ممنون همشهری..بعد به نظر شما این به تیپ های اسپورتم میاد؟؟ زیاد اهل ساعت نبودم و این اولین تجربمهاین نوع بند ها ضد اب هستند؟یعنی هنگام شستن دست بند خیس بشه مشکلی داره؟!
ممنون همشهری..بعد به نظر شما این به تیپ های اسپورتم میاد؟؟ زیاد اهل ساعت نبودم و این اولین تجربمهاین نوع بند ها ضد اب هستند؟یعنی هنگام شستن دست بند خیس بشه مشکلی داره؟!
چاکرم کاکو
بله چرا نیاد اصولا مدل های چند موتوره به اسپورت پسند ها پیشنهاد میشه.....
در مورد شستن هم نه هیچ مشکلی نداره.. فقط در بعضی موارد که پوشش زیری بند ساعت رنگ روشنی داره در تماس با آب زود کثیف میشه..
حساس نباش ساعت خوبی خریدی ..
من مدلای پتک فیلیپ رو پیشنهاد میکنم. خیلی لوکسو کلاسیک هستند. یه سایت فروش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به نام اشرفی هم هست میتونی ازش خرید کنی. خودم خریدم ازشون. خیلی راضیم.
Last edited by chemistry21; 09-05-2015 at 11:32.
رومانسون و ادمارس پیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] های خوبی هستن.
این فروشگاه که فرمودید تموم ساعت هاش فیک هستند . اصلا ارز خرید ندارن .
بهترین فروشگاه ایران تایمر و دیجی کالا هستن که بهترین برند ها رو دارند .
برای تعمیر ساعت و سرویس کردنش کجا خوبه ؟ تو اصفهان بگید بهتره
و بعد این که من مدل ساعتم رو تو سایتش پیدا کنم کنم البته مال ۷-۸ سال پیشه این ساعت الان بند و شیشه رو مخواهم اگر هست با مدل خودش عوض کنم چون کهنه شده ظاهرش میشه کمک کنید سر در نمیارم از ساعت و ...
سلام
دوستان یک ساعت مردونه میخوام که بسیار ظریف باشه . یعنی حاشیه دور ساعت خیلی کم باشه . و ابعاد خود بدنه ساعت کم باشه . در عوش صفحه بزرگی داشته باشه .
مثل موبایل ها که در عین حاشیه و ابعاد کوچک صفحه نمایش بزرکی دارند .
حدود 500 . چند موتوروه و .. . برام مهم نیست .
من رو دیجی کالا چند تا دیدم قشنگ بودن جالب بود برای من شما هم شاید بپسندید
Esprit ES103872003
Alain Delon AD349-1762C
Alain Delon AD355-1739C
البته مارک هاش رو نمیشناسم چند تا خیلی معروفا مثل اورینت و کاسیو و سیکو اینا رو میشناسم سویس میلتری خودتونم یه تحقیق بکنید دوتا اخری رو دیجی ۵۸۰ بود
Alain Delon AD349-1762C
از بین این سه خیلی عالی بود . منتها دنبال مدلی هستم که در مراسم ها و ...روی دستم ببندم من بیشتر با کت و شلوار هستم . دنبال یک چیز کلاسیک و شیک هستم .
مدل که شما فرمودی بسیار زیبا و عالی هست . منتها اسپورت هست و یک چیزی میخوام همه جا استفاده کنم .
ای کاش پول بیشتری داشتمیک ساعت کلاسیک و یک ساعت اسپورت میخریدم .
اقا یه چیزی من خودم الن دلون رو سرچ کردم نه تو سایت های خارجی بو نه تو امازون و .... نه این شرکت تو ویکیپدیا بود هیچ اثری ندیدم ازش ممکنه نقلبی باشه؟
و این قدر ارزش نداشته باشه؟
ولی اسپریت بود هم داخلی هم خارجی اسپریت این مدلی که گذاشتم بود و اصل بود به نظرم
هم اکنون 60 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 60 مهمان)