این گوشی رو به 1.5 گیگا هرتز اوورکلاک کردند بدون خون و خین ریزی ( stable )
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این گوشی رو به 1.5 گیگا هرتز اوورکلاک کردند بدون خون و خین ریزی ( stable )
داداش این خبروقبلا آقاسامسونگ گذاشته بودند
دوستانی که مثل من درموردExynosاطلاعات کمی دارندبه این مطلب یه نگاه کنند
این که طرح اولیه گالکسی 2 بود، یه مدت میگفتن این شکلی قراره بیاد! بعید میدونم گالکسی 3 باشه.
والا منم ظاهر HTC رو بیشتر میپسندم، ولی همین موردی که شما گفتین که طول میکشه بیاد تو بازار یک مقدار اذیت میکنه، چون من بعد از شش سال گوشی میخوام عوض کنم و گوشیم واقعاً دیگه به زور روشن میشه!!! به اضافه این که باتری HTC ُSensation از باتری گالکسی 2 ضعیفتره، از اون طرف چون صفحه نمایشش LCD هست که مصرف باتری بیشتری نسبت به Super AMOLED Plus داره. ضمناً رابط کاربری Sense هم خیلی جون باتری رو میگیره (علیرغم این که به نظر من بهترین رابط کاربری بین موبایلها هست). همه اینها باعث میشه مصرف Sensation خیلی بیشتر از گالکسی 2 بشه.
در کنار اینا دوربین گالکسی هم خیلی قویتر از HTC هست و کلاً HTC توی دوربین ضعف داره که البته من چون زیاد دوربین برام مطرح نیست خیلی فاکتور تاثیر گذاری نیست.
بنابراین از یه طرف ظاهر بهتر، بدنه مقاومتر و رابط کاربری بهتر رو درHTC داریم، از طرف دیگه صفحه نمایش ضعیفتر، طول عمر باتری کمتر، وزن و ضخامت بیشتر و دوربین ضعیفتر، به اضافه حافظه داخلی به مراتب کمتر، و مهمترین فاکتور که تا این گوشی بخواد بیاد من و شما پیر شدیم!
حالا دیگه باز انتخاب با خودتونه!!
جالب بود اينجا ميزارمش
-
اورکلاک گلکسی اس 2: چیپی که تا 1.5 گیگاهرتز هم تاب آورد
![]()
سامسونگ گلکسی اس II توانست، گوی سبقت را از رقیبان ربوده و تبدیل به قدرتمند ترین تلفن در دنیای اندروید شود. این موفقیت با استفاده از پردازنده جدید سامسونگ یعنی Exynos 4210 امکان پذیر شد. البته سامسونگ اول قصد داشت این مدل را به صورت 1 گیگاهرتزی عرضه کند. اما کمی بعد فرکانس پردازنده آن را به 1.2 گیگاهرتز تغییر داد. اما هنوز هم خبر های جالبی درباره اش می شنویم. از جمله این که این پردازنده توانسته است تا فرکانس 1.5 گیگاهرتز هم اورکلاک بشود.
در واقع Exynos 4210 یک پردازنده نیست، بلکه یک سیستم روی چیپ (SoC) است که دو هسته ی 1 یا 1.2 گیگاهرتزی از نوع کرتکس A9 را درخود جا داده است. اگر از کش (Cache) های آن بپرسید، باید به 32 کیلوبایت کش دستور العمل، 32 کیلوبایت کش داده (L1) و 1 مگابایت کش L2 اشاره کنیم. از امکانات دیگر آن می توان به پشتیبانی از 2 پورت 32 بیتی رم در رابط های LPDDR2/3 اشاره کرد. البته با سرعت 800 مگابیت بر ثانیه! لازم به ذکر است که واژه LP مخفف Low Power می باشد.
قابلیت کد گشایی و گدگذاری ویدئو در رزولوشن تمام اچ.دی و با سرعت 30 فریم بر ثانیه، در این چیپ محیا است. آن هم با فرمت های MPEG 4 و کمپرسور های H.263 و . H.264 البته اگر بخواهید از فرمت MPEG-2 هم استفاده کنید، مشکلی نیست اما دیگر امکان کدگذاری وجود نداشته و فقط کدگشایی فراهم است... چه فرقی دارد؟ زمانی که کدگذاری سخت افزاری برای این فرمت وجود نداشته باشد؛ آنگاه یا نمی توان با این فرمت فیلمبرداری نمود و یا فیلمبرداری با سرعت مناسب انجام نمی پذیرد.
در مورد گرافیک هم، با وجود پشتیبانی از API گرافیکی Open GL ES 1.1 & 1.2 می توانید انتظار شتاب دهی سخت افزاری مناسبی را در گرافیک های دو و سه بعدی داشته باشید. البته داستان کمی فراتر از واژه مناسب می رود. چون سامسونگ ادعا می کند که این چیپ بهترین عملکرد گرافیکی را در اختیار خواهد گذاشت. این چیپ اولین SoC با قابلیت پشتیبانی از 3 صفحه نمایش می باشدکه می تواند از دو صفحه نمایش LCD با رزولوشن 1024 در 576 پیکسل پشتیبانی کند و یک نمایشگر را هم با کیفیت 1080p (تمام اچ.دی) و توسط HDMI؛ پذیرا باشد! تمام این ها را با رابط های پرسرعتی مانند SATA و USBو پشتیبانی از شبکه نسل چهارم و Wi-Fi و غیره و غیره جمع ببندید؛ تا متوجه قدرت این چیپ بشوید.
گفتیم که Exynos 4210 برمبنای دو هسته ی کرتکس A9 فعالیت می کند. درباره این پردازنده نیز باید بدانید که در شرایط یکسان، 25 درصد از نسل A8 سریع تر است. این پردازنده پهنای باندی معادل 6.4 گیگابایت در ثانیه را ارائه می دهد که برای اعمال سنگین گرافیکی و پردازشی ایده آل خواهد بود. بنابر این، Exynos 4210 می تواند یکی از بهترین پردازنده ها برای استفاده درون تبلت ها و اسمارتفون ها باشد.
حالا اگر شیفته جذابیت و امکانات این پردازنده شده اید و می خواهید یکی از افرادی باشید که این پردازنده را تا 1.5 گیگاهرتزز اورکلاک می کنند، اول از همه باید یک گلکسی اس 2 تهیه کرده و سپس به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید تا از دستورالعمل این کار به زبان انگلیسی استفاده نمایید-نارنجي
بذار 2ش به دسمون برسه اونوقت سراغ 3 رو بگير...
فعلا كسي از گالكسي 2 هم خبر نداره چه بخواد 3![]()
بچه ها خواهشا اینجا در مورد Galaxy s 3 صحبت نکنیم فکر کنم بهتر باشه دوستان اگر خبری دارن لطفا تو قسمت اخبار شنیدنی سامسونگ بزارن![]()
سلام دوست عزیز
htc Sensation گوشی خیلی خوبیه ولی در موارد زیر از گالکسی 2 ضعیفتره:
1:دوربین با کیفیت ضعیفتر نسبت به گالاکسی همونطور که دوستمون گفتن.
2:وزن بیشتر:
HTC Sensation:148 g
galaxy s2:116 g
3:صفحه نمایش با کیفیت پایینتر نسبت به super amoled plus گالاکسی
4:حافظه رم سیستمی کمتر نسبت به گالاکسی:
htc Sensation:768 megabyte
galaxy s2:1 gigbyte
5:حافظه فلش داخلی خیلی کمتر نسبت به گالاکسی:
htc Sensation:1 gigabyte
galaxy s2:16-32 gigabyte
6:دوربیت دوم با کیفیت پایینتر نسبت به گالاکسی:
htc Sensation:vga
galaxy s2:2 mega pixel
7:سرعت 3g پایینتر نسبت به گالاکسی
htc Sensation:14.4 mbps
galaxy s2:21 mbps
8:ساپورت فرمتهای تصویری و صوتی کمتر نسبت به گالاکسی.مثال:
ساپورت نکردن divx در htc Sensation در فرمتهای تصویری.
ساپورت نکردن ac3 و flac در htc Sensation در فرمتهای صوتی.
9:باتری ضعیفتر نسبت به گالاکس:
htc Sensation:1520 mah
galaxy s 2 :1650 mah
10:قیمت بالاتر نسبت به گالاکسی:
HTC Sensation:900 dollar
galaxy s2:850 dollar
11:unlock نبودن این گوشی نسبت به گالاکسی:یعنی نمیشه رو این گوشی از ه-ک های مختلف و کاستوم رام استفاده کرد:بیشتر حال یه گوشی به ه-ک کردن اونه
نقاط قوّت:
1:طراحی زیباتر نسبت به گالاکسی و داشتن بدنه المنیومی مقاومتر نسبت به گالاکسی.{این مورد میتونه سلیقه ای باشه}
2:رابط کاربری HTC Sense v3.0 که محیطی زیباتر و کاربردیتر نسبت به گالکسی دارد{این مورد هم میتونه تا حدی سلیقه ای باشه}
3:رزولیشن بالاتر 540.960 pixel نسبت به گالاکسی 480.800 pixel
خوب به نظر شما بچه ها کدوم بهتره البته هر دو تا گوشی ها گوشیهای معروف و خوبی هستن
اگه شما باشید کدومو انتخاب میکنید؟
موفق باشید![]()
Last edited by kissyou; 13-05-2011 at 22:58.
اخرین قیمت دوبی رو کسی میدونه چنده؟ گوشی نیست باقلواست لامصب![]()
سلام
یکی از آشنایان خرداد ماه میره دبی می خواستم ببینم اونجا قیمت این گوشی چقد هست ؟ زیر 800 هست؟
من از اونهایی نیستم که هر روز برم یک گوشی بگیرم به همین خاطر می خواهم یک گوشی خوب بگیرم دیگه طرف گوشی خریدن نرم
الان بهترین گوشی همینه؟ تا چه مدت بهترین خواهد ماند؟ من می خواستم galaxy s بگیرم اما فلش نداشت دیزایر هم دوربین دوم نداشت همین طور آرک به همین دلیل گفتم صبر کنم برای همین بهتره
این گوشی چرا فرستنده اف ام و ----t نداره حیف نیست با این صفحش نشه تی وی دید
این گوشی فقط یک مدله اصلی و فرعی نداره که یک دفعه بره چینی بیاره؟
فرقش با تبلت چی هست؟
ممنون
Last edited by amirpcp30; 13-05-2011 at 12:33.
دوست عزیز قیمت جهانی بسته به منطقه 800 تا 900 دلاره(بسته به میزان مالیات هر کشور) پس جایی زیر 800 پیدا نمیکنی اینو
ابن گوشی به نظر من الان بهترینه . حالا حالا ها رو دستش نمیاد و اصلا با گوشی هایی که اسم بردی قابل قیاس نیست این راحت 7-8 سرو گردن از اونا بالاتره
برای چندمین بار هم باید عرض کنم هر مدل فرعی دیگه i9100 نمیشه
فرق اصلیشم با تبلت اینه که این گوشیه اون تبلت در واقع دو دستگاه با کارایی های کاملا متفاوت
موفق باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)