تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 87 از 510 اولاول ... 377783848586878889909197137187 ... آخرآخر
نمايش نتايج 861 به 870 از 5093

نام تاپيک: Elder Scrolls V: Skyrim

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    TEHRAN---kamranie

پيش فرض

آقا جایی رو میشناسید بازی رو داشته باشه؟ (بفروشه)
    بیا پیش خودم

محیط جنگل رو جاهای دیگه رو خیلی با عظمت درست کردن

امسال میترکوننننه

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من لیدیا میخوام! کی میشه باهاش ازدواج کرد کی این پچه میاد؟ حالا تا این پچه میاد نمیشه با کس دیگه بود؟ بعد طلاق گرفت رفت سمت لیدی؟

پروفشنال manuelcalavera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

@علی لئون
    جادوگر مو قرمزه کووجایه ؟ چه خصوصیاتی داره ؟ چه مزایایی داره ؟ زن ِ خونه و مبارزه هست ؟

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

آقا از کجا بدونم یک کوئست برا لولم مناسبه یا نه؟

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

من لیدیا میخوام! کی میشه باهاش ازدواج کرد کی این پچه میاد؟ حالا تا این پچه میاد نمیشه با کس دیگه بود؟ بعد طلاق گرفت رفت سمت لیدی؟
    برای طلاق گرفتن به هیچ وجه نباید همسرتون رو بکشید که بعدش دیگه نمیتونید ازدواج کنید!که شاید با یه پچ این مشکل رو رفع کنن.
    وقتی همسرتون پرسید که "من توی این لباس چاق به نظر میام؟"جواب بدید آره و عملیات طلاق گرفتم شروع میشه!
    جادوگر مو قرمزه کووجایه ؟ چه خصوصیاتی داره ؟ چه مزایایی داره ؟ زن ِ خونه و مبارزه هست ؟
    خودم از نزدیک تا حالا ندیدمش!
    توی لودینگ های بازی عکسش رو دیدم که یه چوب جادوگری دستشه...........توی یه فروم خارجی گفته بودن که میشه باهاش ازدواج کرد.اگه اشتباه نکنم تو وینترهولد هست.

6. 2 کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال manuelcalavera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

توی لودینگ های بازی عکسش رو دیدم که یه چوب جادوگری دستشه...........توی یه فروم خارجی گفته بودن که میشه باهاش ازدواج کرد.اگه اشتباه نکنم تو وینترهولد هست.
    من وینترهولد رو جارو کردم ، نبود . نکنه هود انداخته روی کله مله ش .
    بریم امروز سر ِ راه ِ سالیتیود یه سری هم به وینترهولد بزنیم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mobham69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    خودم هم نمیدونم ...

پيش فرض

خودم کشف کردم ممنون

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تا حالا که من بازیو رفتم بزرگترین مشکلی که در اون دیدم اینه که بازی حتی از شماره قبلی هم معتاد کننده تر شده!
    دنیای بازی دیگه بیش از انداز زیبائه یعنی آدم حتی فقط از چندین دقیقه نگاه کردن به طبیعت دنیای بازی هم لذت می بره!
    من که ماموریت اصلی رو کلا ول کردم و فعلا فقط ماموریت های بی شمار فرعی بازی رو میرم و فعلا می خوام هر چی بیشتر قوی تر بشم و سلاح های بهتری هم بخرم...
    یه چیزی که توی بازی منو خیلی خوشحال کرد اینه که همون طور که سازندگان قبلا گفته بودن روی دوربین سوم شخص هم خیلی کار کردن و این دوربین خیلی بهتر شده. من توی شماره قبلی کلا با دوربین اول شخص می رفتم و دوربین سوم شخص برام جالب نبود ولی توی این شماره دارم بیشتر با دوربین سوم شخص میرم!

@مبین،وحید،نیما:
    بازی فقط یه آندرس کم داره!
    اینو نقل قول کردم به خاطر اینکه در مورد یه قضیه ای باید بگم
    من نمی دونم چرا علی و مبین (مخصوصا مبین) به این قسمت رومنس و اینا توی بازی ها خیلی علاقه دارن!
    الان مثل بازی های دیگه توی این تاپیک هم کلی در مورد این قضیه صحبت می کنید و فکر کنم اصلا باید بریم با سازندگان بازی های مختلف این سبک صحبت کنیم که این قسمت رومنس رو کلا یه صورت یه قسمت ویژه برای شما درست کنن که وقتی اونو میرید لذت بیشتری نسبت به الان بهتون بده!

اهم! اهم!
    @ وحید
    یادته؟ اون زمونا؟ دراگون ایج ها؟ هنوز توی صفحه ی یک هست بحث ها! گفتی وقتی بیاد می بینیم! این پست ها همین جا هستن تا وقتی که جفت بازی ها بیان! یادته از همون زمان ندای شاهکار بودن این بازیو می دادم؟ حالا کوشی وحید؟ نمی بینمت جدیدا؟؟؟

اتفاقا الان رفتم اون پست صفحه دوم خودم رو دیدم و به نکته ظریفی اشاره کردی
    اگه پستای منو نگاه کنی من در مورد اسکایریم همیشه تعریف کردم و منم اشاره می کردم که شاهکار میشه و در کل مسئله اینه که اسکایریم همون جوری شد که باید میشد ولی دراگون ایج نه!
    در مورد این که دراگون ایج چرا نشد هم من یه نظری دارم. به نظر من دلیل این بود که دراگون ایج از اون سبک و سیاق شماره قبلی پیروی نکرد و کلا رفت به سوی عوض کردن ساختار بازی که به خاطر همین در اون سطحی که باید باشه نبود ولی اسکایریم از همون ساختار شماره های قبلی پیروی کرد و فقط سعی کرده اونو بهینه کنه
    در این مورد یه مثال می زنم که فکر کنم به اون می خوره. مثلا شما یه شرکت معروف خودرو سازی رو در نظر بگیرید ماشینی که الان می سازه با ماشین 40 سال پیش از یه ساختار و روش مشترکی پیروی می کنه و کلا ماشین ها اون شرکت یه وجه مشترک دارن که مشخص می کنه این ماشین ها برای اون شرکتن که به نظرم سری TES در دنیای گیم به همین صورته و رمز موفقیت خیلی زیاد اسکایریم هم همینه...
    Last edited by vahidgame; 16-11-2011 at 21:16.

10. 9 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    TEHRAN---kamranie

پيش فرض

دوستان یه اپدیت هست حدود 230 مگ حجمش هست دانلود کنید خیلی رون تر میکنه و باگ هارو کم میکنه

مال رازور هست رسمی نیست ولی خیلی بهتره

اگه نباشه جاش خالی می مونه david071's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

چجوری برم این بالا؟
    2 ساعته دارم دور کوهه میچرخم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •