با استفاده از smc fan control آموزشش هم تئ انجمن هست!
بگردی پیدا میکنی!
موفق باشید ،
امید
با استفاده از smc fan control آموزشش هم تئ انجمن هست!
بگردی پیدا میکنی!
موفق باشید ،
امید
با سلام به شما دوست عزیز ،
با Disk Utility خود مک!۱- چطوری اون رو پارتیشن بندی کنم (با چه نرم افزاری )
با Disk Utility خود مک!۲- چطور اون را فرمت کنم
حجم هارد داخلی ت رو تقسیم بر 2 کن + 10GB۳- چه مقدار از هارد را برای time machine باید بزارم (در نظر بگیرید که من معمولا چیز زیادی را در هارد مک بوکم نگه نمیدارم به خاطر اینکه شنیدم از سرعت کامپیوتر کم میکند به همین خاطر بیشتر فایل هامو در هارد اکسترنال نگه میدارم )
هر چی شنیدی رو فراموش کن!
موفق باشید ،
امید
صدمه ای به فن نمی زنه ؟؟
یه سوال
برای uninstal کردن برنامه ها در مک همین که برنامه را از پوشه ی applications بر روی trash بکشیم کافیه؟ (همین طوری دیگه درسته؟) مث ویندوز نیست که بقایای برنامه بر روی هارد جا بمونه و به برنامه های کمکی مثل your uninstaller احتیاجی باشه؟
چهار نکته برای افزایش طول عمر باطری لپتاپ مک بوک:
1. باطری باید همواره خنک باشد. از استفده و نگه داشتن لپتاپتان در اتومبیل، نور خورشید و غیره خودداری کنید.
2. از آنجا که در این نوع باطری ها نیاز نیست دایما کامل دشارژ و سپس شارژ کنیم، (حتی انجام این عمل باعث کاهش عمر باطری می شود) بهتر است فقط هر یک بار در ماه بگذاریم باطری کامل دشارژ شده و سپس آنرا کاملا شارژ کنیم.
3. در صورت تصمیم بر استفاده نکردن از سیستم برای مدت طولانی آنرا با شارژ 40 درصد در یخچال نگهداری کنیم.
4. در صورت خرید باطری جایگزین مراقب باشیم که باطری کهنه نخریم.
اگر مثل من در باز کردن فایل flv و سایر format ها با مشکل روبرو شده اید از لینک زیر codec perian رو دانلود کنید. کارش ی چیزی تو مایه های K-lite در ویندوزه! بعد از نصب می تونید با quicktime که player پیش فرض mac هست فایلهای که با سایر player ها مثل vlc باز نمی شدند را ببینید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام واسه من ارور میده...
![]()
سلام امید جان
وایرلس روتر با وایرلس معمولی فرق داره؟
چه مدلی از D-Link رو پیشنهاد می دین؟
حدود قیمت رو هم بگین(اگه امکان داره)
نوی تاپیک مودم ها در مورد linksys تعریف می کردن نظر شما چیه؟
ببین ، فقط یک فایل باقی میمونه و اونم یم فایل با پسوند plist. است!
که اطلاعات ، رجیستر برنامه رو ، نگه می داره!
برای من و شمایی که تو ایرانیم و از نرم افزار های کرک شده استفاد میکنیم ، نبود این فایل از بودنش بهتره!
برای همین ، من بار ها تاکید کردم که از Appzapper استفاده کنید!
لینک دانلود و توضیحات اضافی تو همین تاپیک هست!(بگردی پیدا میکنی!)
موفق باشید ،
امید
دوست عزیز ، قبل از دادن پست جدید ، صفحات قبل این تاپیک رو مطالعه کنید!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)