اندروید 4 برای سنسیشن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اندروید 4 برای سنسیشن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باسلام خدمت دوستان گرامی
من حدود یه ماهی هست میخوام گوشی بگیرم که الان قیمت ها خیلی رفته بالا ولی بازم میخوام بگیرم حالا از شما دوستان خواهش میکنم لطفا منو کمک کنید و جواب منو بدید من بين sensation xl و sensation xe و gs2 دو دل هستم ولي به نظرمxe بهتر از لحاظ فيلم برداري1080 و cpu دوهسته اي بودنش و از بزرگ بودن xl هم زياد خوشم نمياد و از برند سامسونگ هم زیاد خوشم نمیاد (اینو بدون تعصب گفتم به دل نگیرید)ولي در کل بازم دو دلم از شما کمک ميخوام که با توجه به امکانات و کارايي کدوم بهتره؟ ایاsensation xe از لحاظ قیافه و خوش دست بودن خوبه؟ مشکل خاک رفتن زیر ال سی دی صحت داره؟ خیلی خاک میگیره؟
خواهش میکنم جواب منو بددید اخه من خیلی تو این قضیه حرفه ای نیستم و میخوام زودتر بگیرم.
ممنون از شما.
سلام
اگه مشکل مالی نداری بیخیال اسم سامسونگ شو و گلکسی را بگیر
منم موقعی که با اسم سامسونگ مشکل داشتم سنسیشن را به دوستم معرفی کردم و اونم 850 پول داد براش و الان پشیمونم که بهش معرفی کردم
اما اگه واقعا با سامسونگ مشکل داری بین خرید نسخه معمولی و XE خرید نسخه معمولی خیلی به صرفه تره و بهتره که اون هم در مقابل یه تک هسته ای عادی مثل ARC S کم میاره! (منظورم توی تفاوت قیمت به کارایی هست)
کلا سری سنسیشن گوشی های متوسط دو هسته ای هستن
بهت پیشنهاد میکنم یا برو سراغ قوی ترین 2هسته ای یا قویترین تک هسته ای
ممنون از راهنماییتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظور شما اینه که سنسیشن معمولی سی پی یوش با اینکه 1.2 و تک هسته ای هست بهتره از سنسیشن ایکس ای هست که 2 هسته ای و 1.5 هست؟
و اینکه گالکسی رو خیلیا ازش ایراد میگیرن مثل :1-هنگ کردن 2-هاله صورتی در عکس گرفتن 3-داغ کردن بیش از حد باتری و...
حالا نمیدونم اگه شما با گالکسی یا سنسیشن تجربه دارید بازم راهنماییم کن خیلی سر در گم شدم این چند وقته.
ممنون.
میشه شما یه بررسی بین ارک اس و سنسیشن بکنید حتی از نظر قیمت ؟
اول از همه سنسیشن معمولی هم 2هسته ای هست
من شخصا فقط با سنسیشن و سنسیشن XE کار کردم
هر دو تا سریع هستن و کارآیی تقریبا مشابهی دارن اما تفاوت قیمتشون یه کم زیاده
شما باید حدود 150 هزارتومن بدید در اصل فقط برای یه هدفون
پس بین این دوتا من سنسیشن معمولی را پیشنهاد میکنم
اما گلکسی
گلکسی هم مثل همه گوشیهای دیگه ایراداتی داره اما تا اونجایی که میدونم اکثر این ایراداتی که شما گفتید توی اپدیت هایی که براش اومده برطرف شده
ببینید الان شما قصد دارید حدود 1تومن پول بدید
سری سنسیشن واقعا گوشی خوبیه اما تا موقعی که خودش تنهاست و با گوشی دوهسته ای دیگه ای مقایسه نشه
من واقعا از کار کردن با سنسیشن لذت بردم اما وقتی دارید حدود 1 تومن پول میدید پس بهتره با اندکی افزایش موجودیتون برید سراغت انتخاب بهتر
سی پی یو قویتر
رم بیشتر
دوربین بهتر
کیفیت صفحه نمایش فوق العاده بالاتر
اینا همه ارزشش بیشتر از تفاوت قیمتش با سنسیشن میشه و عمر مفید گوشی را هم بیشتر میکنه
ببین آقا سعید من منکر خوب بودن گوشی سنسیشن نیستممیشه شما یه بررسی بین ارک اس و سنسیشن بکنید حتی از نظر قیمت ؟
و با توجه به مثلا 2هسته ای بودنش و رم بیشترش "باید" و "باید" از آرک اس چندین قدم جلوتر باشه اما آیا واقعا هست؟
فقط میشه گفت سنسیشن بهتر از ارک اس هستش اما این قدرت بیشتر نسبت به سخت افزاری که توش به کار رفته نیست
انصاف داشته باشیم کسی که میخواد پولی در این حد بده و یه گوشی قوی بخره و احتمالا چندین سال ازش استفاده کنه نباید بره سراغ سنسیشن
سنسیشن برای کسایی ساخته شده که چند ماه 1 بار گوشیشونو عوض میکنند و میرن سراغ یه گوشی جدیدتر
نظر شخصی من اینه که هیچ وقت نباید جنس متوسط بازار را خرید چون خیلی زود میره کنار دست جنس های ضعیف تر(ارک اس)
Last edited by silent-assassin; 17-02-2012 at 21:23.
خیلی قشنگ منو متوجه کردید ممنون از راهنماییتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
ولی من نمیخوام سنسیشن ایکس ای رو با گوشی 2 هسته ای دیگه ای مقایسه کنم حالا شما که باهاش کار کردید ایا این گوشی در برنامه ها و بازیهای سنگین و اچ دی مشکل داره؟ و در ضمن به نظرم به خاطر 150 تومن همون ایکس ای رو بگیرم بهتره بالاخره یه مدل بالاتره.
شرمنده اینقدر سوال پرسیدم.
ممنون.
xl كه تك هسته ايه از سنسيشن عادي و xe بهتره
ساعت و تاریخو دقت کنین همین الان بنچ گرفتمانصاف داشته باشیم
شات های گوشی خودمه
یکی که انصاف داره الان بیاد نظر بده
![]()
Last edited by sAeEd_kHaAn; 18-02-2012 at 11:34.
من نمی خواستم وارد بحثتون بشم سعید جان ولی مجبور شدم بگمساعت و تاریخو دقت کنین همین الان بنچ گرفتم
شات های گوشی خودمه
یکی که انصاف داره الان بیاد نظر بده
این بحثی که دوستان می کنن در مورد کیفیت عملکرد گوشی سنسیشن روی حالت دیفالت گوشی هست این اماری که شما گذاشتی رفتید رام نصب کردید و کلاک سی پی یو رو افزایش دادید بعد بنچ گرفتید این امتیاز رو اورده یه گوشی ساده اندرویدی هم رامش را تعویض کنید از امتیاز اصلی یا همون فابریک گوشی بیشتر میگیره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)