موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من کد رو می زنم ، تنظیمات رو می فرسته. کار هم می کنه!!!
نمی دونم چرا واسه meha می گه تنطیمات موجود نیست؟؟؟!!!![]()
به نظرتون اون هنزفری بلوتوث داخل پک گوشی ارزش 60 هزار تومن پول بیشتر رو داره که فول پکش رو بگیرم ؟
عزیز مطمئنا علی جان برداشتشون از سوال دوستمون این بوده که ایشون فارسی ساز واسه نوشتن و دیدن اس ام اس میخوان اگه نه الان همه میدونن که فارسی ساز کامل نداره x10 و اینکه گفته بودن به فارسی ساز نیاز نداشتن, واقعا ممکنه همینجور باشه, من خودم هیچ موقع گوشی رو فارسی نمیکنم, چون اس ام اسه ها رو که فینگلیش مینویسم, هیچ جا هم نت درست درمونی ندارم که بخوام ازش استفاده کنم توی گوشیحالا عجالتا , این برنامه ها رو هم دوستان تست کنن یکی بروزر عربی هست و دیگری واسه خوندن ایمیل ها به زبان شیرین پارسی و ایضا عربیک! این واسه ایمیل :
و اینم بروزر! دوستان اگه توضیحات رو ببینین نیازی به روت نداره ولی خوب هنوز بتا هست و ممکنه یکمی زمان ببره واسه برطرف شدن باگها :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
This is a try to develop an Arabic supported browser without root. It works only on android 1.5 , 1.6, 2.2
NOTES:
- It is very slow.
- It has errors and force closes
- It doesn't support nested links
- It doesn't open all websites
- many other issues.
لینک دانلود :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه هم خواستین کد رو اسکن کنین این لینک اصلی :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
@meha
عزیز واسه gprs فقط همون name و apn رو وارد کنین کافیه .
بله بخاطر شما نصب میکنم!
البته هر طوری دلم بخواد به دوستان جواب میدم
و رابطه ی من با دوستانم یه قضیه شخصیه و فکر هم نمیکنم به کسی ارتباط داشته باشه !
من در کنار ایکس10
یه 8910 و 82 هم دارم ولی با وجود داشتن ساپورت کامل پارسی سیمبین
هیچ وقت ازش استفاده نمیکنم
چون اصلا لازم نیست و زیبایی گوشی رو از بین میبره
این دوستمون هم
که تو موبایلستان هم برام پیغام داده بود
منظورش همون نوشتن و خوندن اس ام اس بود نه فارسی سازی کامل گوشی
فقط شما بدون اطلاع از موضوع میاین در موردی که اطلاعات کافی ندارین
اظهار نظر میکنین !
جانی جان این وب بروزر گچپژ داره ؟
والا بهراد جان روی آندروید 2.1 جواب نمیده که تست کنم , واسه خود سازندش (عزیز) هم comment گذاشتم ببینم جواب میده یا نه, ولی بچه های اینجا اگه یه تست کنن خبر بدن خیلی عالیه هرچند به نظر میرسه بروزر داغونی باشه فعلا توی این نسخه.
لطفا پس از نصب نتیجه رو هم اعلام بفرمایید!
دوست عزیز نحوه ی برخورد شما با دوستانتون به کسی ربطی نداره اما فکر نمی کنم اینجا فروم شخصی شما باشه.
اینکه شما ده تا موبایل دیگه دارید و در مورد زبان فارسی و زیبایی چطور فکر می کنید به خودتون مربوط میشه.
من که به پیغام های خصوصی شما دسترسی ندارم و با توجه به پست دوستمون smaiel فکر نمی کنم منظورشون پیامک بوده باشه؛
دوستان و اساتید سلام
یه سوال کلی دارم
آیا تو ایکس 10 فایل یا فولدرهایی که اسمشون فارسیه حروف مربعی دیده می شوند و یا نه درست دیده می شن
راه حلی داره اگر مربعی دیده بشن؟؟؟
بسیار ممنونم
در پایان معذرت می خوام که بدون اطلاع از پیام های خصوصی شما اظهار نظر کردم![]()
سلام دوستان من نمیدونم سوالم تکراریه یا نه و اینکه شما جوابی واسش دادین یا نه..من 2 وروزه ایکس 10 خریدم و اینکه تازه کارم تو این گوشی من قبلا پی910 و دبلیو 960 داشتم و این گوشی اولین گوشی آندرویدی هست که من دارم میخواستم ازتون خواهش کنم در رابطه با طرز آپدیت کردن این گوشی یک راهنمایی کامل بنده رو بکنین لطفا اگه برنامه ای چیزی هم لازمه حتما به من بگین یا لینکشو بذارینوومن تازه کارام کاملا پس لطف کنین راهنماییم کنین..مرسی![]()
سلام عزيز يه سوال داشتم اين هندزفيري بلوتوث تو بالابردن صدا كمكي ميكنه يا نه؟ اصلا ارزش خريد داره؟ و اين كه صداش خيلي پايينه چون موزيك گوش كردن برام خليلي مهمه ممنون ميشم كه جوابمو بدي
متشكرم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)