تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 87 از 1049 اولاول ... 377783848586878889909197137187587 ... آخرآخر
نمايش نتايج 861 به 870 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

مبارکت باشه دوست عزیز .چند سوال هم داشتم
    1- اینترنتی خریدی یا حضوری ؟ اگه اینترنتی خریدی از کدوم سایت ؟
    2-تو سایت chare.ir همه این مدلا هستش . آمپ مدل 919 با مال شما چه فرقی داره. من اون مطلب رو در مورد قابلیت Bi-Amp خوندم جالب بود ولی بعضی جاهاش خیلی تخصصی بود . این قابلیت در 919 هم هستش .
    میخاستم بدونم مدلی که شما خریدید و 100 تومان از 919 گرونتره به خاطر چیه ؟
    مدلی که طبق کاتالوگ پایونر روی مدل rs70 هستش ازنوع 819 هستش که قابلیت Bi-Amp رو نداره.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    3- این باند br5 جفتش شده 450 تومن ؟
    4-تو لینک زیر برای کامل کردن 5.1 کدوما رو در نظر گرفتی ؟
    کد:

سلام
    1- حضوری. البته سایت چاره هم مطمئنا معتبر هست .

2- این مدل قابلیت upscaling 1080p داره که اگه تلویزیونت خوب باشه یعنی لذت از زندگی.... و دوم هم اینکه یک سری صدای حرفهای هم ساپورت میکنه . اگه کاتالوگش رو بگیری توش دقیق فرق هاش با 919 رو مشخص کرده.

3- شک نکن

4- من از 5.1 به خاطر به هم ریختن طراحی داخلی منزل و حسی که 2 کاناله از کلاسیک بودن داره خوشم نمیاد. ولی BR2 and Center BR.

2. 2 کاربر از yaghini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

mr-rayan عزیز من 17 اردیبهشت میام تهران و میخوام rs70 رو بخرم . فقط یه چند تا زحمت دیگه براتون داشتم با پوزش . یکی از دوستان که rs30 رو خریده و میگه که هنگ میکنه مگه میشه ؟ مگه همه فرمتهارو ساپورت نمیکنه دی وی دی پلیر 420 ؟ مگه بیت ریت تو باز کردن فیلم نقش داره ؟ تا اونجایی که من میدونم هر چه قدر بیت ریت بیشتر باشه کیفیت صدا و تصویر میره بالاتر. به نظر شما این مشکل از پلیر اون دو ستمونه یا اینکه تمامی پلیر های پایونیر این طورین؟ دوم اینکه آمپ rs70 چه مدلیه ؟ البته اگه تکراری باشه عذر میخوام. چون میترسم سرم کلاه بره. و اینکه آیا تو این مدل امکاناتی هست مبنی بر اینکه میکروفون داشته باشه تا اگه بخوای صدای مثلا ارگت از باندا واز طریق آمپ بیاد بیرون ؟ یعنی یه چیزی تو مایه های ارکستر . وصدای با کیفیت رو از طریق باندا داشته باشی ؟ برای مجالس. استاد عزیزم با rs70 چه چیزهایی رو باید بهم بدن ؟ اگه سوالهام ابتدایین میبخشی چون همونطور که گفتم من زیاد وارد نیستم . آخ یه سوال دیگه این نمایندگی همیشه این rs70 رو داره چون من جمعه هفته بعد میام و شنبه هم بلیط برگشتمه . لازم نیست هماهنگی کنم ؟ همیشه موجودی دارن ؟ mr - rayan عزیز ممنون از اینکه این همه برای کسایی مثل من که بیسواد این رشته ان وقت میذاری . پاینده باشید

4. این کاربر از pemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای mahan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    هرکجا هستم ، باشم

پيش فرض

ممکنه مشکل از سابتایتل باشه بدون زیرنویس رایت کن ببین باز هم هنگ میکنه یا نه .
    فکر میکنم مشکل همینه ...
    همین فایلها رو بدون زیر نویس رایت کردم پخش کرد . اون فایل شماره 1 رو هم که پخش میکرد به خاطر این بود که اسم زیرنویس با فیلم یکی نبود !
    خیلی عجیبه تو یه پلیر باید اسم زیرنویس یکی باشه باهاش یکی دیگه اصلا پخش نمیکنه .
    البته بعضی از زیرنویسها رو پخش میکنه ( در مورد Sub-idx ) در مورد srt که کلا مشکل داره و فونتش رو نمیشناسه .
    به نطر من پلیر این سیستم اصلا حال نداد با توجه به اینکه زیرنویس الان بحث روز هست
    حالا قرار شده من پلیر رو ببرم نمایندگی ... شاید یه مدل دیگه ای باشه که این مشکل رو نداشته باشه . خبرش رو همینجا میگم .
    شما هم اگه پلیر دیگه ای سراغ ندارید که این مشکل رو نداشته باشه و به RS30 بخوره بگید .. قیمتش همین حدود 90-100 باشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

فکر میکنم مشکل همینه ...
    همین فایلها رو بدون زیر نویس رایت کردم پخش کرد . اون فایل شماره 1 رو هم که پخش میکرد به خاطر این بود که اسم زیرنویس با فیلم یکی نبود !
    خیلی عجیبه تو یه پلیر باید اسم زیرنویس یکی باشه باهاش یکی دیگه اصلا پخش نمیکنه .
    البته بعضی از زیرنویسها رو پخش میکنه ( در مورد Sub-idx ) در مورد srt که کلا مشکل داره و فونتش رو نمیشناسه .
    به نطر من پلیر این سیستم اصلا حال نداد با توجه به اینکه زیرنویس الان بحث روز هست
    حالا قرار شده من پلیر رو ببرم نمایندگی ... شاید یه مدل دیگه ای باشه که این مشکل رو نداشته باشه . خبرش رو همینجا میگم .
    شما هم اگه پلیر دیگه ای سراغ ندارید که این مشکل رو نداشته باشه و به RS30 بخوره بگید .. قیمتش همین حدود 90-100 باشه
    البته دوست عزیزم من هم مثل شما به این زیر نویس srt علاقه دارم و برام خیلی مهمه. من یه سوال از تون داشتم تو ساب فارسی مشکل داره یا تو انگلیسی هم نمیتونه تشخیص بده؟ چون بعضی پلیر ها srt انگلیسی رو میشناسن. در ضمن چند تا برنامه هست که در عرض چند دقیقه میتونه ساب رو توی فیلم لینک کنه و به فیلم بچسبونه. و پلیر هم به راحتی میتونه بشناسه و برات باز کنه. اگه بخوای میتونم برات بذارم. پاینده باشید

حـــــرفـه ای mahan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    هرکجا هستم ، باشم

پيش فرض

البته دوست عزیزم من هم مثل شما به این زیر نویس srt علاقه دارم و برام خیلی مهمه. من یه سوال از تون داشتم تو ساب فارسی مشکل داره یا تو انگلیسی هم نمیتونه تشخیص بده؟ چون بعضی پلیر ها srt انگلیسی رو میشناسن. در ضمن چند تا برنامه هست که در عرض چند دقیقه میتونه ساب رو توی فیلم لینک کنه و به فیلم بچسبونه. و پلیر هم به راحتی میتونه بشناسه و برات باز کنه. اگه بخوای میتونم برات بذارم. پاینده باشید
    ممنون از شما
    مشکل یکی دوتا نیست آخه
    من هم مثل خیلی ها کلی فیلم و سریال روی DVD دارم . اونها رو چی کار کنم دوباره رایت کنم !!؟
    در ضمن فکر میکنم srt انگلیسی رو پخش کنه ... امتحان نکردم .
    حالا برنامه رو معرفی کنی هم ممنون میشم ... ولی برای بقیه اش چه فکری میشه کرد ؟

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

mr-rayan عزیز من 17 اردیبهشت میام تهران و میخوام rs70 رو بخرم . فقط یه چند تا زحمت دیگه براتون داشتم با پوزش . یکی از دوستان که rs30 رو خریده و میگه که هنگ میکنه مگه میشه ؟ مگه همه فرمتهارو ساپورت نمیکنه دی وی دی پلیر 420 ؟ مگه بیت ریت تو باز کردن فیلم نقش داره ؟ تا اونجایی که من میدونم هر چه قدر بیت ریت بیشتر باشه کیفیت صدا و تصویر میره بالاتر. به نظر شما این مشکل از پلیر اون دو ستمونه یا اینکه تمامی پلیر های پایونیر این طورین؟ دوم اینکه آمپ rs70 چه مدلیه ؟ البته اگه تکراری باشه عذر میخوام. چون میترسم سرم کلاه بره. و اینکه آیا تو این مدل امکاناتی هست مبنی بر اینکه میکروفون داشته باشه تا اگه بخوای صدای مثلا ارگت از باندا واز طریق آمپ بیاد بیرون ؟ یعنی یه چیزی تو مایه های ارکستر . وصدای با کیفیت رو از طریق باندا داشته باشی ؟ برای مجالس. استاد عزیزم با rs70 چه چیزهایی رو باید بهم بدن ؟ اگه سوالهام ابتدایین میبخشی چون همونطور که گفتم من زیاد وارد نیستم . آخ یه سوال دیگه این نمایندگی همیشه این rs70 رو داره چون من جمعه هفته بعد میام و شنبه هم بلیط برگشتمه . لازم نیست هماهنگی کنم ؟ همیشه موجودی دارن ؟ mr - rayan عزیز ممنون از اینکه این همه برای کسایی مثل من که بیسواد این رشته ان وقت میذاری . پاینده باشید
    خواهش می کنم.
    در مورد هنگ کردن دستگاه دوستمون که مشخص شد در رابطه با زیرنویسش هست.وگرنه پلیر 420 مشکلی نداره.
    مدل آمپ rs70 هم مدل vsx 819 هستش.ورودی میکروفون هم داره.بخاطر قابلیت MCACC فکر کنم یه میکروفون هم روش هست.من خودم این سیستم رو نخریدم و بخاطر همین از محتویات داخل جعبه اطلاعات کامل ندارم.بهتره دوستانی که خرید کردن محتویات توی جعبه رو شرح بدن.
    شما اگه از نمایندگیش خرید کردی خیالت از بابت همه چیز راحت باشه.و همیشه جنس انبارشون هم کامل هستش و بعید می دونم که نداشته باشن،باز با این حال قبل از حرکتت یه تماس بگیر که خیالت راحت باشه.

9. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

فکر میکنم مشکل همینه ...
    کلا از پلیرهای تجاری پایونیر مدل 420 از همه بهتره و بقیه مدل های تجاری از این ضعیف ترند.

11. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

ممنون از شما
    مشکل یکی دوتا نیست آخه
    من هم مثل خیلی ها کلی فیلم و سریال روی DVD دارم . اونها رو چی کار کنم دوباره رایت کنم !!؟
    در ضمن فکر میکنم srt انگلیسی رو پخش کنه ... امتحان نکردم .
    حالا برنامه رو معرفی کنی هم ممنون میشم ... ولی برای بقیه اش چه فکری میشه کرد ؟

دوست عزیزم یکی از این برنامه ها که میتونی چند تا ساب رو با هم برازی توی فیلم اینه که اگه یه کم باهاش ور بری به راحتی یاد میگیری البته این سایت دانلود رایگانشه

کد:
    و یکی ار بهترین برنامه های تبدیل فرمتهای مختلف صوتی وتصویری که قابلیت الصاق ساب رو هم دا ره . با این برنامه هم اگه ور بری همه چیش رو به زودی یاد میگیری . در ضمن اگه اشکال داشتی من در خدمتم. اینم سایت دانلودش

کد:

پاینده باشید

13. 2 کاربر از pemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

فکر میکنم مشکل همینه ...
    کلا در بیشتر پلیرها زیرنویس و فیلم باید همنام باشند . مشکل هنگ با sub/idx همیشگی نیست . بعضی از دوستان از روشهایی برای ساخت sub استفاده میکنند که استاندارد نیست و این مشکل ایجاد میکنه . در مورد srt فارسی اکثر پلیرها مشکل دارند . من فیلیپس نداشتم اما گویا مشکلات فیلیپس در زمینه زیرنویس از همه کمتره . اما در مورد پلیر 420 جدا پلیر خوبیه و خروجی تصویر بالایی نسبت به دیگر برندهای تجاری داره . مخصوصا اگه با HDMI به TV متصل باشه و تنضیماتش اعمال شده باشه .

15. 2 کاربر از vchip بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه 2.5.8.14.1.13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

سه شنبه یه سفر کاری برام پیش اومد که دیدم بهترین وقت برای خرید RS70 هست که خیلی وقته انتظارشو میکشیدم.چهارشنبه بعد از ظهر رفتم جمهوری.پاساژ شرکا خبری نبود و رفتم نمایندگی پایونیر.یه آقای خیلی خوش برخورد اونجا بود (صاحب مغازه) و سوالاتو خوب جواب میداد.بعد از یک سری سوال که پرسیدم دیدم بد نیست روی RS30 هم فکر کنم صدای هر دو رو تست کردم و واقعا خوشم اومد فوق العاده بود حرف نداشت.اصلا تفاوتی احساس نکردم حتی با اینکه اسپیکرهای بالایی RS30 رفلکس بود اما اصلا تفاوتی احساس نمیشد که این مساله رو خو مغازه دار هم تایید کرد.مغازه دار بهم گفت قیمت واقعی RS30 این 620 تومان که می بینید نیست و 730 تومانه.اما شرکت 110تومان قیمت رو آورده پایین برای رقابت و فروش بیشتر.این رو که گفت علاقه ام به RS30 بیشتر شد.اما در اینکه RS70 صدای Dolby True HD و DTS HD ساپورت میکردخیلی شک داشتم.چون که میخواستم در آینده Blueray Player اضافه کنم.وقتی مغازه دار دید که بدجوری دو دل شدم ازم دلیلشو پرسید و من هم گفتم.اونوقت گفت - این سیستم یه ست باند خیلی خوب میخواد که حداقل 2تومان پولشه.نه اینکه با این باندا خوب نیست اما تفاوت خاصی نداره با RS30 که ساپورت نمیکنه مخصوصا اینکه 260تومان اختلاف قیمته و برای استفاده واقعی از این سیستم صدا باید مبلغ 5.5 یا 7.5 ملیون بدی و اون 2مدل رو بخری-
    بعد از اینکه این حرفارو شنیدم دیگه تصمیمم برای خرید RS30 قطعی شد.چون که واقعا امکانات RS70 اونقدری نیست که ارزش 260 تومان هزینه اضافه تر رو داشته باشه.حداقل برای من که اینطور بود.با اینکه قصد خرید RS70 داشتم و هزینش برام مهم نبود.پلیرش رو هم 420 گرفتم به اضافه به کابل Coax کانادایی که 29.5 شد که خیلی مهمه در صدا.

17. 2 کاربر از 2.5.8.14.1.13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •