تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 87 از 162 اولاول ... 377783848586878889909197137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 861 به 870 از 1616

نام تاپيک: آموزش: معرفي،شارژ،سرويس و نگهداري پرينترهاي جوهرافشان

اگه نباشه جاش خالی می مونه bestmovie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دوستان یک نکته که در مورد چاپگرهای اپسون باید در نظر گرفته بشه درست کردن سطل آشغال برای چاپگر هست که عمر چاپگر رو خیلی افزایش میده در واقع اگه از جوهر خوب استفاده کنید و سطل آشغال هم براش بزارید چاپگرهای اپسون تقریبا مرگ ندارن

اگه نباشه جاش خالی می مونه soheil_6666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شمال ایران

پيش فرض

خیلی تاپیکه خفنیه و پر از اطلاعات
    دوستان یک سوال داشتم کانن mp550 رو هم میشه شارژ کرد ؟اگه کارتریجش یک مدت بیرون دستگاه مونده باشه؟3 ماه میشه دوباره شارژ و ازش استفاده کرد؟بعد این مدل رو چجوری باید شارز کرد؟ 4 کارتریجه است.
    ممنون
    Last edited by soheil_6666; 11-02-2012 at 11:21.

اگه نباشه جاش خالی می مونه soheil_6666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شمال ایران

پيش فرض

خیلی تاپیکه خفنیه و پر از اطلاعات
    دوستان یک سوال داشتم کانن mp550 رو هم میشه شارژ کرد ؟اگه کارتریجش یک مدت بیرون دستگاه مونده باشه؟3 ماه میشه دوباره شارژ و ازش استفاده کرد؟بعد این مدل رو چجوری باید شارز کرد؟ 4 کارتریجه است.
    ممنون

داره خودمونی میشه raico's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    FaraCD.com

پيش فرض

دوستان یک نکته که در مورد چاپگرهای اپسون باید در نظر گرفته بشه درست کردن سطل آشغال برای چاپگر هست که عمر چاپگر رو خیلی افزایش میده در واقع اگه از جوهر خوب استفاده کنید و سطل آشغال هم براش بزارید چاپگرهای اپسون تقریبا مرگ ندارن
    این سطل آشغال رو توضیح میدید؟

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سطل آشغال یا سیستم تخلیه برای چاپگر هایی که از مخزن استفاده میکنند تعبیه میشه
    چاپگرهایی که مخزن روشون نصب میشه اغلب تعدا بالا چاپ میکنند و جوهر لیتری که برای مخزن استفاده میشه با کارتریج اصلی فرق میکنه و ضایعات بیشتر داره داخل خود چاپگر ضرفی قرار داره برای این ضایعات ولی خوب چون ما از رنگهای لیتری استفاده میکنیم ضایعات بیشتر داریم در نتیجه بعد از مدتی ضرف پر میشه و ضایعات ازش بیرون میزنه و به چاپگر آسیب میرسونه
    حالا برای تعبیه سیستم تخلیه شما به یک سرم که از داروخانه ها میتونید تهیه کنید و یک ضرف که ضایعات تو اون میریزه مثل بطری یا هر چیز دیگه نیاز دارید
    پشت چاپگر معمولا سمت چپ یک درب کوچیک قرار داره در رو که باز کنید یک شلنگ اونجا هست که شما دقیقا از وسط اون رو باید ببرید حالا شلنگ سرم رو فرو کنید تو شلنگی سمت چپی که بریدید و سر دیگه رو توی بطری قرار بدید تا ضایعات توی اون بریزه فقط دقت کنید که زمانی که هد کلین میکنید ضایعات باید از شلنگ تخلیه رد بشه و توی ظرف تخلیه بریزه در غیر این صورت سیستم تخلیه شما درست کار نمیکنه

6. 3 کاربر از bestmovie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

با سلام

من از همه دوستان عزیز معذرت می خوام پست بی مورد دارم میزارم
    ولی شدیدا نیاز دارم در مورد چاپگر اپسون cx8300 بهم کمک کنین . اون قد نازل چک کردم 2 سری کارتریج تموم شده و این چاپگر هم
    امانت هر کسی بلده دریغ نکنه بهم کمک کنه تا چیپ این دستگاه رسیت کنم پسش بدم :((((((

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگه منظورتون ریست کنتور چاپگر هست میتونید از لینک زیر دریافت کنید فقط برای اینکه برنامه اجرا بشه تاربخ سیستم رو باید به تاریخی که گفته شده تغییر بدید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه 1hamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام دوستان پرینتر من در هر بار پرینت خودکار هد کلین میکند الان هم رنگ ابی رو اصلا چاپ نمیکنه با اینکه دوباره شارزش کردم ولی اصلا رنک ابی رو چاپ نمیکنه دلیلش به نظرتون چیه
    پرینتر هم پرینتر کانن ip4840
    در ضمن احتما خشک شدن هد خیلی کمه چون حداقل هر دو روز یک بار پرینت دارم در اکثر مواقع هر روز پرینت میکنم
    ممنون میشوم راهنمایی کنید

در کل صدا های داخل پرینتر هم خیلی زیاد شده نمیدونم مشکلش چیه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

درود به همه دوستان
    من برای کارم به تازگی پرینتر لیزری سیاه سفید SCX-4623F خریدم.
    حالا می خواستم یه دونه پرینتر رنگی هم بخرم که خرج کمی برام داشته باشه. مصرفی که دارم چاپ صفحات تبلیغاتی رنگی در سایز A5 , A4 . یه پرینتر خوب و مناسب بهم پیشنهاد کنید. با تشکر. فقط من ایران نیستم. برای شارژ و این برنامه ها هم بفرمایید که باید چه کرد؟

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دوست من تو ایرن هر کسی پرینتر برای کار و تعداد نسبتا بالا بخواد که چاپ و هزینه هم براش ارزون در بیاد اپسون همراه مخزن بهش پیشنهاد میکنم فعلا تو بازار epson p50 هست برای سایز حداکثر a4 ولی شما که ایران نیستی باید ببینی اونجا میتونید تهیه کنید

12. این کاربر از bestmovie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •