به جاش دیشب انگلیس هم باخت تا خنده رو لباشون خشک بشه احمق ها
فرانسه که اصلا تو 16 تیم هم نیست![]()
به جاش دیشب انگلیس هم باخت تا خنده رو لباشون خشک بشه احمق ها
فرانسه که اصلا تو 16 تیم هم نیست![]()
تا دیروز گفتی فرانسه...
خب فرانسه زرتید...
بعد رفتی گفتی کره شمالی!!!!!!!!!
خب کره هم زرتید.....وخواهد زرتید.....
حالا بلندشدی اومدی میگی چی؟
چی میخوای؟
آلمان صعود نمیکنه؟خیلی خب صبرکن وببین.
ماهم خواهیم دید کره وفرانسه چطور از جام خداحافظی میکنن.
راستی دوتا سوال
اولیش تکراریهاین آدرس (آبی ها)روندادی؟
دوم 4تا ازبازیکنهای کره شمالی گم شدن؟راسته؟
به جاش انگلیس هم باخت و خنده رو لبشون خشک شد احمق ها
وب دیگه چیه؟؟؟
فرانسه که اصلا جزو 16 تا هم نیست!
من 23 ژوئن فقط براي دلداريت ميام دوست من![]()
بیاد جام جهانی 98 و یورو 2000 آخرین بازی آلمان 3 بر 0 خواهد شد![]()
درهرصورت وباوجودهرگونه نتیجه ای!!! من با کمال میل حاضر وآماده خواهم بود...
با افتخار وغرور،آلمان دوستت دارم
---------- Post added at 06:22 PM ---------- Previous post was at 06:20 PM ----------
سنار بده آش به همین خیال باش!!!
سلام بیخیال دوست عزیز آلمان آرژانتین فیناله!
---------- Post added at 07:38 PM ---------- Previous post was at 07:37 PM ----------
کسی میدون داور بازی بعدی کیه؟
---------- Post added at 07:39 PM ---------- Previous post was at 07:38 PM ----------
یک خاطره جالب برای دوستان دارم!![]()
1-با من بودی؟
2-نه
3-تعربف کن ببینم چیه؟
خوشبینی لام به دیدار مقابل غنا
کاپیتان ژرمنها مطمئن است که تیمش می تواند به مرحله بعدی رقابتهای جام جهانی راه بیابد
سایت گل- فیلیپ لام، کاپیتان تیم ملی آلمان در پایان دیدار تیمش مقابل صربستان که با شکست 0-1 ژرمنها همراه بود، نسبت به صعود تیمش به مرحله یک هشتم پایانی رقابتهای جام جهانی بسیار خوشبین بود.
لام در جمع خبرنگاران گفت:« هنوز نکات مثبتی وجود دارد و ما هنوز شانس رسیدن به مرحله بعدی رقابتها را داریم. اکنون می بایست دیدار فینالی را مقابل غنا برگزار کنیم و باید کاملا خود را برای این دیدار آماده سازیم و مطمئنم که می توانیم موفق باشیم.»
کاپیتان سفیدپوشان آلمان ادامه داد:« ما پس از دو کارت زردی که به کلوزه داده شد، بسیار خوب بازی کردیم و حتی شانس های متعددی برای گلزنی داشتیم که این مرا نسبت به آینده خوشبین می کند.»
البته لام در ادامه صحبتهایش زبان به انتقاد از اوندیانو ماینکو، داور اسپانیایی این دیدار گشود که هفت کارت زرد و یک کارت قرمز در این دیدار به بازیکنان نشان داد و اعلام کرد که پس از این شکست احساس ناامیدی در کمپ ژرمنها حکمفرمایی می کرد ولی او همچنان نسبت به صعود تیمش به دور بعد خوشبین است.»
او در مورد نحوه قضاوت داور این میدان گفت:« اصلا انتظار چنین عملکردی را ازداور مسابقه نداشتم.اصلا فکرش را هم نمی کردیم که یک بازیکن پس از سه خطا در میانه میدان می تواند اخراج شود..اوضاع در اردوی تیم ما چندان خوب نیست.ولی ما بازیکنان باتجربه تر، می بایست به جوانترها انگیزه بدهیم.ما تیمی هستیم که می تواند گل بزند..تیمی که می تواند بجنگد و به همین دلیل امیدوارم.»
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)