تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 87 از 674 اولاول ... 377783848586878889909197137187587 ... آخرآخر
نمايش نتايج 861 به 870 از 6731

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2011

آخر فروم باز shahabprince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

یه نظر من باید صبر کرد و نمیشه با این تریلر ها قضاوت کرد.
    من طرفدار سرسخت pes بودم الان خیلی ازش نا امیدم. امیدوارم که بازی بد از اب در نیاد.
    fifa رو که بلافاصله بعد از منتشر شدنش دانلود میکنم چون ea sports به کسی دروغ نمیگه.

2. 2 کاربر از shahabprince بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

برعكس .......من به نظرم نسبت به نسخه 10 بازي خيلي بهتر شده و انيميشنها نرم تر شده

دوست من مطمئن باش ديگه از اين بهتر نميشه و ديگه انيميشني نيست تا اضافه بشه .

به نظره من براي امسال عاليه . خيلي حساس شدي .

من اگه بخوام نسبت به پارسال مقايسه كنم ميدوني كه امسال 1000 انيميشن جديد به بازي اضافه شده در حالي كه پارسال فقط 300 تا بود . اين موضوع در بازي كاملا مشهود هستش .

به نظره من اين حالت روباتيك خيلي خيلي بهتر شده
    مطمئنا از پارسال بهتر خواهد شد!
    ولی پارسال گفتن 300 تا انیمیشن اضافه کردن 7 یا 8 تایی بیشتر نبود!امسال هم گفتن که بیش از 1000 تا باید ببنیم چی میشه نمیشه قضاوت کرد!

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

مطمئنا از پارسال بهتر خواهد شد!
    ولی پارسال گفتن 300 تا انیمیشن اضافه کردن 7 یا 8 تایی بیشتر نبود!امسال هم گفتن که بیش از 1000 تا باید ببنیم چی میشه نمیشه قضاوت کرد!
    تعدادشون زیاد بود ولی شاید 300 تا نشه البته کار ما نیست اظهار نظر بکنیم ببینید من این ویدئو رو همین دیشب آپلود کردم و به درخواست یک نفر گذاشتمش توی تاپیک PES 2010 بیشتر این حرکات رو توی 2009 نمیشد انجام داد. تارزه این فقط برخی از اونها هست. می تونید ببینید و قظاوت کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته قبول دارم یه کم بزرگ نمایی می کنن... ولی انیمیشن هایی هم که اضافه می کنن قابل چشم پوشی نیست من واقعا از دیدن این ویدیو لذت می برم. شرمنده با موبایلم از مانیتور فیلمبرداری کردم کیفیت پایینی داره ولی خوب حرکات مشخصه

5. 6 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

11 را من آخه چطور دانلود کنم!
    یعنی همه این حرکاتی که میگی تو این ویدیو هست موشن کپچر شده هست!؟اینکه بعضی حرکات باشه که تو 2009 نیست به شرطی درسته که انمیشنها را به صورت دستی درست نکرده باشن و از MC استفاده کرده باشن که به نظر من نکردن!

7. 3 کاربر از joey jordison بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ممنون آرمین جان بابت ویدئو
    ولی شما نوع حرکت بازیکنا رو نگاه کن ببین چقدر خشک و مصنوعیه...!
    من نمیدونم توی کدوم یکی از این حرکات از تکنیک موشن کپچر استفاده کردن...حال ادم به هم میخوره بس که حرکاتشون رباتیکه.
    مطمئنا همونطور که پارسال در مورد 300 انیمیشن دروغ گفتن امسال هم دارن دروغ میگن که 1000 تا انیمیشن وارد کردیم.

9. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

الان تو اون ویدیو که از بازی قبلا منتشر شده بود پا عوض کردن دروسی را نگه کنید کاملا مشخص هست که دستی طراحی شده و خبری از موشن کپچر نیست!یا اون حرکت پله نمیدونم رنگین کمان میگین چی میگین (به نظر من کاملا مزخرف هست این تکنیک و به هیچ دردی نمیخوره)رونالدو انجام میده معلوم هست که موشن کپچر شده نیست!شما ففط به گردن رونالدو نگاه کنین همه چیز را میفهمین!
    فکر کنم منظور از 1000 تا انیمیشن 100 تا بوده اونم فقط رو مسی اعمال کردن اونها را!
    متاسفانه کونامی کی میخواد انجین بازی را کامل عوض کنه نمیدونم!

11. 3 کاربر از joey jordison بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

متاسفانه کونامی کی میخواد انجین بازی را کامل عوض کنه نمیدونم
    فکر کنم سال قبل عوض کرد!!!
    (ولی جز گرافیک تاثیر دیگه ای رو بازی نداشته)
    فیفا امسال با وجود اون موتور قوی 2010 بازم موتور تغییر داد این یعنی احترام به مصرف کننده!!

13. این کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Abas1100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

QUOTE=amin 2010;5234329](ولی جز گرافیک تاثیر دیگه ای رو بازی نداشته)
    فیفا امسال با وجود اون موتور قوی 2010 بازم موتور تغییر داد این یعنی احترام به مصرف کننده!![/QUOTE]

سلام
    نمی دونم که چرا همیشه تو انجمنای PES بحث فیفا رو وسط می کشن در حالی که فقط باید رو خود بازی تکیه کرد درسته منم امسال سال بدی واسه کونامی میدونم( البته نظر خودمه) ولی نباید دوستان اهل این انجمن رو نا امید کرد هر چند که من شخصه طرفدار فیفا هستم و خواهم بود ولی نیاید ارزش کار کونامی رو لکه دار کرد.
    امسال با تمامی این اوصاف سال گیم پلی خواهد بود هر دو بازی در امور فنی شبیه سازی فوتبال عجیب کار کردن که در کنار این امور فیفا یه دست اساسی به گرافیک و جذابیت زده که خیلی جالب تر خواهد شد ولی نباید از بازیای گرافیکی کونامی نا امید شد

این جواب برای این دوست(AMIN 2010 ) نیست بلکه واسه همه دوستانه
    Last edited by Abas1100; 02-08-2010 at 18:58.

15. 2 کاربر از Abas1100 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

میشه فنی توضیح بدین براساس کدوم مستندات این حرفو میزنین؟؟
    بحث فیفا رو من وسط کشیدم ؟؟؟من مقایسه کردم؟گفتم فیفا موتور عوض کرده من نمی دونم شما چجوری اینو مقایسه برداشت کردی؟؟!!
    هیچ ویدیویی از2 بازی منتشر نشده که بشه واضح در موردش اظهار نظر کرد اما با توجه به یکی دوتا تریلر که یکسری لحظه های کوتاه از بازی نشون دادن ، میشه بازم رو فهمید که امسال هم شاهد تحول عظیمی در سری pes نخواهیم بود.

17. این کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Abas1100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

میشه فنی توضیح بدین براساس کدوم مستندات این حرفو میزنین؟؟
    بحث فیفا رو من وسط کشیدم ؟؟؟من مقایسه کردم؟گفتم فیفا موتور عوض کرده من نمی دونم شما چجوری اینو مقایسه برداشت کردی؟؟!!
    هیچ ویدیویی از2 بازی منتشر نشده که بشه واضح در موردش اظهار نظر کرد اما با توجه به یکی دوتا تریلر که یکسری لحظه های کوتاه از بازی نشون دادن ، میشه بازم رو فهمید که امسال هم شاهد تحول عظیمی در سری pes نخواهیم بود.
    ببخشید مثل اینکه اون تکه آخرو نخوندی گفتم :

این جواب برای این دوست(AMIN 2010 ) نیست بلکه واسه همه دوستانه

من هم کاملا موافقم تحول خاصی نخواهیم دید ولی اینکه بخوایم برداشت بی احترامی به مصرف کننده رو بکنیم جالب نیست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •