تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 87 از 99 اولاول ... 377783848586878889909197 ... آخرآخر
نمايش نتايج 861 به 870 از 985

نام تاپيک: مشاوره ی شغلی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

من هم مدت هاست که دنبال کار هستم . حدود 3 سال
    انقدر برای این شرکت اون شرکت رزومه فرستادم که دیگه الان بیخیال جستجوی کار شدم چون از 30 جا یکی میگفت بیا اون هم با ماهی 250
    الان هم شدم مرده متحرک ، کار که ندارم هیچ ، هیچکسی هم توی زندگیم نیست که باهاش درد و دل کنم و تک و تنها توی این دنیا روز رو شب میکنم و هیچ دلخوشی تو زندگیم نیست جز پدر و مادرم

2. این کاربر از bas ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Nocturne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

زدن یه کافی شاپ تو یه جای نسبتا مناسب چقدر سرمایه میخواد؟
    +
    چقدر سود داره؟
    ؟.........

داره خودمونی میشه m6ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

من هم مدت هاست که دنبال کار هستم . حدود 3 سال
    انقدر برای این شرکت اون شرکت رزومه فرستادم که دیگه الان بیخیال جستجوی کار شدم چون از 30 جا یکی میگفت بیا اون هم با ماهی 250
    الان هم شدم مرده متحرک ، کار که ندارم هیچ ، هیچکسی هم توی زندگیم نیست که باهاش درد و دل کنم و تک و تنها توی این دنیا روز رو شب میکنم و هیچ دلخوشی تو زندگیم نیست جز پدر و مادرم
    رفیق گلم نارحت نباش
    نا امید نشو به قول یاس بد ترین شرایط ما آرزوی یکی نفر دیگست
    من میگم دوره این که بخواهیم دنبال این باشیم که برای یه نفر دیگه کار کنیم و آخر هر ماه چندر قاز بزاره کف دستمون دیگه داره به سر میرسه(حقوق هاش خیلی کمه از نظر تورم و تحریم این نظر شخصی خودمه)
    والا فکر میکنم نباید کاری که یه نفر دیگه داره انجام میده رو ما هم انجام بدیم(کپی کاری)چون ما مثل اونا تجربه و قدرت سابقه اونها رو در اول کار نداریم و اصلا نمیتونیم با اون ها رقابت کینم به خاطر همین ما در 3 شماره خورده میشیم نابود میشیم و تازه اگر خوش بین باشیم و بتونیم با اون ها رقابت کنیم اون ها همشون در اوضاع اصفناکی هستن یا رو حالت عادی هستن یا حالت سقوط مطمئنم رو حالت پیشرفت نیستن.(البته اینم نظر شخصی هست هیچکس کامل نیست ممکنه من هم اشتباه میکنم)
    به نظرم شاید ما باید مناسب کشور یا شهر مون ایده کاری بدیم منظورم این هستت کار های جدید بوجود بیاریم(کار آفرینی) یه حرکت جدید کنیم تا حد اقل رقیب نداشتیه باشیم.

5. 6 کاربر از m6ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

سلام دوستان

من مي خواستم يك مركز تفريحي بزنم تو يك زمين 2000 متري كه ماساژ درماني تايلندي و پيست موتور سواري بزنم توش مي خواستم بدونم مجوز رو بايد از كجا تهيه كنم و از چه ارگاني و آيا مي دن يا اذيت مي كنن؟؟؟

با تشكر

7. این کاربر از aria_electric_fars بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه m6ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام دوستان

من مي خواستم يك مركز تفريحي بزنم تو يك زمين 2000 متري كه ماساژ درماني تايلندي و پيست موتور سواري بزنم توش مي خواستم بدونم مجوز رو بايد از كجا تهيه كنم و از چه ارگاني و آيا مي دن يا اذيت مي كنن؟؟؟

با تشكر
    فکر کنم باید از تربیت بدنی منطقه یا شهر تون مجوز بگیری

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

سلام

يعني فكر مي كنيد ماساژ درماني كه يعني يه نفر رو از تايلند بيارم براي اين كار مجوز مي دن؟؟؟!!!

با تشكر

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سالنهای سولاریم و ماساژ تا جایی که میدونم باید از پلیس اماکن محل سکونتتون مجوز و تاییدیه داشته باشید که البته به خاطر مسائلی که در گذشته اتفاق افتاده سخت این مجوز ها صادر میشن .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

سلام دوست عزيز

حالا شايد يكي بخواد صادقانه كار كنه و اشتغال زايي بشه ، نمي دن؟؟؟!!!

ببينيد بعضي مجوز ها رو راحت مي دن بعضي ها يه خرده دوندگي داره و بعضي هاشون چنان اذيت مي كنن كه اصلا مجوز نمي دن حالا به نظرتون اين مجوز ماساژ درماني و سونا و اين چيزا فقط مخصوص آقايان به نظرتون مجوز نمي دن يا سخت گيري هست يا راحت مي دن؟؟؟

مي شه مثلا يك مامور بازنشسته رو به عنوان نگهبان براي اونجا قرار داد كه هم بازرس باشه و هم يه خرده راحت تر مجوز بدن؟؟؟!!!

با تشكر

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ببینید موضوعی که روش دست گذاشتید اون هم با عنوان ماساژ تایلندی به خودی خود حساسیت برانگیزه ؛ البته این که فقط برای آقایون باشه تا حدودی از حساسیت قضیه کم میکنه ولی کماکان اصل موضوع سرجاش هست /

اگه بتونید با عنوان درمان و ماساژ درمانی پیش برید خوب طبیعتا بازخوردش کمتر از استفاده از عنوان ماساژ تایلندی هست ؛

این حرفه جزو مواردی هست که برای دادن مجوز بهش قاعدتا سخت گیری و بررسی ویژه ای صورت میگیره ؛

اگر میتونید و دسترسی دارید به پلیس اماکن محل سکونتتون و یا حداقل به پلیس امنیت اخلاقی ، از اونها استعلام کنید .

13. 2 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

سلام دوست عزيز

من نگفتم مي خوام با اسم ماساژ تايلندي برم جلو
    من به اسم ماساژ درماني و آب درماني مي رم جلو و مي خوام از يه نفر تايلندي وارد تو ماساژ استفاده كنم

با تشكر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •