دستتون درد نکنه دوستان...
واقعا ممنون!!!
بی خیال شدم دیگه...
زحمت نکشین![]()
دستتون درد نکنه دوستان...
واقعا ممنون!!!
بی خیال شدم دیگه...
زحمت نکشین![]()
[QUOTE=ninjavirus;6803379]خطرناک ترینش اینه که شما با خود دست گاه به ورزن پایین تر اپدیت کنید و بهترینش Jtag
بردش که بنظرم خیلی خوبه. Transmit Power را هم میشه برای افزایش یا کاهش برد کم و زیاد کرد. این قابلیت رو داره که بشه انتن قویتر هم روش گذاشت. من بیشتر اوقات آنتن رو جدا می کنم اینجوری بردش در حد ۲ متر میشه، هم اینترنت بی سیم دارم هم کسی منو تولیست بی سیم ها نمیبینه.
مشکل بزرگش سرعت پایین بوت شدنش است که اندازه لود شدن ویندوز طول میکشه.
از نکات دیگه میشه به کیفیت نسبتا پایین در مقایسه با مودم های دی لینک اشاره کرد. دکمه پاور شل و ول، سوکتهای شبکه کم کیفیت، ظاهر غیر جذاب، سیم تلفن و اسپلیتر نسبتا نامرغوب (جنس ساخت). در کل نسبت به قیمت کار خوبیه.
سلام !
این ادرس ۱۹۲.۱۶۸.۱.۱ برام باز نمی شه باید چی کار کنم ؟
بعدش اگه ریستش کنم باید یوزرنیم پسورد بزنم ؟ منظورم بعدشه ...
مرسی ..
سلام
من این مودم tp-w8901g رو دارم
تا قبل از این ازش استفاده می کردم و با وایرلس لپتاپ بهش کانکت می شدم اما نمی دونم چی شده که حالا وصل نمیشه.
وقتی با وایرلس وصل میشم به مودم کانکت میشه ولی به اینترنت نه !
وقتی کابل lan رو وصل می کنم - با وایرلس هم که قبلا وصل شدم - کانکت میشه و از اینترنت فقط در این صورت می تونم استفاده کنم - که هم از وایرلس و هم از کابل استفاده کرده باشم.
هرکدوم رو هم قطع می کنم اون یکی هم قطع میشه!!!
و اینکه چراغ اینترنت رو مودم خاموشه...
حالا مشکل چیه؟
شما مودم رو دوباره کانفیگ کنید
کانکشن وایرلس که روی لپ تاپ سیو شده رو پاک کنید
بعد دوباره تست کنید
وایرلسش ربزی به کابل نداره آخه
شما حتی اگه pc تون خاموشم باشه باید بتونید به وایرلس وصل بشید
شما وارد کانکشن بشید و از اونجا وارد ipv4 بشید و همه رو روی auto تنظیم کنید
یعنی بدون اینکه کانکتشن داشته باشید اینترنت دارین ؟![]()
سلام من یه مودم(رادیو) tp-link 5210g دارم میخام به یه اسس پوینت وصل شم بعد اون اکسس پوینت wep داره وقتی میخام بهش وصل شم که wep روبدم نمیدونم کجا باید وارد کنم یعنی قسمت سکوریتی هم غیر فعال هست میشه یه راهنمایی کنید ممنون میشم قبلا با محصولات ubt که کارمیکردم سکوریتی رو پایینش ازم میخاس ولی اینو نمیدونم چجوریه![]()
Last edited by xperia8; 01-02-2012 at 02:23.
با سلام خدمت همه دوستان.
مشکل شما بابت فایروال آنتی ویروستونه . خاموشش کنید و ip 192.168.1.1 رو وارد کنید.
بیش از90 بار بازدید یعنی این سوال انقدر سخته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)