تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 87 از 136 اولاول ... 377783848586878889909197 ... آخرآخر
نمايش نتايج 861 به 870 از 1356

نام تاپيک: *. بحث و بررسي سرويس ADSL مخابرات استان تهران.*

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

ای خدا !!!!!!!!!!
    یکی بیاد این احمق رو روشن کنه
    هدف از ایجاد اینترنت درست شدن یک بستر برای نزدیک شدن به رویای دهکده جهانی بود !
    اخه مرتیکه تو که نمیدونی اینترنت رو با کدوم ت مینویسن چرا صحبت بی ربط میکنی ..ای خدا !!! تا کی ؟

اصل خبر
    مدیرعامل شرکت مخابرات ایران، مراجعه کاربران به سایتهای خارجی برای دریافت اطلاعات را موجب کاهش سرعت اینترنت در کشور عنوان کرد.

به گزارش خبرنگار مهر در قم، صابر فیضی ظهر سه‌شنبه در مراسم افتتاح همزمان 115 پروژه مخابراتی به مناسبت هفته ارتباطات در استان قم، با بیان این که پایین بودن سرعت اینترنت در کشور به دلیل بحث زیر ساختی نیست، بیان داشت: علت پایین بودن سرعت اینترنت در کشور به دلیل این است که کاربران برای دریافت اطلاعات در زمینه‌های مختلف عمدتا به سایت‌های خارج از کشور مراجعه می‌کنند.

وی کمبود محتوا در داخل کشور را علت اصلی مراجعه کاربران به سایت‌های خارج از کشور عنوان کرد و افزود: کاربران اینترنتی در داخل کشور برای دریافت اطلاعات مثلا در زمینه دارو و یا یک نوع گیاه عمتدا از سایت‌های خارجی استفاده می‌کنند و این امر باعث شده تا برقراری ارتباط اینترنتی برای دریافت اطلاعات با خارج از کشور پانصد برابر ارتباطات تلفنی با خارج از کشور باشد.

یکی نیست بگه مگه دیتا سنتر هم توی ایران پیدا میشه
    آخه مرتیکه این چرت و پرتها چیه به خورد ملت میدی
    خوب بگو یه سره میخوایم اینترانت یا شبکه داخلی راه بندازیم دیگه چرا اصل مطلب رو دستکاری میکنی. ببین تو رو خدا

2. این کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن عکاسی sinaxex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

اگه با 35 دانلود میکنید و تهرانید مال مخابرات حداکثر 14 میگیره حداقل از شاتل یا صبانت یا پارس آنلاین بگیرید اگه سرعت بالاتر میخواهید.

مودم مخابرات مالی نیست خیلیم بی ریخته.

اگه مودم ارزون میخواهید tp-link 8811 بخرید همه سرویس دهنده ها هم پشتیبانی میکنند. قیمتم 24 تومن.
    خیلی از بچه های همین فرومم دارن و مشکل حادی نداشته.

دیگه سوال پرسیدن فایده ای نداره شما یوزر و پسوردتون هم گرفتین حالا چه خوب باشه چه بد. نه عزیز اینکه گفته میشه ADSL مخابرات بعضی مناطق سرعتش بالاست صحت نداره کم میاد ولی بالاتر نیست

ملاک تشخیص رانژه شده خط فقط فقط فقط ثابت شدن چراغ لینک ADSL بعد از یه چشمک زدن کوتاه هست. مودم مخابرات متعلق به کشور دوست و عزیزمان چین هست بماند که مودم مخابرات شبیه .... هست از من می پرسی از خود مخابرات نگیر.
    من که خودم TP-link TD8811 دارم از صبح تا شب هم دارم دانلود می کنم یه آخ نگفته.

من برای وایرلس ماهی 48 میدم گفتم شاید این 128 مخابرات که 100 کیلو بعضی از دوستان گفتند دان میکنه ان هم با 10 هزار تومان در ماه گفتم شاید این بهتر باشه قضیه adsl شدن ما هم داستان داره خط ما فیبر نوری بود با هزار بد بختی و نامه از وزیر و این ها دوباره خط امون رو مسی کردیم اما واقعا یعنی سرعت اینترنت مخابرات اینجوری هست؟ من شنیدم بودم شیپیر اش بی صاحاب هست که!
    یعنی حتی سکشن دانلود اتون را بالا هم میزارید سرعت از 13 - 14 بیشتر نمیشه؟
    ولی کلا به این نتیجه رسیدم حتی استفاده نکرده از سرویس ای دی اس ال همین سوریس ایی که الان دارم از همه بهتر هست من تو هیچ سایت PAP در تهران ندیدم 256 نامحدود را ماهی 50 تومان هم بده اخه چرا انقدر adsl گرون میدند!!!پ

راستی پس نظرتون در مورد تی پی لینک 8811 هست؟ بعضی ها میگفتند مخابرات با مودم های تی پی لینک کانفیگ نمکنه درست شد این مشکل؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

داداش اولا بهترین مودم ایسوز هست تی پی لینک رو خودت معنی کن ببین مخفف چه حروفی میشه ! )
    دوما اگر شما مشکل فیبر نورید اشته باشید میتونید از مخابرات بگیرید به شرطی که مخابرات محلتون سرویس اینترنت ADSL مخابرات تهران رو ساپورت کنه و با پیش شماره شما مشکلین داشته باشه هرچند که الان مسی گرفتید.
    مورد دوم در مورد قیمتها هستش.
    عزیز قیمتهای مخابرات ارائه داده شده ولی گفتند به این قیمت ولی بیشتر از 128 نمیدیم
    جالبه نه ؟
    به نظرم اگر میخوای ارزنترین دسترسی رو داشته باشید با مخابرات میتونید کارتو نرو انجام بدید . در حد وبگردی
    وگرنه که اگر با هزینه مشکلی ندارید همون انتن رو برافراشته نگهدار که اومدن سمت مخابرات جز ضرر سودی برای شما نداره.

5. 2 کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

داداش اولا بهترین مودم ایسوز هست تی پی لینک رو خودت معنی کن ببین مخفف چه حروفی میشه ! )
    دوما اگر شما مشکل فیبر نورید اشته باشید میتونید از مخابرات بگیرید به شرطی که مخابرات محلتون سرویس اینترنت ADSL مخابرات تهران رو ساپورت کنه و با پیش شماره شما مشکلین داشته باشه هرچند که الان مسی گرفتید.
    مورد دوم در مورد قیمتها هستش.
    عزیز قیمتهای مخابرات ارائه داده شده ولی گفتند به این قیمت ولی بیشتر از 128 نمیدیم
    جالبه نه ؟
    به نظرم اگر میخوای ارزنترین دسترسی رو داشته باشید با مخابرات میتونید کارتو نرو انجام بدید . در حد وبگردی
    وگرنه که اگر با هزینه مشکلی ندارید همون انتن رو برافراشته نگهدار که اومدن سمت مخابرات جز ضرر سودی برای شما نداره.
    خوب مودم ارزان asus چی پیشنهاد میدید که تو بازار باشه البته با معذرت از تمامی دوستان میدونم اینجا جاش نیست(که با مخابرات هم ساگار باشه )
    چی بگم والا با حرف های شما دوستان 18 تومان سوخت شد رفت! اما اشکال نداره 24 ساعته وصل اش میکنم به لب تاب هی دانلود کنه اما جدا و کلا به این نتیجه رسیدم که شرکت های ADSL دارند پول خون اشون رو میگیرند اخه این چه وضع اش هست! با این قیمت های گزاف 512 ایی که قیمت اش ماهی 80 تومان هست (نامحدود) بدترین شرکت ها با ان برابرا قیمت میفروشند! چرا اخه این همه فرق تو وایرلس و ADSL! مگه ADSL شاخ داره؟)

7. 2 کاربر از sinaxex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

am602

مادر تمام مودمهای ایران!! من فکر کنم 25 درصد مودمها تو ایران از این مارک باشه.خیلی خر کار و سگ جون و خوب.

البته باید یه زره بیشتر از تی پی براش بسلفی ولی ارزش داره.

9. 2 کاربر از zoorg2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

am602

مادر تمام مودمهای ایران!! من فکر کنم 25 درصد مودمها تو ایران از این مارک باشه.خیلی خر کار و سگ جون و خوب.

البته باید یه زره بیشتر از تی پی براش بسلفی ولی ارزش داره.
    حول و حوش قیمت میدید ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

ایسور am602 الان تو بازار نیست
    لا اقل تهران رو میدونم دوستمون رفته برای خرید میگه نبوده به جاش x1 هست با همون قیمت 39 تومن
    گارانتی دالای 1 ساله
    Last edited by KING_DESIGNER; 19-05-2010 at 00:01.

12. این کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehrdad38's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

به دلیل اینکه لینک های پست اول از کار افتاده بودند و همین طور یکم پست شلوغ شده بود اصلاحاتی صورت گرفت و موارد زیر جایگزین شد:

1-1 تنظیم مودم به صورت اتصال اتوماتیک PPPOE
    2-1 تنظیم مودم به صورت اتصال دستی Bridge
    1- ساخت کانکشن (در صورتی که مودم Bridge تنظیم شده باشد)

Last edited by mehrdad38; 18-05-2010 at 23:27.

آخر فروم باز mehrdad38's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران، مراجعه کاربران به سایتهای خارجی برای دریافت اطلاعات را موجب کاهش سرعت اینترنت در کشور عنوان کرد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

ای خدا !!!!!!!!!!
    یکی بیاد این احمق رو روشن کنه
    هدف از ایجاد اینترنت درست شدن یک بستر برای نزدیک شدن به رویای دهکده جهانی بود !
    اخه مرتیکه تو که نمیدونی اینترنت رو با کدوم ت مینویسن چرا صحبت بی ربط میکنی ..ای خدا !!! تا کی ؟

اصل خبر

به گزارش خبرنگار مهر در قم، صابر فیضی ظهر سه‌شنبه در مراسم افتتاح همزمان 115 پروژه مخابراتی به مناسبت هفته ارتباطات در استان قم، با بیان این که پایین بودن سرعت اینترنت در کشور به دلیل بحث زیر ساختی نیست، بیان داشت: علت پایین بودن سرعت اینترنت در کشور به دلیل این است که کاربران برای دریافت اطلاعات در زمینه‌های مختلف عمدتا به سایت‌های خارج از کشور مراجعه می‌کنند.

وی کمبود محتوا در داخل کشور را علت اصلی مراجعه کاربران به سایت‌های خارج از کشور عنوان کرد و افزود: کاربران اینترنتی در داخل کشور برای دریافت اطلاعات مثلا در زمینه دارو و یا یک نوع گیاه عمتدا از سایت‌های خارجی استفاده می‌کنند و این امر باعث شده تا برقراری ارتباط اینترنتی برای دریافت اطلاعات با خارج از کشور پانصد برابر ارتباطات تلفنی با خارج از کشور باشد.

یکی نیست بگه مگه دیتا سنتر هم توی ایران پیدا میشه
    آخه مرتیکه این چرت و پرتها چیه به خورد ملت میدی
    خوب بگو یه سره میخوایم اینترانت یا شبکه داخلی راه بندازیم دیگه چرا اصل مطلب رو دستکاری میکنی. ببین تو رو خدا
    روزنامه ی کیهان یک هفته بعد!!!
    به منظور دسترسی و رفاه حال کلیه کاربران مسلمان رئیس جمهور تمام سایت های خارجی فیلتر میشوند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •