سلام
میگم که حالا چرا سوال رو اینجا پرسیدین؟! داخل بخش نرم افزار یک تاپیک جدید بزن یا تاپیک مربوطه رو پیدا کن
مشخصات سیستم رو اونجا بزار
از حالت safe mode هم امتحان کن و اگه شد بالا بیای LOG از برنامه ی Event viewer رو اونجا بزار
Take Care![]()
سلام
میگم که حالا چرا سوال رو اینجا پرسیدین؟! داخل بخش نرم افزار یک تاپیک جدید بزن یا تاپیک مربوطه رو پیدا کن
مشخصات سیستم رو اونجا بزار
از حالت safe mode هم امتحان کن و اگه شد بالا بیای LOG از برنامه ی Event viewer رو اونجا بزار
Take Care![]()
Last edited by A M ! N; 28-11-2011 at 15:31.
دوست من شما مشکلت به احتمال زیاد به خاطر دمای سیستم هست ، فن ها رو چک کن ،
در ضمن این سؤالت جاش تو این تاپیک نیست ، می تونی از قسمت مشکلات سخت افزاری مشکلت رو پیگیری کنی یا اگه فکر می کنی نرم افزاری هست باید تو قسمت بحث های نرم افزاری و سیستم عامل مطرح کنی :
تاپیک سیستم عامل و بحث های نرم افزاری :
تاپیک مشکلات سخت افزاری :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشيکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
آخرین کرک ویندوز 7 برای قانونی کردن رو از کجا میشه گیر آورد؟
با سلام.
شما از این پست می تونید لودر مربوطه رو دانلود کنید و ویندوزتون رو کرک کنید.
موفق باشيدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
تو مجموعه آپدیت های ویندوز 7 یه قسمت هست گفته
Language pack Arabic 60 mb
اگه اینو نصب کنیم یعنی ویندوز ساپورت بهتر فارسی میشه ؟ یا اصلا ربط نداره و Hide کنم این اپدیت رو ؟
یه مشکل من دارم بعد از نصب ویندوز 7 32 بیت ( ورژنی که شرکت مهندسی نوین پندار عرضه میکنه) نمیدونم چرا رم فعال سیستم رو 3 گیگابایت نشون میده چون سیستم من 6 گیگابات رم داره و جالب اینجاست که این ویندوزی که نصب میکنم فایل اکتیوش به صورت اتوماتیک هستش البته من یه ویندوز 7 از قبل داشتم که فایل اکتیوش رو به صورت جداگانه اجرا میکردم اما متاسفانه زیبایی ویندوز 7 رو از بین میبره اما مشکل رم رو نداره لطفا راهنماییم کنید با تشکر
همین جور که خودتون گفتین شما دارین از ویندوز 32 بیت اسفاده میکنید ساختار ویندوز 32 بیت بصورتیه که بیشتر 3 گیگ نمیتونه رم رو بشناسه شما باید از ویندوز 64 بیت استفاده کنید تا رم شما کامل شناسایی بشه
شما همون هیدنش کنید بهتره تاثیری نداره اگر میخواین کل ویندوز فارسی کنید ازفارسی سازی که مایکروسافت پیشنهاد داده استفاده کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دادا این طرز کارش چطوریه ؟
دو تا فایل داره یکی 2 مگ .. یکی 4 مگ
یعنی اینا رو 64 بیتی دانلود کنیم بعدش فایل اجرایی هست و کل ویندوز میکنه فارسی؟
اخرین ورژن 2.0.8 هست دیگه اره؟ چرا هیچکدوم از ورژنا واسم کار نمیکنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)