تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 87 از 416 اولاول ... 377783848586878889909197137187 ... آخرآخر
نمايش نتايج 861 به 870 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بارسلونا 5- سئوتا 1: صعود با جوانان

گواردیولا در این بازی تیم جوانی را به میدان فرستاده بود.

سایت گل - بارسلونا توانست با برد پنج بر یک مقابل سئوتا در خانه در مرحله یک‌شانزدهم نهایی جام حذفی اسپانیا به دور بعد راه یابد.

آنها که بازی رفت را دو بر صفر برده بودند بدون چندین بازیکن کلیدی خود به مصاف سئوتا رفتند و با گل‌های نولیتو (3)، میلیتو (7)، پدرو (50)، بویان (64) و مسی (68) به پیروزی دست یافتند.

مورنو از سئوتا در دقیقه 27 با خطا در محوطه جریمه اخراج شد ولی پنالتی حاصل را بویان از دست داد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2010/11/11

گواردیولا: مسی به خاطر هواداران بازی کرد

مربی جوان بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرد که مسی در دیدار 4شنبه شب مقابل سئوتا به خاطر هواداران وارد زمین مسابقه شده است.

سایت گل - پپ گواردیولا مربی جوان بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرد که در نیمه دوم دیدار 4شنبه شب تیمش مقابل سئوتا، لیونل مسی را به خاطر هواداران تیم به زمین فرستاده.

بارسلونا در دیدار برگشت مرحله یک شانزدهم نهایی، توانست با نتیجه 1-5 از سد سئوتا عبور کند.

در پایان این دیدار پپ گواردیولا، مربی بارسلونا در صحبتهایی به خبرنگار آ.اس گفت: «مسی به سه دلیل باید بازی می کرد. اول اینکه او تمرین نکرده بود. خود او هم می خواست بازی کند و سوما به خاطر هوادارانی که برای تماشای بازی ما به ورزشگاه آمده بودند. شب سردی بود و هیچ زمانی بهتر از چهارشنبه نمی توانستیم بهترین نمایشمان را به اجرا بگذاریم و می خواستیم هواداران هم از این بازی لذت ببرند.»

گواردیولا در ادامه درمورد گلزنی بویان کرکیچ و پنالتی ای که او از دست داد گفت: «گل آسانی بود و او باید این توپ را به گل تبدیل می کرد. وقتی سئوتا پنالتی را مهار کرد، خوشحالم که تیمم افت نکرد و خوشحالم که بویان توانست به گل برسد. تنها نکته منفی این بازی مصدومیت میلیتو بود.این بهترین 180 دقیقه ای بود که ما بازی کردیم ولی باید به سئوتا هم تبریک گفت. ما خیلی راضی هستیم.»

کد:
    2010/11/11

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

گزارش ویژه: مقایسه عملکرد لیونل مسی و کریستیانو رونالدو در هفته‌ای که گذشت

سایت گل از این پس هر هفته داده‌های آماری، تحلیل‌های کارشناسان و آمار فصل تا آن هفته را درباره لیونل مسی و کریستیانو رونالدو، دو بازیکن برتر دنیا منتشر خواهد کرد.

سایت گل - کار خود را با مقایسه عملکرد رونالدو در ال دربی مادریلنو و مسی در برد مقابل ختافه آغاز می‌کنیم.

تحلیل کارشناسی

مسی از نوع کاملا منحصر به فردی از بشر است، نه تنها در دنیای فوتبال مدرن، بلکه در طول تاریخ فوتبال. مهارت‌های هوشمندانه و قدرت دریبل بی‌مانند او مرتبا دارد پالایش می‌یابد و با بلوغ فوتبال او بهتر می‌شود. به جز توانایی‌های هجومی، کمتر کسی می‌تواند با سرعت و دقت در هنگام پا به توپ شدن او رقابت کند.
    او تنها 23 سال دارد اما فکر می‌کنیم همیشه در کنار ما بوده است. البته محال است بارسلونا را بدون چهره اسطوره‌ای‌اش فرض کرد که دارد در عمق می‌دود تا توپ را بگیرد و به سمت مدافعان وحشت‌زده حریف برود. تغییر پست او به مکانی مرکزی‌تر که با اصرار پپ گواردیولا صورت گرفت باعث شد او در مرکز رویدادها باشد، گزینه‌های بیشتری داشته باشد و به عنوان دیکته‌کننده بازی در پست جدید بدرخشد و البته گل‌زن برتر هم بماند.
    گل‌های فصل گذشته او طیفی از گل‌های تماشایی تا گل‌های غیرمحتمل را شامل می‌شد. تلاش‌های او در فصل 11-2010 کمی کمتر شده اما قدرت گل‌زنی او همان اهمیت سابق در جستجوی بارسلونا برای سومین قهرمانی لیگ را دارد.

رونالدو از خیلی جهات مفهوم کامل بودن از نظر قدرت بدنی را عوض کرده است. او آمادگی جسمانی را با سرعت و قدرت بدنی افسارگسیخته در هم آمیخته و قدرت بدنی را به تکنیک‌های ظریف ترجیح می‌دهد.
    وقتی بحث همیشگی در این باره درمی‌گیرد که CR7 بهتر است یا مسی، دو فوتبالیست را می‌بینیم که رویکردهایی کاملا متفاوت به بازی دارند. توانایی استثنایی رونالدو در دویدن پشت مدافعان و زدن شوت‌های از نوع خاص خودش – که ضرباتی با انحراف و سرکش هستند که در آنها تبحر دارد – به اندازه پاس‌دهی و دقت در محوطه جریمه رقیبش موثر است.
    اما رونالدو هم ترفندهای پرشماری بلد است و مهارت‌های خاص خود را دارد و البته روی هر دو پا راحت است و قدرت سرزنی‌اش باعث شده او را بتوان کامل ترین بازیکن نسل‌های اخیر دانست. آمار هجومی او برای رئال مادرید درباره ثبات او در یک‌سوم پایانی زمین به اندازه چند جلد کتاب حرف می‌زند.

این هفته چطور بازی کردند؟

کریستیانو رونالدو (رئال مادرید 2- اتلتیکو مادرید 0)

کریستیانو رونالدو روند عالی گل‌زنی خود برای رئال مادرید را پایان‌یافته دید. او نتوانست مقابل اتلتیکو مادرید گلی بزند.
    او در چهار بازی اخیر مادرید در لالیگا ده گل زد و هشت شوت مقابل اتلتیکو زد که اکثر آنها در چارچوب نبودند. رونالدو لحظه درخشانی در اواخر دیدار داشت و پاس پشت پای او به ژابی آلونسو چیزی نمانده بود منجر به گل شود.
    توضیح نمره او در این بازی در سایت گل: در صحنه خطایی که منجر به گل دوم سفیدپوشان شد کمی نمایش داشت، اما به هر حال کسی برنده‌ها را زیر سوال نمی‌برد. سخت جنگید، اما این بازی، بازی او نبود. به نظر می‌رسید جادوی ضربات ایستگاهی خود را از دست داده و چند ضربه را خراب کرد. با این حال توانست مالکیت توپ را در اختیار بگیرد و دیگران را به جریان بازی بیاورد و روزگار سختی برای والرا رقم بزند.

آمار فردی

لیونل مسی (مقابل ختافه)
    کریستیانو رونالدو (مقابل اتلتیکو مادرید)

گل
    1
    0

شوت (در چارچوب)
    5 (3)
    8 (3)

پاس گل
    1
    0

توپ های از دست داده
    8
    5

توپ های گرفته
    3
    2

خطاهایی که روی آنها انجام شد
    1
    5

نمره سایت گل
    8.5
    6.5

لیونل مسی (ختافه 1- بارسلونا 3)

مسی همچنان به فرم عالی گل‌زنی خود ادامه می‌دهد. او یک گل زد و یک گل برای داوید ویا ساخت و الهام‌بخش پیروزی سه بر یک تیمش شد و بهترین بازیکن بازی از دید سایت گل انتخاب شد.
    او گل اول را مقابل ختافه به این ترتیب زد که حرکتی هجومی را از عمق آغاز کرد و پاس برگشت را از داوید ویا گرفت و با ضربه پای چپ توپ را با وجود شیرجه خوردی کودینا وارد دروازه آنها کرد.
    او این لطف ویا را جبران کرد و با پاسی ماهرانه پایه گل دوم را که ویا زد بنا نهاد. این پاس باعث فریب مدافعان ختافه شد.
    توضیح نمره او در این بازی در سایت گل: یک گل زد، یک پاس گل حیاتی داد و کاتا دیاس را مجبور به اشتباه کرد و روی همان صحنه گل سوم رقم خورد. می‌توانست بیش از این تاثیرگذار باشد و یک گل او هم مردود اعلام شد. بهترین و بااستعدادترین فوتبالیست دنیا به درخشش ادامه می‌دهد و آنهایی که بازی‌اش را تماشا کردند هیپنوتیزم شدند.

آمار فصل

دقایق بازی

754
    944

گل ها

• پنالتی ها
    • ضربات آزاد
    • گل های اول بازی
    8
    • 0
    • 0
    • 5
    11
    • 3
    • 0
    • 2
    مجموع شوت ها (در چارچوب)

38 (20)
    81 (31)

پاس های گل

3
    5

پاس ها

501
    488

پاس های رسیده به مقصد

418
    357

نظر شما چیست؟ کدام بازیکن در این فصل لالیگا تا این‌جای کار بهتر بوده است؟

کد:
    2010/11/9
    Last edited by nw_nk; 11-11-2010 at 11:33.

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

مورینیو: به کارنامه داور توجه کنید تا برد 1-5 ما

سایت گل- ژوزه مورینیو، مربی باشگاه رئال مادرید از صحبت کردن در مورد عملکرد تیمش در دیدار چهارشنبه شب تیمش مقابل مورسیا در دور برگشت رقابتهای جام حذفی اسپانیا سر باز زد و ترجیح داد تا در مورد عملکرد خوسه لوئیس پاراداس رومرو، داور مسابقه و تعداد کارتهای زرد و قرمزی که در این بازی به نمایش گذاشت صحبت کند و این را به صحبت کردن درمورد پیروزی 1-5 تیمش ارجحیت داد.

مورینیو در صحبتهایی به ائروپاپرس گفت:« من پس از اخراج به دنبال بهترین جای ممکن بودم ولی این داور مسابقه است که باید گزارش بازی را بنویسد.این من نیستم که باید درمورد عملکرد او قضاوت کنم و مقامات و ناظران بازی باید این کار را انجام دهند.»

آقای خاص ادامه داد:« اگر نگاهی به پرونده کاری و آمار و ارقام قضاوتهای او بیندازید، خودتان از خوبی یا بدی او مطلع خواهید شد.تجربه قضاوت او کمتر از 50 بازی است و بیش از 250 کارت زرد و 14 یا 15 کارت قرمز به بازیکنان نشان داده.یعنی به طور میانیگن 6 کارت در هر بازی.وقتی او بازی ساراگوسا، مایورکا را قضاوت می کرد، ده کارت زرد و دو کارت قرمز داد که این خود یک رکورد محسوب می شود.»

محتوای مخفی: منبع 
    بخش فارسی سایت گل

کریس رونالدو: فرگوسن بهترین مربی دنیاست

سایت گل- کریستیانو رونالدو، مهاجم باشگاه رئال مادرید در صحبتهایی مربی سابقش در باشگاه منچستریونایتد را بهترین مربی دنیا نامیده.

فرگوسن تاثیر فراوانی در پرونده کاری رونالدو داشت و زمانی که در سال 2003 او را از اسپورتینگ لیسبون به انگلیس آورد، تلاش زیادی در پرورش مهارتهای رونالدو به کار گرفت.پس از آن بود که رونالدو توانست سه قهرمانی در لیگ برتر و یک قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا را در طول شش سال حضورش در منچستریونایتد کسب کند.

رونالدو در گفت و گو با روزنامه مترو، زبان به نقش موثر فرگوسن در رشد و پرورش او به عنوان یک بازیکن گشود و در مقایسه فرگوسن و مربی کنونی اش، ژوزه مورینیو گفت:« از برخی نظرها، آنها شباهتهای زیادی دارند. هردوی آنها باتجربه اند و هر عنوان ممکن در دنیای فوتبال را کسب کرده اند. تنها تفاوتی که بین مورینیو و فرگوسن در ذهن من می آید این است که فرگوسن مسن تر از مورینیو است. من کار کردن با سر الکس را دوست داشتم. ما رابطه خیلی خوبی داشتیم و الان هم او دوست من است. به نظر من، سرالکس فرگوسن بهترین مربی دنیاست.»

ستاره پرتغالی در ادامه با اشاره به انتقاداتی که در مورد شروع ضعیف او در رقابتهای این فصل گفت:« وظایف من تغییری نکرده. من تلاش می کنم و آرامش دارم و اجازه می دهم تا همه چیز به سمت من بیاید. من باید چند مسابقه ای برای رسیدن به گل صبر می کردم ولی از آن زمان تا به حال همه چیز تغییر کرده است. این نشان دهنده آن است که فوتبال غیرقابل پیش بینی است. این شرایطی است که در حال تجربه آن هستم و از این بابت خوشحالم و امیدوارم که بتوانم این روند را ادامه بدهم.»

رونالدو در ادامه در مورد تاثیر عمیق مورینیو برروی هم تیمی های جدیدش، سامی خدیرا و مسعوت اوزیل گفت:«نظم و انسجام بیشتری داریم. مورینیو شیوه بازی تیم را تنظیم کرده است. او مربی فوق العاده ای است و عناوینی که او با تیمهای مختلف کسب کرده، ارزشهای او را ثابت می کنداوزیل و خدیرا بازیکنان فوق العاده ای هستند. آنها همچنان مرا سورپرایز می کنند، دقیقا همان طور که در جام جهانی بودند و من از بازی کردن در کنار آنها لذت می برم.»

در نهایت رونالدو در پایان صحبتهایش در مورد توپ طلای فیفا گفت:« این سوال سختی است.باید ببینیم که فیفاامسال چه کسی را انتخاب می کند.»

بخش فارسی سایت گل

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

مصدومیت یک ماه و نیمه گابریل میلیتو

مدافع آرژانتینی باشگاه بارسلونابه دلیل مصدومیت از ناحیه ران برای مدتی از میادین به دور خواهد بود.

سایت گل - گابریل میلیتو، مدافع آرژانتینی باشگاه بارسلونا دست کم برای شش هفته از میادین ورزشی به دور خواهد بود. او در جریان دیدار 4شنبه شب بارسلونا مقابل سئوتا که با برتری 1-5 به پایان رسید، از ناحیه ران مصدوم شد.

این مدافع 30 ساله در سالهای اخیر با مصدومیتهای متعددی دست و پنجه نرم کرده و در جریان دیدار چهارشنبه شب مجبور شد تا زمین مسابقه را ترک کند و اریک آبیدال جای او را پر کرد.

میلیتو دومین گل بارسا در این دیدار را در دقیقه هفتم بازی به ثمر رسانده بود و بارسا با پیروزی در این دیدار، توانست مجوز صعود به دور بعدی رقابتها را کسب کند. آنها در دیدار رفت نیز با نتیجه 0-2 از سد سئوتا عبور کرده بود.

پپ گواردیولا اکنون به دنبال گزینه مناسبی برای جایگزین کردن میلیتو است تا او را در کنار پویول به کار بگیرد. بارسا این هفته مقابل ویارئال قرار خواهد گرفت و به احتمال قریب به یقین آبیدال جایگزین میلیتو خواهد شد.

کد:
    2010/11/11

مسي: مي خواهم با آرژانتين قهرمان كوپا آمريكاي 2011 شوم

او هرگز با تيم ملي بزرگسالان آرژانتين به افتخاري دست پيدا نكرده است و رقابت هاي كوپا آمريكاي 2011 كه در آرژانتين برگزار مي شود، فرصت خوبي است تا او به اين آرزويش برسد.

سايت گل - ليونل مسي، ستاره بارسلونا و تيم ملي آرژانتين، تاكيد كرد كه قصد دارد جام قهرماني كوپا آمريكاي 2011 را به جمع افتخاراتش اضافه كند.

مسي با تيم بارسلونا تقريبا به همه افتخارات ممكن در سطح باشگاهي رسيده است؛ ضمن اينكه جام قهرماني جوانان زير 20 سال جهان و مدال طلاي المپيك 2008 پكن را نيز در اختيار دارد. با اين وجود او هرگز با تيم ملي بزرگسالان آرژانتين به افتخاري دست پيدا نكرده است و رقابت هاي كوپا آمريكاي 2011 كه در آرژانتين برگزار مي شود، فرصت خوبي است تا او به اين آرزويش برسد.

او در مصاحبه با "اي اس پي ان راديو" گفت: "مي خواهم با تيم ملي بزرگسالان آرژانتين به افتخاري دست پيدا كنم. كوپا آمريكا فرصت خوبي براي رسيدن به اين هدف است.
    من از همه چيزهايي كه با باشگاهم به دست آورده ام، خوشحالم اما همچنان به دنبال چيزهاي بيشتري هستم. در ديدار مقابل ختافه چند موقعيت خوب گلزني را از دست دادم و به همين دليل كمي ناراحتم. مي خواهم همچنان پيشرفت كنم.

تيم ملي آرژانتين هفته آينده در ديداري دوستانه در قطر مقابل تيم ملي برزيل قرار خواهد گرفت و مسي فرصت خواهد يافت تا بار ديگر در مقابل رونالدينيو، هم تيمي سابقش در تيم بارسلونا قرار بگيرد.

در مورد اين ديدار گفت: "مي دانم كه براي او بازگشت به تيم ملي برزيل بسيار مهم است و بازي كردن مقابل او بسيار جالب خواهد بود. پيروزي مقابل برزيل فوق العاده خواهد بود."

کد:
    2010/11/9

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ستایش گواردیولا از تیاگو آلکانتارا

گواردیولا بر این باور است که تیاگو آماده روزهای بهتری است.

سایت گل - پپ گواردیولا، مربی بارسلونا عملکرد تیاگو، ستاره جوان تیمش را در پیروزی پنج بر یک مقابل سئوتا در جام حذفی ستوده است.

او می‌گوید: «تیاگو می‌تواند خیلی بیشتر رشد کند. می‌خواهم به دلیل روش بازی‌اش به او تبریک بگویم. او بازیکنی جسور است و می‌تواند با استعداد ذاتی عالی‌اش تعادل هر تیمی را به هم بزند.
    او جوان، سریع و دارای اعتماد به نفس است. او هیچ ترسی ندارد. او را در لاترسرا می‌شناختم و او حالا هم همان کارها را انجام می‌دهد. او البته برای این که بازیکنی کامل شود چند ویژگی را ندارد و تردید ندارم که آن ویژگی‌ها را به دست خواهد آورد.»

تیاگو هم از عملکرد خود در پیروزی بازی برگشت در نوکمپ راضی است: «تنها یک گل کم داشتم. دو موقعیت عالی داشتم و امیدوارم که بتوانم هر قدر زمان به پیش می‌رود بیشتر و بیشتر به گل نزدیک شوم. باید از خود انتقاد کنید، وگرنه پیشرفت نمی‌کنید.»

کد:
    2010/11/12

پرسیادو: مورینیو یک اوباش است.

اصلا از او خوشم نمی آید و حاضرم این را رو در رو به مورینیو بگویم.

سایت گل - مانولو پرسیادو، مربی اسپورتینگ خیخون در آستانه دیدار تیمش مقابل رئال مادرید، با لحن بسیار تندی زبان به انتقاد از ژوزه مورینیو، مربی پرتغالی رئال مادرید گشوده . او در صحبتهایش در این رابطه گفت: «مورینیو یک اوباش و یک همکار بد است.»

پرسیادو در کنفرانس خبری که به شدت عصبانی نیز بود گفت: «اصلا از مورینیو خوشم نمی آید و این را در رویش نیز خواهم گفت. او دیگر کیست؟من مورینیو را در گروه اولترا بویز قرار می دهم.»

به نظر می رسد که مربی اسپورتینگ از صحبتهای مورینیو در مورد ترکیب تیم اسپورتینگ خیخون در دیدار با بارسلونا هنوز ناراحت و عصبانی است. مورینیو در صحبتهایی با اشاره به برد بارسا مقابل خیخون به این نکته اشاره کرده بود که مربی خیخون که از باخت تیمش مقابل بارسا اطمینان داشت، بازیکنان ذخیره اش را مقابل این تیم به میدان فرستاده بود. پرسیادو اکنون در پاسخ به اظهارات مورینیو گفته: «در آن روز مورینیو گفت که ما در نوکمپ بازی را به بارسا هدیه دایدم و شاید این صحبتها به نحوی بازارگرمی بوده ولی بار دیگراین حرفها را تکرار کرد و اگر اینها را به عنوان جوک بگویی، خیلی بد است. اگر مورینیو این صحبتها را برزبان می آورد تا بارسلونایی ها جوابش را بدهند، باید بداند که آنها چنین کاری نمی کنند ولی اگر حرفهایش جدی است، او یک اراذل و اوباش است.»

پرسیادو پیغامی هم برای مربی پرتغالی رئال دارد: «او به تیم فروتنی مثل اسپورتینگ بی احترامی کرد و به نظر می رسد که دنبال چوبی مشتعل می گردد. شاید ما تیمی از یک شهر کوچک باشیم ولی شایسته احترام مشابهی با خود او با تمام عناوین قهرمانی اش هستیم.»

مربی خیخون به این نکته اشاره کرد که آماده است تا با مورینیو سلام و علیک و خوش وبش کند: «من با او سلام و احوالپرسی می کنم، چون من باهمه دنیا دست می دهم و احوالپرسی می کنم و اگر فرصتی به من دست بدهد تمام این صحبتها را در رویش می گویم. اومربی ای بود که پیش از این ،از او خوشم می آمد.البته تمام اینها انتقاد از رئال مادرید نیز، بلکه انتقاد از فردی است که چنین رفتاری داشته. »

پرسیادو در بخش پایانی صحبتهایش در مورد دیدار روز یکشنبه تیمش مقابل رئال گفت: «تیم ما شانس زیادی برای پیروزی دارد. چون تا به امروز تنها یک تیم توانسته در ورزشگاه ال مولینون به برتری برسد (والنسیا) و بزرگان زیادی از جمله سویا، ویارئال و اتلتیک بیلبائو از پا در امده اند.»

کد:
    2010/11/12

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

گواردیولا: کار کردن با مورینیو؟ هرگز!

بارسا ترجیح می داد بازی ال کلاسیکو در روز یکشنبه یا دوشنبه برگزار شود. بدین ترتیب روزهای بیشتری برای استراحت خواهیم داشت ولی اگر مجبور بودیم روز شنبه بازی کنیم هم این کار را می کردیم. اینها صحبتهای مربی جوان بارساست.

سایت گل - در کنفرانس خبری روز جمعه در بارسلونا پپ گواردیولا پاسخگوی سوالات خبرنگاران شد. اولین سوال مربوط به این موضوع بود که آیا روزی با ژوزه مورینیو، همکاری خواهد کرد یا نه؟ و مربی بارسلونا در میان خنده گفت: «اصلا نمی توانم خودم را در حال کارکردن با مورینیو تصور کنم. سوالت را فی البداهه پرسیدی؟»

مربی بارسا در ادامه صحبتهایش به اظهارات مورینیو در این رابطه که تمام بازیکنان بارسا در مورد او صحبت می کنند با لحن طنز آلودی گفت: «تقصیر شماست که چنین سوالاتی را مطرح می کنید و از آنجا که بازیکنان ما خیلی مودب هستند به این سوالات پاسخ می دهند. من به آنها نمی گویم که جواب صحبتهای مورینیو را بدهید و تنها چیزی که از آنها می خواهم این است که نسبت به باشگاه و تیم حریف مودب و با احترام صحبت کنند.»

مربی پرتغالی رئال در صحبتهایی اعلام کرده بود که گواردیولا بهترین مربی ممکن برای بارسلوناست و اگر او جای مسئولان بارسا بود، پیشنهاد قراردادی 50 ساله را به گواردیولا ارائه می داد. گواردیولا در این رابطه گفت: «من فکر می کردم که او مرا می خواست ولی اصلا مرا نمی خواهد. اگر در طول دو سال اینقدر موهایم را از دست داده ام، تصور کنید که در 50 سال چطور خواهد بود.»

گواردیولا در ادامه در مورد دیدار ال کلاسیکو که درنهایت روز 29 نوامبر برگزار خواهد شد گفت: «بارسلونا ترجیح می داد تا این بازی روز یکشنبه یا دوشنبه باشد.چون بدین ترتیب فرصت بیشتری برای استراحت کردن خواهیم داشت ولی اگر مجبور می شدیم که روز شنبه به میدان برویم هم این کار را می کردیم. کسانی که در این رابطه تصمیم می گیرند، مسئولان برگزاری لیگ هستند و متوجه شده اند که انتخابات مهمی در کشور در جریان است.»

پپ در بخش پایانی صحبتهایش با اشاره به صحبتهای پرسیادو در مورد مورینیو که آقای خاص را «اوباش» خوانده بود، گفت: «فوتبال اسپانیا مثل همیشه با چنین اظهاراتی برآشفته می شود.»

کد:
    2010/11/13

محرومیتی دو جلسه ای برای مورینیو

مربی پرتغالی رئال مادرید با دو جلسه محرومیت مواجه شده است.

سایت گل - رئال مادرید می بایست با غیبت دو جلسه ای مربی پرتغالی اش، ژوزه مورینیو کنار بیاید، چون مسئولان اتحادیه فوتبال اسپانیا او را از دو جلسه همراهی تیمش محروم کرده اند.

محرومیت دو جلسه ای مورینیو، به خاطر رفتارهایش در دیدار چهارشنبه شب تیمش مقابل مورسیا در دور برگشت جام حذفی و برخوردهایش با خوسه لوئیس پاراداس رومرو، داور مسابقه بود.

مسئولان اتحادیه فوتبال اسپانیا هم از برخوردهای مورینیو رضایت نداشتند و از همین رو چنین محرومیتی را برای او در نظر گرفتند.

در بیانیه منتشره دراین باره می خوانیم: «مورینیو به خاطر رفتارهایش با داور مسابقه هشدارهایی دریافت کرد و برای دو جلسه از نشستن برروی نیمکت مربیگری تیمش در دیدار مقابل خیخون و اتلتیک بیلبائو محروم خواهد بود و دلیل این محرومیت بر طبق بند 117، خطاب کردن داوری با لغات نامحترمانه است.»

بدین ترتیب مورینیو شانس حضور برروی نیمکت رئال در دیدار مقابل اسپورتینگ خیخون و دیدار بیست و سوم نوامبر مقابل اتلتیک بیلبائو را از دست خواهد داد.

کد:
    2010/11/13

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

برنامه دیدارهای هفته یازدهم لالیگا -بارسا، ویارئال مصاف جذاب هفته

سایت گل- هفته یازدهم رقابتهای لالیگا شنبه شب با برگزاری سه بازی آغاز می شود و سایر دیدارها روز یکشنبه دنبال خواهد شد.

این در حالی است که در پایان هفته دهم رقابتها، رئال مادرید با کسب 26 امتیاز صدرنشین جدول لالیگاست. بارسلونا با یک امتیاز کمتر و 25 امتیاز در رده دوم قرار دارد و تیمهای ویارئال، اسپانیول، والنسیا و سویا نیز با 23، 18، 17 و 17 امتیاز در رده های بعدی هستند.

برنامه های دیدار این هفته رقابتهای لالیگا بدین ترتیب است:

شنبه 22 آبان (13 نوامبر)

* اتلتیک بیلبائو – آلمریا (ساعت 20.30)

*اتلتیکو مادرید – اوساسونا (ساعت 22.30)

*بارسلونا- ویارئال (ساعت _00.30)

یکشنبه 23 آبان (14 نوامبر)

* ارکولس – رئال سوسیداد (ساعت 19.30)

*مالاگا – لوانته (ساعت 19.30)

*مایورکا – دپورتیوو لاکرونیا (ساعت 19.30)

*راسینگ سانتاندر- اسپانیول (ساعت 19.30)

*ساراگوسا – سویا (ساعت 19.30)

* اسپورتینگ خیخون- رئال مادرید (ساعت 21.30)

* والنسیا – ختافه ( ساعت 23.30)

بخش فارسی سایت گل

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

مورینیو و تحریم کنفرانس مطبوعاتی امروزش

سرمربی پرتغالی کنفرانس مطبوعاتی امروزش که مربوط به بازی فردا مقابل اسپورتینگ خیخون است را تحریم کرد.

سایت گل - ژوزه مورینیو، سرمربی رئال مادرید، در واکنش به دو جلسه محرومیت از همراهی تیمش، در کنفرانس مطبوعاتی امروزش حضور پیدا نکرد.

به گزارش نشریه اسپانیایی مارکا، سرمربی پرتغالی کنفرانس مطبوعاتی امروزش که مربوط به بازی فردا مقابل اسپورتینگ خیخون است را تحریم کرد. از سوی دیگر گفته می شود یکی از دلایل این مسئله واکنش به جنگ لفظی اخیرش با مانوئل پرسیادو، سرمربی حریف بوده است.

محرومیت دو جلسه ای مورینیو به دلیل همین درگری او با پرسیادو بوده است و رئالی ها امیدوارند عدم حضور مورینیو در کنفرانس مطبوعاتی از تنش های بیشتر بکاهد.

روز گذشته باشگاه رئال در مقابل اظهارات پرسیادو علیه مورینیو، بیانیه ای صادر کرد.

پرسیادو سرمربی پرتغالی را "اراذل" توصیف کرد و گفت که علاقه ای به او ندارد.

کد:
    2010/11/13

پوچتینو: اگر جای پرسیادو بودم، همین ها را به مورینیو می گفتم

مربی آرژانتینی باشگاه اسپانیول هم در صحبتهایی به دفاع از پرسیادو پرداخته و اعلام کرده که مورینیو در انتقاد از ترکیب تیم اسپورتینگ در دیدار مقابل بارسلونا اشتباه کرده است.

سایت گل - چند ماهی از صحبتهای جنجال آفرین مورینیو در مورد ترکیب تیم خیخون مقابل بارسلونا می گذرد. مورینیو در آن دیداراعلام کرده بود که مربی خیخون از ترس بارسلونا و اطمینان از شکست این تیم، بازیکنان ذخیره اش را به میدان فرستاده و عملا پیروزی را به بارسا هدیه کرده.

اکنون و در آستانه دیدار رئال و اسپورتینگ خیخون، این بحث دوباره باز شده و این بار پرسیادو مربی خیخون به انتقاد از مورینیو پرداخته و او را یک «اراذل» خوانده است.

امروز مائوریسیو پوچتینو، مربی اسپانیول هم به دفاع از مربی خیخون برخاسته و در صحبتهایی گفته: «با پرسیادو موافقم. اگر من جای او بودم هم همین صحبتها را می کردم.»

کد:
    2010/11/13

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

مذاکرات بارسا و آیندهوون برای انتقال آفلای به نوکمپ

به نظر می رسد که مذاکرات میان تیمهای بارسلونا و پی اس وی آیندهوون برای انتقال آفلای به رختکن نوکمپ در ژانویه آغاز شده است.

سایت گل - مذاکرات در راستای انتقال ایبراهیم آفلای به رختکن بارسلونا در بازار نقل و انتقالات زمستانی آغاز شده و سران دو باشگاه در این رابطه در حال مذاکره هستند.

قرارداد این ستاره 24 ساله هلندی در تابستان پیش رو به اتمام خواهد رسید و به نظر می رسد که سران باشگاه هلندی در حفظ ستاره شان ناکام خواهند ماند و آماده اند تا او را به مبلغ 3 میلیون یورو به فروش برسانند تا از جدایی او به عنوان بازیکن آزاد در بازار تابستانی جلوگیری کنند.

بدین ترتیب به احتمال قریب به یقین آفلای در ژانویه به اسپانیا خواهد آمد و لازم نیست تا برای انتقالش به تیمی بزرگتر تا تابستان صبر کند.

در گزارش منتشره در Voetbal International به این نکته اشاره شده که بوئرن در کنفرانسی خبری اعلام کرد که مذاکرات بین سران دو تیم آغاز شده ولی هیچ تضمینی نیست که این انتقال نهایی شود.

این در حالی است که در گزارشهای منتشره در مطبوعات اسپانیایی به این نکته اشاره شده که توافقات نهایی حاصل شده و آفلای در زمستان به بارسا می آید.

دو روز پیش بود که سران باشگاه آیندهوون انجام مذاکراتی با بارسا برسر انتقال آفلای را رد کردند ولی در نهایت امروز این خبر را تائید نمودند.

کد:
    2010/11/13

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •