من با شات گان می رم تمام دشمنارو می کشم چه ایرانی چه خارجی چه امریکایی چه افغانی همرو می کشم.
تازه بیاین حالشو ببرین بازی به این بزرگی داره تهران رو میسازه اونم نه با گرافیک زایه با گرافیک درحد واقعی .
من با شات گان می رم تمام دشمنارو می کشم چه ایرانی چه خارجی چه امریکایی چه افغانی همرو می کشم.
تازه بیاین حالشو ببرین بازی به این بزرگی داره تهران رو میسازه اونم نه با گرافیک زایه با گرافیک درحد واقعی .
خب رسیدی به اون مرحله بده من بازی کنم بعدا که رد کردم سیواشو بت میدم از اونجا به بعد بروبابا من همین الانش دارم با خودم کلنجار میرم چطوری نیروهای ایرانی خودمون رو بزنم! چشام رو ببندم و ماشه رو بچکونم چطوره؟!!![]()
هنوز سیستم مورد نیاز واسه این بازی معرفی نشده ؟
من ATI 5670 دارم . روی high در حد بازی کردن میاره ؟ یعنی فریم بالای 20
راستی میگم تو این نسخه میشه ماشین سوار شد دیگه ؟ میشه تو بازی بریم دم خونمون با ماشین بوق بزنیم ؟![]()
فکر نکنم تا اون حد ساخته باشن............راستی میگم تو این نسخه میشه ماشین سوار شد دیگه ؟ میشه تو بازی بریم دم خونمون با ماشین بوق بزنیم ؟![]()
وقتی دو تا برج میلاد میسازن معلومه دیگه..........
عزیز به پست اول مراجعه کنید!
+
وسایل نقلیه هم وجود داره و میشه استفاده کرد برای آشنایی با وسایل نقلیه موجود در این بازی به لینک زیر مراجعه کنید :
لیست اسلحه های موجود در بازی هم در پست اول موجود است.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Killzone2; 14-09-2011 at 21:43.
من که میگم شهری که ساختن اصلا شبیه تهران نیس !فکر نکنم تا اون حد ساخته باشن............
وقتی دو تا برج میلاد میسازن معلومه دیگه..........
حالا بزارید بازی بیاد تماشا کنید !![]()
البته جمله دوم جنبه طنز داشت . مگه میشه BF3 ماشین نداشته باشه .
با توجه به جمله طنز شما گفتم...
یه والپیر جدید و زیبا از بازی
کیفیت Full HD
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by SA.JJ.AD; 15-09-2011 at 04:11.
عجب گرافیکی داره این Battlefield دوتا تریلر نگاه کردیم فکمون افتاد
تاریخ دقیق عرضه اش کی هست ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)