تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 87 از 451 اولاول ... 377783848586878889909197137187 ... آخرآخر
نمايش نتايج 861 به 870 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

داره خودمونی میشه yperion(-)'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام به همه. سرعت یو اس بی 3 چند برابر یو اس بی 2 است. 10 برابره؟آخه روش زده x10
    ممنون میشم در مورد سرعت corei5 -540 و corei 5-520 که در مدلهای n61jv هست توضیح دهید. فرقشون زیاده؟هرکدوم چند هسته ایه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

با سلام به دوستان من هم به جمع n61jq پیوستم......

n61jq-jx061v/corei7/4g ddr3/ 5730 1g/640g/ 7

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

هرجوری حساب کنیم بازم g51jx از n61jq بهتره...
    خوب معلومه بهتره
    گرافیکش قویتره
    ولی خوب قیمتشم بالاتره نسبت به n61jq

داره خودمونی میشه yperion(-)'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    اصفهان

11

با سلام به دوستان من هم به جمع n61jq پیوستم......

n61jq-jx061v/corei7/4g ddr3/ 5730 1g/640g/ 7
    مبارک باشه.ایشالا 120سال برات عمر کنه!چند خریدی؟با چه گارانتی؟

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

سلام داداش
    مگه 5730 هم شر داره ؟
    من فکر میکردم نداره

---------- Post added at 06:52 PM ---------- Previous post was at 06:48 PM ----------

به نظرم ویندوز نمراتش همینجوریه
    خیلی مسخرس نمره دادنش من چک کردم یه مدت
    مرسی دوست عزیز.
    قبول دارم امتیاز دادن ویندوز به قطعاتش ممکنه مسخره باشه اما همچین هم بی ربط نیست. مثلا اگر لپ تاپ شما دو تا رم 2 گیگ داره, یکیش رو در بیار و دوباره امتیاز رو نگاه کن. یا اینکه اگر دو تا رم 2 گیگ با مارک Kingstone و با فرکانس 1333 داره درشون بیار و یک مارک دیگه با فرکانس کمتری مثلا 1066 بزار و دوباره امتحان کن.

اگر هاردتون سرعتش 7200rpm باشه و حجمش هم 500 گیگ باشه معمولا امتیاز 5.9 بهش داده میشه اما هارد رو در بیار و با یک هارد 60 گیگی از نوع SSD عوضش کن, امتیاز هارد رو در این صورت حداقل 7 نشون میده.

بهر حال بگذریم... بحث من بر سر امتیاز دادن ویندوز به قطعات نبود چون برای این کار برنامه ها و بنچ مارک های دقیق تری وجود دارند. سوالی که من داشتم این بود که آیا در لپ تاپ هایی که شما و دوستان دیگه از برند ASUS خردید جای 4 تا رم رو در CPU-Z نشون میده؟ با توجه به سابقه CPU-Z و قابل اعتماد بودنش در صورت بروز بودن نرم افزار آیا همچین چیزی واقعیت داره یا ممکنه اشتباه باشه؟

6. این کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال rahnemoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

من بر سر امتیاز دادن ویندوز به قطعات نبود چون برای این کار برنامه ها و بنچ مارک های دقیق تری وجود دارند. سوالی که من داشتم این بود که آیا در لپ تاپ هایی که شما و دوستان دیگه از برند ASUS خردید جای 4 تا رم رو در CPU-Z نشون میده؟ با توجه به سابقه CPU-Z و قابل اعتماد بودنش در صورت بروز بودن نرم افزار آیا همچین چیزی واقعیت داره یا ممکنه اشتباه باشه؟

روی لپ تاپ من که جای 4 تا نشون میده، عکسش رو در پایین براتون میذارم:

رامین

8. 2 کاربر از rahnemoun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

مرسی دوست عزیز.
    قبول دارم امتیاز دادن ویندوز به قطعاتش ممکنه مسخره باشه اما همچین هم بی ربط نیست. مثلا اگر لپ تاپ شما دو تا رم 2 گیگ داره, یکیش رو در بیار و دوباره امتیاز رو نگاه کن. یا اینکه اگر دو تا رم 2 گیگ با مارک Kingstone و با فرکانس 1333 داره درشون بیار و یک مارک دیگه با فرکانس کمتری مثلا 1066 بزار و دوباره امتحان کن.

اگر هاردتون سرعتش 7200rpm باشه و حجمش هم 500 گیگ باشه معمولا امتیاز 5.9 بهش داده میشه اما هارد رو در بیار و با یک هارد 60 گیگی از نوع SSD عوضش کن, امتیاز هارد رو در این صورت حداقل 7 نشون میده.

بهر حال بگذریم... بحث من بر سر امتیاز دادن ویندوز به قطعات نبود چون برای این کار برنامه ها و بنچ مارک های دقیق تری وجود دارند. سوالی که من داشتم این بود که آیا در لپ تاپ هایی که شما و دوستان دیگه از برند ASUS خردید جای 4 تا رم رو در CPU-Z نشون میده؟ با توجه به سابقه CPU-Z و قابل اعتماد بودنش در صورت بروز بودن نرم افزار آیا همچین چیزی واقعیت داره یا ممکنه اشتباه باشه؟
    اره خوب
    مخلصیم

10. 2 کاربر از Mehrdad092000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

روی لپ تاپ من که جای 4 تا نشون میده، عکسش رو در پایین براتون میذارم:

رامین
    ممنون عزیز

طاقت نیاوردم ... پشت لپ تاپ رو باز کردم و یک بازرسی کوچک کردم. پشت لپ تاپ فقط جای 2 مموری وجود داشت و هر دوش هم پر بود.
    اون 2 تای خالی دیگه به احتمال زیاد باید زیر کیبرد باشه و دسترسی بهش آسون نیست. یادمه تو یوتوب یکبار جا انداختن مموری های ایسوس رو که زیر کیبرد قرار دارند رو دیدم اما الان هر چقدر میگردم یادم نمیاد اسمش چی بود.

نتیجه> پس لپ تاپ های ایسوس جای 4 مموری داره و میشه بصورت 3 کاناله و یا 4 کاناله برای آپگرید مموری ازش استفاده کرد. خطاب به بقیه برندهایی که اومدن تو این تاپیک و دارند پست های ایسوسی ها رو میخونند

12. 5 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

خروجی FULL HD

این مطلب رو همراه با عکس در این تاپیک بر ای کسانی میزارم که رزولیشن لپ تاپشون زیاد به دلشون نمیشینه.
    درسته که ال سی دیه لپ تاپ قابل ساپورت رزولیشن 768*1366 رو داره اما این به این معنی نیست که لپ تاپ شما نمیتونه رزولیشن FULL HD یا همان 1080*1920 رو ساپورت کنه.

کافیه شما لپ تاپتون رو به یک مونیتور معمولی و یا تلویزیون با قابلیت ساپورت Full HD از طریق HDMI وصل کنید تا هم 2 تا دسکتاپ داشته باشید و هم رزولیشن Full HD را برای کارهای گرافیگی و یا غیره بتونید استفاده کنید. یک دستکتاپتون میشه ال سی دیه خود لپ تاپ با رزولیشن خودش و اونیکی میشه Full HD.

14. 5 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام مهران عزیز .

خوبی دوست قدیمی انجمن موبایل ؟

مرسی از توضیحات شما در باب این لپ تاپ عالی .

مخلصیم .

16. این کاربر از S A M S U N G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •