سلام دوستان
چند روزی هس که Cd/DVD رم من از کار افتاده. نمیدنم چه مشکلی پیش اومده. اگه میشه یه راهنمایی در این زمینه بکنین.
ممنون.
سلام دوستان
چند روزی هس که Cd/DVD رم من از کار افتاده. نمیدنم چه مشکلی پیش اومده. اگه میشه یه راهنمایی در این زمینه بکنین.
ممنون.
یعنی دیسک داخلش گیر کرده ؟!
نمیدونم چش شده.
نمیشه یه نرم افزار معرفی کنید واسه تست کردن؟
آقا میدونم سوالم خیلی بی ربطه ولی گفتم اینجا مطرح کنم چون بحث تبدیل پیش اومده بود.
من یه دستگاه dell xps l501 خریدم که پورت vga نداره!!!!!! ولی پورت mini display داره.
دانشجو هستم و باید با دستگاه ارائه بدم یعنی وصلش کنم به ویدئو پروژکتورهای دانشگاه که چون این دستگاه خروجی vga نداره نمیشه وصلش کرد!
حالا میخواستم ببینم برای این مدل dell هم تبدیل mini display to vga هست یا نه؟
اگه هست یه آدرس یا تلفن بدبد لطفا.
کارم خیلی لنگه.
منتظر جواب میمونم.
درود ،
برای اینکه بهتر نظر بدم ، میشه یک عکس از پورت لپ تاب تون بزارین ؟!
ولی اگه ، Mini Display Port باشه!
می تونید از تبدیل های اپل استفاده کنید!
موفق باشید ،
امید
سلام دوستان خسته نباشيد
يه سوال داشتم
داداشم mack book pro داره
الان قسمت toch لب تابش مشكل داره
يعني وقتي ميخواي left click كني كليدش روون نيست و گير ميكنه
به نظرتون ببرم برا تعمير يا نه
ميترسم داغونش كنن
ممنون ميشم راهنمايي كنين
بنده مشهدم
با سلام به همه دوستان:
به ویژه امید جان؛
مطابق دستوراتی که امید جان در پست هاشون دادند، بر روی مک بوک پروی خودم ویندوز ریختم. هیچ مشکلی هم تا الان نداشته. ولی الان یه سوال دارم: چطور میشه ظرفیت اختصاص داده شده به ویندوز را کم یا زیاد کرد؟ اصلا چنین امکانی وجود داره. اگه پاسخ بدید ممنون میشم.
سلام دوستان
من تازه لپ تاپ گرفتم
هنوز هیچ سیستم عاملی نداره
جچوری روش xp ,7 رو بریزم
میدونم که اول اکس پی بعد 7
ولی قبلا یادم باید از تو بایوس برای ata _ AHCI یه تنظیماتی می کردیم
میشه دقیقا توضیح بدید
با تشکر
سلام
من یک لپ تاپ سونی دارم که ویندوز 7 روش نصب هست
دیروز به اینترنت وصل بودم و ویندوز فایل های اپدیت رو گرفت و موقع خاموش کردن که باید فایل های اپدیت رو نصب کنه ، من سیستم رو دستی خاموش کردم و فایل ها نصب نشدند
امروز که اومدم سیستم رو روشن کنم. دیدم ویندوزم بالا نمیاد و فقط تا starting windows میاد و داخل صفحه یوزر نیم نمیشه
جالب که safe mode هم به همین ترتیب است و تا همون جا بیشتر نمیاد
repair هم کردم و بعد از نیم ساعت گفت که rثpair نتونست کاری بکند و پیغام send information داد.
point restore هم ندارم که restore کنم
آیا کسی ایده ای دارد؟ یا تنها گزینه restore C drive هست؟
من نمی خوام فایل هایم را از دست بدهم چه در C و چه دیگر درایو ها
با سلام
دوست عزیز این عقیده بسیار بسیار اشتباه در میان اکثر کاربران کامپیوتر همرا باب شده که وقتی با اون کار میکنید رو شارژ باشه!!!
این کاملا اشتباهه و به باتری در طی دو یا سه سال آسیب میزنه.
باتریهای لب تاب که از جنس Li-می باشد به شارژ و دیسژاژ مداوم بسیار حساسند و بعد از مدتی اصطلاحا به این فراین عادت میکنند.
پس شما وقتی از کامپیوتر همرا خود استفاده میکنید از شارژر استفاده نکنید و یا اگر مدت بیشتری از زمان تخلیه باتری با وسیله خود کار دارید باتری آن را خارج کرده و مستقیما از شارژر و یک محافظ استفاده کنید.
موفق باشید.
حامد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)