دوستان من یک مودم اج smartnet خریدم والله بنظر من کلاه گذاری و اصلا کار نمیکنه
دوستان من یک مودم اج smartnet خریدم والله بنظر من کلاه گذاری و اصلا کار نمیکنه
دوست عزیز الان ارزون ترین مودم ها 60 تومان هست شما 40 دیگه بزار روش یعنی 100 تومان وایمکس بگیر خیلی از این بهتره![]()
سلام الان قيمت يه مودم خوب چنده نه گرون نه ارزون كه دو روزه خراب شه. ممنون
سلام
دوستم یه مودم a-data گرفته . و روی لب تاپ گزاشته و نصب کرده . ولی الن که می خواد وصل بشه . برنامه دستور میده که تنظیمات رو انجام بدهید . سیم کارت که فعاله gprs اش
مگه تنظیماتی داره که باید انجام بشه ؟
کسی تا حالا با این مودم کار کرده ؟
ممنون میشم جواب بدین .
Last edited by mafiasos; 20-04-2011 at 19:56.
من یه EDGE MODEM D-LINK با ضمانت EASY (نمایندگی معتبر D-LINK در ایران) گرفتم به قیمت 78000 تومان. احتیاجی به چیز خاصی نداره، فقط کافیه بزنی به USB و شروع کنی به کار کردن.
سرعت همراه اول خیلی خیلی بهتر از همراه اول هست. پیشنهاد می کنم اصلاً دور و بر همراه اول نرید تو این مقوله. سرویس می کنه.
سایت گوگل رو تا دکمه اینتر رو فشار دادم آنی اومد. سایت عصر خودرو رو تو 6 ثانیه. فروم پی سی ورلد رو هم طی 9 10 ثانیه.
---------- Post added at 05:33 PM ---------- Previous post was at 05:30 PM ----------
سرعت این مودم ها بسته به جایی که هستین خیلی فرق می کنه. یه موقع هایی می شه مثل دایال آپ یخورده بهتر و یه موقع هایی تا 400 کیلو بر ثانیه هم می رسه. ولی اکثراً رو رنج سرعت 128 تا 256 هست.
هوومسرعت همراه اول خیلی خیلی بهتر از همراه اول هست
کدوم حاجی بالاخره
منظورشون این بوده که سرعت ایرانسل بهتر از همراه اول هست
اشتباه نوشته این دوستمون
چقدر*****....
این مودم ها فرق دارن
اونهایی که 3g و hsdpa دارن گرون ترن که سرعتشون 7 مگ هستش. البته ایرانسل و همراه اول edge درست حسابی ندارن چه برسه به 3g
همو نا که edge دارن و قیمتشون خوبه بدردما ها می خوره..
راستی
می گن که می خواد اپراتور سوم بیاد ... اگه سرویس 3g بده چی می شه!!!!!!!!!!!!!![]()
آقا کسی نیست جواب مارو بده ؟ ممنون میشم .
سلام آقا من هرکاری میکنم با این مودم ادج وصل نمیشه !!
من حدود 1 هفته گرفتم فقط مجبور شدم ویندوز عوض کنم تا کار کنه!
بعد تعویض ویندوز حدود 1 ساعت کار کردم و دیسکانکت شدم فرداش که میخواستم وصل بشم , وصل نشد که نشد"
خواهشا کمک کنید"
همه تنظیمات رو انجام میدم ولی نمیشه"
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)