar_aziz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Persian_1984's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

جناب d.b23 نظرشما درمورد مشکل لپ تاپ من چیه؟صفحه قبل خدمت دوستان عرض کرده بودم مشکل رو
    (خیلی دوست دارم بشنوم که مشکل سخت افزاری نیست ولی ...)

ممنونم
    دوست عزیز اسکن دیسک خود ویندوز رو که گفتم انجام دادی شما؟؟ تا اونجایی که یادم هست شما به علت کمبود وقت این کار رو انجام ندادی. اگر نکردی همین الان این کار رو بکن. جفت تیک ها رو بزن بزار ریست بشه و در حین بوت شدن انجام بده کارش رو. اگر اشکال شما به شکل نرم افزاری قابل حل باشه اسکن ویندوز حتما مشکل شما را حل میکنه.

4. این کاربر از Persian_1984 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Persian_1984's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام. من دیدم در چند پست آخر بچه ها سوال های زیادی راجع به نگهداری باطری لپ تاپ داشتن بهتر دونستم اطلاعاتی که در این مورد داردم رو برای شما هم بگم.
    اولا شما با مراجعه به بخش HP Battery Health Center اطلاعات خوبی میتونید کسب کنید. اینم لینک:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در انجا میبینید که پیشنهاد شده که اگر بیش از دو هفته از لپ تاپ با برق مستقیم استفاده میکنید حتما باطری را جدا کنید.

من بیشتر این سئوال ها را هم از پشتیبانی HP پرسیدم و شما هم اگر سئوال داشتید میتونید با کمک نرم افزار HP Support Assistant که روی Desktop هم هست با پشتیبانی به طور 24 ساعته 7 روز هفته چت کنید و سئوال خودتون را بپرسید. البته سئوال های حرفه ای نمی تونن جواب بدن ولی راهی برای پیدا کردن جواب به شما معرفی میکنند.

اون ها هم پیشنهاد دادن که تا حد امکان موقع اتصال به برق برای مدت طولانی باطری جدا بشه. و باطری عمل کاهش نوسان را انجام نمیده و این کار به عهده ترانس هست.
    ولی به نظر من همون سقف بیش از دو هفته استفاده مدام از AC power را رعایت کنید مناسب خواهد بود. پیشنهاد دیگه ای که کردن این بود که اگر باطری را جدا میکنید حتما اطلاعات خود را مدام save کنید که در صورتی قطع برق اطلاعات شما از دست نره. (زحمت کشیدن)

پیشنهاد کردن که حتما هر چند ماه یکبار باطری را کالیبره کنید. بعد از هر 30 بار دوره شارژ(شارژ و دشارژ کامل) این کار مناسب خواهد بود. (اگر شما نصف باطری را مصرف کنید و به شارژ بزنید تا فول شود و دوباره نصف باطری را مصرف کنید معادل یک دوره شارژ میشود)
    یک سری اطلاعات هم میتونید از Help And Support ویندوزتون که با Help خود لپ تاپ شما کامل شده بدست بیارید.
    یک نکته مهم دیگه این هست که وقتی میخواهید لپ تاپ را به برق وصل کنید اول دوشاخه را به برق بزنید سپس سوکت را به لپ تاپ متصل کنید و در هنگام جدا کردن از برق اول سوکت را از لپ تاپ جدا کنید سپس دوشاخه را از برق شهر جدا کنید.

سوالی بود در خدمتم.

6. 6 کاربر از Persian_1984 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال salar_aziz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

دوست عزیز اسکن دیسک خود ویندوز رو که گفتم انجام دادی شما؟؟ تا اونجایی که یادم هست شما به علت کمبود وقت این کار رو انجام ندادی. اگر نکردی همین الان این کار رو بکن. جفت تیک ها رو بزن بزار ریست بشه و در حین بوت شدن انجام بده کارش رو. اگر اشکال شما به شکل نرم افزاری قابل حل باشه اسکن ویندوز حتما مشکل شما را حل میکنه.
    چشم انجام میدم ولی من 3درایو دیگ غیر از درایوc دارم.یک بار c رو اسکن کنم و بعد یکی یکی درایوهای دیگه رو؟یعنی یه باز واس اسکن c بعد از ریست کردن میره تو داس و اسکن میکنه و بعد از بالا اومدن ویندوز دوباره واسه درایوهای دیگه اینکارو انجام بدم؟

ممنونم

در آغاز فعالیت arash_jeneral's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

با سلام .
    به نظر شما اگه کلا من هارد را فورمت کنم و از اول پارتیشن بندی کنم و خودم یک ویندوز نصب کنم چیزیا از دست دادم ؟؟
    چون معمولا ویندوز اصلی یکم سنگین . نظر دوستان چیه ؟؟؟؟

9. این کاربر از arash_jeneral بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه binahayat_m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

سلام
    خدمت دوستان عزيز
    اين مدل دكمه هاي لمسي در بالاي كيبرد نداره؟

پروفشنال sadeghbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض

حیقیقت داره میگن مانیتورش کیفیت مناسبی نداره؟!!
    من که باور نمیکنم سری dv که اینترتینمنت هستن کیفیت مانبتور مناسبی نداشته باشن!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام دوستان.
    من لپ تاپم رستارت میشد. بردم گارانتی (البته اونجا 1 ساعت نشستم بازی کردم تا رستارت شد وگرنه حرفمو قبول نمیکردن) اونا گفتن اشکال از هیت سینک یا فن .

ولی اینا واقعا انسانهای....... هستن.
    بهش گفتم چون یک ماه نگذشته باید تعویضس کنی.
    گفت پشت برگ گارانتی رو دوباره بخون.
    پشتش نوشته توی یک ماه اول بعد از خرید اگر دستگاه خراب شد ولی در کمتر از یک هفته قابل تعمیر نبود دستگاه باید تعویض بشه.
    یعنی واقعا این مملکت گارانتی بی معنیه.تازه گارانتی طلایی بود.
    احتمالا اگر دستگاهی هم تعمیر نشه و نو بدن به آدم ، ولی دستگاه قبلی رو میکنن تو پاچه یکی دیگه.

دوستان راجع به کول پد کمک کنید. نمیخوام پول الکی بدم.فنهاش کجای لپ تاپ قرار بگیره بهتره؟
    که بر اساس اون کول پد رو بخرم.

13. 2 کاربر از cupid7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال d.b23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lodnon_UK

پيش فرض

حیقیقت داره میگن مانیتورش کیفیت مناسبی نداره؟!!
    من که باور نمیکنم سری dv که اینترتینمنت هستن کیفیت مانبتور مناسبی نداشته باشن!
    نه
    حقیقت نداره
    کیفیتش خوبه ولی فوق العاده نیست
    از 100 بهش-84 83 میدم

15. 2 کاربر از d.b23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sadeghbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض

نه
    حقیقت نداره
    کیفیتش خوبه ولی فوق العاده نیست
    از 100 بهش-84 83 میدم
    مدلی که از لحاظ مانیتور بهتر باشه غیر از سونی و اپل چی هست؟!

با کانفیگی نزدیک به hp!!!

Lenovo y570 ؟! ولی هنوز نیومده..

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •