یه نظر من باید صبر کرد و نمیشه با این تریلر ها قضاوت کرد.
من طرفدار سرسخت pes بودم الان خیلی ازش نا امیدم. امیدوارم که بازی بد از اب در نیاد.
fifa رو که بلافاصله بعد از منتشر شدنش دانلود میکنم چون ea sports به کسی دروغ نمیگه.
یه نظر من باید صبر کرد و نمیشه با این تریلر ها قضاوت کرد.
من طرفدار سرسخت pes بودم الان خیلی ازش نا امیدم. امیدوارم که بازی بد از اب در نیاد.
fifa رو که بلافاصله بعد از منتشر شدنش دانلود میکنم چون ea sports به کسی دروغ نمیگه.
مطمئنا از پارسال بهتر خواهد شد!برعكس .......من به نظرم نسبت به نسخه 10 بازي خيلي بهتر شده و انيميشنها نرم تر شده
دوست من مطمئن باش ديگه از اين بهتر نميشه و ديگه انيميشني نيست تا اضافه بشه .
به نظره من براي امسال عاليه . خيلي حساس شدي .
من اگه بخوام نسبت به پارسال مقايسه كنم ميدوني كه امسال 1000 انيميشن جديد به بازي اضافه شده در حالي كه پارسال فقط 300 تا بود . اين موضوع در بازي كاملا مشهود هستش .
به نظره من اين حالت روباتيك خيلي خيلي بهتر شده
ولی پارسال گفتن 300 تا انیمیشن اضافه کردن 7 یا 8 تایی بیشتر نبود!امسال هم گفتن که بیش از 1000 تا باید ببنیم چی میشه نمیشه قضاوت کرد!
تعدادشون زیاد بود ولی شاید 300 تا نشه البته کار ما نیست اظهار نظر بکنیم ببینید من این ویدئو رو همین دیشب آپلود کردم و به درخواست یک نفر گذاشتمش توی تاپیک PES 2010 بیشتر این حرکات رو توی 2009 نمیشد انجام داد. تارزه این فقط برخی از اونها هست. می تونید ببینید و قظاوت کنید
البته قبول دارم یه کم بزرگ نمایی می کنن... ولی انیمیشن هایی هم که اضافه می کنن قابل چشم پوشی نیست من واقعا از دیدن این ویدیو لذت می برم. شرمنده با موبایلم از مانیتور فیلمبرداری کردم کیفیت پایینی داره ولی خوب حرکات مشخصهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
11 را من آخه چطور دانلود کنم!
یعنی همه این حرکاتی که میگی تو این ویدیو هست موشن کپچر شده هست!؟اینکه بعضی حرکات باشه که تو 2009 نیست به شرطی درسته که انمیشنها را به صورت دستی درست نکرده باشن و از MC استفاده کرده باشن که به نظر من نکردن!
ممنون آرمین جان بابت ویدئو
ولی شما نوع حرکت بازیکنا رو نگاه کن ببین چقدر خشک و مصنوعیه...!
من نمیدونم توی کدوم یکی از این حرکات از تکنیک موشن کپچر استفاده کردن...حال ادم به هم میخوره بس که حرکاتشون رباتیکه.
مطمئنا همونطور که پارسال در مورد 300 انیمیشن دروغ گفتن امسال هم دارن دروغ میگن که 1000 تا انیمیشن وارد کردیم.
الان تو اون ویدیو که از بازی قبلا منتشر شده بود پا عوض کردن دروسی را نگه کنید کاملا مشخص هست که دستی طراحی شده و خبری از موشن کپچر نیست!یا اون حرکت پله نمیدونم رنگین کمان میگین چی میگین (به نظر من کاملا مزخرف هست این تکنیک و به هیچ دردی نمیخوره)رونالدو انجام میده معلوم هست که موشن کپچر شده نیست!شما ففط به گردن رونالدو نگاه کنین همه چیز را میفهمین!
فکر کنم منظور از 1000 تا انیمیشن 100 تا بوده اونم فقط رو مسی اعمال کردن اونها را!
متاسفانه کونامی کی میخواد انجین بازی را کامل عوض کنه نمیدونم!
فکر کنم سال قبل عوض کرد!!!متاسفانه کونامی کی میخواد انجین بازی را کامل عوض کنه نمیدونم
(ولی جز گرافیک تاثیر دیگه ای رو بازی نداشته)
فیفا امسال با وجود اون موتور قوی 2010 بازم موتور تغییر داد این یعنی احترام به مصرف کننده!!
QUOTE=amin 2010;5234329](ولی جز گرافیک تاثیر دیگه ای رو بازی نداشته)
فیفا امسال با وجود اون موتور قوی 2010 بازم موتور تغییر داد این یعنی احترام به مصرف کننده!![/QUOTE]
سلام
نمی دونم که چرا همیشه تو انجمنای PES بحث فیفا رو وسط می کشن در حالی که فقط باید رو خود بازی تکیه کرد درسته منم امسال سال بدی واسه کونامی میدونم( البته نظر خودمه) ولی نباید دوستان اهل این انجمن رو نا امید کرد هر چند که من شخصه طرفدار فیفا هستم و خواهم بود ولی نیاید ارزش کار کونامی رو لکه دار کرد.
امسال با تمامی این اوصاف سال گیم پلی خواهد بود هر دو بازی در امور فنی شبیه سازی فوتبال عجیب کار کردن که در کنار این امور فیفا یه دست اساسی به گرافیک و جذابیت زده که خیلی جالب تر خواهد شد ولی نباید از بازیای گرافیکی کونامی نا امید شد
این جواب برای این دوست(AMIN 2010 ) نیست بلکه واسه همه دوستانه
Last edited by Abas1100; 02-08-2010 at 18:58.
میشه فنی توضیح بدین براساس کدوم مستندات این حرفو میزنین؟؟
بحث فیفا رو من وسط کشیدم ؟؟؟من مقایسه کردم؟گفتم فیفا موتور عوض کرده من نمی دونم شما چجوری اینو مقایسه برداشت کردی؟؟!!
هیچ ویدیویی از2 بازی منتشر نشده که بشه واضح در موردش اظهار نظر کرد اما با توجه به یکی دوتا تریلر که یکسری لحظه های کوتاه از بازی نشون دادن ، میشه بازم رو فهمید که امسال هم شاهد تحول عظیمی در سری pes نخواهیم بود.
ببخشید مثل اینکه اون تکه آخرو نخوندی گفتم :
این جواب برای این دوست(AMIN 2010 ) نیست بلکه واسه همه دوستانه
من هم کاملا موافقم تحول خاصی نخواهیم دید ولی اینکه بخوایم برداشت بی احترامی به مصرف کننده رو بکنیم جالب نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)