سلام دوستان . من از اینترنت خوابگاه استفاده می کنم ، همین nat داره ، به رتور دسترسی ندارم ، دیگه راه حلی نیست . البت می تونم جوین شم ، ولی هاست نمی تونم شم . تو بازی همش گیر می زنه
سلام دوستان . من از اینترنت خوابگاه استفاده می کنم ، همین nat داره ، به رتور دسترسی ندارم ، دیگه راه حلی نیست . البت می تونم جوین شم ، ولی هاست نمی تونم شم . تو بازی همش گیر می زنه
معمولا دراکثرمودمها آی پی به صورت 192.168.1.1 تعریف شده.بعدازواردکردن این کد در URL یوزر وپسوورد می خواد
که این هم معمولا کلمه ADMIN هست.
USER: ADMIN
PASS: ADMIN
یکی از دوستان فیفارو نصب کرده (چند دی وی دی مختلف) اررور E0001 میگیره!
فکر میکنید مشکل از کجاست؟
مشخصات و توانایی های بازیکنان کدوم قسمت بازیه ؟ واسه من R1 رو که میزنم فقط مقدار انرژی رو نشون میده. پس شوت و پاس و بقیه رو از کجا بفهمم ؟یکی کمک کنه. انگار فقط من مشکل دارم این قسمت رو
کسی جواب ما رو نداد
بابا این جام ملتهاش و جام جهانی فیفا نداره اگه داره من از چه قسمتی باید بیارم آخه همش لیگ کشورها توش هستش
دوست شما باید درایور کارت گرفیکش رو به روز کنه.از سایت شرکت سازندش میتونه بگیره نرم افزار به روز کننده رو. اگر مشکل حل نشد یعنی کارت گرافیک دوستتون Shader Model 3.0 رو پشتیبانی نمیکنه و دوستتون برای بازی کردن باید کارت گرافیک عوض کنه و هیچ راه حل نرم افزاری نداره.![]()
نه نداره
اون قسمتی که باید اینو تغییر دادش اصلا غیر فعاله!
اگه مثلا میشد تغییر داد هم فکر کنم با کیبورد سخت بود. چون توی دسته برای این کار از آنالوگ استفاده میشه ولی کیبورد همچین چیزی که نداره
تو رو خدا یکی که دکمه های دو دسته رو مثل pes تنظیم کرده یک up از فایل دکمه هاش بذاره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)