تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 87 از 107 اولاول ... 377783848586878889909197 ... آخرآخر
نمايش نتايج 861 به 870 از 1070

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در ایتالیا | فصل 2010-2011

در آغاز فعالیت the special one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

InterFC.ir- به گزارش caughtoffside، لئوناردو در نظر دارد هافبک طراح و مهاجم فرانسوی توپچی های لندن را در تابستان امسال به جوزپه مه آتزا بیاورد.
    گویا نمایش سمیر نصری به همراه آرسنال در لیگ برتر، مربی نراتزوری را قانع کرده است تا برای تقویت اینتر، خواهان جذب این بازیکن 23 ساله فرانسوی بشود.
    پیشنهاد نراتزوری برای خرید نصری، مبلغی حدود 31 میلیون پوند، معادل 35 میلیون یورو است.
    این در حالی ست که احتمال می رود لئوناردو در پایان فصل از اینتر جدا خواهد شد.

در آغاز فعالیت the special one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

- میلان آری، ایبرا هیچی.
    روسونری در امتحان فلورانس قبول می شود، ایبرا اما خودش را اخراج می کند.
    - برد ناپولی در بولونیا، تعقیب میلان هم چنان ادامه دارد.
    - تغییرات لئو در اینتر: تعادل بیشتر برای شالکه.
    - بازگشت لاتزیو به رتبه چهارم و حمله به رم.
    - لچه، عجب بردی!
    - پارما و سامپدوریا در بحران.
    - رؤیای لیگ قهرمانان برای یووه.

- میلان و ناپولی، آری!
    عبور هر دو از فلورانس و بولونیا.
    اینتر سوم است، 5 امتیاز اختلاف با صدر جدول.
    ایبرا همه چیز را اشتباه می گیرد و اخراج می شود.
    سیدورف و پاتو آلگری را بالا می کشند.
    - ماتزاری: "ما شاهکار کردیم".
    - به لطف سوپر تونی: " یووه به لیگ قهرمانان نزدیک تر می شود".

- ماتری و تونی: "گلهایمان برای لیگ قهرمانان".
    - گلزنی سیدورف - پاتو برای میلان، ناپولی اما هم چنان آن بالاست.
    - کابوس سری ب برای سامپدوریا.
    - آشوب در پالرمو.

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

تازه فهمیدی ؟ بدترین گزارشگر به نظر من اونه بعدش جوات !

یعنی اینجوری میشم موقع گزارشش :

---------- Post added at 06:40 PM ---------- Previous post was at 06:39 PM ----------

اسمش هم محمدرضا احمدیه تو جام جهانی فقط بازی اروگوئه رو بهش میدادن و یکی از عادتاش اینه که اسم بازیکنارو همیشه

کامل میگه مثل کوین پرینس بواتنگ که اصلا رد خور نداره !
    واقعاخیلی شوته!! دیشب زلاتان فحش داد و اخراج شد! یه آن دوربین این صحنه های مربوط به اخراج رو از دست داد و فقط نشون داد زلاتان داره میره بیرون، جناب گزارشگر برداشت گفت: زلاتان تعویض میشه!! بعد تلویزیون ایتالیا صحنه ای که از دستش در رفته بود رو نشون داد که داور دویید به زلاتان کارت قرمز داد! احمدی فکر کرد صحنه اخراج زندس نه تکرار! برداشت با هیجان گفت : بله کارت قرمز!! مشخص نشد چی شد داور کارت داد! حالا باید ببینیم کی اخراج شده و به جای زلاتان کی اومده تو زمین!!
    بعد دوباره بازی روند عادی خودش رو گرفتش برداشت گفت فعلا تلویزیون ایتالیا تعویض رو ثبت نکرده! مشخص نشد کی کارت قرمز رو گرفته!! یهو تلویزیون لحظه فحش دادن زلاتان رو نشون داد که داره فحش میده (صحنه آهسته) بعد از صحنه آهسته گفت فعلا که چیزی ثبت نشده!! دوباره بعد از چند دقیقه همون صحنه فحش دوباره پخش شد (فکر کنم خود سانسورچی های برنامه پخشش کردن) که نهایتا بالاخره دوزاری احمدی افتاد و برداشت بعد از صحنه گفت: بـــلــــه! مثل اینکه زلاتان اخراج شده... بعد از چند دقیقه گفت: ولی مشخص نشد زلاتان برای چی اخراج شده!! جالبه که تا آخر بازی هم نفهمید!!

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

دمت گرم حسین !

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

خبر فوری: محرومیت سه جلسه ای زلاتان

سایت گل- کمیته انظباطی فوتبال ایتالیا زلاتان ابراهیموویچ، مهاجم سوئدی میلان را به دلیل کارت قرمزی که در دیدار شب گذشته مقابل فیورنتینا دریافت کرد، برای سه جلسه از همراهی تیمش محروم کرد.

زلاتان در دیدار شب گذشته و در جریان بازی یک کارت زرد دریافت کرد که پنجمین کارت او در این فصل بود و به این ترتیب دیدار بعدی تیمش را از دست می داد اما در پایان بازی به دلیل فحاشی به داور، با کارت قرمز مستقیم مواجه شد.

این در حالی است که این مهاجم سوئدی بعد از پشت سر گذاشتن دو جلسه محرومیت، شب گذشته بار دیگر برای تیمش به میدان رفته بود. او اکنون دیدارهای حساس تیمش مقابل سمپدوریا، بولونیا و برشا را از دست خواهد داد.

زلاتان ادعا کرد به خودش فحش داده اما کمیته انظباطی حرف های او را باور نکرد و برای او محرومیتی سه جلسه ای در نظر گرفت.
    باشگاه میلان اعلام کرد در این مورد فرجام خواهی خواهد کرد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بازگشت والتر ساموئل به ترکیب اینتر بعد از 5 ماه

سایت گل- والتر ساموئل، مدافع آرژانتینی اینتر، که از ناحیه لیگامنت زانوی چپ دچار مصدومیت شدید شده بود، بعد از پنج ماه به ترکیب تیمش بازگشت.

اما بعید است او بتواند در دیدار برگشت مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان مقابل شالکه به میدان برود. اینتر در دیدار رفت در سن سیرو 5-2 شکست خورد و کار دشواری در دیدار برگشت پیش رو دارد.

مدافع آرژانتینی از ماه نووامبر و دیدار مقابل برشا که با تساوی 1-1 به پایان رسید، برای اینتر به میدان نرفته است.

اما اکنون در ترکیب 23 نفره لئوناردو برای دیدار برگشت مقابل شالکه قرار گرفته است اما بعید است با توجه به تمرینات کمی که با تیم پشت سر گذاشته، در ترکیب اصلی قرار بگیرد.

فهرست کامل بازیکنان اینتر برای دیدار مقابل شالکه که در سایت اختصاصی این باشگاه منتشر شده است:

دروازه بان ها: ژولیو سزار، لوکا کاستلاتزی، پائولو اورلاندینی

مدافعان: ایوان کوردوبا، خاویر زانتی، لوسیو، مایکون، آندره آ رانوچیا، مارکو ماتراتزی، والتر ساموئل، یوتو ناگاتومو

هافبک ها: دژان استانکوویچ، تیاگو موتا، وسلی اشنایدر، حسین خارجا، مک دونالد ماریگا، استبان کامبیاسو، جوئل ابی، فیلیپ کوتینیو
    مهاجمان: سموئل اتوئو، دیه گو میلیتو، گوران پاندف

کد:

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

بازگشت والتر ساموئل به ترکیب اینتر بعد از 5 ماه
    Good News was!!!

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

فیگو: گواردیولا مثل برادر من است

اسطوره پرتغالی در صحبتهایی اعلام کرد که رابطه نزدیکی با مربی بارسلونا دارد

سایت گل- لوئیس فیگو، ستاره سابق تیمهای رئال مادرید و بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرد که رابطه صمیمانه ای با گواردیولا دارد و پپ برایش مثل یک برادر می ماند.

فیگو و گواردیولا در بارسا با هم هم بازی بودند و عملکرد خوبی را درکنار هم به نمایش می گذاشتند. با وجودی که فیگو در تابستان 2000 ه رئال مادرید منتقل شد ولی رابطه صمیمانه اش با گواردیولا را حفظ کرد.

فیگو به روزنامه اسپانیایی مارکا گفت: « پپ مثل برادر من است. زمانی که من در سال 1995 از اسپورتینگ لیسبون به بارسلونا آمدم او به من کمکهای زیادی کرد و پدرخوانده یکی از دخترهای من است.»

فیگو با اشاره به دوران حضورش در بارسا در بین سالهای 1995 تا 2000 گفت:« من 5 فصل فوق العاده را در بارسلونا پشت سرگذاشتم و با این تیم در تمام رقابتها،به جز لیگ قهرمانان اروپا به قهرمانی رسیدم و هیچ خاطره بدی ندارم. البته پیوستنم به رئال مادرید ، آغاز یک دوره جدید بود. من برای آنکه ، پرستیژ، جام قهرمانی و پول بیشتری کسب کنم به این تیم رفتم و به هدفم رسیدم.»

فیگو در سال 2005 رئال را به مقصد اینتر ترک کرد و در فصل 9-2008 زیر نظر مورینیو آخرین فصل فوتبالی اش را تجربه کرد.

او در بخش پایانی صحبتهایش درمورد مربی پرتغالی رئال گفت:« آنچه مورینیو در کنفرانسهای خبری از خودش ارائه می دهد، با شخصیت واقعی او فاصله زیادی دارد.»

فیگو درحال حاضر به عنوان مدیر روابط بین الملل باشگاه اینتر مشغول به کار است.

کد:

By Ghazal Ziari

2011/4/12

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

برلوسکونی: چند قهرمان و احتمالا رونالدو را می‌خریم

سایت گل – سیلویو برلوسکونی، مالک باشگاه میلان همچنان درگیر ایده خرید کریستیانو رونالدو از رئال مادرید است. او گفته همه در باشگاه از خرید رونالدو خوشحال خواهند شد.

هفته پیش بود که برلوسکونی گفت آرزو دارد این بازیکن در تیم او بازی کند و به دوستانش گفت: «از تلاش برای خرید قهرمانی مانند رونالدو دست برنمی‌دارم.»

این بازیکن 26 ساله در تابستان 2009 با مبلغ 94 میلیون یورو که رکوردی جهانی به شمار می‌رفت از منچستریونایتد به رئال مادرید پیوست و خود را تبدیل به یکی از بازیکنان اصلی رئال ساخت.

بعید است او از رئال جدا شود، اما برلوسکونی نظر دیگری دارد. او در برنامه تلویزیونی پروچسو دی بیسکاردی گفت: «کریستیانو به میلان؟ همه رویاهایی دارند و گاهی این رویاها به واقعیت می‌پیوندند.

اگر قهرمان سری آ شویم، در تابستان یک یا دو قهرمان می‌خریم. اگر رونالدو را به تیم خود اضافه کنیم همه در باشگاه راضی خواهند شد.»

برلوسکونی نظرش درباره کورس اسکودتو را هم گفت: «اینتر و ناپولی رقیبانی جدی هستند، اما میلان سرنوشتش را در دستان خود می‌بیند.»

کد:

کوتاه از ایتالیا

سایت گل-

نقل و انتقالات

اینتر به دنبال سمیر نصری، ستاره فرانسوی آرسنال، است.

گفته می شود جرمی منز، بازیکن فرانسوی لیورپول، فصل آینده به لیورپول، خواهد رفت.

رئال مادرید به دنبال دانیله ده روسی، ستاره ملی پوش رم است.

میشل باستوس، مدافع برزیلی لیون که مورد توجه یوونتوس قرار گرفته، گفت:" دوست دارم اینجا بمانم."

اخبار سری آ

تکذیب شد

جوزپه ماروتا، مدیر ورزشی یوونتوس، شایعه جدایی بوفون از این باشگاه را رد کرد و گفت:" او شرایط خوبی در تیم ما دارد."

عدالت برای همه

آدریانو گالیانی، مدیر باشگاه میلان در مورد کارت قرمزی که زلاتان در دیدار مقابل فیورنتینا دریافت کرد، گفت:" دوست دارم شرایط برای همه یکسان باشد."

من خوبم

کلارنس سیدورف، ستاره هلندی میلان، در مورد خودش گفت:" من هم بازیکن بزرگی هستم."

جنوبی های بی نظیر

مارک همسیک، ستاره اهل اسلواکی ناپولی، در مورد هواداران تیمش گفت:" آنها فوق العاده هستند."

کد:

پی نوشت :
    برلوسکونی و خرید رونالدو ؟
    funny

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

حالا اون احمدی زیاد وضعش خراب نبود
    دیشب ساعت 2:30 بازی میلان و ناپولی رو پخش کرد و گزارشگر اسم ها رو اینطوری تلفظ میکرد

اسم هایی که سمت راست نوشتم اسم و تلفظ دقیق بازیکناست...سمت چپ هم اشتباهات مکرر و عجیب و غریب گزارشگره

برای ناپولی:

مورگان دی سانتیس = مارک دی سانتیس

پاتزینزا = پاتزینی

گارگانو = گارگانگو

ماجیو = ماگو

زونیگا = زونگا

برای میلان:

آلگری = آگری

آباته = آبیاته

مارک یانکلوفسکی = مایک یانکلوفسکی

مارک فن بومل = مایک فن بومل

فلامینی = یانکلوفسکی

روبینیو = پاتو

ایبراهیمویچ = پاتو

یانکلوفسکی = گتوزو

کلا گزارشگر دیشب بدجوری گیج میزد...ما که مرده بودیم از خنده
    نمیدونم این سوژه ها رو صدا و سیما از کجا پیدا میکنه و میذاره برازی گزارش بازی ها؟!

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

خداوکیلی؟؟؟!!! اووووففف!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •