زنگ بزنید واستون فعال میکنیم هم کارت شبکه را هم مودما.
زنگ بزنید واستون فعال میکنیم هم کارت شبکه را هم مودما.
میشه به ما هم یاد بدید چجوری کمربند رو منفجر کنیم که سالم برگردیم؟
شما می تونید مک مودم رو به مک کارت شبکه تغییر بدید که دیگه نیازی به تماس با مخابرات برای تغییر مک نباشه.
سعی کردم اما مودم یه همچین چیزی نداشت شما راه خاصی بلدید.؟
من ازifconfig eth0 down hw mac address استفاده کردم ولی مودم هنگ می کنه
دانیال خان عزیز هزینه هایی که شما داری می گی ماله سرویس های اختصاصی شونه، شما به جدول بالایش که سرویس های خلیج فارس نگاه کن تا قیمتاشو ببینی، هر چند فایده ای هم نداره دیدن یا ندیدنش، چون در هر حال مشترک مخابراتیمو نمی تونیم از سرویسه دیگه ای استفاده کنیم ولی واسه اون دوستی که گفت حاضره 40 -50 هزار تومان واسه نامحدود پول بده بد نیست یه نگاهی به این تعرفه ها بندازه تا بدونه که نباید حاضر باشه همچین پولی واسه سرویس نامحدود داد!!
سلام دوستان
دیدید هیچ کاری به نتیجه نرسید .. تنها یه چاره برامون مونده اونم سوختن و ساختن .. تازه اینطوری که دارم احساس می کنم سرعت اینترنت روزانه هم دستکاری شده!
من که به هیچ وجه ذره ای از اینترنت شبانه استفاده نکردم .. به نظرم ارزشش رو نداره
فکر کنم حداکثر تا سقف 300 مگ بشه دان کرد درسته ؟! اگه کمتر یا بیشتره بگین ..
در ضمن نوسان سرعت دانلود درست شد ؟ !
سلام
نهایتا 280 مگ میشه دان کرد.نوسانش کمتر شده و لی قطعی های برنامه ریزی شده همچنان ادامه دارد.
منم فکر میکردم 250 مگ هرروز رایگان یعنی حدود 500 یا 600 تومن ارزشش را نداره ولی بعدا حساب کردم توی 30 روز میشه خیلی ولی یعد از اعلام طرح هدفمند کردن یارانه ها وقتی شب ها سیستمم روشنه دچار عذاب وجدان میشم و نمیزارم دانلود.
مودمتون چیه؟ باید دنبال قسمت Mac Clone باشید.
جدا منم از همون اول اینطوری بودم واسه همین نوتبوک یا گوش که برق کمتری مصرف میکنه پیشنهاد میکنم
میتونید گوشی هاتون رو ببرید مسجد شارژ کنید !@!@! لول ! (شوخی)
اتفاقا برادران اخوی قرار است که اعتکاف را سالی 365 روز اعلام نمایند تا علاوه بر اجر اخروی اجر پس اندازی نیز داشته باشد
ما نیز به آنها خواهیم پیوست![]()
ما که تا میریم تو دانشگاه همه پریز برق ها یا به موبایل وصله یا به لپ تاپ
دم پریز برقا چند نفر هم تو صف اند![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)