خوب مباركتون باشه
لزومي نداره واقعا مگه مشكلي با تلتكست فارسي داشته باشين كه بخواين برطرف بشه
در غير اين صورت هيچ لزومي نداره
خوب مباركتون باشه
لزومي نداره واقعا مگه مشكلي با تلتكست فارسي داشته باشين كه بخواين برطرف بشه
در غير اين صورت هيچ لزومي نداره
سلام ، ما یه 46 b650 داریم ، با گارنتی سامسونگ خریدیم و کره ای هست ( باید باشه)
فقط تنها مشکلم ساپورت نکردن فرمت صدای DTS هست ، آیا فریم ور های جدید این فرمت رو ساپورت می کنند ؟
و اطلاعاتی راجع چگونگی آپدیت فریم ور .ممنون[COLOR="Silver"]
خوب مباركتون باشه
نه متاسفانه فريمور جديد هم اين قابليت رو اضافه نميكنه و نكرده
-در مورد اپديت به سايت سامسونگ سر ميزنيد فريمور مربوط به مدل خودتو رو دقيقا اينچ و اينكه كجايي هست دانلود ميكنيد وبرروي فلش اكستراكت ميكنيد وفلشتون رو به usbميزنيد و از روي منوي تي وي گزينه اپديت رو انتخاب ميكنيد و تمام
-توصيه ميشه دنبال اپگريد زياد نباشين اتفاق خاصي نميوفته تنها نكته مثبتش برطرف شدن مشكل تلتكست فارسي براي سري هاي مالزيايي بوده تا امروز![]()
شما از بندر خریدی چون منم همینجا گرفتم به این خاطر میگم که جاهای دیگه اسمش B690 هست ولی توی بندر با همون نام B650 عرضه میشه
نه مشکل صدای DTS با آپدیت فریمور حل نمیشه .
اگه lcd تون مدل آسیاییه یعنی مدلش اینطوریه > LA46B650 (که حتما هست ) باید فریمور آسیایی مربوط به خودشو بریزی اگه اشتباهی یه فریمور دیگه مثل اروپایی که مدلش LE46B650 هستش رو بریزی مشکلات زیادی واسه پنل بوجود میاد.
این شکل مدل آسیاییه: LA46B650
اینم مدل اروپاییه : LE46B650
واسه آپدیت فریمور توی منو گزینه آخر در قسمت update softwar برو نوشته اگه نسخه 002006 هست و با تلتکست فارسی مشکل نداره آخرین ورژنه در غیر این صورت احتمالا 002005 هست .
توی سایت سامسونگ مالزی نسخه 002006 موجوده دانلود کن بریز روی فلش و بزن lcd خودش یه منو میاد که update softwar رو میزنی آپدیت میکنی .
اینم لینک سامسونگ مالزی واسه دانلود فریمور های LA46B650 :
واسه هر سایز دیگه ای که خواستین فریمورشو دانلود کنین میتونید اینچ مورد نظر رو توی لینک بالا عوض کنید مثلا در مورد 40 اینچ ها به جای LA46B650 ها بنویسید LA40B650 هرچند فکر میکنم فرقی با هم ندارن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رفيق براي آپگريد خيلي احتياط كن اين پدرسوخته ها تو سايت سامسونگ ميميرن اگه بجاي يه كادر آگهي يه هشدار در اين مورد بذارن
دوست عزیز سلام
من هم مشکل شما رو دارم ولی هنوز آپدیت نکردم.میخواستم بدونم که این ورژن هم اجازه برگشت به ورژن قبلی رو میده؟آیا زیر نویس های فارسی رو نشون میده؟منو فارسی مونده؟فایلهای HD mkv,... هنوز پخش میکنه؟و اینکه آیا مشکل MAC invalid رو حل کردی و سام سرویس کاری کرد؟
ممنون میشم راهنمایی کنی
-دو تا از سوالاتتون رو من جواب ميدم
-اگه b650 تون مالزيايي هست ومشكل تلتكست فارسي داشتين با اين اپگريد حل ميشه
-زير نويس فارسي در ورژن قديمي هم موجود بود در اين ورژن هم هست
-همينطور منوي فارسي هم مونده
-در مورد فيلمها تفاوتي نداره كما في سابق
سلام
چطوری میتونم B690 رو به اینترنت متصل کنم؟(40 اینچ)
(من با تنظیمات اتوماتیک انجام میدم ولی وصل نمیشه...)
لطفا راهنمایی بفرمائید
اگه تاپيك ها رو بررسي كني ميبيني قاعده كلي داره ولي خوب خيليها نتونستن وصل بشن
اين تاپيكو سر بزن احتمالا مشكلت حل شه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)