به خاطر اینکه نسخه بازیت اصلی نیستچرا من patch 1.03 خود konami رو که میخوام نصب کنم این میاد
به خاطر اینکه نسخه بازیت اصلی نیستچرا من patch 1.03 خود konami رو که میخوام نصب کنم این میاد
دوستان پچ لیگ ایران برای pes11 رو میشه بزارید.
نصبش چطوریه بعد؟
![]()
سلام. ببخشید تو برنامه ی pes 2011 bal studio هنگام save در ویندوز 7 ارور میده. اگه دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم.
سلام
توی برنامه PES_2011_Editor_v1.5 یه قسمتی داره که میشه تیمها رو با هم مقایسه کرد.این قسمت مقایسه رو بر اساس دو تا نمودار ستونی میده ولی من میخوام عدد مربوطه نشون داده بشه نه نمودار اون. احتمالا با تغییر و دستکاری در برنامه اصلی بشه tag این عدد رو از chart گرفت و به صورت decimal نشون داد. کسی میدونه چطور میشه این کار رو کرد؟
میدونید این عدد رو که به هر تیم اختصاص میده چطور حساب میکنه؟ (عددها معمولا بین 19000 تا 22000 هستند)
سلام دوستان ببخشید میشه یه نرم افزار واسه افزایش قدرت بازیکن تو قسمت became a legend بزارید ؟؟؟؟؟؟؟؟
یه پچی که فقط لباس ها و لوگو ها رو درست کنه چی هست ؟
سلام
بابا توی BAL خیلی هم بازیهام احمق هستند ادیتوری نیست که اونا رو قوی تر کنم؟!الان آخرهای لیگ هستم نمیتونم از Edit خود بازی استفاه کنم و از اول شروع کنم
اگه واقعا می خوای لیگ برتر رو داشته باشی بهتر اینه که PES فارسی که تو بازار هست رو بخری .
البته تو لینک زیر هم یه پچ برای لیگ برتر هست که البته مثل اینکه مشکلاتی داره ! ( کلا هم نباید از چنین پچ هایی انتظار کیفیت بالا داشته باشی ! )
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
معمولا چنین برنامه های نیاز مند آخرین ورژن Netframe work روی سیستم هستن ، اگه نصب نکردی نصب کن و ببین مشکل حل میشه یا نه :
من چند وقت پیش پچی پیدا کردم که با حجم حدود 50 مگ همین کار رو می کرد ولی در کمال تعجب به ورژن 1.03 احتیاج داشت . در حالیکه تا اون جایی که من می دونم راهی جز نصب پچ ها با حجم بالا برای ارتقا ء ورژن بازی نیست .و با نصب این پچ ها هم لباس ها و لوگو ها خود به خود درست میشن !
بنابراین فکر کنم تنها راه همون نصب پچ هست .
نرم افزار افزایش قدرت بازیکن در BAL
خیلی ممنون ولی من برای بقیه بازیکن ها گفتم نه خود بازیکنی که من هستم
دقت نکردم ! نه فکر نکنم این خواسته عملی باشه !البته می تونی همون اول به جای یه بازیکن آماتور ( که خودت میسازی ) یه بازیکن حرفه ای برداری ، مثلا مسی رو از بارسا برداری تا همبازی هات سطحشون بالا باشه !
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)