تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 87 از 96 اولاول ... 3777838485868788899091 ... آخرآخر
نمايش نتايج 861 به 870 از 953

نام تاپيک: Sensation & Sensation XE | گوشي هاي HTC با پردازنده هاي دوهسته اي 1.2 و 1.5 گيگاهرتزي

2. این کاربر از error_erroriyan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

باسلام خدمت دوستان گرامی
    من حدود یه ماهی هست میخوام گوشی بگیرم که الان قیمت ها خیلی رفته بالا ولی بازم میخوام بگیرم حالا از شما دوستان خواهش میکنم لطفا منو کمک کنید و جواب منو بدید من بين sensation xl و sensation xe و gs2 دو دل هستم ولي به نظرمxe بهتر از لحاظ فيلم برداري1080 و cpu دوهسته اي بودنش و از بزرگ بودن xl هم زياد خوشم نمياد و از برند سامسونگ هم زیاد خوشم نمیاد (اینو بدون تعصب گفتم به دل نگیرید)ولي در کل بازم دو دلم از شما کمک ميخوام که با توجه به امکانات و کارايي کدوم بهتره؟ ایاsensation xe از لحاظ قیافه و خوش دست بودن خوبه؟ مشکل خاک رفتن زیر ال سی دی صحت داره؟ خیلی خاک میگیره؟
    خواهش میکنم جواب منو بددید اخه من خیلی تو این قضیه حرفه ای نیستم و میخوام زودتر بگیرم.
    ممنون از شما.

آخر فروم باز silent-assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    سپاهان

پيش فرض

باسلام خدمت دوستان گرامی
    من حدود یه ماهی هست میخوام گوشی بگیرم که الان قیمت ها خیلی رفته بالا ولی بازم میخوام بگیرم حالا از شما دوستان خواهش میکنم لطفا منو کمک کنید و جواب منو بدید من بين sensation xl و sensation xe و gs2 دو دل هستم ولي به نظرمxe بهتر از لحاظ فيلم برداري1080 و cpu دوهسته اي بودنش و از بزرگ بودن xl هم زياد خوشم نمياد و از برند سامسونگ هم زیاد خوشم نمیاد (اینو بدون تعصب گفتم به دل نگیرید)ولي در کل بازم دو دلم از شما کمک ميخوام که با توجه به امکانات و کارايي کدوم بهتره؟ ایاsensation xe از لحاظ قیافه و خوش دست بودن خوبه؟ مشکل خاک رفتن زیر ال سی دی صحت داره؟ خیلی خاک میگیره؟
    خواهش میکنم جواب منو بددید اخه من خیلی تو این قضیه حرفه ای نیستم و میخوام زودتر بگیرم.
    ممنون از شما.
    سلام

اگه مشکل مالی نداری بیخیال اسم سامسونگ شو و گلکسی را بگیر

منم موقعی که با اسم سامسونگ مشکل داشتم سنسیشن را به دوستم معرفی کردم و اونم 850 پول داد براش و الان پشیمونم که بهش معرفی کردم

اما اگه واقعا با سامسونگ مشکل داری بین خرید نسخه معمولی و XE خرید نسخه معمولی خیلی به صرفه تره و بهتره که اون هم در مقابل یه تک هسته ای عادی مثل ARC S کم میاره! (منظورم توی تفاوت قیمت به کارایی هست)

کلا سری سنسیشن گوشی های متوسط دو هسته ای هستن

بهت پیشنهاد میکنم یا برو سراغ قوی ترین 2هسته ای یا قویترین تک هسته ای

5. این کاربر از silent-assassin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

ممنون از راهنماییتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    منظور شما اینه که سنسیشن معمولی سی پی یوش با اینکه 1.2 و تک هسته ای هست بهتره از سنسیشن ایکس ای هست که 2 هسته ای و 1.5 هست؟
    و اینکه گالکسی رو خیلیا ازش ایراد میگیرن مثل :1-هنگ کردن 2-هاله صورتی در عکس گرفتن 3-داغ کردن بیش از حد باتری و...
    حالا نمیدونم اگه شما با گالکسی یا سنسیشن تجربه دارید بازم راهنماییم کن خیلی سر در گم شدم این چند وقته.
    ممنون.

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

سلام

اگه مشکل مالی نداری بیخیال اسم سامسونگ شو و گلکسی را بگیر

منم موقعی که با اسم سامسونگ مشکل داشتم سنسیشن را به دوستم معرفی کردم و اونم 850 پول داد براش و الان پشیمونم که بهش معرفی کردم

اما اگه واقعا با سامسونگ مشکل داری بین خرید نسخه معمولی و XE خرید نسخه معمولی خیلی به صرفه تره و بهتره که اون هم در مقابل یه تک هسته ای عادی مثل ARC S کم میاره! (منظورم توی تفاوت قیمت به کارایی هست)

کلا سری سنسیشن گوشی های متوسط دو هسته ای هستن

بهت پیشنهاد میکنم یا برو سراغ قوی ترین 2هسته ای یا قویترین تک هسته ای

میشه شما یه بررسی بین ارک اس و سنسیشن بکنید حتی از نظر قیمت ؟

آخر فروم باز silent-assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    سپاهان

پيش فرض

ممنون از راهنماییتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    منظور شما اینه که سنسیشن معمولی سی پی یوش با اینکه 1.2 و تک هسته ای هست بهتره از سنسیشن ایکس ای هست که 2 هسته ای و 1.5 هست؟
    و اینکه گالکسی رو خیلیا ازش ایراد میگیرن مثل :1-هنگ کردن 2-هاله صورتی در عکس گرفتن 3-داغ کردن بیش از حد باتری و...
    حالا نمیدونم اگه شما با گالکسی یا سنسیشن تجربه دارید بازم راهنماییم کن خیلی سر در گم شدم این چند وقته.
    ممنون.
    اول از همه سنسیشن معمولی هم 2هسته ای هست
    من شخصا فقط با سنسیشن و سنسیشن XE کار کردم
    هر دو تا سریع هستن و کارآیی تقریبا مشابهی دارن اما تفاوت قیمتشون یه کم زیاده
    شما باید حدود 150 هزارتومن بدید در اصل فقط برای یه هدفون

پس بین این دوتا من سنسیشن معمولی را پیشنهاد میکنم

اما گلکسی
    گلکسی هم مثل همه گوشیهای دیگه ایراداتی داره اما تا اونجایی که میدونم اکثر این ایراداتی که شما گفتید توی اپدیت هایی که براش اومده برطرف شده

ببینید الان شما قصد دارید حدود 1تومن پول بدید

سری سنسیشن واقعا گوشی خوبیه اما تا موقعی که خودش تنهاست و با گوشی دوهسته ای دیگه ای مقایسه نشه
    من واقعا از کار کردن با سنسیشن لذت بردم اما وقتی دارید حدود 1 تومن پول میدید پس بهتره با اندکی افزایش موجودیتون برید سراغت انتخاب بهتر
    سی پی یو قویتر
    رم بیشتر
    دوربین بهتر
    کیفیت صفحه نمایش فوق العاده بالاتر

اینا همه ارزشش بیشتر از تفاوت قیمتش با سنسیشن میشه و عمر مفید گوشی را هم بیشتر میکنه

میشه شما یه بررسی بین ارک اس و سنسیشن بکنید حتی از نظر قیمت ؟
    ببین آقا سعید من منکر خوب بودن گوشی سنسیشن نیستم
    و با توجه به مثلا 2هسته ای بودنش و رم بیشترش "باید" و "باید" از آرک اس چندین قدم جلوتر باشه اما آیا واقعا هست؟
    فقط میشه گفت سنسیشن بهتر از ارک اس هستش اما این قدرت بیشتر نسبت به سخت افزاری که توش به کار رفته نیست

انصاف داشته باشیم کسی که میخواد پولی در این حد بده و یه گوشی قوی بخره و احتمالا چندین سال ازش استفاده کنه نباید بره سراغ سنسیشن
    سنسیشن برای کسایی ساخته شده که چند ماه 1 بار گوشیشونو عوض میکنند و میرن سراغ یه گوشی جدیدتر

نظر شخصی من اینه که هیچ وقت نباید جنس متوسط بازار را خرید چون خیلی زود میره کنار دست جنس های ضعیف تر(ارک اس)
    Last edited by silent-assassin; 17-02-2012 at 21:23.

9. این کاربر از silent-assassin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

خیلی قشنگ منو متوجه کردید ممنون از راهنماییتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
    ولی من نمیخوام سنسیشن ایکس ای رو با گوشی 2 هسته ای دیگه ای مقایسه کنم حالا شما که باهاش کار کردید ایا این گوشی در برنامه ها و بازیهای سنگین و اچ دی مشکل داره؟ و در ضمن به نظرم به خاطر 150 تومن همون ایکس ای رو بگیرم بهتره بالاخره یه مدل بالاتره.
    شرمنده اینقدر سوال پرسیدم.
    ممنون.

حـــــرفـه ای PersiAndroid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

xl كه تك هسته ايه از سنسيشن عادي و xe بهتره

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

انصاف داشته باشیم
    ساعت و تاریخو دقت کنین همین الان بنچ گرفتم
    شات های گوشی خودمه
    یکی که انصاف داره الان بیاد نظر بده

Last edited by sAeEd_kHaAn; 18-02-2012 at 11:34.

13. این کاربر از sAeEd_kHaAn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موبایل adrenalin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

ساعت و تاریخو دقت کنین همین الان بنچ گرفتم
    شات های گوشی خودمه
    یکی که انصاف داره الان بیاد نظر بده
    من نمی خواستم وارد بحثتون بشم سعید جان ولی مجبور شدم بگم
    این بحثی که دوستان می کنن در مورد کیفیت عملکرد گوشی سنسیشن روی حالت دیفالت گوشی هست این اماری که شما گذاشتی رفتید رام نصب کردید و کلاک سی پی یو رو افزایش دادید بعد بنچ گرفتید این امتیاز رو اورده یه گوشی ساده اندرویدی هم رامش را تعویض کنید از امتیاز اصلی یا همون فابریک گوشی بیشتر میگیره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •