بیا پیش خودم
محیط جنگل رو جاهای دیگه رو خیلی با عظمت درست کردن
امسال میترکوننننه
بیا پیش خودم
محیط جنگل رو جاهای دیگه رو خیلی با عظمت درست کردن
امسال میترکوننننه
من لیدیا میخوام! کی میشه باهاش ازدواج کرد کی این پچه میاد؟ حالا تا این پچه میاد نمیشه با کس دیگه بود؟ بعد طلاق گرفت رفت سمت لیدی؟![]()
@علی لئون
جادوگر مو قرمزه کووجایه ؟ چه خصوصیاتی داره ؟ چه مزایایی داره ؟ زن ِ خونه و مبارزه هست ؟
آقا از کجا بدونم یک کوئست برا لولم مناسبه یا نه؟
برای طلاق گرفتن به هیچ وجه نباید همسرتون رو بکشید که بعدش دیگه نمیتونید ازدواج کنید!که شاید با یه پچ این مشکل رو رفع کنن.من لیدیا میخوام! کی میشه باهاش ازدواج کرد کی این پچه میاد؟ حالا تا این پچه میاد نمیشه با کس دیگه بود؟ بعد طلاق گرفت رفت سمت لیدی؟![]()
وقتی همسرتون پرسید که "من توی این لباس چاق به نظر میام؟"جواب بدید آره و عملیات طلاق گرفتم شروع میشه!
خودم از نزدیک تا حالا ندیدمش!جادوگر مو قرمزه کووجایه ؟ چه خصوصیاتی داره ؟ چه مزایایی داره ؟ زن ِ خونه و مبارزه هست ؟
توی لودینگ های بازی عکسش رو دیدم که یه چوب جادوگری دستشه...........توی یه فروم خارجی گفته بودن که میشه باهاش ازدواج کرد.اگه اشتباه نکنم تو وینترهولد هست.
من وینترهولد رو جارو کردم ، نبود . نکنه هود انداخته روی کله مله ش .توی لودینگ های بازی عکسش رو دیدم که یه چوب جادوگری دستشه...........توی یه فروم خارجی گفته بودن که میشه باهاش ازدواج کرد.اگه اشتباه نکنم تو وینترهولد هست.
بریم امروز سر ِ راه ِ سالیتیود یه سری هم به وینترهولد بزنیم .
خودم کشف کردم ممنون
تا حالا که من بازیو رفتم بزرگترین مشکلی که در اون دیدم اینه که بازی حتی از شماره قبلی هم معتاد کننده تر شده!
دنیای بازی دیگه بیش از انداز زیبائه یعنی آدم حتی فقط از چندین دقیقه نگاه کردن به طبیعت دنیای بازی هم لذت می بره!
من که ماموریت اصلی رو کلا ول کردم و فعلا فقط ماموریت های بی شمار فرعی بازی رو میرم و فعلا می خوام هر چی بیشتر قوی تر بشم و سلاح های بهتری هم بخرم...
یه چیزی که توی بازی منو خیلی خوشحال کرد اینه که همون طور که سازندگان قبلا گفته بودن روی دوربین سوم شخص هم خیلی کار کردن و این دوربین خیلی بهتر شده. من توی شماره قبلی کلا با دوربین اول شخص می رفتم و دوربین سوم شخص برام جالب نبود ولی توی این شماره دارم بیشتر با دوربین سوم شخص میرم!
اینو نقل قول کردم به خاطر اینکه در مورد یه قضیه ای باید بگم@مبین،وحید،نیما:
بازی فقط یه آندرس کم داره!![]()
من نمی دونم چرا علی و مبین (مخصوصا مبین) به این قسمت رومنس و اینا توی بازی ها خیلی علاقه دارن!
الان مثل بازی های دیگه توی این تاپیک هم کلی در مورد این قضیه صحبت می کنید و فکر کنم اصلا باید بریم با سازندگان بازی های مختلف این سبک صحبت کنیم که این قسمت رومنس رو کلا یه صورت یه قسمت ویژه برای شما درست کنن که وقتی اونو میرید لذت بیشتری نسبت به الان بهتون بده!
اتفاقا الان رفتم اون پست صفحه دوم خودم رو دیدم و به نکته ظریفی اشاره کردی
اگه پستای منو نگاه کنی من در مورد اسکایریم همیشه تعریف کردم و منم اشاره می کردم که شاهکار میشه و در کل مسئله اینه که اسکایریم همون جوری شد که باید میشد ولی دراگون ایج نه!
در مورد این که دراگون ایج چرا نشد هم من یه نظری دارم. به نظر من دلیل این بود که دراگون ایج از اون سبک و سیاق شماره قبلی پیروی نکرد و کلا رفت به سوی عوض کردن ساختار بازی که به خاطر همین در اون سطحی که باید باشه نبود ولی اسکایریم از همون ساختار شماره های قبلی پیروی کرد و فقط سعی کرده اونو بهینه کنه
در این مورد یه مثال می زنم که فکر کنم به اون می خوره. مثلا شما یه شرکت معروف خودرو سازی رو در نظر بگیرید ماشینی که الان می سازه با ماشین 40 سال پیش از یه ساختار و روش مشترکی پیروی می کنه و کلا ماشین ها اون شرکت یه وجه مشترک دارن که مشخص می کنه این ماشین ها برای اون شرکتن که به نظرم سری TES در دنیای گیم به همین صورته و رمز موفقیت خیلی زیاد اسکایریم هم همینه...
Last edited by vahidgame; 16-11-2011 at 21:16.
دوستان یه اپدیت هست حدود 230 مگ حجمش هست دانلود کنید خیلی رون تر میکنه و باگ هارو کم میکنه
مال رازور هست رسمی نیست ولی خیلی بهتره
چجوری برم این بالا؟
2 ساعته دارم دور کوهه میچرخم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)