بسه بسه بسه sei_pm یه نفر هم که سوادش رو داره راهنمایی می کنه باید باهاش اینطوری برخورد کرد؟
واقعا جای تاسف داره
آقای ارور بگو. شما به کل ندید بگیر.
مخابرات
شركت هاي اينترنتي
بسه بسه بسه sei_pm یه نفر هم که سوادش رو داره راهنمایی می کنه باید باهاش اینطوری برخورد کرد؟
واقعا جای تاسف داره
آقای ارور بگو. شما به کل ندید بگیر.
آقا من خيلي بدم... پست هام هم بده... واسه همين دارم همه را پاك مي كنم
Last edited by Error_691; 26-02-2010 at 02:05.
آپدیت میکردی یا نمیکردی هیچ ارتباطی به مشکل شما نداشت. تا چراغ ای.دی.اس.ال مودمت هم روشن نشه ، کانفیگ کردن یا نکردن مودمت تاثیری به حالت نداره . توصیه ای که من می تونم بهت بکنم اینه که اگه از جعبه تقسیم (سر خط) چک کردی و دیدی باز هم چراغت روشن نمیشه ، قطعادو حالت بیشتر نداره یا مخابرات داره بهت دروغ میگه وخطت رو رانژه نکرده یا سیم کشی (احتمالا داخلی) ایراد داره . شما قبل از مخابرات از جای دیگه سرویس میگرفتی ؟ اگه جوابت مثبته چند وقته پیش ؟
اره شما که از این دکتری کیلویی خریدی حتما از من با سواد تری حتما به لوستر هم میگی لوسر.
دیگه از کوپنت زیادتر صحبت نکن پست 860 رو رد کردی. آپدیت مال رفع باگ هست . شما برو ادامه اون تنظیمات حرفه ای رو بنویس شاید براش یک دکتری دیگه هم تونستی بگیری.
با فونت کوچیک هم می نوشتید می دیدم.عجبیبه شما هم یهو این مشکل رو پیدا کردید؟ بعد ایشون نمیدونه هنوز طرف میگه مودم رو روی خط دیگه تست کردم چراغ Dsl رو شن شده حالا این که مغزش اررور میده میگه برو فریمور آپدیت کن . یا برو کانفیگ کن . ساده ترین کاربر هم میدونه مودم رو وصل کنی به خط اگر هیچ مشکلی نداشته باشی باید Dsl چراغش روشن بشه.
این چیه شاید کاربرا این رو نداشته باشن . شما هم فقط این یک چیز رو از من یاد گرفتید.
اتفاقا با دیدن این پست شما بر حسب اتفاق یک سوال هم به ذهن رسید : احتمالا آقای ارور و خانم نسیم ، دو آی دی در یک جسم نیستند؟ (اللخصوص با تو جه به تعداد پستهای nasim_v)
نمی دونم خواستم بگم نسیم تازه ثبتنام کرده و با اون تعداد پست ممکنه همون اررور باشه ولی تنها کسی که می تونه این حرف رو بزنه Admin سایت هست .
اقا انقد دعوا نکنید به نظز من یا من بد از روی سر خط چک کردم یا اشکال از کابل بیرونه بهرحال مخابرات مال همه رو رانژه کرد دروغ که نمی گه . من حالا به خودشون شنبه می گم یکی و بفرستند سر خط و کابل تو خیابون31:رو چک کنن تا دیگه حرفی نمونه . نتیجه اش هم اینجا می زارم . چون من سر خط چک کردم روشن نشد ( با مودم هایی که جاهای دیگه تست شده بودن ) بعیده مخابرات دروغ بگه اما اگه آدمشون اومد و دید حق با منه ............
پس فعلا دعوا نکنید
اینجا هم بهتر از تاپیک راه اندازی مودم جواب می دن اما من م فکر می کنم بهتره اینا همه منتقل بشه اونجا (آقای مدیر )
فقط من می یام شنبه 1 شنبه نتیجه اش رو اینجا می زارم
حالا![]()
راستی کاربر نسیم 4 روزه ثبتنام کرده و اون 5 تا پستش رو هم تو این تاپیک زده.
ناراحت نشیا ... به نظر من190 یه جورایی خواسته بپیچوندت گفته 2 گیگ . احتمالاً این 2 گیگ هم از یه جایی شنیده و پرونده .
چون بهش زنگ زدم سوال کردم .. اپراتوره با صراحت به من گفت من از ADSL سردر نمیارم یه شماره بهم داد گفت به این زنگ بزن .. در هرصورت مخابرات یه شرکت دولتی و نیمه خصوصیه و هرگز نمیاد برای اینکه زیره سوال بره برای سرویس هاش محدودیت بزاره ..
والا من یک غلطی کردم رو نفهمی اینجا عضو شدم که بتونم لینک هایی که مخفی هست رو ببینم
فکر نمی کردم آخرش با یه مشت آدم نفهم باید سرو کله بزنم
فقط نمی دونم چرا هر کس اینجا چیزی می نویسه واسه من میل میاد
وگرنه من که هم adsl ام وصل شد هم مودمم رو تنونستم اینجا تنظیم کنم
والا هر خری پست تو و zigma رو ببینه می فهمه جفتتون یکی هستین. از ساعت های پست کردنتون معلومه.
من که دهنم بسته بود شما دهنمو باز کردین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)