این سریال رو جایی برای دانلود میزاره ؟
این سریال رو جایی برای دانلود میزاره ؟
ایران پراد میزاره و خیلی سایت های دیگه هم الان برای رقابت میزارن: دی
یه سرچی بزنی پیدا میشه.
قاسمی:آفرین
قاسمی:ساکت
قاسمی:دسبند بزن
قاسمی:دستبند نزن
قاسمی:خدافظ
قاسمی:......
![]()
boog.ir
چرا دکمه نقل قول انگلیش شده؟عجب
چند روز نباشی ببین فرومو چیکار میکنن!
چرا آهنگ اولی رو برداشتن؟! آهنگ خوبی بود. مثل اینکه زیاد شنیدن خسته شدن و حوصلشون سر رفته!![]()
Last edited by Ghaioom; 19-07-2011 at 18:24.
سلام
حسن عباسی گفته سریال، داره افکار فروید رو ترویج میکنه!
کسی عکس فروید رو دیده روی دیوار خونه نیما؟
آخه گویا میگن یه عکس اش به دیواره!!![]()
كريمي: «ساختمان پزشكان» مخرب سليقه مخاطب است
خبرگزاري فارس: يك منتقد با بيان اينكه «ساختمان پزشكان» اصلاً و ابداً طنز نيست گفت: «ساختمان پزشكان» مطمئناً خيلي زود فراموش خواهد شد اما آثار مخرب آن از حيث تنزل سطح سليقه مخاطب متاسفانه تا سالها به جاي خواهد ماند.
«پژمان كريمي» عضو انجمن منتقدان و نويسندگان سينماي ايران در گفتوگو با خبرنگار راديو و تلويزيون فارس، در مورد مجموعه تلويزيوني «ساختمان پزشكان»، بيان داشت: اساساً ساخت مجموعههاي طنزآميز در صدا و سيما به منظور مفرحسازي اوقات بينندگان يك ضرورت است اما بايد با تاسف گفت كه در زمينه كارهاي طنز ما هنوز نتوانستيم به نمونههاي قابل قبولي دست يابيم.
وي در ادامه تاكيد كرد: در سريال «ساختمان پزشكان» ما با يك روانشناس مواجه هستيم كه از حيث رواني و در كنار آن از حيث تعاملات اجتماعي و خانوادگي دچار مشكلات عديدهاي است كه اين مشكلات دستمايه قصههاي اين مجموعه قرار گرفته است.
كريمي تصريح كرد: متاسفانه به نظر من اين مجموعه اصلاً و ابداً طنز نيست و صرفاً در پي خنداند تماشاگر است، ولو با اتكاء به پارهاي از ديالوگهاي غير اخلاقي كه به آن بسنده كرده است.
اين منتقد در ادامه به فارس، گفت: شايد برخي بگويند كه در اين مجموعه به يك صنف مشخصي توهين شده اما من ترجيح ميدهم به اين مقوله وارد نشوم چرا كه به هر حال پرداختن به يك شخصيت بدون اشاره به شناسنامه كه اصلاً موقعيت اجتماعي و شغلياش مشخص نيست در نمايش غير ممكن است.
عضو انجمن منتقدان و نويسندگان سينماي ايران در ادامه خاطرنشان كرد: اما ميخواهم بگويم وقتي قرار باشد يك اثر نمايشي از وجوه طنزآميز خود فاصله گرفته و اجزاء آن حكم اهانت به مخاطب را پيدا ميكند، پس ديگر طنز نيست.
اين منتقد ادامه داد: به نظر من مسئولين سيما در سپردن و سفارش دادن كار به هنرمندان بايد نگاهي پر وسواس به كارنامه هنرمندان را مدنظر داشته باشند. كارگردان مجموعه تلويزيوني «ساختمان پزشكان» نويسنده فيلمنامه سخيف «پوپك و مش ماشاالله» ساخته فرزاد موتمن است و طبيعي است كه از چنين فردي نميتوانيم انتظار يك اثر موفق و طنز داشته باشم.
«پژمان كريمي» در پايان اين گفتوگو نيز خاطرنشان كرد: به باور بنده مجموعه تلويزيوني «ساختمان پزشكان» كاري در رديف ساير آثار سطحي و ضعيف تلويزيون است كه مطمئناً خيلي زود فراموش خواهد شد اما آثار مخرب آن از حيث تنزل سطح سليقه مخاطب متاسفانه تا سالها به جاي خواهد ماند.
این نقد بالایی دیگه آخرشه
خوبه همه میدونن این سریال یه طنز متفاوت هست
من همین الان سخت ــه برام باهاش خداحافظی کنم این میگه زود فراموش خواهد شد !
+
قسمت امشب معمولی بود به نظرم البته بازی خانوم شیرزاد هم قابل تقدیر ــه:دي
آره انگار..........
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)