تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرويس مستقيم مخابرات يا سرويس شركت هاي اينترنتي؟

راي دهنده
252. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مخابرات

107 42.46%
  • شركت هاي اينترنتي

145 57.54%
صفحه 87 از 94 اولاول ... 3777838485868788899091 ... آخرآخر
نمايش نتايج 861 به 870 از 933

نام تاپيک: سرويس ADSL مخابرات تهران بزرگ

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

بسه بسه بسه sei_pm یه نفر هم که سوادش رو داره راهنمایی می کنه باید باهاش اینطوری برخورد کرد؟
    واقعا جای تاسف داره
    آقای ارور بگو. شما به کل ندید بگیر.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

آقا من خيلي بدم... پست هام هم بده... واسه همين دارم همه را پاك مي كنم
    Last edited by Error_691; 26-02-2010 at 02:05.

3. این کاربر از Error_691 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه zigma94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

چراغ که روشن نشد من update هم کردم . ممنون دوستان
    آپدیت میکردی یا نمیکردی هیچ ارتباطی به مشکل شما نداشت. تا چراغ ای.دی.اس.ال مودمت هم روشن نشه ، کانفیگ کردن یا نکردن مودمت تاثیری به حالت نداره . توصیه ای که من می تونم بهت بکنم اینه که اگه از جعبه تقسیم (سر خط) چک کردی و دیدی باز هم چراغت روشن نمیشه ، قطعادو حالت بیشتر نداره یا مخابرات داره بهت دروغ میگه وخطت رو رانژه نکرده یا سیم کشی (احتمالا داخلی) ایراد داره . شما قبل از مخابرات از جای دیگه سرویس میگرفتی ؟ اگه جوابت مثبته چند وقته پیش ؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

شما اول جواب سوال قبل من رو بدین که پرسیدم چرا فیرمور ریلیس می کنن؟ گیریم حتی هیات علمی دانشگاه علی آباد کتول باشم...از تو که سوادم بیشتره که به ریلیس (ریلیز) می گی ریلز!!! البته می دونم الان میری ادیت می کنی

اره شما که از این دکتری کیلویی خریدی حتما از من با سواد تری حتما به لوستر هم میگی لوسر.
    دیگه از کوپنت زیادتر صحبت نکن پست 860 رو رد کردی. آپدیت مال رفع باگ هست . شما برو ادامه اون تنظیمات حرفه ای رو بنویس شاید براش یک دکتری دیگه هم تونستی بگیری.

بسه بسه بسه sei_pm یه نفر هم که سوادش رو داره راهنمایی می کنه باید باهاش اینطوری برخورد کرد؟
    واقعا جای تاسف داره
    با فونت کوچیک هم می نوشتید می دیدم.عجبیبه شما هم یهو این مشکل رو پیدا کردید؟ بعد ایشون نمیدونه هنوز طرف میگه مودم رو روی خط دیگه تست کردم چراغ Dsl رو شن شده حالا این که مغزش اررور میده میگه برو فریمور آپدیت کن . یا برو کانفیگ کن . ساده ترین کاربر هم میدونه مودم رو وصل کنی به خط اگر هیچ مشکلی نداشته باشی باید Dsl چراغش روشن بشه.

اگر ردیف نشد:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    هرچی می بینی تو رو کپی کن اینجا
    این چیه شاید کاربرا این رو نداشته باشن . شما هم فقط این یک چیز رو از من یاد گرفتید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه zigma94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

واقعا جای تاسف داره
    اتفاقا با دیدن این پست شما بر حسب اتفاق یک سوال هم به ذهن رسید : احتمالا آقای ارور و خانم نسیم ، دو آی دی در یک جسم نیستند؟ (اللخصوص با تو جه به تعداد پستهای nasim_v)

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

نمی دونم خواستم بگم نسیم تازه ثبتنام کرده و با اون تعداد پست ممکنه همون اررور باشه ولی تنها کسی که می تونه این حرف رو بزنه Admin سایت هست .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

اتفاقا با دیدن این پست شما بر حسب اتفاق یک سوال هم به ذهن رسید : احتمالا آقای ارور و خانم نسیم ، دو آی دی در یک جسم نیستند؟ (اللخصوص با تو جه به تعداد پستهای nasim_v)
    اقا انقد دعوا نکنید به نظز من یا من بد از روی سر خط چک کردم یا اشکال از کابل بیرونه بهرحال مخابرات مال همه رو رانژه کرد دروغ که نمی گه . من حالا به خودشون شنبه می گم یکی و بفرستند سر خط و کابل تو خیابون31: رو چک کنن تا دیگه حرفی نمونه . نتیجه اش هم اینجا می زارم . چون من سر خط چک کردم روشن نشد ( با مودم هایی که جاهای دیگه تست شده بودن ) بعیده مخابرات دروغ بگه اما اگه آدمشون اومد و دید حق با منه ............
    پس فعلا دعوا نکنید
    اینجا هم بهتر از تاپیک راه اندازی مودم جواب می دن اما من م فکر می کنم بهتره اینا همه منتقل بشه اونجا (آقای مدیر )
    فقط من می یام شنبه 1 شنبه نتیجه اش رو اینجا می زارم
    حالا

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

راستی کاربر نسیم 4 روزه ثبتنام کرده و اون 5 تا پستش رو هم تو این تاپیک زده.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

10

اخطار شدیدددددددددددددددددددد
    دوستان این یه کلاهبرداریههههههههههههههه
    اول گفتن 128 دانلود نامحدودددددد ولی الان زنگ زدم به 190 میگن فقط تا دو گیگ دانلود اجازه داریننننن.منه خرو بگو رفتم گرفتممممم ولی الان میگن ماهی دو گیگ ای خدا لعنتشون کنههههههههه
    لعنت به این دروغگوها که سره مردمو کلاه میذارن تازه شباهم رایگان نیستتتتت
    از مخابرات نگیرینننننننن یه دزدیهههههههههههه گول میزننننن ملتووووووووووو
    ناراحت نشیا ... به نظر من190 یه جورایی خواسته بپیچوندت گفته 2 گیگ . احتمالاً این 2 گیگ هم از یه جایی شنیده و پرونده .
    چون بهش زنگ زدم سوال کردم .. اپراتوره با صراحت به من گفت من از ADSL سردر نمیارم یه شماره بهم داد گفت به این زنگ بزن .. در هرصورت مخابرات یه شرکت دولتی و نیمه خصوصیه و هرگز نمیاد برای اینکه زیره سوال بره برای سرویس هاش محدودیت بزاره ..

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

اره شما که از این دکتری کیلویی خریدی حتما از من با سواد تری حتما به لوستر هم میگی لوسر.
    دیگه از کوپنت زیادتر صحبت نکن پست 860 رو رد کردی. آپدیت مال رفع باگ هست . شما برو ادامه اون تنظیمات حرفه ای رو بنویس شاید براش یک دکتری دیگه هم تونستی بگیری.

با فونت کوچیک هم می نوشتید می دیدم.عجبیبه شما هم یهو این مشکل رو پیدا کردید؟ بعد ایشون نمیدونه هنوز طرف میگه مودم رو روی خط دیگه تست کردم چراغ Dsl رو شن شده حالا این که مغزش اررور میده میگه برو فریمور آپدیت کن . یا برو کانفیگ کن . ساده ترین کاربر هم میدونه مودم رو وصل کنی به خط اگر هیچ مشکلی نداشته باشی باید Dsl چراغش روشن بشه.

این چیه شاید کاربرا این رو نداشته باشن . شما هم فقط این یک چیز رو از من یاد گرفتید.

والا من یک غلطی کردم رو نفهمی اینجا عضو شدم که بتونم لینک هایی که مخفی هست رو ببینم
    فکر نمی کردم آخرش با یه مشت آدم نفهم باید سرو کله بزنم
    فقط نمی دونم چرا هر کس اینجا چیزی می نویسه واسه من میل میاد
    وگرنه من که هم adsl ام وصل شد هم مودمم رو تنونستم اینجا تنظیم کنم

والا هر خری پست تو و zigma رو ببینه می فهمه جفتتون یکی هستین. از ساعت های پست کردنتون معلومه.
    من که دهنم بسته بود شما دهنمو باز کردین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •