تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا شما ورزش بدنسازی و پرورش اندام کار میکنید؟

راي دهنده
412. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

301 73.06%
  • خیر

111 26.94%
صفحه 87 از 221 اولاول ... 377783848586878889909197137187 ... آخرآخر
نمايش نتايج 861 به 870 از 2203

نام تاپيک: ◄◄ تاپـیـک جامــع بدنـسـازی و پرورش انـدام ►►

حـــــرفـه ای Havbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    .: اصــــــ‍‍‍‍‍فــــــهــــان :. اسم من: حـامـد

پيش فرض

سلام من تازه دارم میرم بدنسازی( جلسه اولمه)
    من بر عکس خیلی از دوستان می خوام وزن اضافه کنم چون با توجه به قدم(174) وزنم (55) کمه یا شاید هم خیلی کمه
    یارو یه برنامه ای برام نوشته ولی زیاد من بهش اطمینان ندارم .
    حالا میخواستم شما هم یه راهنمایی بکنید . چه حرکت هایی انجام بدم بهتره ؟
    بیشتر چه غذاهایی بخورم ؟ و هر چند تا توصیه ای که دارید بگید.
    شما هر روز ، یا ترجیحا روزی دو بار سیب زمینی + تخم مرغ بخور (هرچی میتونی بخور). در ضمن زرده تخم مرغها رو نخور چون یه انسان در روز حد اکثر مجاز به خوردن یه زرده تخم مرغ بیشتر نیست. فقط سفیده تخم مرغها رو بخور. من کسانی رو میشناسم که با این تغذیه در کنار بدنسازی به هدفشون رسیدند. البته شاید تو ماه رمضون هرچی میخوری وزنت نره بالا ولی تاثیرش رو بعد از ماه مبارک میبینی.
    یا حق :-)

2. این کاربر از Havbb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mory_fun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    فارسی موبایل

پيش فرض

سلام دوستان ورزشکار
    کسی لینک دانلود آموزش ایروبیک رو را از کیم کاردیشان !؟!؟

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

سلام

من تقریبا 1 ماهی میشه که باشگاه میرم.وزنم 60 و قدم 175.چند تا از دوستام گفتن که باید دوره برم.منم دیروز یه بسته کراتین و پروتئین گرفتم
    داخل ظرف پروتئین یه ظرف کوچیکی داره که مربی گفته که روزی 3 بار این رو با آب یا شیر مصرف میکیی.میخواستم بدونم که 3 بار زیاد نیست یا اینکه طبیعیه؟

از دیروز که شروع کردم به خوردن پروتئین وقتی که داخل آب حلش میکنم یه چیزایی ته لیوان میمونه(ته نشین میشه)میخواستم بدونم خوردن اونا ضرری نداره؟
    یه سئوال دیگه که دارم اینه که شکمم به شدت کوچیگه و لاغر.میخواستم بدونم اگه شکن برم درست میشه و چه دستگاه هایی برای شکم رفتن خوبه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض ایمان شهباز بهترین مربی مدلها و مانکنهای ایرانی درشبکه ی 2

ايمان شهباز بهترين مربي فيتنس و مدلينگ در ايران
    با پيدايش مد در ايران و گسترش تبليغات صنعت مدلينگ اين حرفه به يک حرفه ي کاملا درامد زا و پر طرفدار در امده است .
    مدلينگ در ايران با وجود شخصيت هاي موفقي همچون ايمان شهباز روز به روز در حال گسترش است .
    ايمان شهباز که به عنوان بهترين مربي فيتنس و مدلينگ ايران شناخته شده است امروزه در پرورش مدلها و مانکنها توانسته با بهترين
    مشاوره هاي تغذيه اي و تمريني مانکنها و مدلها را در زيبا تر شدن استايلهايشان کمک بسيار زيادي بکند . تعداد زيادي از بازيگران مشهور
    صدا و سيما و خوانندگان انواع سبک هاي مختلف موسيقي در ايران براي زيبا تر شدن فيزيک بدنيشان با مشاوره هاي تغذيه اي و تمريني
    اين مربي نمونه سعي ميکنند که فيزيک بدني خود را روز به روز با کيفيت تر جلوه دهند , چرا که علاوه بر خلاقيت ها و استعدادهاي
    يک هنرمند در راستاي تلوزيون و رسانه نيز داشتن يک فيزيک بدني زيبا امري مهم در محبوبيت و زيبا تر نشان دادن شدن شخصيت وي
    به شمار مي ايد .

ايمان شهباز با علمي فوق العاده در امور تغذيه اي ؛ تمريني و همچنين مکملهاي ورزشي تا بحال کارنامه اي درخشان را براي خود به
    نمايش گذارده است.تربيت شاگرداني با افتخارات مختلف در ضمينه ي ورزش زيبايي اندام ؛ فيتنس و مدلينگ باعث گرديد تا از ايمان شهباز
    به عنوان يک شخصيت بسيار مهم و جذاب در محافل ورزشي ياد شود و امروز ايران کشور عشق و ازادگي به وجود جوان با استعداد و باتجربه اي
    همچون ايمان شهباز افتخار ميکند . تقدير نامه هاي متعدد که از کشورهايي همچون ترکيه و جمهوري چک براي موفقيت وي ارسال گرديد
    باز بر اعتبار شخصيتي و کاري او ميافزايد.
    همچينين گفتگوي جنجالي او در شبکه 2 جمهوري اسلامي ايران در باب و مبحث زيبايي اندام , مد و مد پوشي براي نسل جوان به
    عنوان پر بيننده ترين و جنجالي ترين گفتگوي تلوزيوني سال 1390 شناخته شد . چرا که براي اولين بار در ايران از يک مربي موفق
    ورزش زيبايي اندام در رسانه ي تلوزيوني دعوت گرديد .
    ايران مهد پرورش جوانان با استعداد و خلاق در ضمينه ي ورزش به وجود قهرمانان و مربيان موفق خود افتخار ميکند .

انوش عياري

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام

من تقریبا 1 ماهی میشه که باشگاه میرم.وزنم 60 و قدم 175.چند تا از دوستام گفتن که باید دوره برم.منم دیروز یه بسته کراتین و پروتئین گرفتم
    داخل ظرف پروتئین یه ظرف کوچیکی داره که مربی گفته که روزی 3 بار این رو با آب یا شیر مصرف میکیی.میخواستم بدونم که 3 بار زیاد نیست یا اینکه طبیعیه؟

از دیروز که شروع کردم به خوردن پروتئین وقتی که داخل آب حلش میکنم یه چیزایی ته لیوان میمونه(ته نشین میشه)میخواستم بدونم خوردن اونا ضرری نداره؟
    یه سئوال دیگه که دارم اینه که شکمم به شدت کوچیگه و لاغر.میخواستم بدونم اگه شکن برم درست میشه و چه دستگاه هایی برای شکم رفتن خوبه؟
    حمید جون شما ابتدا اون جنس های رو که خریدید دقیقا معرفی کنید (با یه سرچ راحت میتونید اطلاعات کاملی پیدا کنید)
    بعد سابقه تمرینی ،تعداد روزهای تمرین در هفته ،هدف از دوره(اضافه کردن به وزن یا حجم؟)بنویسید تا بشه راهنمایی متناسب با شما داد.
    در ضمن اون شکم هم که گفتید در فک کنم در واقع منظور شما کمر هست ؟که اگه اینطور باشه همه دلشون میخواد کمر باریک و هفتی باشن تا اون چیزی که میخواین
    در ضمن کراتین رو روزهای اول بارگیری داره که روزی 4 وعده 5 گرمی باید بخورید.
    برای خوردن کراتین و پروتئین هم بهتره که یه میکسر(شیکر )بگیرید .که برای همین کار ساخته شده و کارش خیلی خوبه

حـــــرفـه ای Havbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    .: اصــــــ‍‍‍‍‍فــــــهــــان :. اسم من: حـامـد

پيش فرض

سلام

سلام
    شما که رفتی پیش مربی بدنساز متخصص دیگه از ما راهنمایی میخوای چیکار هرچی اون گفته اجرا کن. اونایی که ته لیوان میمونه به خاطر جنس پروتئینه ، توی جنس های مختلف فرق میکنه.
    برای شکم اولا تبریک میگم بهت به خاطر داشتن این شکم ، برای عضلانی شدن شکم باید در انتهای هر روز تمرینی دراز نشست بری. بعد از اینکه عضلات شکم (شیش تا عضله) پیدا شد میتونی بری سراغ پهلو ها. فعلا دراز نشست کرانچ برو ، دستگاه مال بعد از معلوم شدن اون شیش تا عضله هستش.
    بهتر درباره ی تخصص اون مربیه تحقیق کنی ببینی چقدر مربی معتبریه و چقدر سابقه کار داره... البته اگه شک داری بهش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان فایده مصرف قرص های آمینو چیه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه depot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    پای کامپیوتر

پيش فرض

قرص های امینو باعث ریکاوری بهتر و سریعتر میشن ........ اگر امینو شما دارای ال کارنتین باشه چربی سوزی هم خواهد کرد ....

10. این کاربر از depot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه depot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    پای کامپیوتر

پيش فرض

سلام

دوست عزیز اصطلاح دوره رفتن برای دارو کاربرد داره نه برای مکمل ! مصرف 3 بار مکمل کاملا صحیح هست حالا شما که کمبود وزن دارید میتونید یه وعده قبل خواب هم مصرف کنید .......... اینکه مکمل شما ته نشین میشه میتونه نشون دهنده تقلبی بودن مکمل شما باشه .......... برای نمایان شدن هر عضله نیاز به تغذیه و تمرین مناسب میباشد یکماه زمان کمی برای خوردن مکمل و رشد عضلانی میباشد .

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

حمید جون شما ابتدا اون جنس های رو که خریدید دقیقا معرفی کنید (با یه سرچ راحت میتونید اطلاعات کاملی پیدا کنید)
    سلام
    پروتئین APEX_SUPER SIZE و کراتین SAN_PERFORMANCE
    بعد سابقه تمرینی ،تعداد روزهای تمرین در هفته ،هدف از دوره(اضافه کردن به وزن یا حجم؟)بنویسید تا بشه راهنمایی متناسب با شما داد.
    روزای تمرین شنبه و 1 شنبه و 3شنبه و 4شنبه.....4روز تمرین 3روز استراحت
    برای خوردن کراتین و پروتئین هم بهتره که یه میکسر(شیکر )بگیرید .که برای همین کار ساخته شده و کارش خیلی خوبه
    اینی که میگید باید از کجا تهیه کنم و قیمتش چنده؟
    اونایی که ته لیوان میمونه به خاطر جنس پروتئینه ، توی جنس های مختلف فرق میکنه
    یکی از دوستام میگه که حوردنش ضرر داره و امکان داره سنگ کلیه بگیرم!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •