تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 87 از 449 اولاول ... 377783848586878889909197137187 ... آخرآخر
نمايش نتايج 861 به 870 از 4487

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO - || آرشیو شماره 1 ||

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

با سلام
    من یه فلش پر ویروس دارم با comodo اسکن کردم اما موقع پاک کردن به
    خاطر write protected بودن فلش پاک سازی صورت نمی گیره
    به همین دلیل بالا فلش رو هم نتونستم فرمت کنم
    من باید چطوری این مشکلو حل کنم
    با تشکر

دوست عزیز میشه مشکل کمودو رو بگید چی هست؟

برو تاپیک زیر کمکت میکنه. اگر فلش write protected باشه از دست آنتی ویروس کاری ساخته نیست و روشهای دیگه ای باید بکار برده بشه که اونم در تاپیک زیر گفته شده.

تاپیک اختصاصی Disk write protection

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 06:49 AM ---------- Previous post was at 06:48 AM ----------

کسی نگفت دیسک بوت نجات نداره این comodo ؟
    خیر نداره عزیز.

2. 4 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

درود
    داش مهران من DNS Server رو روی Clear Cloud تنظیم کردم
    الان یه سایتی هست که بهش گیر میده
    بجز فرستادن ایمیل راه دیگه ای نیست که بشه وارد سایت شد؟!

4. این کاربر از alone_boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

درود
    داش مهران من DNS Server رو روی Clear Cloud تنظیم کردم
    الان یه سایتی هست که بهش گیر میده
    بجز فرستادن ایمیل راه دیگه ای نیست که بشه وارد سایت شد؟!

عزیز Sunbelt پشتیبانی عالی داره. اگر سایتی به اشتباه بلاک شده باشه به 24 ساعت نمیرسه درستش میکنند.
    اگر خواستی سایت رو از طریق پیغام خصوصی برام بفرست تا بهشون اطلاع بدم. خودت هم میتونی این کار رو بکنی.

اما اگر سایت آلوده باشه و یا سایتی باشه که از طریقش به سیستم مردم آسیبی وارد بشه خودتو خسته نکن چون راهی نداره.

آیا شما میتونی به شرکت آنتی ویروس بگی به فایل من که ویروس Sality داره گیر ندید؟ سایت هم همینه فرقی نمیکنه. اگر آلوده باشه بلاک میشه.

اگر کار واجب دارید میتونید ClearCloud را موقتا غیر فعال کنید و کارتون رو انجام بدید و بعد دوباره فعالش کنید.

6. 5 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه pashangi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

1

دوست عزیز میشه مشکل کمودو رو بگید چی هست؟

برو تاپیک زیر کمکت میکنه. اگر فلش write protected باشه از دست آنتی ویروس کاری ساخته نیست و روشهای دیگه ای باید بکار برده بشه که اونم در تاپیک زیر گفته شده.

تاپیک اختصاصی Disk write protection

کد:

---------- Post added at 06:49 AM ---------- Previous post was at 06:48 AM ----------

خیر نداره عزیز.

با تشکر از جواب شما
    من نگفتم comodo مشکل داره برای رفع مشکل فلشم راهنمایی خواستم
    از راه حل شما بازم متشکرم و امتحانش می کنم

8. 2 کاربر از pashangi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

سلام. میخواستم چند عدد سوال از دوستان بخصوی مهران عزیز داشته باشم
    من در مورد این فایروال و ملحقاتش زیاد نشنیدم ولی تو یه مجله ای خوندم که نوشته بود هم رایگانه هم عالی.مجله معتبری هم بود. بهمین جهت درصدد اومدم که یه تستی بزنم چون به امتحانش می ارزه
    1.چرا اسم این نرم افزار امنیتی قوی تو سایت مشهور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] موجود نیست؟
    2.به نظرتون ناد32 که سهله کاسپراسکای رو کلا بزارم کنار از این نرم افزار استفاده کنم؟ در مورد فایروالش که شک ندارم همه میگن عالیه در مورد قسمت امنینیش مثل آنتی ویروس و آنتی اسپای ویرش میگم!
    3.این ورژن internet security complete 2011 انگار سریال میخواد میشه از جایی تهیه اش کرد یا به همون ورژن رایگانش بسنده کنم کافیه؟
    4.DNS Server چیه؟
    5.بنده به دلیل نداشن وقت اضافی برای مطالعه این 87 صفحه میتونید کل پستهای بدردبخور، مفید، آموزنده که از طرف شما نوشته شده در رابطه به کمودو رو لینکشو برام بزارید؟ که فوری به نتیجه برسم؟
    6.من از کجا باید بفهمم ورژن فایلی که دانلود می کنم حتی از سایت کمودو چیه؟ چون تو سایت کمودو هم نمی نویسه. منظورم 5.***** هستش. چون تو سایت کمودو که خواستم نسخه کمپلیت رو دانلود کنم شماره سریال میخواست مجبور شدم از سایت های دیگه واسه دانلود کمک بگیرم ولی نمی دونستم آخرین ورژن چنده بهمین جهت موندم!
    ممنون
    Last edited by Help118; 17-11-2010 at 15:39.

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

سلام. میخواستم چند عدد سوال از دوستان بخصوی مهران عزیز داشته باشم
    من در مورد این فایروال و ملحقاتش زیاد نشنیدم ولی تو یه مجله ای خوندم که نوشته بود هم رایگانه هم عالی.مجله معتبری هم بود. بهمین جهت درصدد اومدم که یه تستی بزنم چون به امتحانش می ارزه
    1.چرا اسم این نرم افزار امنیتی قوی تو سایت مشهور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] موجود نیست؟
    2.به نظرتون ناد32 که سهله کاسپراسکای رو کلا بزارم کنار از این نرم افزار استفاده کنم؟ در مورد فایروالش که شک ندارم همه میگن عالیه در مورد قسمت امنینیش مثل آنتی ویروس و آنتی اسپای ویرش میگم!
    3.این ورژن internet security complete 2011 انگار سریال میخواد میشه از جایی تهیه اش کرد یا به همون ورژن رایگانش بسنده کنم کافیه؟
    4.DNS Server چیه؟
    5.بنده به دلیل نداشن وقت اضافی برای مطالعه این 87 صفحه میتونید کل پستهای بدردبخور، مفید، آموزنده که از طرف شما نوشته شده در رابطه به کمودو رو لینکشو برام بزارید؟ که فوری به نتیجه برسم؟
    ممنون

1. چون هنوز وقتش تست کمودو نرسیده. اما تست های دیگه موجوده و قبلا در همین تاپیک و یا تاپیک مقایسۀ آنتی ویروسها گذاشته شده.

2. در این مورد تصمیم با خودتونه. کسپرسکی البته نسخۀ internet security برنامۀ خوبی اما خب بعضی ها مشکلاتی را باهاش دارند همانطور که استفاده کردن از کمودو هم بی مشکل نخواهد بود. پس شما میتونید کسپرسکی را برای مدتی پاک کنید. حداقل یکی دو هفته با کمودو کار کنید و بعد بین استفاده کردن از این 2 یکی را انتخاب کنید.

مزیت اصلی کمودو نسبت به کسپرسکی: رایگان بودن آن و دردسر نکشیدن بخاطر کی های بلاک شده است.
    در مورد آنتی ویروس که گفتید امنیت رو میتونه تامین کنه یا نه باید بگم که در سویت امنیتی کمودو آنتی ویروس امنیت را تامین نمیکنه و مثل بقیۀ آنتی ویروسها نیست. مثلا آنتی ویروسی که در بستۀ امنیتی Eset Samrt Security وجود داره مجبوره که امنیت سیستم رو از طریق دیتابیسش تامین کنه اما در Comodo Internet Security شما حتی اگر آنتی ویروسش را هم غیر فعال کنید باز هم سیستم شما در مقابل 99 درصد ویروسها, تروجانها, کرمها و انواع و اقسام مخرب های دیگه محافظت شده باقی خواهند ماند.

آنتی ویروس کمودو از خیلی از آنتی ویروسهای دیگه دیتابیس قویتر و سریعتری داره مخصوصا ناد32 و AVAST و غیره... جهت اثبات این موضوع هم اگر سری به تاپیک دانلود ویروسها و تروجانها بزنید و نتیجۀ اسکن ها را که دوستان لطف کردند و گذاشتند را ببینید این موضوع هم براتون روشن میشه. اما فراموش نکنید که هیچ آنتی ویروسی نیست که بتونه از طریق دیتابیس و یا هوش مصنوعی تمام مخربهایی را که هر روز نوشته میشند تشخیص بده و آنتی ویروس کمودو و یا کسپرسکی هم یکی از همین آنتی ویروسهایی هستند که نمیتونند همۀ مخربها را تشخیص بدند. به همین دلیل لایه های دفاعی دیگر کمودو از سیستم شما در مقابل مخربهای ناشناخته محافظت خواهند کرد.

3. پست دوم در صفحۀ اول را بخونید. مطالب مهم دسته بندی شده و فرق بین نسخه های مختلف کمودو در پست دوم گفته شده. نسخۀ رایگان با نسخه های دیگر فرقی نداره.

4. DNS Server چیست؟

کد:
    5. قبلا انجام شده. پست اول و دوم تاپیک را بخونید. از اسم تاپیک هم مشخصه... گفته شده که راهنمای تاپیک در پست اول و دوم.

6. عکس زیر را نگاه کنید متوجه میشید.

موفق باشید.
    Last edited by M E H R A N; 17-11-2010 at 15:48.

11. 3 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

ممنون از تون
    من نصبش کردم یه 112 مگ آپ دیت گذاشت رو دستم که دارم آپ دیت می کنم
    این geekbudy چیه که میخواد کانکت به سرور بشه یه آیکون هم تو تری ویندوز کنار آیکون کمودو آورده به چه دردی میخوره چیکارش کنم؟
    راتس من DNS SErver رو هم تایید کردم موقع نصب که تنظیماتشو اعمال کنه. الان پشمون شدم خواسم مال کلیرکلود رو درج کنم . رفتم بصورت دستی پاکش کردم تظیمات کمودو رو کلیر کلود رو اعمال کردم ایرادی نداره؟
    ----------
    راستی یه سوال خصوصی سوئد زندگی می کنید؟ میتونم بپرسم چه عجب؟
    Last edited by Help118; 17-11-2010 at 16:25.

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام
    این چه نوع مخربی هست که چند تا از فایل هام رو این نوع مخرب تشخیص داد:

Last edited by aliupdate; 17-11-2010 at 16:54.

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

سلام
    این چه نوع مخربی هست که چند تا از فایل هام رو این نوع مخرب تشخیص داد:
    درود

تو داریو ویندوز بوده ؟ یا پوشه های معمولی ؟

15. 2 کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

درود

تو داریو ویندوز بوده ؟ یا پوشه های معمولی ؟
    سلام
    توی پوشه ی معمولی توی درایو D و نوع فایل EXE بوده

17. این کاربر از aliupdate بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •