سلام
دوو اسپیرو مدل 94 یا 96 در حد و واقعا تمیز و موتوری عالی تا چند میارزه؟نهایتش؟
سلام
دوو اسپیرو مدل 94 یا 96 در حد و واقعا تمیز و موتوری عالی تا چند میارزه؟نهایتش؟
اگر تمیزش گیر بیاد نهایت 6 میلیون تومان مدل 94
سلام دوستان
پدربزرگم یه 206 تیپ 6 سفید 88 دارن که فکر کنم زیر هزارتا کار کرده و اصلا تصادف نداشته و قصد فروش دارن. قیمت همچین موردی تو بازار چنده؟
ممنون . . .
پژو 206 تیپ 6 مدل 88 قیمت 16500000 تومان
البته تا 17 میلیون هم راه داره با این کارکرد کم
سلام، شرمنده شاید یکم سوالم طولانی بشه، ولی خیلی به یه همچین محیطی امیدوار بودم که پبدا کردمو عضو شدم
قریب به 50 پول دارم، پیشنهاد دوستان چیه؟ (علی الخصوص اونایی که تجربه شخصی دارند)
در Sedan ها آزرا و در SUV ها بین سانتافه و سورنتو دارم فکر میکنم:
1- آزرا آپشنهای مختلقی داره؟ یعنی مثلا بین 2008 یا 2009 فرق فنی یا آپشنی هست؟
2- سانتافه از چه سالی 3500 موتورشه؟؟ 2009 یا 2010؟ اونوقت بین 3500 و 2700 تفاوتی هست یا فقط همین حجم موتوره؟
3- میدونم که شاسی بلند کلا خشک تر از سواریه. اما شنیدم سانتافه خشک بودنش به چشم میاد طوریکه در سفرها اذیت میکنه، تجربه شخصی دوستان چیه؟
4- بین سانتافه و سورنتو چطور؟ سورنتوی جدید میتونم بگیرم؟ کدوم بهتره؟
5- سانتافه و سورنتو ردیف سوم دارن؟ یعنی ردیف سومش کاملا قابل استفاده است؟ چون شنیدم که هم جاش ناراحته و هم تهویه اش
6- راستی مصرف بنزین شهری کدوم بهتره؟
7- با این پول، هر کدوم از ماشینای بالا رو حداکثر کم کارترین یا کم سن ترینی که میتونم بگیرم چیه؟ (2008؟ 2009؟ یا ... 2010؟)
8- پیشنهاد خودروی دیگه ای هم هست؟ میشه رو چیز دیگه فکر کرد؟
پی نوشت:
1- تا الان خودروهای بدی نداشتیم (مثلا مگان) در نتیجه الان ماشینی میخوایم که جدای از آرامش و امنیت، امکانات و آپشن داشته باشه تا کمی چاشنی تنوع جانشین ساعتهای پشت ترافیک بودن بشه. اینه که به فکر این کره ایهای زرق و برق دار اومدم
2- ما یه خانواده 5 نفری هستیم که علاوه بر استفاده شهری و روزمره، لااقل فصلی یک بار سفر میکنیم. پس خوش سفر بودن ماشین و کم آزار بودنش (از نظر استهلاک و به خرج افتادن) خیلی برامون شرطه.
1- آزرا آپشنهای مختلقی داره؟ یعنی مثلا بین 2008 یا 2009 فرق فنی یا آپشنی هست؟
فرقی بین آزرا 2008 و 2009 از نظر فنی و امکانات فرقی نداره.
آزرا در سال 2011 دچار تغییراتی شد.
2- سانتافه از چه سالی 3500 موتورشه؟؟ 2009 یا 2010؟ اونوقت بین 3500 و 2700 تفاوتی هست یا فقط همین حجم موتوره؟
سانتافه از سال 2009 حجم موتورش افزایش پیدا کرد تفاوتش با نمونه 2700 تغییراتی در تایرها چراغ ها جلوپنجره
3- میدونم که شاسی بلند کلا خشک تر از سواریه. اما شنیدم سانتافه خشک بودنش به چشم میاد طوریکه در سفرها اذیت میکنه، تجربه شخصی دوستان چیه؟
سانتافه خشک بودنش نسبت به رقبای قدری مثل پرادو - وراکروز و موهاوی تو چشم میزنه نسبت به توسان
اسپرتیج سورنتو عملکرد خوبی داره
4- بین سانتافه و سورنتو چطور؟ سورنتوی جدید میتونم بگیرم؟ کدوم بهتره؟
سانتافه نسل جدیدش نسبت به سورنتو نسل قدیم برتری داره اما با سورنتو نسل جدید در رقابته به تدریج
عملکردشون نزدیک به هم هست.اما من بازم سانتافه رو به خاطر عملکرد موفقش انتخاب میکنم.
5- سانتافه و سورنتو ردیف سوم دارن؟ یعنی ردیف سومش کاملا قابل استفاده است؟ چون شنیدم که هم جاش ناراحته و هم تهویه اش
ردیف سومش دارای صندلی 2 نفره تاشو هستن که تا حدی مفید واقع میشه.
تهویه سانتافه و سورنتو در حد مناسب هست نمیشه گفت عالیه.
6- راستی مصرف بنزین شهری کدوم بهتره؟
هر دو خودرو 6 سیلندر هستن و مصرف سوختشون میشه گفت نزدیک به هم هستن.
7- با این پول، هر کدوم از ماشینای بالا رو حداکثر کم کارترین یا کم سن ترینی که میتونم بگیرم چیه؟ (2008؟ 2009؟ یا ... 2010؟)
با 50 میلیون تومان سانتافه 2009 گیر نمیاد مگر اینکه بودجه رو به 55 میلیون تومان برسونید.
سورنتو رو هم باید نسل قدیم مدل 2009 به سختی گیر بیاری.
8- پیشنهاد خودروی دیگه ای هم هست؟ میشه رو چیز دیگه فکر کرد؟
با این بودجه خودروهایی مثل تویوتا کمری GLX مدل 2009
سوناتا مدل 2010
مزدا 3 نسل جدید
تویوتا کورولا مدل 2010
در مورد اون پی نوشت آخر تنها خودرویی که نمره برتری رو میگیره تویوتا کمری هست.
موفق باشید
Last edited by mohamad skystar; 15-12-2011 at 00:57.
سلام
میخواستم بدونم کیا شاسی بلنداش تو چه رنج قیمتاییه؟ ممنون
شاسی بلند های کیا
موهاوی
سورنتو
اسپورتیج
هستن که سورنتو واسپورتیج دارای 2 نسل هستن
موهاوی هم شامل دو تیپ 6 و 8 سیلندر
رنج قیمت سورنتو از 55 میلیون تومان تا 85 میلیون تومان
رنج قیمت اسپورتیج از 50 میلیون تومان تا 80 میلیون تومان
رنج قیمت موهاوی از 70 میلیون تومان تا 90 میلیون تومان
آقا من واسه اینکه اسپم ندم خیلی گشتم، ولی گزینه "تشکر" نیافتم،لذا کتبا تشکر میکنم. توضیحاتتون خیلی کارگشا بود.
206 تیپ 6 فوری فروشی
دنده اتوماتیک، موتور 1600 (16سوپاپ)
ضبط و باند
ترمز ABS
2 ایربگ
1 سال گارانتی
ضبط mp3
8 ماه بیمه بدنه و شخص ثالث
سند دست اول بنام خریدار از شرکت
بدون تصادف (فقط رکاب سمت شاگرد رنگ دارد)
قیمت: 17300000
موبایل: 09126623811
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)