تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 87 از 1364 اولاول ... 3777838485868788899091971371875871087 ... آخرآخر
نمايش نتايج 861 به 870 از 13636

نام تاپيک: صندلي داغ

پروفشنال shahabmusic's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    New Zealand-Auckland

پيش فرض

حسين جون سلام
    خوبي گلم؟
    3 سوال فني داشتم ؛ببخشيداااااااااااا
    1- چرا وقتي چت ( Chat ) می کنی هر کلمه رو توی یه خط تایپ میکنی ؟
    اینطوری :
    سلام.
    خوبی
    شهاب
    ؟
    تو
    چیکار
    داری
    الان
    میکنی
    ؟
    ehe
    راستی
    شهاب
    دختر
    ******(سانسور شد)
    ******(سانسور شد)
    گرفتی
    برام
    ؟

سوال فنی 2
    چرا رکورد چتت رو با من زدی؟(اون روز 5:46 ساعت باهم چتیدیم)

سوال 3
    تا حالا یه پسر گل تر و باحال تر و با مرام تر از خودت دیدی؟

امیدوارم همیشه خوب باشی
    کوچیکت شهاب.

اگه نباشه جاش خالی می مونه M.B.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    اصـــــــــــــــــفهان

پيش فرض

سلام اقا حسين
    تو رو خدا گنگ جواب نده
    بخاطر گذاشتن وقت ممنون

1.چند سالت؟؟ ( حساب دو تا چهارتا نكن بگو من خودم از نسل دايناسور هام)
    2.كار و بارت چيه ؟؟
    3.صدات چطوره ( بغير از وقتي از مامانت قهر مي كني و احساس خوانندگي بهت دست مي ده !! ) ؟؟
    4.از تنهاي خوشت مي اد ؟؟اگه نه حاضري براي اينكه از تنهاي در بياي چي كارهاي بكني؟؟
    5.به عشق و عاشقي اعتقاد داري ؟؟
    6.تا بحال عاشق چند نفر بودي؟؟
    7.چرا براي خودكشي از غرق شدن تو دريا را انتخاب نكردي؟؟
    8.رمانتيك ترين لحظه زندگيت كي بوده ؟؟
    9.چند وقت يك بار براي جلا دادن به روحت غرو لند مي زني ؟؟
    10.از الات موسقي چيزي سرت مي شه ؟؟
    11.بيشتر مردم ميزاري سر كار يا مي زارنت سر كار ؟؟
    12.بچه گي هات شيطون بودي ؟؟ اگه اره بدترين شيطنت ؟؟
    13.اهل تعارف كردني يا نه ؟؟
    14.ضد حال يعني چي ( از نظر تو ) ؟؟
    15.با فال حافظ حال مي كني يا نه ؟؟
    16. چقدر تو زندگيت تا بحا موفق بودي؟؟
    17. چي تو رو سورپريز ميكنه ؟؟
    18.آقا امشب شام مهمون تو چي بهمون مي دي بخوريم ( البته آشپز خودتي )؟؟
    19.دوست داري كجا بري مسافرت ؟؟
    20.بدترين كابوسي كه تا بحال ديدي ؟؟
    21.اگه قرار شد بري مسافرت كجاي ايران ترجيح مي دي؟؟
    22.از كدوم ماه سال بيشتر خوشت مي اد ؟؟
    23.بهترين و بدترين روز سال جديد برات چه روزي بود؟ (تاريخ بده )
    24.خاطرات تلخ زندگيت رو چي كار مي كني ؟ ( زياد بهشون فكر مي كني يا فراموشش مي كني)؟؟
    25.خواهر بهتر يا برادر ؟؟
    26.اگه يك شب بخوابي و صبح بلند شي ببيني هر چي ساخته بودي نابود شده چي كار مي كني ؟/
    27.عشق زبان داره ؟؟؟
    28.دست نيافتني آرزوت ؟؟
    29.نظرت در مورد مولانا چيه؟؟
    30.عاشق يكي شدي ولي طرف اصلا تو باغ نيست چطور حاليش مي كني ؟؟
    31.تكميلش كن
    عجب صبري خدا دارد اگر من جاي او بودم ..............
    32.نظرت در مورد لاي كشيدن تو خيابان چيه ؟؟
    33.اهل فحش دادن هستي ؟؟اگه اره از كدومشون بيشتر استفاده مي كني؟/
    34..تا بحال غم از دست دادن رو تجربه كردي ؟يك مزه بهش بده ؟؟
    35.سوپر استار دوران كودكيت ؟
    36 . از اسمت خوشت مي آد؟؟
    37. با پارتي حال مي كني ؟ اگه آره چه طوريش؟؟
    38.فكر كن مي خواهي دوست دخترت غافل گير كني مي بريش كجا ؟؟
    39.اگه قرار شد توي اين عمري كه گرفتي يكيش را بعنوان بهترين سال انتخاب كني كدوه ( چه سالي مي شه از نظر تاريخ )؟؟
    40.نظرت در مورد من و سنگ پاي قزويين و سوالهام چيه ؟؟

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

اگه بري سربازي فرار ميكني يا نه ؟

دوست داري تو شهر خودت خدمت كني يا جاي ديگه؟

تا حالا گذرت به عجب شير افتاده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad ashena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    یه جایی همین ورا

12

ما شا الله ما شا الله به این همه سوال و جواب خدا زیاد کنه
    یه چنتا سوال هم من بپرسم
    1 تو انتخابات به کی رای دادی
    2 تا حالا عکس اواتورت رو عوض کردی
    3 وقتی بچه بودی اتیش پاره بودی مگه نه
    4 لخرین باری که به شدت خندیدی کی بود و به چه علت
    5 از سوال های اساسی خوشت میاد یا از سوال های همینجوری
    6ادرس ایمیلت چیه
    7 مدل موبایلت چیه
    8 اگه بهت بگن شما میتونی به هر جای دنیا که میخوای میتونی سفر کنی تو اول کجا میری
    9 گفتی به فتوشاپ تسلط داری ؛توی انجمن فتوشاپ هم فعالیت داری؟
    10 دوست داری چه حسی داشته باشی که تا حالا نداشتی
    11 تام یا جری چرا
    12 داداشت هم تو پی سی ورلد عضوه یا نه اگه نه چرا
    13 سریال های تلویزیون رو دنبال میکنی ؟از کدومشون خوشت میاد
    14 بازی هم میکنی
    15 تو دعوا میزنی یا میخوری
    16 خوشتیپی ؟ عینک دودی میزنی؟
    17 دوست داری هدیه تولد چی بگیری
    18 یه خاطره از دوران سربازی
    19 دلت برای ما تنگ میشه ؟
    20 خیلی حیف شد که دیر باهات اشنا شدم حالا این هم سوال اخر اگه بری برمیگردی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

سلام حسین جون
    میدونی چیه ؟
    من اعتصاب کرده بودم ولی چون دیدم تو اینجایی گفتم حالا ....
    سئوال
    1- نطرت راجع به تاپیک سئوال های بی جواب چی بود؟
    2- از چه جور آدمی خوشت میاد؟
    3- نطرت راجع به این افراد چیه ؟
    بی بی ونوس کوروش بزرگ بهروز
    4- چقدر با کامپیوتر کار میکنی ؟
    5- اگه بشنوی بی بی داره می میره چی کار می کنی ؟
    6- کی بیشتر از همه اذیتت کرده ؟ ( فکر کنم خودم )
    7- رنگ خدا چه رنگیه ؟
    8- چرا تو تاپیک سئوال های بی جواب از راه های عجیب غریب سئوال هات رو مطرح میکردی ؟
    9- چرا میخواستی از اینجا بری؟ و چرا به پیغام خصوصی من جواب ندادی ؟
    10- تا حالا عاشق شدی ؟
    فعلا بای

آخر فروم باز Master's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    Somewhere nearby,Who Cares

پيش فرض

سلام بازم منم نگي چته اين قدر تند تند سوال مي كني ها
    اول راجع به اسم هاي شمالي مي تونم مثلا بهت بگم رايكا - روجا . رخسار - اراز - گلنسا - ويشكا و.... اسم هاي شمالي هستن تا جايي كه من مي دونم
    1- تو كاراي خونه كمك مي كني؟ نوچز .برا همينم مادرم بهم ميگه ارباب (ولي اره هر وقت حالش باشه اره اما 90 درصد اوقات نه )
    2- چه جور كتابايي دوست داري؟ علمي . تخيلي = علمي تخيلي . داستانهاي غمگين . از داستانهايي كه اخرش خوب تموم شه خوشم نمي اد
    3- قبول داري آزادي هر كس تا حدي كه ازادي بقيه را محدود نكنه ادامه داره ؟ صد در صد . همينه .
    4- نظرت راجع به كسي كه نماز نخونه چيه ؟ نمي دونم بايد ببينم چرا نمي خونه . .. اينو بايد بگم كه ملاك خوب يا بد بودن نماز خون بودن نيست
    5- خوب اسم شمالي كه بلد نبودي چندتا غذاي محلي بگو . ني دونم
    6- مال كدوم شهري؟ بابا تو امضامه .... بابل
    7- بچه بودي دوست داشتي چه كاره بشي؟ فضانورد (دژ فضايي ديده بودم جو گير شده بودم ... بدش خلبان و بعدشم خوب همين باز فضا نورد )
    8- نظرت راجع به جوك هاي رشتي چيه؟خنده دارند ولي خوب همش درست نيست . اما خوب تا نباشد چيزكي مردم نگويند چيز ها

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت

پيش فرض

حسين جون سلام
    خوبي گلم؟
    3 سوال فني داشتم ؛ببخشيداااااااااااا
    1- چرا وقتي چت ( Chat ) می کنی هر کلمه رو توی یه خط تایپ میکنی ؟
    اینطوری :
    سلام.
    خوبی
    شهاب
    ؟
    تو
    چیکار
    داری
    الان
    میکنی
    ؟
    ehe
    راستی
    شهاب
    دختر
    ******(سانسور شد)
    ******(سانسور شد)
    گرفتی
    برام
    ؟
    يا حضرت عباس . پسر زرتق تو حالت خوبه . ؟ اين سانسور شد چيه ؟ ئختره كيه ؟ نكن تو رو خدا از اين شوخي ها شهاب جان . كار دسه ما ميدي . والله ديگه مرض يكي ما رو گرفته اين طور شده ..توي بحث هاي چتي اينطور شدم ..چون بحث كه مي كردم سريع سريع بايد جواب ميدادم . اينطور شد. ديگه عادت ...

سوال فنی 2
    چرا رکورد چتت رو با من زدی؟(اون روز 5:46 ساعت باهم چتیدیم): خوب ديگه چون خيلي گلي . نازي سمبلي . رزي . هلو شفتالو . گازوييل . بنزين . اتم . خورشيد . در ضمن من ديروز يه زنگي هم زدم فووت كردم . قط كردم پولم زياد نياد

سوال 3
    تا حالا یه پسر گل تر و باحال تر و با مرام تر از خودت دیدی؟ اره . همه گلن . من كه كاكتوسم بابا (حيف كاكتوس ) . ما كه عددي نيستيم . عزيزم . در مقابل دوستان گلي مثل شما عين لامپ 100 هستيم در برابر خورشيد

امیدوارم همیشه خوب باشی
    کوچیکت شهاب. [/QUOTE]
    ما كوچيكتيم شهاب جوون

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت

پيش فرض

[QUOTE=M.B.M]سلام اقا حسين
    تو رو خدا گنگ جواب نده
    بخاطر گذاشتن وقت ممنون

1.چند سالت؟؟ ( حساب دو تا چهارتا نكن بگو من خودم از نسل دايناسور هام)..باشه چشم . من 19 سالمه
    2.كار و بارت چيه ؟؟ پشت كنكورم ... الان اگه نرم سربازي (انگار بايد برم . مي خوان به زور ببرنم . ولي من نم يرم )
    3.صدات چطوره ( بغير از وقتي از مامانت قهر مي كني و احساس خوانندگي بهت دست مي ده !! ) ؟؟ خوبه . صدامو مي پسندم
    4.از تنهاي خوشت مي اد ؟؟اگه نه حاضري براي اينكه از تنهاي در بياي چي كارهاي بكني؟؟ اره تنهايي رو خيلي دوست دارم . اصولا يه نوعي درونگرا هستم . برم با دوستام باشم ... اگه متا هل باشم با همسرم سر كنم
    5.به عشق و عاشقي اعتقاد داري ؟؟ اره اما بيشتر از اون به دوست داشتن ايمان دارم ... عشق زود گذره . ميا دو ميره . اما دوست داشتن نه . موندنيه
    6.تا بحال عاشق چند نفر بودي؟؟ خيلي ها . پدر مادر . خدا و دوستام و ... هنوز هم هستم
    7.چرا براي خودكشي از غرق شدن تو دريا را انتخاب نكردي؟؟ چون اونجا متوجه ميشدم كه تلف كردم عمرمو . با دست و پا زدن و پيدا كردن راهي برا ينجات يعني اينكه از تصمصمت منصرف شدي . من از تصميم منصرف نميشم . پس طوري برنتامه ريزي ميكنم كه در صورت مهيا نبودن شرايط هم به اون چزي كه مد نظرمه برسم
    8.رمانتيك ترين لحظه زندگيت كي بوده ؟؟ اشنايي با يه نفر
    9.چند وقت يك بار براي جلا دادن به روحت غرو لند مي زني ؟؟ هر وقت دلم بگيره با خدام در دو دل ميكنم . روحم سبك ميشه و جلا پيدا ميكنه . نيازي به غرولند نيست
    10.از الات موسقي چيزي سرت مي شه ؟؟ نوچز فقط بلدم گوش بدم ... . سنتور زدم ... (ناشيانه )
    11.بيشتر مردم ميزاري سر كار يا مي زارنت سر كار ؟؟ من اهل سر به سر ديگران گذاشتن نيستم ... بله شده كه بعضي ها بذارنم سر كار . خوب چه كنيم بچه ساده ايم ديگه بي قل و غش . و همه رم مثل خودم بي رياح ميبينم . اما اينطور نيست و به خاطر همين اعتمادم زيانها دديم و البته تجربه ها كسب كردم ...
    12.بچه گي هات شيطون بودي ؟؟ اگه اره بدترين شيطنت ؟؟ اره . خيلي زياد حدو حصر نداره ... يكي دوتا نيست ... انبار و ذخيره ي كاه (علوفه ي يكسال دام (گاوهاي ) پدر بزرگم ) رو اتيش زدم
    13.اهل تعارف كردني يا نه ؟؟ اره . اما
    14.ضد حال يعني چي ( از نظر تو ) ؟؟ يعني اينكه اون چيزي كه بهش فكر ميكني و اميد 99درصد داري به موفقيتش . اما همون يه درصد ... اتفاق بيفته
    15.با فال حافظ حال مي كني يا نه ؟؟ سابقا اره . اما الان نه
    16. چقدر تو زندگيت تا بحا موفق بودي؟؟ خيلي خيلي خيلي خيلي زياد . با توجه به شرايطي كه دارم . البته غير از اين دوسال
    17. چي تو رو سورپريز ميكنه ؟؟ هر چيزي كه غافلگيرم كنه ... مثلا بيان بهم بگن . اون چيزي كه تو كلته بهش مي رسي ...
    18.آقا امشب شام مهمون تو چي بهمون مي دي بخوريم ( البته آشپز خودتي )؟؟ول ازت ميگيرم . ميرم كالباس مي خرم به خوردت ميدم با چيپس و بيسكوييت و اينا ... من خوب اشپزيم تعريفي نداره . اما اگه تنها باشيم جفتمون شروع به اشپزي ميكنيم . مرغي چيزي م يكبابيم . مي زنيم. در اينم حالات مادرم قبلا واسمون تهيه ديده . اونم توووووووووووووووووپ . شما بيا ... ما نوكريتو ميكنيم ...
    19.دوست داري كجا بري مسافرت ؟؟ هر جايي كه دريا داشته باشه . سبزه هاي بلند .. و هواش ابري باشه . باد خنك بوزه (بياد ) دريا چه يا رودخانه اي اروم داشته باشه ... تپهاي هم باشه اون اطراف ...
    20.بدترين كابوسي كه تا بحال ديدي ؟؟ كشته شدن افراد خانوادم و اون كسي كه دوسش داشتم . يه بارم ديدك خودمو كشتن ( خيل درد ناك بود تمام درد و احساس ميكردم هنوزم وقتي يادم مياد لرزه به تنم مي افته )
    21.اگه قرار شد بري مسافرت كجاي ايران ترجيح مي دي؟؟ والله . نم يدونم . اهواز . يا هرجاي ديگه . . اسب پيش كشي رو كه دندون نمي شمرن
    22.از كدوم ماه سال بيشتر خوشت مي اد ؟؟ پاييز . هوا ابري و خنك وزش باد ... نم نم بارون ... تابستونم خوبه . ادم بره جحاي سر سسسسسسبز ...
    23.بهترين و بدترين روز سال جديد برات چه روزي بود؟ (تاريخ بده ) بدترين روزي كه نامه از نظام وظيفه اومد گفت بايد حتما بري. تمديد نمي توني بكني ... ايندم تباه شده بود . بهترينم اين بود كه يكي از عزيزانتم مشكلش بر طرف شد خيلي خوشحاليدم
    24.خاطرات تلخ زندگيت رو چي كار مي كني ؟ ( زياد بهشون فكر مي كني يا فراموشش مي كني)؟؟ نه هميشه به ياد دارم ... چون هميشه اين يادم بوده كه گذشتهي من حال منو ساخته و حال من متاثر از گذشته اس و اينده يمن هم متثر از حال . پس زنجير وار بهم متصل خواهند بود . به گذشتم نگاه ميكنم ميبينم چه سختي ها كشيدم و چه افتخاراتي كسب كردم . باعث ميشه در كارم راسخ تر باشم ....
    25.خواهر بهتر يا برادر ؟؟ هر ئوشون جاي خود ... براي تفهيم بيشتر به پست قبليم و مقايسه ي خربزه با هندوانه دقت كن
    26.اگه يك شب بخوابي و صبح بلند شي ببيني هر چي ساخته بودي نابود شده چي كار مي كني ؟/ ديوانه ميشم .. به شدت ناراحت و دلگير . اما بعدش اينو ميگم (هميشه با خودم ميگم ) من كه اولش همهي اينا رو نداشتم . يه روزي بدست اووردم . ايندفعه هم بدست مي تونم بيارم ....
    27.عشق زبان داره ؟؟؟ اره يه روزيي خيلي داشتم الان كمتر شده
    28.دست نيافتني آرزوت ؟؟ .. ... بايد دست پيدا كنم ... هنوز كار زياد دارم ... وقتي به چيزي كه امكان وجودش هست دارم فكر مي كنم نميشه گفت ارزو و دست نيافتني . هر موقع چيزي بدست نياوردم اونوقت ميشه چنين حرفيو زد ... فعلا يه چجيزايي تو سرمه ... خيلي درلم يمخواد برسم بهشون ....
    29.نظرت در مورد مولانا چيه؟؟ عارف وارسته
    30.عاشق يكي شدي ولي طرف اصلا تو باغ نيست چطور حاليش مي كني ؟؟ بستگي داره طرف چجور موقعيت و شخصيتي داشته باشه . بطور غير مستقيم ...
    31.تكميلش كن
    عجب صبري خدا دارد اگر من جاي او بودم نيز همين كار را ميكردم (چون لازمهي صفا ت خداييست اعمالش (اگه بگي منم خدا بودم اينه و اگر نبودم و حسين فعلي بودم ... صد در صد بدون خدا كمرك مي شكست
    32.نظرت در مورد لاي كشيدن تو خيابان چيه ؟؟ خيلي با حاله ..ولي نبايد خطري و يا ناراحتي متوجه كسي باشه
    33.اهل فحش دادن هستي ؟؟اگه اره از كدومشون بيشتر استفاده مي كني؟/ فحش كه چه عرض كنم اره . نره خر . اسب . بي شعور نفهم (از فشخاي ناموسي بدم مياد هيچ وقت بكار نمي برم و يا اونايي كه به خاندان ياوالدين كسي بي احترامي بكنه )
    34..تا بحال غم از دست دادن رو تجربه كردي ؟يك مزه بهش بده ؟؟ اره . پدر بزرگم ... (پدر پدرم )
    35.سوپر استار دوران كودكيت ؟ ريك هانتر (دژ فضايي و اون كي كه توسط زن مكس كشته شد . كاپيتان بود . زنش سياهپوست بود . اونو خيل دوست داشتم ) اينطوري رامبو و ارنولد
    36 . از اسمت خوشت مي آد؟؟ اره خيلي زياد ...
    37. با پارتي حال مي كني ؟ اگه آره چه طوريش؟؟ يعني بزن برقص و كارهاي خلاف عرف ؟ نه ايز اين نه اصلا . چون با اعتقاداتم تناقض داره . اما اگه دوستان خودم باشن بزنيم تو سر هم بپريم بالا بياييم پايين اشكل نداره ولي كرهاي خلاف عرفي كه تو پارتي ها هست اصلا نه ...
    38.فكر كن مي خواهي دوست دخترت غافل گير كني مي بريش كجا ؟؟ قبرستون نه خوب نميگم ... من وضع ماليم تعريفي نداره . ولي خوب وقتي كه پيش بياد در وسع خودم سعي ميكنم خوش بگزره بهش. دريا بگردونمش . ببرمش بازم قبرسون
    39.اگه قرار شد توي اين عمري كه گرفتي يكيش را بعنوان بهترين سال انتخاب كني كدوه ( چه سالي مي شه از نظر تاريخ )؟؟ سالي نبوده كه افتخاري توش نباشه . جز اين و سال اخير . ولي اينطوري سال 85 . حالا بنا به دلايلي .. اغازي نو ...
    40.نظرت در مورد من و سنگ پاي قزويين و سوالهام چيه ؟؟ پسر گلي هستي . با مطالبت كلي حال ميكنم . ذهن باز يداري . سنگ پاي قزوين خودمم باور نميكنيد چقدر زود پسر خاله ميشم . بابت همينم چند جا خورد تو ذوقم ( پر رو نيستم . اما با دوستام خيلي راحتم . دوست دارم دوستامم با من طوري رفتار كنند كه من ميكنم )

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت

پيش فرض

ما شا الله ما شا الله به این همه سوال و جواب خدا زیاد کنه
    یه چنتا سوال هم من بپرسم
    1 تو انتخابات به کی رای دادی احمدي نژاد
    2 تا حالا عکس اواتورت رو عوض کردی نه . ولي خواستم عكس دوران بچگيمو بذارم . گفتم نه ... شايد اونو بذارم (اينم لينكش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
    3 وقتی بچه بودی اتیش پاره بودی مگه نه خيلي زياد خيلي .حتي فكرشم نمي تون يبكني.من فقط وقتي كه 2 سال بيشتر نداشتن بالاي 200 تا جوجه روزنده زنده كلشونو ميكندم (تمامي فاميل رو اين مطلب صحه گذاشتن )
    4 لخرین باری که به شدت خندیدی کی بود و به چه علت يادم نمي اد ... فكر كنم پري روز بود ياد اون فيلم امريكن ودينگ (قسمت سوم امريكن پاي افتادم ) مردم از خنده
    5 از سوال های اساسی خوشت میاد یا از سوال های همینجوری اساسي . فرقي نمي كنه . اينم بگم كه بعضي مواقع ساده ترسين سوالها از پيچيده ترينها سخترند ...
    6ادرس ایمیلت چیه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    7 مدل موبایلت چیهخوشبختانه یا بد بختانه موبایل ندارم
    8 اگه بهت بگن شما میتونی به هر جای دنیا که میخوای میتونی سفر کنی تو اول کجا میری. نمی دونم ... الان یه لحظه مکه و کربلا و اینا به ذهنم اومد . بعدش جزایر هاوایی
    9 گفتی به فتوشاپ تسلط داری ؛توی انجمن فتوشاپ هم فعالیت داری؟ نه . اصلا . به ندرت .
    10 دوست داری چه حسی داشته باشی که تا حالا نداشتی : تمامی حس ها رو داشتم . ولی هیچ حسی مثل خلا بهم حال نمی ده.پرواز .
    11 تام یا جری چرا؟ تام . چون ضد ضربه اس . و اینکه گربه هارو خیلی دوست دارم ...
    12 داداشت هم تو پی سی ورلد عضوه یا نه اگه نه چرا : کدومشون ؟ بله اخرین برادرم که کالاس اول دبیرستان می رفت پ=ارسال عضو شد . سر نمی نه هر چی بخواد من بهش می دم
    13 سریال های تلویزیون رو دنبال میکنی ؟از کدومشون خوشت میاد : نه خیلی کم می بینم
    14 بازی هم میکنی : اره سابقا خیلی زیاد ...
    15 تو دعوا میزنی یا میخوری هر دوش . 2 سال قبل هم با 6 نفر دعوام شد تا تونستم جاتون خالی کتک خوردم . اولش فکر کردم یه نفره . بعد دیدم شدن دو نفر گفتم خوب زورشونو دارم . اهه سومیم اومد . به درک می زنم . فوقش 3 4 تا بخورم بعد که 4 رو میه اومد . منم دیگه گفتم دوستان این کله هو دست و پا خدمت شما . تعارف نکنینا تا می تونین مشت ومال بدین . اخرشم جدا مون کردن .... ولی خوب زدنم زدنه
    16 خوشتیپی ؟ عینک دودی میزنی؟ بچه گیام خیلی . خوشتیپ بودم چون می رسیدم به خودم . .. از دو دبیرستان دیگه نه . به سرو وضعم نمی رسم . اتفتاقا یه عکس از پیش دانشگاهیم دارم (کچلم و یه من ریش دارم ) همچین اخم کردم قیافمم شده عین بز ( دور از جناب بز ) (ولی خوب اگه برسم . بله . خودمو دارای قیافهی متوسط می دونم ... انشالله یه عکس می گیرم می ذارم خوب بگیرید )
    17 دوست داری هدیه تولد چی بگیری : نمی دونم . هر چی باشه برام با ارزشه ... فقط اگه بهم بگن همون چیزیو که می خوای می رسی بهش تمومه ... می میرم از فرط شادی
    18 یه خاطره از دوران سربازی : بابا مگه من چن سالمه دارم این همه در به در می چرخم سربازی نرم
    19 دلت برای ما تنگ میشه ؟ اره . برمنکرش لعنت
    20 خیلی حیف شد که دیر باهات اشنا شدم حالا این هم سوال اخر اگه بری برمیگردی [/QUOTE] احتمالا اره . شایدم نه ... به خدا کارم معلو نیست . دعا کنید این سربازیم بتونم برای سال بعد تمدید کنم . حله . وگرنه بد بختم

خیل دوست دارم محمد جان سوالاتت خوب بود. گلم موفق باشی

پروفشنال shahabmusic's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    New Zealand-Auckland

پيش فرض

سلام حسين جونم
    خوبي؟
    الان داشتم مي خوابيدم چند تا سوال به ذهنم رسيد گفتم نپرم تا صبح خوابم نمي بره.
    1-حسين جونم نظرت راجع به دخترهاي چيني و ژاپني چيه؟؟؟ (نكته كنكوري ؛به قسمت سانسور شده سوال هاي قبلي ربط داره)
    2-حسين جونم چرا خالي مي بندي؟ آيا دليلي داره خالي بستنت يا وقت پر كنيه؟
    3-چرا جمله بندي ت انقدر اجغ وجقه؟
    4-چرا آدم بايد 3بار پستت رو بخونه تا فعل و فاعلش رو پيدا كنه؟تا شايد بفهمه چي نوشتي؟
    تموم شد يه نفس راحت بكش.
    هميشه خوب و خوش و خرم باشي

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •