سلام
آقا ما کرک ریختیم و دوباره بازی کردیم از اول حالا باز اینجا گیر کردم و همین طور که میبینید در باز نمی شه ؟!!
![]()
سلام
آقا ما کرک ریختیم و دوباره بازی کردیم از اول حالا باز اینجا گیر کردم و همین طور که میبینید در باز نمی شه ؟!!
![]()
ترینر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این دو ترنر با کارایی هایی بالا اما سعی کن از ترنر استفاده نکنی چون هیجان بازی از دست می ره.
3+Trainer
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6+Trainer
کرک ارائه شده توسط سایت معتبر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطمئنآ مشکلاتان حل می شود.من با این کرک تا مر حله ی اخر رفتم.
لطفآ تشکر یادتون نره.![]()
دوست عزیز اینجا فقط در مورد بازی صحبت میشه نه ترینر و سیو ، اگه ترینر و سیو این بازی رو میخوای برو به بخش در خواست سیو و ترینر بازی ها در عرض 48 ساعت براتون میذارن ...
اگر کرک بازی رو هم میخواین برین در تاپیک خودش سوالتون رو مطرح کنین :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن ترینر می خوای چیکار ، برو راحت با تلاش خودت به پایان بازی برس دیگه ، هیجان و کیفیت بازی میره ها![]()
خب اون یوزر جدیده دیگه باید از اول بازی کنه
حالا اگه می خوای بازم برگردی به قبلی
قبلا جای username چی نوشته بود تو skidrow.ini باید همون رو بزاری فک کنم این بوده :
Username = "SKIDROW"
Password = "whateveryouwish"
![]()
من بعد اون جایی هستم که شمشیر رو پیدا میکنه یه در هست که اصلا باز نمیشه نمیدونم اشکال از کرکه یا نه من از skidrow استفاده میکنم
سلام
بلاخره برای پرنس کرک کامل و بدون نقص اومد یا نه؟ درضمن اگه اومده دی وی دیش بیرون تو بازار هست؟
خیلی خیلی ممنون از راهنمایی شما دوستان گرامی
کرکی که دوستان داده بودند اولیش رو دانلود کردم اما دومی و سومی که یکسان بودند دانلود کردم ولی مال چیت هپنز بود و کامل نبو مخصوصا اون قسمت سلامتی که من میخوام
من اینو گرفتم برای اینکه گفتم تاحالا هیچ بازی رو بدون ترینر نتونستم تموم کنم مخصوصا
خوب گذشته از این حرفا دو سوال مهم
اول اینکه کرک این بازی صد درصدی هست دیگه یعنی اذیت نمیکنه
دوم اینکه این بازی روی سون64بیتی هم که نصب میشه انشا الله
با تشکر از کمک شما
سالمترین کرک شناخته شده که بدون تغییر در سیوها میشه تا آخر بازی رفت:
بالاخره تموم کردم این بازی زیبا رو .
چند مرحله آخر واقعا سخت شده بود تنها دکمه ای که دستم سریع می رفت روش دکمه Q بود![]()
بازی تو اوج هیجان تموم شد ولی ای کاش غول آخر رو یکم کشش می دادن . بازم یه بازی خوب از یوبی دیدیم . ولی ای کاش در ایران هم قانون کپی رایت رعایت می شد و همچنین می تونستیم بازی ها رو ارجینال بخریم و بازی کنیم . وقتی credits بازی رو دیدم و دیدم که چند نفر زحمت کشیدن واسه بازی یه جورایی از اینکه این بازی رو کرک شده تموم کردم خجالت کشیدم . فقط 43 نفر تستر داشت . راستی 4 نفر ایرانی هم توشون بود :
نوید نگهبان و فرشاد فرهاد جزو صدا گذارای بازی بودند . بابک خواجه میرکی هم یه کار فنی داشت که یادم نمیاد و بابک صفایی راد هم کار تنظیم صدا رو بر عهده داشت .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)