تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 87 از 98 اولاول ... 377783848586878889909197 ... آخرآخر
نمايش نتايج 861 به 870 از 971

نام تاپيک: تاپیک جامع مشاوره خرید هر نوع موتورسیکلت

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

یه سر به دیوار و شیپور بزن با توجه به پولت و کیفیت موتور میتونی انتخاب کنی.
    مرسی که وقت گذاشتی و جواب دادی
    الان چندجا من راهنما و این چیزا خوندم ، اطلاعاتی بدست آوردم .... الان رفتم تو ----،یه چندتایی پیدا کردم
    ولی مساله اینه که نمی دونم چه جوری بینشون انتخاب کنم .... میشه بگی کدوم از موتورهای زیر خوبه؟ وچرا
    ( چراش هم بگین ، که علتشو بدونم )

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Last edited by erfanxxx; 16-01-2016 at 09:23.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

دوستان کسی نظری چیزی نداره؟ آیا؟

کاربر فعال انجمن اتومبیل dash_mehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام علیکم

از عزیزان سوالی داشتم. بسیار ممنون میشم دوستان کمک کنند.

نظر عزیزان درباره پالس 135 چیه؟
    بنده در حال حاضر بوکسر دارم و کارم هم با موتور 4-5 ساعت کار کردن در پیک غذایی هست.
    حالا می خواستم ببینم پالس 135 برای همچین مصرفی چطوره؟
    این موارد رو دوستان عنایت بفرمایند و اگر تجربه دارند کمک کنند ممنون میشم:
    دوام و اصطحلاک و کلاً خرج و مخارج؛ مصرف سوخت؛ حداکثر سرعت یک ترک و یا دو ترک و در فشار پایین و در فشار بالا (به موتور). این موارد رو خیلی مهمه که بدونم.
    بسیار ممنون از توجه عزیزان.

با عرض شرمندگی تقاضا دارم که اگر کسی تجربه واقعی داره نظر بده و الا کسانی که اگر از موتوری خوششون بیاد میگن عالیه و اگر خوششون نیاد میگن ببخشید آشغاله زیادن.

آقا ایزل ماشاءالله تجربشون زیاده اگر هر چی از 135 میدونن بفرماییند مخصوصا برای مصرفی مثل کاره بنده.
    مشکل اصلی ای که دلم میخواد موتوره بهتری بگیرم اینه که سرعت بوکسر بالا نیست و رو 80 برسه دیگه فشار به موتور میاد.

راستی، اگر آقا ایزل و سایر عزیزان لطف کنید و این رو هم بفرمایید که از نظر نرمی و راحتی و کمک فنر در مقایسه با بوکسر 150 چطوره ممنون میشم.
    بازم معذرت

حق یارتون. یا علی
    Last edited by dash_mehdi; 23-02-2016 at 22:50.

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام علیکم

از عزیزان سوالی داشتم. بسیار ممنون میشم دوستان کمک کنند.

نظر عزیزان درباره پالس 135 چیه؟
    بنده در حال حاضر بوکسر دارم و کارم هم با موتور 4-5 ساعت کار کردن در پیک غذایی هست.
    حالا می خواستم ببینم پالس 135 برای همچین مصرفی چطوره؟
    این موارد رو دوستان عنایت بفرمایند و اگر تجربه دارند کمک کنند ممنون میشم:
    دوام و اصطحلاک و کلاً خرج و مخارج؛ مصرف سوخت؛ حداکثر سرعت یک ترک و یا دو ترک و در فشار پایین و در فشار بالا (به موتور). این موارد رو خیلی مهمه که بدونم.
    بسیار ممنون از توجه عزیزان.

با عرض شرمندگی تقاضا دارم که اگر کسی تجربه واقعی داره نظر بده و الا کسانی که اگر از موتوری خوششون بیاد میگن عالیه و اگر خوششون نیاد میگن ببخشید آشغاله زیادن.

آقا ایزل ماشاءالله تجربشون زیاده اگر هر چی از 135 میدونن بفرماییند مخصوصا برای مصرفی مثل کاره بنده.
    مشکل اصلی ای که دلم میخواد موتوره بهتری بگیرم اینه که سرعت بوکسر بالا نیست و رو 80 برسه دیگه فشار به موتور میاد.

راستی، اگر آقا ایزل و سایر عزیزان لطف کنید و این رو هم بفرمایید که از نظر نرمی و راحتی و کمک فنر در مقایسه با بوکسر 150 چطوره ممنون میشم.
    بازم معذرت

حق یارتون. یا علی
    سلام

من چون پالس 135 داشتم نکاتی رو بر حسب تجربه خدمتتون عرض میکنم :

اول اینکه از بین پالس 180 و پولسار 180 و سی دی آی و طرح ویو و ویو که داشتم ، پالس 135 با اختلاف موتور بهتری به نسبت اونها بود ( البته نه نسبت به پالس 180 یو جی 4 )

به نظر من برای کار شما 135 گزینه ی خوبی نیست ، چون باید زیاد موتور راه بره و اینکه خیلی موتور نرمی نیست چه از لحاظ زین چه از لحاظ تعلیق خود موتور ؛ از این لحاظ بوکسر خیلی بهتره

پالس 135 صفر که من داشتم بعد از آب بندی ، مصرف بنزینش زیر 2 لیتر در صد کیلومتر بود ، این موتور 4 سوپاپ دوشمع هست که همین موضوع شتاب و سرعت عالی ای بهش میده ، البته سر سرعت 115 بیشتر گاز نمیخوره بخاطر کاتالیزور اگزوز ، اگر کاتالیزور اگزوز رو تخریب کنید دیگه محدودیتی نداره برای سرعت رفتن ، از لحاظ استهلاک هم واقعا موتور خوب و کم استهلاکیه

من یکبار با پالس 135 تا آمل رفتم و دو سه بار هم تا کرج ، برای مسافتهای طولانی مدت زینش یه مقدار اذیت کننده هست از لحاظ شیب زین و سفت بودنش ، ولی خب در شرایط یکسان پا به پای آپاچی و پالس 180 باهاش راه رفتم بدون کم آوردن موتور

سربالایی صیاد هم سرگاز راحت 80-90 تا میومدم باهاش

دوترک هم سوار شدیم خیلی تغییر محسوسی در شتاب و سرعت موتور بوجود نمیومد و نهایتا 10-15 کیلومتر با دور موتور یکسان تفاوت داشت در شرایط یکسان مسیر

به نظر من برای سواری گزینه ی عالی هست اما با توجه به تجربه ی شخصی من از سواری این موتور ، گزینه ی مناسبی نیست برای کار شما ، چون شما فقط یک سرعت بیشتر رو بدست میارید و نرمی و قدرت کار موتور و... رو از دست میدین

5. این کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

بسیار ممنونم از پاسخ کاملتون. خدا خیرتون بده داداش

نظرتون درباره آپاچی 150 چطوره؟

و مخصوصا در مورد پالس 180 یو جی فور. چون تعریفش رو زیاد شنیدم.
    اما فقط یک چیر برام سواله اونم اینکه میترسم از پسِ کنترلش بر نیام. چون بنظرم کمی بزرگ و سنگینه. بنده جثه ای ضعیف دارم.
    می خوام بفرمایید که مثلا در ترافیک ها چطوره و کلا قدرت مانورش چطوره؟ چون همونطور که خودتون بهتر میدونید در کار بنده قدرت مانور خیلی مهمه.
    یک مقایسه ای هم با بوکسر مخصوصا در مواردی که عرض کردم (مثلا نرمی و راحتی، خرج و مخارج و مصرف سوخت، قدرت و سرعت و شتاب و...) بفرمایید دعاتون میکنم. خدا خیرتون بده.

یا علی

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام

بسیار ممنونم از پاسخ کاملتون. خدا خیرتون بده داداش

نظرتون درباره آپاچی 150 چطوره؟

و مخصوصا در مورد پالس 180 یو جی فور. چون تعریفش رو زیاد شنیدم.
    اما فقط یک چیر برام سواله اونم اینکه میترسم از پسِ کنترلش بر نیام. چون بنظرم کمی بزرگ و سنگینه. بنده جثه ای ضعیف دارم.
    می خوام بفرمایید که مثلا در ترافیک ها چطوره و کلا قدرت مانورش چطوره؟ چون همونطور که خودتون بهتر میدونید در کار بنده قدرت مانور خیلی مهمه.
    یک مقایسه ای هم با بوکسر مخصوصا در مواردی که عرض کردم (مثلا نرمی و راحتی، خرج و مخارج و مصرف سوخت، قدرت و سرعت و شتاب و...) بفرمایید دعاتون میکنم. خدا خیرتون بده.

یا علی
    آپاچی 150 از لحاظ وزن تفاوت چندانی با 180 نداره ، بنابراین 180 بهتر هست

مقایسه ی بین پالس و اپاچی مقایسه ای همیشگیه ،نمیشه به قطع گفت کدوم بهتره ولی من شخصا پالس رو ترجیح نیدم بدلیل ارزونتر بودن لوازم و قدرت بیشتر ، ولی خب اپاچی مزایایی مثل ترمز دیسکی عقب و شتاب بهتر و ظاهر زیباتر داره

کنترل موتور تابعی از مهارت موتورسواره نه وزن موتورسوار

قدرت مانور پالس بهتره در ترافیک بخاطر اینکه فلاپهای اپاچی رو.نداره
    به هیچ وجه قابل مقایسه با بوکسر نیستن ، حتی از احاظ مصرف سوخت هم تفاوتی ندارن اونچنان

موفق باشید

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

8. این کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    با تشکر فراوان

اگر فرضاً شما بخواید استفاده ای مثل استفاده ی بنده (یعنی کار) و حدود 30 هزار تا راه رفتن در سال داشته باشین و اهمیت داشتن میزان مصرف سوخت و اصطحلاک و سرعت ، همین بوکسر رو نگه میدارید یا اگر پولتون در حدّ 5000-5100 باشه، یک پالس 135 نو میگیرید یا یه پالس 180 یو جی فور (دیجیتال) کارکرده یا یک آپاچی 150 یا 180 کارکرده. اگر محبت بفرمایید و دلایل رو هم بگید بسیار ممنون میشم.
    با تشکر فراوان.

در پناه حق
    Last edited by dash_mehdi; 01-03-2016 at 07:47.

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام علیکم

منتظر پاسخ عزیزانِ با تجربه خصوصا آقا ایزل هستم.

بنده تمایل زیادی به آپاچی دارم.
    نیو فیس هاش خیلی زیباست.
    در کاره خودم (پیک غذا) هم زیاد می بینم با آپاچی کار میکنن. خیلی بیشتر از پالس 180.
    اگر زور بزنم تا 5 تومن هم شاید بتونم هزینه کنم.

اگر لطف بفرمایید و بیشتر درباره آپاچی بفرمایید ممنون میشم.

بعضی میگفتن که آپاچی در سرعت بالا به لرزش می افته. آیا درسته؟ اگر آره، چقدره این لرزش؛ یعنی میخوام بدونم اذیت میکنه راکب رو یا زیاد نیست؟

همچنین مشکل شاتون زدن آپاچی رو هم شنیدم.

یک چیز دیگه هم مهمه اینکه مصرف سوخت و همچنین ترمز های عقبِ آپاچی 180 نسبت به 150 چطوره؟ (چون 150 ترمز های عقبش درام هست)

اما پالس 180 یو جی فور دیجیتال (جدید) هم خیلی خوشم میاد.
    از دوام زیادش، زیاد شنیدم!
    اینو شما هم تایید میکنید؟
    و این که مدل های 94 هم این دوامِ قدیمی هارو دارند؟

شرمنده سوال هام زیاد شد این رو هم مرحمت بفرمایید و جواب بدید که برچسب مصرف سوخت پالس 180 جدید صدی چند زده؟
    میخوام بدونم مصرف پالس بیشتر یا آپاچی.
    همچنین اصطحلاک کدوم بیشتره؟

بسیار ممنون از لطفتون

و الله الموفق
    Last edited by dash_mehdi; 29-02-2016 at 21:29.

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    با تشکر فراوان

اگر فرضاً شما بخواید استفاده ای مثل استفاده ی بنده (یعنی کار) و حدود 30 هزار تا راه رفتن در سال داشته باشین و اهمیت داشتن میزان مصرف سوخت و اصطحلاک و سرعت ، همین بوکسر رو نگه میدارید یا اگر پولتون در حدّ 5000-5100 باشه، یک پالس 135 نو میگیرید یا یه پالس 180 یو جی فور (دیجیتال) کارکرده یا یک آپاچی 150 یا 180 کارکرده. اگر محبت بفرمایید و دلایل رو هم بگید بسیار ممنون میشم.
    با تشکر فراوان.

در پناه حق
    سلام

با بودجه ای که گفتین من شخصا ترجیح میدم پالس یو جی 4 در حد صفر بگیرم

دلایل هم اظهر من الشمسه ، ما نمیتونیم پالس 135 رو علیرغم اینکه موتور بسیار خوبی هست با پالس یوجی4 180 مقایسه کنیم چون اساسا غلطه

سواری و نرمی 180 بسیار بهتر از 135 هست ، هرچند 135 میتونه پا به پای 180 هم راه بره ولی کیفیت سواریش به نسبت پایین تر از 180 هست

در مورد آپاچی و پالس ، بنظرم آپاچی تنها نکته ی منفیش گرونتر بودن لوازمش و فلاپ دار بودنشه که در صورتیکه فلاپها بشکنه گرون هست فلاپهاش ، از دید من تفاوت پالس و آپاچی در این موضوع هست و اینکه کدوم رو ترجیح بدیم دیگه بحث سلیقه هست که من شخصا پالس رو ترجیح میدم چون زیبایی در درجه ی دوم قرار داره برای شخص من

در مورد لرزش ؛ هر موتوری که دور موتور رو بیش از حد بالا ببرید به لرزه میفته ، دلیل اینکه شاید لرزش آپاچی محسوس تر باشه فلاپها هست که بعد از مدتی مثلا یک سال کار ، به سر و صدا میفتن و صداگیریشون هم کاملا صدارو نمیگیره

مشکل شاتون زدن هم بخاطر استفاده ی نادرست از موتور هست ، شما وقتی دنده رو روی دور موتور 6 و 7 عوض کنی هوندا رپسول 1300 هم داشته باشی موتور آسیب میبینه

کلا موتور های با ترمز دیسکی چه جلو و چه عقب ، روی خطوط سفید عابر و ممتد و مقطع و موقع لیز بودن زمین خطرناک هستن حتی اونهایی که مجهز به ترمز ضدقفل هستند

استهلاک هم باز بستگی به نوع موتورسواری داره اما اینکه گفته میشه پالس استهلاک کمتری داره نسبت به آپاچی ، به خاطر ارزونتر بودن لوازمش هست

کیفیت مونتاژ هم به نظر من در این چند سال اگر نگیم بهتر نشده بدتر هم نشده

در مورد مصرف هم تفاوتشون اصلا محسوس نیست و حتی شاید یکسان هم باشه ؛ در کل موتور وسیله ایه که توی صد کیلومتر حدود 3 - 3.5 لیتر میخواد مصرف کنه پس نگران مصرفش نباشید خیلی

12. 2 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

خیلی خیلی ممنون.
    خیر ببینید ان شاءالله.

ضمن تشکر مجدد و فراوان از پاسخ کاملتون بنده می بینم سختمه 5 تومن هزینه کنم و احتمالا نتونم بیشتر از 4500 یا نهایتاً 4600 هزینه کنم (البته به جز هزینه های دفتری و امثال آن).
    با این حال باز هم شما روی یو جی فور هستید؟ چون مسلماً با این پول، موتوره بیشتر راه رفته ای گیرم میاد. و از طرفی هم مصرف خیلی پایینِ 135 و وزن و اندازه ی جمع و جورش و همچنین قیمت و ظاهر زیباش (نزد بنده) چشمم رو گرفته و خیلی خوشم اومده ازش.
    اینم از جناب عالی که تجربه سواری با این موتور هارو داشتید بپرسم که کسی میگفت این پالس 135 بعد یک سال لش میشه. از نظر شما این موتور بعد کارکرد زیاد خودشو ول میکنه و یا مشکلاتی امثال آن؟

سوال کلی که دارم اینه که بنظرتون می ارزه بنده مدت بیشتری پول جمع کنم و پالس یو جی فور یا آپاچی بگیرم؟ (با توجه به نیاز هام از موتور) چون بالاخره جوونیم و در فکر پول جمع کردن برای تشکیل زندگی
    از زیاد شدن سوالات بسیار عذر خواهی میکنم پیشاپیش از پاسختون ممنونم.

یا علی
    Last edited by dash_mehdi; 04-03-2016 at 23:25.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •