FAke 120%
متن ارسال شما بیش از اندازه مختصر و کوتاه هست . متن ارسال شما باید حداقل 10 حرف داشته باشد
FAke 120%
متن ارسال شما بیش از اندازه مختصر و کوتاه هست . متن ارسال شما باید حداقل 10 حرف داشته باشد
دانگل TRUE BLUEکلون شد!!!
بله امروز وقتش بود که بعد از مدت های زیاد بی خبری و خبرای بد برای ما کپی باز ها یه خبر خوب به وجود بیاد.
ما با دانگلTBآشنایی داریم و میدونیم که چه ویژگی های خوبی داره.این دانگل میتونه که بازی های+3.55رو برای ما اجرا کنه.
اما مشکل اینجا هست که قیمت این دانگل گرون هست و کمتر تو ایران پیدا میشه.
اما!!امروز وقتش بود که یه خبر خوب بشنویم.این دانگل توسط هکر ها کلون شد.
بله ما صبور بودیم و لایق خبر های خوب.این دانگل توسط هکر ها کلون شد و توی دانگل دیگه ای به نامJB-KINGگونجونده شد.
باید از این به بعد منتظر ورود این دانگل با قیمت کم و به صورت انبوه تو ایران و کل جهان باشیم.
شایان ذکر هستش که فقط نمیشه بهJB-KINGتوجه کرد میشه گفت که از این به بعد میشه دانگل های دیگه ای ساخت و شاید هم دانگل های قبلی رو آبدیت کرد.
به امید روزهای خوش.
میتونید اولین ویدیو از این دانگل رو هم اینجا ببینید:
عکس های بیشتر:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
محتوای مخفی: JB-KING
منبع:
سایت دانگل:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by s.j-rez; 18-12-2011 at 15:28.
دوستان در مورد دانگلJB-KINGیه تاپیک اختصاصی زدم تا بررسی بشه:+لینک:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من تازه ps3 حریدم ورزنش هم 3.66 هست
آیا میشه ه....کش کرد که کبی بخونه؟
فقط من خارح ار ایران هستم دسترسی ندارم به همه چی( به خاطر کبی رایت)
نه نمیشه.
باید داونگرید بکنی که اونم باید حتماe3flasherداشته باشی که خوب تو خارج ایران بعید میدونم پیدا بکنی
آخرین خبر ها و مباحث مربوط به هکps3:
ARIA PERSIAN MANAGER:
خوب همونطور که میدونید از ماه ها پیش خبر تولید یک منیجر ایرانی داده شد که یک کلون از مولتی من بود با قابلیت اجرای بازی هایPS1- PS2 -PSP و حتی خبر هایی هم از اجرای بازی های3.73در اون بود.این منیجر چند بار تاخیر خورد تا اینکه خبر هارو توی سایت های معروف ه.ک این کنسول گزاشتن.این خبر توسط افراد حرفه ای برسی شد که بد نیست نتایجDEANKسازنده مولتی من رو بدونید:
اون گفته که من بعید میدونم کسی بتونه مولتی من رو کلون کنه و گفته که این چیزهایی که نوشته شده روی کلون برنامه مولتی من با فتوشاپ هست و حتی براشون هم غلط املایی دراورده.
چندی پیش هم ویدیویی منتشر شده که از اجرای بازی W12بود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این ویدیو کاملاFAKEبود و حتی یک فرد مبتدی هم میتونست بفهمه که فیلم توی دقیقه2.36کات میشه و توی دقیقه2.47 بین مشخصات بازی کلمهXBOX به وضوح قابل مشاهده هست.
ضاهرا طی تماس هایی هم که با به اصطلاح اسپانسر این فرد یعنی شرکت گل گهر بوده ادعا شده که به این مبلغ هیچ سرمایه گزاری در حایی اتفاق نیافتاده و از همچین موضوعی بی خبر اند.
همچنین سازنده اعلام کرده که علت اجرا بازی بر رویXBOXعصبانیت سازندگان دیگر از زود منتظر شدن اخبار بود که اصلا دلیل قابل قبولی نیست.
سازنده آخرین فرصت را دارد تا 21دی یک ویدیو با کیفیت بالا و بدون نقص را عرضه کند.
بد نیست گفته ناظر انجمن رو هم بدونید که به صراحت میگهFAKEهست و من هیچ دخل و تصرفی در صحبت هاش نمیکنم و مستقیما نقل قول میکنم:
بد نیست بدونید که این حرف هارو هم رییس گروه تایید کرده و هیچ دلیلی دیده نمیشه که دیگه منتظر همچین چیزی موند.به دلایلی این قفل شدن تاپیک انجام نشد یا یکم دیر شد ولی:
تاپیک برای همیشه قفل میشه و این دروغ بزرگ بچه 10 ساله فقط تو تفکرات و تخیلات خودش باقی میمونه (نام کامل: محمد نصیری راد/امیر محمد نصیری راد ، دیگر نام کاربری در سایت ها sonyvaioea)
البته خیلی ها از چند روز پیش یا چند ماه پیش بر دروغ بودن این کار که توسط SASAN-BSE به طور رسمی اعلام کرد اطلاع داشتن ولی اینبار یکم رسمی تر اعلام کردیم.
دیگه بماند از کاری های ساده ای مثله تبدیل main.c به self elf eboot.bin که این یارو نمیتونست انجام بده و در همون ابتدا شکمون بیشتر و بیشتر میشد و......
خلاصه تموم شد و فکر کنم تیم ما هم به دلیل در اختیار دادن سورس ها و برنامه های مهمی که در چندین ماه با زحمت بچه های تیم ساخته شده بود در اختیار این خائن قرار گرفت بیشترین ضرر رو کردیم
دلیل حمایت ما از این آقا هم اعتمادی بود که اون اوایل بهش کرده بودیم و سورس های مهممونو در اختیارش قرار دادیم بود....
اگه کسی شفاف سازی کامل تر میخواد میتونیم کامل شفاف سازی کنیم
همین جا هم از آرمین تشکر میکنم که کمک های زیادی کرد
متاسفانه بازم وجهه ایران خراب شد وDREANKبه خودش اجازه بده و به ما بگه ایرانی های بازنده.
امیدواریم که دیگه همچین چیزهایی تکرا نشه.
JFW DH:
خوب خبر های زیاد و خوبی در مورد اینCFWهست که در اوایل گفته میشدFAKEهست ولی به خوبی ظاهر شد و بازی های خیلی خوبی هم مثلPES12وRED FACTIONوR3برای این فریمویر پچ شده و همچنین امکانات خوبی مثل از بریک دراوردن کنسول های بریک شده و... رو با خودش به همراه آورده.
چی بود چی شد
این ه ک هم ماجرایی درست کرده واسه خودش
دوستان راهی هست که بشه قفل گذاشت رو بازی ها ؟ یعنی وقتی می ری بازی رو انتخاب کنی نشه دکمه مربع که پاککننده هست رو نشه زد یعنی قبل از پاک کردن یه کد بدی دیروز اشتباهی یکی زد بازی پی اس ام رو پاک کرد مربع رو زد و yes تموم
به جز این بازی ها لطفا چند تا بازی تاپ دیگه معرفی کنید ممنون
bf3
god war3
آنچراد 1 و 2 و 3
infamus2
Mortal
Driver
Gta
The House of the Dead Overkill
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)