تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 87 از 109 اولاول ... 377783848586878889909197 ... آخرآخر
نمايش نتايج 861 به 870 از 1081

نام تاپيک: میزگرد علمی-فلسفی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زیر خط فقر

پيش فرض

پس دانشمندا مغر رو میشکافن و عکس میگیرن الکیه حتی میگن چی کجا ذخیره میشه
    اینکه شما میگی ذهن از مغز جداست
    برا اینکه بفهمی روح مادیه و مستقل از بدن نیست
    یه مثال میزنم یه نفر که شیشه میکشه یا مشروب میخوره حالات رو حیش هم عوض میشه
    پس نمی تونه روح از جسم جدا باشه

الان دستگاه ساختن فکر شما رو میخونه یعنی تفکر مادیه
    در اولین فرصت صدها لینک میذارم در اثبات این قضیه
    این برای ما که با فلسفه و خرد آشنایی داریم یه امر بدیهی هست.
    ولی همونطوری که میبینید اثباتش به شخصی که با مفاهیم مقدماتی آشنایی نداشته باشه خیلی زمان گیر هست.
    بیشتر هدف من از پست قبلی همین بود،بریم رو مسائل اثبات شده با هم بحث کنیم.

2. 3 کاربر از Big-Boss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Penryn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

این برای ما که با فلسفه و خرد آشنایی داریم یه امر بدیهی هست.
    ولی همونطوری که میبینید اثباتش به شخصی که با مفاهیم مقدماتی آشنایی نداشته باشه خیلی زمان گیر هست.
    بیشتر هدف من از پست قبلی همین بود،بریم رو مسائل اثبات شده با هم بحث کنیم.
    از اینکه در مواقع بحرانی به کمک ایشون میشتابی(البته از راه تخریب تاپیک و توهین و.... نه از راه استدلال منطقی و فلسفی که مطلقاً بهره ای از اون ندارید) از طرف ایشون از شما تشکر میکنم. راستی از کی تا حالا کسانیکه چند ترم حقوق خوندن فیلسوف شدن برای ما؟؟
    برگردیم به بحث شیرین خواندن فکر!

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

یه مثال دیگه که میتونم بگم اینه
    شما عکس پت اسکن یه بیمار اسکیزوفرنی که توهم زده رو ببین متوجه تغییرات فیزیکیش میشی

---------- Post added at 10:08 PM ---------- Previous post was at 10:05 PM ----------

مثال سوم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    با فرستدن شک الکتریکی میشه افسردگی رو درمان کرد
    و شخص رو از لحاظ روحی اروم کرد

---------- Post added at 10:09 PM ---------- Previous post was at 10:08 PM ----------

دلیل چهارم ذهن رو میشه از هم جدا کرد یعنی روح دوتا میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

---------- Post added at 10:14 PM ---------- Previous post was at 10:09 PM ----------

شما مثل اینکه متن اون خبر رو درست نخوندی یا شاید متوجه نشدی. اونجا گفته کامپیوتری که بر اساس حالات چهره, فکر را میخواند! این خیلی فرق داره با اون چیزی که جنابعالی تصور کردی!! حتی دستگاههای بسیار پیشرفته ای که با تحلیل فاکتورهای حیاتی و امواج مغزی کار میکنن مثل polygraph یا دستگاههایی که فعالیت مغزی رو بدقت رصد میکنن هیچوقت چنین ادعایی رو ندارن! اگه من توی 350 سال قبل سیر میکنم که شما در توهمی دوست من!
    اولین گام به سوی توسعه ماشین ذهن خوان!
    پژوهشگران آمریکایی با کشف مدارات نورونی مرتبط با معانی واژگان اولین گام به سوی توسعه یک فرهنگ لغات مغزی و ساخت ماشینهای ذهن خوان آینده را برداشتند. به گزارش خبرگزاری مهر، ذهن انسان هنوز یک کتاب گشوده شده نیست اما مکانیزمهای برپایه تفکر بیش از همیشه آشکار می شوند. اکنون تیمی از دانشمندان دانشگاه کرانگی ملون در پیتسبورگ با کمک رزونانس مغناطیسی موفق شدند بخشی از کدهای زبانی مغز را رمزگشایی کنند.
    این دانشمندان بعضی از مدارات نورونی را کشف کردند که در لحظه ای که ذهن برای انطباق یک شیء با یک واژه به معنای واژه فکر می کند فعال می شوند.
    براساس گزارش نیوزوویک، این محققان که نتایج یافته های خود را در مجله "ساینس" منتشر کرده اند در این خصوص توضیح دادند که این کشف در آینده می تواند منجر به ایجاد یک فرهنگ لغات مغزی و امکان توسعه دستگاههای ذهن خوانی شود که با استفاده از این فرهنگ لغت عمل می کنند.
    دانشمندان آمریکایی با استفاده از روزنانس مغناطیسی ترکیبات فعالیتهای مختلف مغزی مرتبط با معانی هر واژه را در گروهی از داوطلبان مورد بررسی قرار دادند. به این ترتیب این محققان موفق شدند کدهای هزاران واژه را رمزگشایی کنند.
    در این خصوص این دانشمندان اظهار داشتند: "فکر می کنیم که تعداد مشخصی واحد رمزی پایه را شناسایی کرده ایم که مغز برای نشان دادن معانی بعضی از واژگان از آنها استفاده می کند. این کشف می تواند کاربردهایی در توسعه رایانه های ذهن خوان و مطالعه مغز داشته باشد."
    از دیگر کاربردهای این کشف می توان به درک بهتر بیماریهایی چون اوتیسم و اختلالات تفکری مثل پارانوئیا، شیزوفزنی و جنون معناشناسی اشاره کرد.

کد:

---------- Post added at 10:19 PM ---------- Previous post was at 10:14 PM ----------

اگه هنوز هم قانع نشدین بتون منبع میدم
    که خواب انسان هم یه جریان الکترومغناطیسی

mind body problem یا Mind-body dichotomy

چالش بزرگ روح گرایان این است كه از روشن كردن پیوند و اینترفیس یا روش همكنشی روان و پیكر، كه یكی به ادعای آنها غیر مادی و دیگری مادی است
    ناتوانند. اصولا ً از روی تعریف ( per definition ) ، غیر ماده مفهومی است كه هیچ كدام از ویژگی های ماده را نداشته باشد و ما از دانسته های فیزیك میدانیم كه تنها ذرات مادی ( بوزونو فرمیون) هستند كه میتوانند با هم همكنشی داشته باشند.بر این پایه ادعای وجود روح سست است.

چند سال آینده دستگاه هایی ساخته میشه که الفبای مغز رو داشته باشند و بتونند به سادگی بگوییند الان طرف داره به چی فکر میکنه.

کد:

5. این کاربر از dashhosein38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

یه مثال دیگه که میتونم بگم اینه
    شما عکس پت اسکن یه بیمار اسکیزوفرنی که توهم زده رو ببین متوجه تغییرات فیزیکیش میشی

---------- Post added at 10:08 PM ---------- Previous post was at 10:05 PM ----------

مثال سوم
    کد:
    با فرستدن موج الکتریکی میشه افسردگی رو درمان کرد
    و شخص رو از لحاظ روحی اروم کرد

---------- Post added at 10:09 PM ---------- Previous post was at 10:08 PM ----------

دلیل چهارم ذهن رو میشه از هم جدا کرد یعنی روح دوتا میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

---------- Post added at 10:14 PM ---------- Previous post was at 10:09 PM ----------

اولین گام به سوی توسعه ماشین ذهن خوان!
    پژوهشگران آمریکایی با کشف مدارات نورونی مرتبط با معانی واژگان اولین گام به سوی توسعه یک فرهنگ لغات مغزی و ساخت ماشینهای ذهن خوان آینده را برداشتند. به گزارش خبرگزاری مهر، ذهن انسان هنوز یک کتاب گشوده شده نیست اما مکانیزمهای برپایه تفکر بیش از همیشه آشکار می شوند. اکنون تیمی از دانشمندان دانشگاه کرانگی ملون در پیتسبورگ با کمک رزونانس مغناطیسی موفق شدند بخشی از کدهای زبانی مغز را رمزگشایی کنند.
    این دانشمندان بعضی از مدارات نورونی را کشف کردند که در لحظه ای که ذهن برای انطباق یک شیء با یک واژه به معنای واژه فکر می کند فعال می شوند.
    براساس گزارش نیوزوویک، این محققان که نتایج یافته های خود را در مجله "ساینس" منتشر کرده اند در این خصوص توضیح دادند که این کشف در آینده می تواند منجر به ایجاد یک فرهنگ لغات مغزی و امکان توسعه دستگاههای ذهن خوانی شود که با استفاده از این فرهنگ لغت عمل می کنند.
    دانشمندان آمریکایی با استفاده از روزنانس مغناطیسی ترکیبات فعالیتهای مختلف مغزی مرتبط با معانی هر واژه را در گروهی از داوطلبان مورد بررسی قرار دادند. به این ترتیب این محققان موفق شدند کدهای هزاران واژه را رمزگشایی کنند.
    در این خصوص این دانشمندان اظهار داشتند: "فکر می کنیم که تعداد مشخصی واحد رمزی پایه را شناسایی کرده ایم که مغز برای نشان دادن معانی بعضی از واژگان از آنها استفاده می کند. این کشف می تواند کاربردهایی در توسعه رایانه های ذهن خوان و مطالعه مغز داشته باشد."
    از دیگر کاربردهای این کشف می توان به درک بهتر بیماریهایی چون اوتیسم و اختلالات تفکری مثل پارانوئیا، شیزوفزنی و جنون معناشناسی اشاره کرد.

کد:

---------- Post added at 10:19 PM ---------- Previous post was at 10:14 PM ----------

اگه هنوز هم قانع نشدین بتون منبع میدم
    که خواب انسان هم یه جریان الکترومغناطیسی
    این مطالب جسته گریخته چه ربطی داره به خواندن فکر؟؟
    اولاً گفتی چنین ماشینی ساخته شده در حالیکه در خبر اخری که گذاشتی میگه در اینده. فعلاً در حال انطباق واژگان با رفلکسهای مغزی هست یعنی مراحل پژوهشهای ابتدایی.
    دوماً از کی تا حالا PET scan شده روش خواندن فکر؟؟ در پست قبلی خودم مثل اینکه اشاره به PET scan که فعالیت مغزی رو رصد میکنه کردم. ولی اینکه کارش خواندن فکر نیست! کارش اینه که شما موقع مطالعه یه بخش از مغزت بیشتر فعال میشه و موقع نوشتن یه بخش دیگه بیشتر فعال میشه و این اسکنر میتونه این فعالیت رو ردیابی کنه. همین ونه بیشتر!
    سوماً اینکه گفتی با فرستادن امواج الکتریکی میشه افسردگی و.... رو درمان کرد!! اول باید بگم که چیزی به اسم امواج الکتریکی نداریم! شما اگه دو واحد فیزیک خونده بودی خودت به این حرفت میخندیدی! اما اگه منظورت میدان الکتریکی بوده که اینم ممکن نیست چون نه مجوز FDA داره و هم میتونه موجب سرطان مغز شه. اگه منظورت جریان الکتریکی بود که این کاملاً فرق داره با شق قبل. مدتهای بسیار طولانیه که از شوک الکتریکی(شوک درمانی) داره برای تغییر الگوی فعالیت امواج مغزی در افراد مبتلا به بعضی بیماریهای مغزی-روانی استفاده میشه.
    من پستهای شما رو که میخونم حس میکنم بیجهت و بشدت در حال از این شاخ به اون شاخ پریدن هستی و بقول امروزیها فرار به جلو. عزیزم لطف بنما و اینقدر موضوعات بیربط و مختلف رو با هم قاطی و اینجا کپی نکن چون هر کی حالیش نشه من یکی مو رو از ماست میکشم بیرون!

7. 4 کاربر از Penryn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

فرق بین موجودات تک سلولی و انسان چیست؟ آیا
    موجودات تک سلولی هم به دلیل اینکه زنده اند روح دارند؟ پس در آن صورت باید قبول
    کنیم هر سلول زنده روح دارد.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

---------- Post added at 10:38 PM ---------- Previous post was at 10:36 PM ----------

PET scan که فعالیت مغزی رو رصد میکنه کردم. ولی اینکه کارش خواندن فکر نیست!
    من کی گفتم پت اسکن کارش خواندن فکر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

9. این کاربر از dashhosein38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

mind body problem یا Mind-body dichotomy

چالش بزرگ روح گرایان این است كه از روشن كردن پیوند و اینترفیس یا روش همكنشی روان و پیكر، كه یكی به ادعای آنها غیر مادی و دیگری مادی است
    ناتوانند. اصولا ً از روی تعریف ( per definition ) ، غیر ماده مفهومی است كه هیچ كدام از ویژگی های ماده را نداشته باشد و ما از دانسته های فیزیك میدانیم كه تنها ذرات مادی ( بوزونو فرمیون) هستند كه میتوانند با هم همكنشی داشته باشند.بر این پایه ادعای وجود روح سست است.
    آقای عزیز. برادر محترم! اینا چیه برمیداری بدون اینکه متوجه شی چی هستن اینجا کپی پیست میکنی؟؟ بوزوفرمیون که هنوز وجودش اثبات نشده و در سیکلوترون سرن قراره طی ازمایشهای فیزیک ذرات وجودش اثبات شه.
    یکی بیاد رسیدگی کنه این برادر تاپیک رو ریخته بهم!

---------- Post added at 10:40 PM ---------- Previous post was at 10:39 PM ----------

فرق بین موجودات تک سلولی و انسان چیست؟ آیا
    موجودات تک سلولی هم به دلیل اینکه زنده اند روح دارند؟ پس در آن صورت باید قبول
    کنیم هر سلول زنده روح دارد.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

---------- Post added at 10:38 PM ---------- Previous post was at 10:36 PM ----------

من کی گفتم پت اسکن کارش خواندن فکر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    پس این چیه در اثبات خواندن فکر برداشتی کپی کردی عزیز؟؟

11. 3 کاربر از Penryn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

اولاً گفتی چنین ماشینی ساخته شده در حالیکه در خبر اخری که گذاشتی میگه در اینده. فعلاً در حال انطباق واژگان با رفلکسهای مغزی هست یعنی مراحل پژوهشهای ابتدایی.
    تا جایی که میدونم ساخته شده الان من خبر اخریم یکم قدیمی بود
    چه امروز چه فردا مهم اینه دارن میسازنش یعنی فکر مادیه

---------- Post added at 10:45 PM ---------- Previous post was at 10:42 PM ----------

در اثبات اینکه کسی که اسکیزو فرنی داره و توهم زده مغزش تغییر فیزیکی میکنه

13. این کاربر از dashhosein38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

شما از کجا میدونی؟؟ لینک بذار عزیزم. ضماً اگه یه همچین ماشینی ساخته شده بود دیگه گوانتانامو و.... بی معنی بود چون سریع میتونستن بدون شکنجه و اتلاف وقت از طرف اعتراف بگیرن.

15. 3 کاربر از Penryn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

خیر از یک راه دیگه خواستم بتون نشون بدم جوابشو بدید
    فرق بین موجودات تک سلولی و انسان چیست؟ آیا موجودات تک سلولی هم به دلیل اینکه زنده اند روح دارند؟ پس در آن صورت باید قبول کنیم هر سلول زنده روح دارد.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

17. این کاربر از dashhosein38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

---------- Post added at 10:45 PM ---------- Previous post was at 10:42 PM ----------

در اثبات اینکه کسی که اسکیزو فرنی داره و توهم زده مغزش تغییر فیزیکی میکنه
    حالا ابعاد یا حفره ها یا چین و شکنهای مغز در یه بیمار اسکیزوفرنی بیشتر و کم شه یا نشه. چه اهمیتی داره. ما که نمیخوایم بیماری شیزوفرنی رو تحلیل کنیم. شما راجع به ماشینی صحبت کردی که ساخته شده و فکر رو میخونه. ربطی به این بحثهای اخیرت نداره.

---------- Post added at 10:50 PM ---------- Previous post was at 10:48 PM ----------

خیر از یک راه دیگه خواستم بتون نشون بدم جوابشو بدید
    فرق بین موجودات تک سلولی و انسان چیست؟ آیا موجودات تک سلولی هم به دلیل اینکه زنده اند روح دارند؟ پس در آن صورت باید قبول کنیم هر سلول زنده روح دارد.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    شما که به روح اعتقادی نداشتی. حالا اگه فکر میکنی سلول روح داره اثبات کن منم استقبال میکنم.

19. 3 کاربر از Penryn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •