سلام
كسي هست بدونه آخرين فريمور ريليز شده براي اين گوشي چنده؟ و زمانيكه خريداري ميشه ورژن گوشي چيه؟ راستش دايالاپ خونه سرعت خيلي پايينه فرصت نميكنم تمامي تاپيكا روبخونم
سپاس
سلام
كسي هست بدونه آخرين فريمور ريليز شده براي اين گوشي چنده؟ و زمانيكه خريداري ميشه ورژن گوشي چيه؟ راستش دايالاپ خونه سرعت خيلي پايينه فرصت نميكنم تمامي تاپيكا روبخونم
سپاس
Last edited by a_m_663; 01-01-2011 at 11:10.
با سلام . آقا جداً ایول داری. کار ما را راه انداختی . با تشکر
کیفیت ضبط صدا را اگر بالا ببرید با فرمت AAC MP4 و 67Kbps استریو و کیفیت بسیار عالی ضبط میکند . قبلاً من با ضبط صدای با کیفیت مشکل داشتم .
گوشی اینجانب که کمتر از 10 روز خریداری شده نسخه ی Firmware آن RM-596 است . این فیرمویر حدوداً 3 ماه قبل معرفی شده بود 06 October 2010
با کد #0000#* میتوانی نسخه ی فیمویر را ببینی
Last edited by Namdarian; 01-01-2011 at 19:11.
سلام
دوستانی که این گوشی گرفتن در کل به نظرتون ارزش داره بگیرم؟ چون این همه که درباره مشکل داشتن گوشی میگن آدم به شک میندازن ...
نسخه ی Firmware آن RM-596 هست؟
چه جالب!!!
عزیز Rm-596 نسخه فریمور نیست! 20 سال بعد هم گوشی که دستتون هست همون RM-596 خواهد بود حتی اگه 100 تا آپدیت هم بیاد!
سلام من ميخواستم i9000 بگيرم ولي چون دوربين برام مهم بود n8 نظرم رو جلب كرد ولي با اين همه مشكي كه دوستان نوشتن نميدونم چي بگم نظر ميخوام i9000 ياn8
خواستم بگم دیدم که خودت پیدا کردی!
آره قابلیت صدای زنگ بصورت 3D که شامل چندتا گزینه هستش مثل circularیعنی دایره مانند که صدا جوری که می چرخه به گوش می رسه این قابلیت بیشتر رو صدای دالبی دیجیتال 5.1 کانال دی وی دی مشهوده!
در مورد ارزش خریدن این گوشی بله ارزش خریدنشو داره ولی مشکلاتش یکی دوتا نیست هر دم از این باغ بری می رسد ولی باید بگم مشکلاتش اکثرا نرم زافاریه که با اومدن آپ دیت هاش حل می شه فقط یه مورد مشکل سخت افزاری بوجود اومده بود که ایراد از خط تولید تو کارخونه بیان شد که گوشی رو وقتی خاموش می کردی و به شارژ می زنی بعددیگه گوشی روشن نمی شد این حالت رو dead هم میگن! خوب عزیزم یه تومن دو تومن که نیست صحبت ششصدهزارتومنه باید به شک بیوفتی. من فعلا خرید گوشی ان8 رو نه به صرفه و نه به صلاح می دونم
آر ام RM کد گوشی هستش نه ورژن فریم ویرش. آر ام گوشی همیشه ثابت و قابل تغییر نیست. بعضی از گوشی ها مثل ان95 چندین آر ام متفاوت دارند که میزان سار گوشی ها هم بر طبق آر ام تغییر می کنه (این آر ام هم ورژن های فریم ویری مخصوص به اون آر ام رو داره وبه احتمال سخت افزارشون هم فرق می کنه باهم چون میزان سار بستکی به سخت افزار گوشی داره... بگذریم)
لیست فریم ویر های موجود برای این گوشی به استناد سایت نوکیا و با ذکر لینک مربوطه به شرح ذیل است:
ورژن 11.12 فقط همینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قراره تو همین ژانویه آپدیت بیاد
قبلاً شنیده بودم 3 ژانویه نوکیا گفته آپدیت میده که خیلی تغییرات خوبی داره به گفته خودشون از جمیه وب بروزر بهتر میشه
....
به حر حال ژانویه حتماً آپدیت میاد حالا یا اولش یا آخرش
در ضمن میدونین که سیمبین 3 به مرور با همین آپدیت ها به سیمبین 4 ارتقا پیدا خواهد کرد...
و اینترفیس به کلی تغییر خواهد کرد
این قوله که نوکیا داده
در ضمن اونایی که با اینترفیس فعلی مشکل دارن میتونن SPB Shell رو نصب کنن که واقعا خوشکلههههههه
البته ورژن آخرش
اگه خواستین بگین آپلود کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)