فیگو: گواردیولا مثل برادر من است
اسطوره پرتغالی در صحبتهایی اعلام کرد که رابطه نزدیکی با مربی بارسلونا دارد
سایت گل- لوئیس فیگو، ستاره سابق تیمهای رئال مادرید و بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرد که رابطه صمیمانه ای با گواردیولا دارد و پپ برایش مثل یک برادر می ماند.
فیگو و گواردیولا در بارسا با هم هم بازی بودند و عملکرد خوبی را درکنار هم به نمایش می گذاشتند. با وجودی که فیگو در تابستان 2000 ه رئال مادرید منتقل شد ولی رابطه صمیمانه اش با گواردیولا را حفظ کرد.
فیگو به روزنامه اسپانیایی مارکا گفت: « پپ مثل برادر من است. زمانی که من در سال 1995 از اسپورتینگ لیسبون به بارسلونا آمدم او به من کمکهای زیادی کرد و پدرخوانده یکی از دخترهای من است.»
فیگو با اشاره به دوران حضورش در بارسا در بین سالهای 1995 تا 2000 گفت:« من 5 فصل فوق العاده را در بارسلونا پشت سرگذاشتم و با این تیم در تمام رقابتها،به جز لیگ قهرمانان اروپا به قهرمانی رسیدم و هیچ خاطره بدی ندارم. البته پیوستنم به رئال مادرید ، آغاز یک دوره جدید بود. من برای آنکه ، پرستیژ، جام قهرمانی و پول بیشتری کسب کنم به این تیم رفتم و به هدفم رسیدم.»
فیگو در سال 2005 رئال را به مقصد اینتر ترک کرد و در فصل 9-2008 زیر نظر مورینیو آخرین فصل فوتبالی اش را تجربه کرد.
او در بخش پایانی صحبتهایش درمورد مربی پرتغالی رئال گفت:« آنچه مورینیو در کنفرانسهای خبری از خودش ارائه می دهد، با شخصیت واقعی او فاصله زیادی دارد.»
فیگو درحال حاضر به عنوان مدیر روابط بین الملل باشگاه اینتر مشغول به کار است.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
By Ghazal Ziari
2011/4/12