تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 87 از 507 اولاول ... 377783848586878889909197137187 ... آخرآخر
نمايش نتايج 861 به 870 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

آخر فروم باز s-a-l-i-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

شما یک سر برو دانشگاه صنعتی شریف تهران ، میبینی که تمام دانشجو ها در درسها بلامعارض هستند ،
    به نظر من اینکه شما میگید هیچ دانشجویی تو ایران طی ترم درس نمیخونه کاملا اشتباه هست ، به قول یکی از بزرگان : بدترین جمله این است که بگوییم همه اینجوریند !
    تایید

به قول یکی از بزرگان : ما از راهی دور به زندگی بزرگان نگاه میکنیم و فکر میکنیم که آنها در سرزمینی صاف و هموار راه میروند !!

به قول جان ژاک روسو : اگر مردم میدانستند که من در زندگی چه سختی هایی کشیدم ، هیچوقت از آثار هنری فوق العاده ی من تعجب نمیکردند !!

خیلی آدم های مزخرفی هستن اما فکر میکنن که خیلی باحالن !! یک بار تست کنید ، قصد توهین ندارم ، اما گاهی اوقات ضربه ی کوچکی باعث بیداری از خواب غفلت میشه ...
    اقا این رو تست کردم ...من شاهدم .
    من همیشه با دوستای نزدیکم که هستم میگم بد ترین اخلاقیات من رو بگید تا بتونم درست کنم خودم رو جدیدا بهم میگن پررو شدی
    ولی کلا داداش خیلی قشنگ صحبت کردی و نقل های بجایی استفاده کردی.

2. 4 کاربر از s-a-l-i-m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Sayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

دوستان اینجا محل نقد تجربیات دیگران نیست ها!!

4. 10 کاربر از Sayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه rangeeeer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    هر جا که بخوای

12

ولی اگه به زندگی بزرگان نگاه کنید خیلی سر نخ های جالبی گیرتون میاد
    که باهاشون میتونید خودتون رو اسلاح کنید من همیشه میگم اگه میخواید
    بدونید ادم درستی هستید یا نه از دیگران بپرسید چون هر آدمی تو دل خودش
    فکر میکنه تا حدی ادمه خوبیه یه نفر دیگه بهتر از خودتون میتونه از یه دید دیگه
    به شخصیت شما نگاه کنه وبه نقایص شما پی ببره سعی کنید از دوست مورد
    اعتماد یا از همه مهربانتر برای شما از مادرتون بپرسید

اقا gam3er دمت گرم حرفات درسته .

یکی از بزرگانمون از خدا میخواد دو تا زندگی بهش بده یکی واسه کسب تجربه
    یکی واسه استفاده از تجربه . یکم بعد میکه خدایا فهمیدم همین زندگی کافیه
    میتونم از تجربیات دیکران استفاده کنم .

سعی میکنم در یادگیری تجربه از دیگران محتات باشم البته عذر میخوام چون
    آدم واجب الخطا ست.

آدم قدرت فکر کردن داره میتونه بفهمه چی درسته چی غلط این درست ولی
    آدم در تسمیم گییری اشتباه می کنه باید قبل از تسمیم گیری فکر این موقعیت
    رو کرد تا بهتر بتونبد فکر کنید و تمام لحاظ رو در نظر بگیرید .

من خودم خیلی خام هستم ولی میدونم باید راهی رو طی کنم که من و هم راهانم
    به تجربه ی شما دوستان نیاز دارم .
    با تشکر

6. 4 کاربر از rangeeeer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

سلام دوستان

تابستونه!!
    1.اگه بیرون میرید سعی کنید شکلات یا میوه تو کیفتون نذارید .چون وقتی که در کیف رو باز کنید میبینید که یا میوه له شده یا اینکه شکلاتا آب شدن.برای من همین اتفاق هفته آخر دانشگاه افتاد .موز تو کیفم بود وقتی که کیفمو باز کردم دیدم کل کتابا و جزوهام موزی شدن!!

گوشی و سایلنت
    2.سعی کنید گوشیتونو جایی نذارید که اگه زنگ خورد و ویبره تکون خورد ضرر کنید!!من گوشیمو تو کلاس گذاشته بودم روی میز بعد که گلاب به روتون رفتم دستشویی ولی گوشیمو نبرده بودم.وقتی برگشتم کلاس دیدم بچه ها میخندن...تازه فهمیدم گوشیم زنگ خورده و از رو صندلی به زمین افتاده

8. 8 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران - سه راه افسريه - شهرك كاروان (رضويه)

پيش فرض

حقیقت اون چیزی نیست که شما بهش ایمان واعتقاد داری بلکه چیزی هست که واقعا وجود داره

10. 5 کاربر از _LOVE_CODER_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

هر وقت تصادف کردید...تا پلیس نرسید سر صحنه اوضاع رو کنترل کنید که نه طرف در بره....نه با وعده وعید اینکه خسارتتو میدم صحنه رو بهم بزنه...فقط پلیس..
    حتی سفارش میکنن که اگه تصادف شدید هست باگوشی تون یه فیلم از صحنه بگیرید. بعدا اگه کار به دادگاه کشید می شه ازش استفاده کرد.

12. 4 کاربر از siyamak2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

• «يـک راه حـاضـر آمـاده براي از دست دادن دوستانتان، پـــول قرض دادن به آنها است. راه حاضر آماده ي ديگـر پول قرض ندادن به اوست. »

جرج جين ناتان

کاملاً مشخص است که پول و دوستان را نمي توان با هـم داشـت. نـمــي دانم چقدر در دوستيتان صميمي هـستيد، اما وقتي صحبت پول مي رسد، دوستي ها هـميـشه کـنـار رفـتــه و نفس انسان ها جلو مي آيد.

زماني که در مورد پول يا مسائل مالي صحبت مي کنيد، هيچگاه خوب تمام نمي شود. صدها بار در زندگي با اين مسئله روبه رو شده ام. دو مرد محترم و دو دوست صميمي چطور از برادران خوني به دشمنان خوني تبديل مي شوند. چرا؟ چون يکي از آنها پولي داشته است که متعلق به ديگري بوده است، حال ممکن است اين پول قرض يا سود يک معامله بوده باشد. حتي اگر ساليان سال هم با هم دوست بوده باشيد، اگر يکي از طرفين احساس کند که معامله ي بدي با او مي شود، اين دوستي به کلي فراموش و نابود خواهد شد.
      در اينجا به دو اتفاق که مي تواند يک دوستي را بر هم زند اشاره مي کنيم:

اتفاق اول: شما به دوستتان پول قرض مي دهيد

بله، سريعترين راه براي از دست دادن يک دوست اين است که به او پول قرض بدهيد. مردم به ندرت روي حرفشان مي ايستند و به حرفشان عمل مي کنند. من به طبيعت و سرشت برخي انسان ايمان ندارم و به همين دليل بر طبق همين باور زندگي مي کنم. حتي در بين انسانهاي عاقل و دانا نيز به ندرت به کسي اعتماد مي کنم. به همين دليل من ياد گرفته ام که قرض دادن پول به يک دوست يکي از دو نتيجه ي زير را در بر خواهد داشت:

نتيجه ي 1: متوجه خواهيد شد که آن پول را به او هديه داده ايد نه قرض، چون نمي بينيد که قصد برگرداندن اين قرض را داشته باشد و شما هم قصد نداريد که به زور آن پول را پس بگيريد.

نتيجه ي 2: شما پولتان را از آن دوست پس مي گيريد و آن دوست را از دست مي دهيد چون در گير و دار دعواها و مشاجره ها سر پس گرفتن پول ممکن است توهين هاي زيادي هم به او کرده باشيد. در اين حالت شما پولتان را به دست آورده ايد اما دوستي را از دست داده ايد که حتي نمي داند چرا شما از دستش ناراحت هستيد. از طرف ديگر اين همان دوستي است که قول و قرارهاي خود را فراموش کرده است، حالا بگوييد ارزش واقعي اين دوست چقدر است؟ جواب منفي بدهيد.

اگر شما هم از آن دسته افرادي هستيد که نمي توانيد اين خصوصيت دلرحمي را از خود دور کرده و عادت کرده ايد به همه ي آدم ها کمک کنيد، در اينجا چند توصيه برايتان داريم:
    • هر ميزان پولي که قرض مي دهيد را به منزله ي پولي که از دست مي دهيد بدانيد. آن را به حساب سادگي خودتان بگذاريد. به خاطر همين بيش از اندازه به کسي پول قرض ندهيد. وثيقه بگيريد. ممکن است در ابتدا از اين کار سر باز زند، اما شما هم بدون دريافت وثيقه هيچ پولي کف دست او نگذاريد. چيزي با ارزشي بيش از پولي که قرض داده ايد از او طلب کنيد چون در غير اين صورت ممکن است پولتان را پس ندهد.
    • از همان روز اول برنامه اي براي پس دادن پول تنظيم کنيد. آن را روي صفحه اي کاغذ نوشته و آن فرد را مجبور کنيد هر ماه طبق آن برنامه پول را به شما پس بدهد.تا زماني که همه ي پول خود را پس نگرفته ايد، پول بيشتري به او قرض ندهيد.

اتفاق دوم: با دوستتان کاري را شروع مي کنيد.

با بهترين دوستتان وارد کاري مي شويد. در ابتدا همه چيز خوب پيش مي رود. ممکن است در آن کار موفق شويد يا اينکه شکست بخوريد. در هر دو حالت مشکلات آغاز خواهد شد. هر کدام از شما ممکن است اين پيروزي را نتيجه ي اعمال خودتان بدانيد و شکست را تقصير ديگري بيندازيد. در اين دو حالت يا پول وارد جيبتان مي شود يا پولتان را از دست مي دهيد. اينجاست که بيشتر فکر حساب بانکيتان هستيد تا دوستيتان. حتي ممکن است مشکلاتي که وقتي در کار موفق مي شويد ايجاد مي شود بسيار بيشتر از زماني باشد که شکست مي خوريد. چون آنجاست که دعواها و مشاجرات سر پول شروع مي شود و هر کدام طلب پول بيشتري مي کنند. وقتي پول وسط باشد، هر کسي خود را به هر زحمتي مي اندازد تا به آن برسد، حتي ممکن است خيلي چيزها را سر راه خود نابود کند، مثل دوستي هايش. وقتي در آن کار شکست مي خوريد هم که وضعيت کاملاً مشخص است. اينجا هر کسي تقصير را گردن آن ديگري مي اندازد و پول از دست رفته ي خود را از او طلب مي کند. اينجا هم توصيه هايي براي شما داريم:
    • از همان روز اول بدانيد که دوستي خود را از دست خواهيد داد. به هر نحوي چيزي اتفاق خواهد افتاد که مشکلاتي براي دوستيتان پيش خواهد آمد. ممکن است حتي زنها و دوست دخترهايتان باعث و باني اين مشکلات شوند. دو دوست داشتم که براي ساليان متمادي با هم کار مي کردند. همه چيز به خوبي پيش مي رفت تا زماني که هر دو ازدواج کردند. اين دو زن از يکديگر متنفر بودند و شروع کردند در گوش شوهرهايشان زمزمه کردن تا اينکه کار موفق اين دو دوست کاملاً برهم خورد.
    • همه چيز را بايد قبل از شروع کار امضا کنيد. چون هر آن ممکن است افراد زير قول خود بزنند. وقتي هنوز کار را به طور رسمي آغاز نکرده ايد، همه هر چيزي را امضا خواهند کرد. اما وقتي که در آن کار کمي پول در آمد، همه فقط فکر منافع خود خواهند بود.
    • فرضيه سازي نکنيد. هميشه مشخص کنيد که چه کسي چه کاري انجام دهد و هر کس چه مسئوليتي دارد. اگر کسي که مي خواهيد با او کار را آغاز کنيد دوستتان است اما بسيار با سياست و دانا است، اصلا و ابدا فکر جلو زدن از او به مخيله تان خطور نکند. سعي کنيد فقط کار خودتان را انجام دهيد و با ساير مسائل کاري نداشته باشيد. به نفعتان است.

14. 3 کاربر از siyamak2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فلسفه A.M.D.D.E.V.I.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

هیچ وقت نا امید نشو همین شکست هان که آخرسر به پیروزی منتهی میشن (خودم تجربش کردم)

16. 5 کاربر از A.M.D.D.E.V.I.L بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

حتی سفارش میکنن که اگه تصادف شدید هست باگوشی تون یه فیلم از صحنه بگیرید. بعدا اگه کار به دادگاه کشید می شه ازش استفاده کرد.
    تا اونجایی که میدونم استفاده از فیلمبرداری گوشی برای دادگاه قابل استناد نیست و همینطور دوربین شخصی-ضبط صدا و کاست

18. این کاربر از worldm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ادبیات Lady parisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

حالا که حمید خان از گوشی گفتن؛
    عرض کنم خدمتتون که اگه به لطف ایرانسل چند تا سیم کارت دارید و به تعداد گوشی هاتون نمیرسه
    لطفا یادتون بمونه که سیم کارتتون که روش پین هم ندارین رو کجا گذاشتین
    چون اگه گم شه برابر قیمت خودش باید بدین بسوزونن و دوباره بگیرین هم اینکه شارژی که داشته به فنا می ره

20. 4 کاربر از Lady parisa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •