تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 87 از 428 اولاول ... 377783848586878889909197137187 ... آخرآخر
نمايش نتايج 861 به 870 از 4277

نام تاپيک: [پشتیبانی] موتور .::UDK Unreal Engine III ::. / آنریل انجین

پروفشنال tovamohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض ساپورت؟

آنریل یک چیزی نیست! بلکه بهترین موتور تاریخ هست ! هر چند نمره اش تو پشتیبانی صفره
    سلام

تیکه ی اول درسته، تیکه ی دوم نه.

اولا که آنریل یکی از بهترین ساپورت ها رو تو موتور ها داره، اون چیزی که دست من و شماست UDK هست که خب رایگانه و هیچ نرم افزار رایگانی ساپورت رسمی براش وجود نداره.

ساپورت قسمتهای مختلفی رو شامل میشه:
    • آپدیت و ویژگی های جدید
    • رفع اشکالات نرم افزار
    • راهنمایی کاربر در زمان سردرگمی
    • آموزش استفاده از نرم افزار

مورد اول و دوم که به جرات می گم توی هیچ موتوری مثل UDK پیدا نمی کنی، نمونش هم از همین نسخه های ماهیانه. دقت کن که با اینکه رایگانه هر ماه براش بیلد جدید میاد، آیا موتوری سراغ داری حتی تو تجاری ها که این سرعت آپدیت رو داشته باشه؟

مورد سوم هم اگه شما پول می دادی مستقیما از اپیک ساپورت می شدی، که خوشبختانه برای UDK کارها هم یه Community خیلی بزرگ هست برای اشکالاتشون، که اون هم با وجود 3 فروم بزرگ بین المللی فکر نکنم هیچ موتور دیگه ای پیدا کنی با این حجم فروم. تنها فروم اپیک از فروم های بقیه ی موتور ها بزرگتره، چه برسه بقیه ی فروم های UE .

مورد چهارم هم که خودت دیگه ویدئوهاشو در جریان هستی. کتاباشم هست، 20-10 تا سایت هم هستن واسش، با توجه به اینکه آنریل پرسابقه ترین موتور دنیا هست(فقط به عنوان مثال از حدود 12 سال پیش تجاری شده) افراد پرتجربه ی زیادی براش توی اینترنت پیدا می کنی، چیزی که برای Unity، CryEngine، IW4 و Dunya با توجه به جدید بودن و کم استفاده بودنشون وجود نداره.

خداییش با توجه به رایگان بودنش اپیک خوب به کاربراش میرسه، مثلا کتابای 3DBuzz که یه جورایی تنها کتابای به دردبخور آنریل انجین هستن، رو Mike Rein که Vise President اپیک هست به شخصه پیشنهاد نوشتنشو به Jason Busby رییس 3DBuzz داده.

دمت گرم!
    چشم!
    راستی برای اول کار همون پسته خوبه دیگه!
    راستی گفته بودی برو برنامه ی دیگه ای پیدا کن مسخره کردی دیگه(آخه فکر کنم این تنها برنامه ی ساخت بازی رایگان باشه که می شه دانلود کرد!)
    داستانم در رابطه با ایران باستان یعنی دوران ساسانی و هخامنشیه!
    تمامی حرکات طراحی شدست!اگه بشه همون جوری که ما یعنی 3 نفر از دوستان که با موتور های گرافیکی آنشا هستند در بیاد بازی بسیار مدرنی خواهد بود!
    البته با کمک شما!
    چند روزی نبودم و دیر کردم!
    ممنون از شما!بای(منظورم حسینی بای نبود منظورم bye بود)
    سلام

خواهش می کنم قابلی نداشت

مسخره چیه؟ چرا حرف می ذاری تو دهن من؟ من کی گفتم برو با برنامه ی دیگه کار کن، هان؟ پستام موجوده، نشونم بده ببینم.

اگه من گفتم، گفتم قبل اینکه شروع کنی یه تحقیق جامعی واسه انتخابت بکن، هنوزم می گم. دیگه تصمیمش با خودته.

کارت هم خوبه که برنامه ریزی کردی واسش. چشم، مشکلی بود بگو.

موفق باشی.

سلام

ببخشید من هرچی کشتم آموزش هایی که گفتید رو پیدا نکردم .
    من یه سری پیدا کرده بودم که تو fileplanet بود نمیتونستم دانلود کنم .
    میشه آدرس اون آموزش های Geodav رو لطف کنید . هر جا که هست حتی fileplanet aاید اونایی نباشه که من پیدا کردم .

پیشاپیش تشکر میکنم .
    سلام

اینو یه کم دیگه جدا پست می دم که بقیه هم بخونن.

تا بعد.
    Last edited by tovamohammad; 08-06-2010 at 16:43.

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض Geodav

سلام دوستان

درمورد ویدئوهای Geodav چنتا از دوستان دنبالش بودن، اینجا لینکاشو می ذارم.

خب اول یه توضیحی بدم راجع به Geodav

Geodav از چند سال قبل با UE کار می کرده و بزرگترین کارشم بازی UT40K هست، همون سری Down Of War رو اگه بازی کرده باشین، اومده کاراکترها و مدلهاشو درست کرده و یه مد روی UE داده، کلا کار خیلی بزرگی شده، شات ها و ویدئوهاشم می تونین بگیرین، در ضمن خود بازیشم رایگان هست برای دانلود:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Geodav غیر از آموزش های عمومی 3 سری آموزش داره:
    • کاراکتر دلخواه
    • اسلحه ی دلخواه
    • وسیله ی نقلیه ی دلخواه (از ماشن بگیر تا کامیون و قایق و هاورکرافت)

طرز آموزششم جالبه، از 3D Max شروع می کنه، روی ریگینگ، اسکینینگ و انیمیشن هم توضیح می ده. بعد مدل رو توی UE3 ایمپورت می کنه، متریال براش میسازه، AnimSet و PhysicAssetبراش درست می کنه، و گاها یه AnimTree هم میسازه براش. تقریبا هر کاری که یه Skeletal Mesh برای بازی تجاری نیاز داره رو انجام میده روش. مهمتر از همه در آخر یه سری کلاس هم براش ایجاد می کنه داخل Unreal Script، چیزی که خیلی از دوستان دنبالشن. غیر از اینا یه سری ویدئوی FaceFX هم داره.

آموزشهای متنیش اینجان:

کد:
    اینم ویدئوهاش به صورت طبقه بندی شده:

کد:
    اشکالش اینه که یه سریش توی FilePlanet هست و ف.ی.ل.تره. ولی اینجا توی FileFront اغلبش هست بدون دسته بندی:

کد:
    امیدوارم به دردتون بخوره. فعلا بای.
    Last edited by tovamohammad; 08-06-2010 at 15:51.

3. 8 کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه pezhmax's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

این فروشگاه iran rose تعطیل شده ؟ چون آدرسش ظاهرا موجود نیست. اگه کسی خبر داره یا فروشگاه مشابهی سرغ داره بگه لطفا.

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

این فروشگاه iran rose تعطیل شده ؟ چون آدرسش ظاهرا موجود نیست. اگه کسی خبر داره یا فروشگاه مشابهی سرغ داره بگه لطفا.
    سلام

نه تعطیل نشده، آدرسش هم چک کردم کار می کنه، مگه شما چی می زنی؟

آدرس درست اینه:

کد:
    غیر از این هم فعلا جایی نیست. تا بعد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه pezhmax's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام

نه تعطیل نشده، آدرسش هم چک کردم کار می کنه، مگه شما چی می زنی؟

آدرس درست اینه:

کد:
    غیر از این هم فعلا جایی نیست. تا بعد.
    منم همینو میزنم ولی باز نمیشه نمیدونم چرا. خودم تا چند وقت پیش با همین آدرس تو سایت می رفتم ولی امروز که خواستم برم تو سایت انگار سرورشو پیدا نمیکنه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

اقایون عزیز به دلیل اینکه شرکتی که خدمات هاست به ایران رز می داد برشکست کرد ، در حال جابجایی هستند روی یک هاست بهتر و با امکانات بیشتر و همینطور تغییرات اساسی روی سیستم ، تا فردا این سایت میاد بالا ولی سیستم عاملشون را نمی دونم دقیق دقیق کی عوض کنند .

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

منم همینو میزنم ولی باز نمیشه نمیدونم چرا. خودم تا چند وقت پیش با همین آدرس تو سایت می رفتم ولی امروز که خواستم برم تو سایت انگار سرورشو پیدا نمیکنه.
    پس این که برام آورد حتما از کش بوده، در هر صورت باید صبر کنید تا راه بیافته.

اقایون عزیز به دلیل اینکه شرکتی که خدمات هاست به ایران رز می داد برشکست کرد ، در حال جابجایی هستند روی یک هاست بهتر و با امکانات بیشتر و همینطور تغییرات اساسی روی سیستم ، تا فردا این سایت میاد بالا ولی سیستم عاملشون را نمی دونم دقیق دقیق کی عوض کنند .
    جناب بسیج، حدود 1.5 ماهه که ویدئوی Eat3D: UDK Lighting & Post Processing اومده،من گرفتم، انصافا ویدئوی خیلی خوبی هم هست، اگه رسیدی تو این تایم دانلودش کن که اونم بعدا بذاری. لینکش از همون فردای توزیع اومد.

فعلا.

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی AMIR REZAs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    هر کجا هستی --------- Wherever you are

پيش فرض

امیر رضا جان لطفا این بحث ها رو تو این تاپیک باز نکن، اولا که کلا بحث بیخودی هست، بعد هم اگه باز خیلی برات مهم بود، بی زحمت یه تاپیک واسش بزن، هرچی باشه اینجا پشتیبانیه و بحث فقط فنی. ممنون.
    چشم...................
    راستی شما این اطلاعات رو از کجا می آری؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

چشم، انشا الله که بیشتر از اینا در اختیار همگان می گذاریم ، ولی باید مدتی را دندون رو جیگر بگذارید ، یا اینکه چند نفری همکاری کنید با ما ، یکنفره نمی شه و متاسفانه کسی نیست که با ما همکاری کنه ، همه فعلا رو سایت های معروف کار می کنن یا اینکه ( بدوتون نیاد ها ) اصلا پاشون را تو اینجور کارا نمی گذاریند . از کسانی هم که بتونن با ما در هر زمینه ای همکاری کنن استقبال می کنیم .

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

چشم...................
    راستی شما این اطلاعات رو از کجا می آری؟؟؟
    مرسی
    متوجه نمی شم، شما کدوم اطلاعاتو می فرمایین؟

چشم، انشا الله که بیشتر از اینا در اختیار همگان می گذاریم ، ولی باید مدتی را دندون رو جیگر بگذارید ، یا اینکه چند نفری همکاری کنید با ما ، یکنفره نمی شه و متاسفانه کسی نیست که با ما همکاری کنه ، همه فعلا رو سایت های معروف کار می کنن یا اینکه ( بدوتون نیاد ها ) اصلا پاشون را تو اینجور کارا نمی گذاریند . از کسانی هم که بتونن با ما در هر زمینه ای همکاری کنن استقبال می کنیم .
    والا منو که می دونی تایمم خیلی فشردس. تنها کاری که می تونم برات بکنم، لینک دادنه. ببین اگه به دردت می خوره یه ندا بده.

فعلا.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •