سلام. من دیدم در چند پست آخر بچه ها سوال های زیادی راجع به نگهداری باطری لپ تاپ داشتن بهتر دونستم اطلاعاتی که در این مورد داردم رو برای شما هم بگم.
اولا شما با مراجعه به بخش HP Battery Health Center اطلاعات خوبی میتونید کسب کنید. اینم لینک:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در انجا میبینید که پیشنهاد شده که اگر بیش از دو هفته از لپ تاپ با برق مستقیم استفاده میکنید حتما باطری را جدا کنید.
من بیشتر این سئوال ها را هم از پشتیبانی HP پرسیدم و شما هم اگر سئوال داشتید میتونید با کمک نرم افزار HP Support Assistant که روی Desktop هم هست با پشتیبانی به طور 24 ساعته 7 روز هفته چت کنید و سئوال خودتون را بپرسید. البته سئوال های حرفه ای نمی تونن جواب بدن ولی راهی برای پیدا کردن جواب به شما معرفی میکنند.
اون ها هم پیشنهاد دادن که تا حد امکان موقع اتصال به برق برای مدت طولانی باطری جدا بشه. و باطری عمل کاهش نوسان را انجام نمیده و این کار به عهده ترانس هست.
ولی به نظر من همون سقف بیش از دو هفته استفاده مدام از AC power را رعایت کنید مناسب خواهد بود. پیشنهاد دیگه ای که کردن این بود که اگر باطری را جدا میکنید حتما اطلاعات خود را مدام save کنید که در صورتی قطع برق اطلاعات شما از دست نره. (زحمت کشیدن)
پیشنهاد کردن که حتما هر چند ماه یکبار باطری را کالیبره کنید. بعد از هر 30 بار دوره شارژ(شارژ و دشارژ کامل) این کار مناسب خواهد بود. (اگر شما نصف باطری را مصرف کنید و به شارژ بزنید تا فول شود و دوباره نصف باطری را مصرف کنید معادل یک دوره شارژ میشود)
یک سری اطلاعات هم میتونید از Help And Support ویندوزتون که با Help خود لپ تاپ شما کامل شده بدست بیارید.
یک نکته مهم دیگه این هست که وقتی میخواهید لپ تاپ را به برق وصل کنید اول دوشاخه را به برق بزنید سپس سوکت را به لپ تاپ متصل کنید و در هنگام جدا کردن از برق اول سوکت را از لپ تاپ جدا کنید سپس دوشاخه را از برق شهر جدا کنید.
سوالی بود در خدمتم.