سلام به همه. سرعت یو اس بی 3 چند برابر یو اس بی 2 است. 10 برابره؟آخه روش زده x10
ممنون میشم در مورد سرعت corei5 -540 و corei 5-520 که در مدلهایn61jv هست توضیح دهید. فرقشون زیاده؟هرکدوم چند هسته ایه؟
سلام به همه. سرعت یو اس بی 3 چند برابر یو اس بی 2 است. 10 برابره؟آخه روش زده x10
ممنون میشم در مورد سرعت corei5 -540 و corei 5-520 که در مدلهایn61jv هست توضیح دهید. فرقشون زیاده؟هرکدوم چند هسته ایه؟
با سلام به دوستان من هم به جمع n61jq پیوستم......
n61jq-jx061v/corei7/4g ddr3/ 5730 1g/640g/ 7
خوب معلومه بهتره
گرافیکش قویتره
ولی خوب قیمتشم بالاتره نسبت به n61jq
مبارک باشه.ایشالا 120سال برات عمر کنه!چند خریدی؟با چه گارانتی؟
مرسی دوست عزیز.
قبول دارم امتیاز دادن ویندوز به قطعاتش ممکنه مسخره باشه اما همچین هم بی ربط نیست. مثلا اگر لپ تاپ شما دو تا رم 2 گیگ داره, یکیش رو در بیار و دوباره امتیاز رو نگاه کن. یا اینکه اگر دو تا رم 2 گیگ با مارک Kingstone و با فرکانس 1333 داره درشون بیار و یک مارک دیگه با فرکانس کمتری مثلا 1066 بزار و دوباره امتحان کن.
اگر هاردتون سرعتش 7200rpm باشه و حجمش هم 500 گیگ باشه معمولا امتیاز 5.9 بهش داده میشه اما هارد رو در بیار و با یک هارد 60 گیگی از نوع SSD عوضش کن, امتیاز هارد رو در این صورت حداقل 7 نشون میده.
بهر حال بگذریم... بحث من بر سر امتیاز دادن ویندوز به قطعات نبود چون برای این کار برنامه ها و بنچ مارک های دقیق تری وجود دارند. سوالی که من داشتم این بود که آیا در لپ تاپ هایی که شما و دوستان دیگه از برند ASUS خردید جای 4 تا رم رو در CPU-Z نشون میده؟ با توجه به سابقه CPU-Z و قابل اعتماد بودنش در صورت بروز بودن نرم افزار آیا همچین چیزی واقعیت داره یا ممکنه اشتباه باشه؟
روی لپ تاپ من که جای 4 تا نشون میده، عکسش رو در پایین براتون میذارم:
رامین![]()
اره خوب
مخلصیم![]()
ممنون عزیز
طاقت نیاوردم ... پشت لپ تاپ رو باز کردم و یک بازرسی کوچک کردم. پشت لپ تاپ فقط جای 2 مموری وجود داشت و هر دوش هم پر بود.
اون 2 تای خالی دیگه به احتمال زیاد باید زیر کیبرد باشه و دسترسی بهش آسون نیست. یادمه تو یوتوب یکبار جا انداختن مموری های ایسوس رو که زیر کیبرد قرار دارند رو دیدم اما الان هر چقدر میگردم یادم نمیاد اسمش چی بود.
نتیجه> پس لپ تاپ های ایسوس جای 4 مموری داره و میشه بصورت 3 کاناله و یا 4 کاناله برای آپگرید مموری ازش استفاده کرد.خطاب به بقیه برندهایی که اومدن تو این تاپیک و دارند پست های ایسوسی ها رو میخونند
![]()
خروجی FULL HD
این مطلب رو همراه با عکس در این تاپیک بر ای کسانی میزارم که رزولیشن لپ تاپشون زیاد به دلشون نمیشینه.
درسته که ال سی دیه لپ تاپ قابل ساپورت رزولیشن 768*1366 رو داره اما این به این معنی نیست که لپ تاپ شما نمیتونه رزولیشن FULL HD یا همان 1080*1920 رو ساپورت کنه.
کافیه شما لپ تاپتون رو به یک مونیتور معمولی و یا تلویزیون با قابلیت ساپورت Full HD از طریق HDMI وصل کنید تا هم 2 تا دسکتاپ داشته باشید و هم رزولیشن Full HD را برای کارهای گرافیگی و یا غیره بتونید استفاده کنید. یک دستکتاپتون میشه ال سی دیه خود لپ تاپ با رزولیشن خودش و اونیکی میشه Full HD.
![]()
سلام مهران عزیز .
خوبی دوست قدیمی انجمن موبایل ؟
مرسی از توضیحات شما در باب این لپ تاپ عالی .
مخلصیم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)